-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εξαρταται απ την ηλικια του αντρα...+1
Μια ηλικιακή διαφορά είναι απαραίτητη(αν και δεν είναι εφικτό πάντοτε, για διάφορους λόγους: αρκετοί που γνωρίζω είναι συνομήλικοι, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που αυτό συνεπάγεται).
-
Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα ηλικίας.
Όποτε είσαι έτοιμος παντρεύεσαι.
Τόσο απλά.
Σίγουρα ο παράγοντας χρήμα δυστυχώς παίζει μεγάλο ρόλο.
Πως διάολο να ανοίξεις σπίτι με αυτά που μας δίνουν;
Αν δεν υπήρχαν μαμάδες,μπαμπάδες,παππούδες και ίσως και πεθεροί και πεθερές(για το τα 2 τελευταία κρατάω μερικές επιφυλάξεις) δεν νομίζω να καταφέρναμε και πολλά.By the way εγώ μπήκα στο club των παντρεμένων στα 27 μου χρόνια(με υιό στα σκαριά εκείνη την περίοδο) και με την γυναίκα μου 2 χρόνια νεότερη.
-
30+ απο μένα...
-
ΙΜΗΟ, καλύτερα όχι πολύ πάνω από τα 30, γιατί αν θες να κάνεις παιδί(-ιά), από κάποια ηλικία και πέρα αρχίζουν οι δυσκολίες...
-
Η καταλληλη στιγμη για τον αντρα ειναι την ώρα που του κλεινουν τα ματια!
Γενικοτερα, λόγω παιδιων βασικά πιστευω (θα ηθελα τουλαχιστον) οτι στα 30 πρέπει να το έχεις κάνει το παιδί, μην ειναι 8 χρονων και εισαι 50, και δεν μπορεις να παιξεις ουτε μπαλα μαζι του...ή να το κυνηγησεις να του τραβηξεις μια φαπα που επεζε φρισμπυ με τους δισκους σου (45ρια)
Δλδ στα 28-29 πρεπει να βαδιζεις για την κρεμαλα....!Απο την αλλη σε κανα 6μηνο γινομαι 28 και λέω τελικά να μην παντρευτώ καθόλου!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
tabula rasa αφήνω στη μητερα μου για να μου βρει την καταλληλοτερη γυναικα να παντρευτώ.την ερωμένη θα τη διαλέξω εγώ ομως
χα χα χα χα χα χα
Σωστος!!!!!
Και πριν δωσεις το ΟΚ για μεταβαση στο επομενο σταδιο κοιτας λιγο και την φορολογικη της δηλωση για τα περουσιακα της στοιχεια...
-
ratanplan
Απο την αλλη σε κανα 6μηνο γινομαι 28 και λέω τελικά να μην παντρευτώ καθόλου! [/quote]Ειμαστε αντρες και κραταμε τον λογο μας
-
30+...να πηξει και το μυαλο σιγα σιγα..
-
όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα σου χτυπήσει την πόρτα οπότε μην αγχώνεσαι. Κι εσύ άντα είσαι και το σκέφτεσαι σοβαρά? αν επειδή το κάνουν οι φίλες σου δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις κι εσύ, το θέμα είναι εσύ πότε θα νιώσεις έτοιμη. Τώρα το πόσο έχεις ζήσει τη ζωή κτλπ είναι σχετικά, στον χαρακτήρα του καθενός
-
[Παρένθεση]
Αυτό το 'πόσο έχεις ζήσει τη ζωή', ποτέ δεν το κατάλαβα καλά: δηλαδή, αν βρω την κατάλληλη θα το αναβάλλω-προσπεράσω επειδή 'δεν έζησα τη ζωή μου; ' Δηλαδή, πόσο ακριβώς πρέπει να ζήσω τη ζωή μου και ποιός ακριβώς καθορίζει τα κριτήρια του 'πόσο είναι αρκετά;'
Μήπως ο R. Sifredi, που πήγε με μερικές χιλιάδες(και θα πάει με άλλες τόσες) θα καθορίσει τα όρια ή καμιά S. Saint;Δεν λέω, καλό είναι κάποιος να ζει τη ζωή του όπως μπορεί(και ανάλογα και με την τύχη του, που εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες), αλλά το πόσο ακριβώς ικανοποιημένος-ευτυχισμένος θα αισθανθεί κάποιος όταν βρει το άτομο που θα θελήσει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί, μόνο αυτός το ξέρει και κανένας άλλος δεν μπορεί να τον κρίνει(ιδιάιτερα αυτοί που το 'παίζουν' γυναικάδες στους γύρω τους και βλέπουν νινί μόνο σε βαφτίσια ή ακόμα και να πήγαν με κάμποσες, αδυνατούν να κρατήσουν μια σχέση για παραπάνω από μερικές εβδομάδες όταν γίνει γνωστό τι μυαλά κουβαλούν --- ο λαός λέει 'τα πολλά λόγια είναι φτώχεια').
Δηλαδή, αν έβρισκα το ταίρι μου, πρέπει να ήμουν ΠΟΛΥ λακαμάς-ηλήθιος για να ζήλευα τον άλλο που ακόμα παιδεύεται-αδυνατεί να βρει κάποια και δεν έχει παρά εφήμερες σχέσεις και μόνο Μάλλον δεν θα έπρεπε να παντρευτώ, αν το έβλεπα έτσι το θέμα.
[/Παρένθεση]
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ratanplan
Απο την αλλη σε κανα 6μηνο γινομαι 28 και λέω τελικά να μην παντρευτώ καθόλου!Ειμαστε αντρες και κραταμε τον λογο μας [/quote]
Εσεις δεν ξερω τι εισαστε, εγω ειμαι σκυλος παντως!
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
[Παρένθεση]Αυτό το 'πόσο έχεις ζήσει τη ζωή', ποτέ δεν το κατάλαβα καλά: δηλαδή, αν βρω την κατάλληλη θα το αναβάλλω-προσπεράσω επειδή 'δεν έζησα τη ζωή μου; ' Δηλαδή, πόσο ακριβώς πρέπει να ζήσω τη ζωή μου και ποιός ακριβώς καθορίζει τα κριτήρια του 'πόσο είναι αρκετά;'
Μήπως ο R. Sifredi, που πήγε με μερικές χιλιάδες(και θα πάει με άλλες τόσες) θα καθορίσει τα όρια ή καμιά S. Saint;Δεν λέω, καλό είναι κάποιος να ζει τη ζωή του όπως μπορεί(και ανάλογα και με την τύχη του, που εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες), αλλά το πόσο ακριβώς ικανοποιημένος-ευτυχισμένος θα αισθανθεί κάποιος όταν βρει το άτομο που θα θελήσει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί, μόνο αυτός το ξέρει και κανένας άλλος δεν μπορεί να τον κρίνει(ιδιάιτερα αυτοί που το 'παίζουν' γυναικάδες στους γύρω τους και βλέπουν νινί μόνο σε βαφτίσια ή ακόμα και να πήγαν με κάμποσες, αδυνατούν να κρατήσουν μια σχέση για παραπάνω από μερικές εβδομάδες όταν γίνει γνωστό τι μυαλά κουβαλούν --- ο λαός λέει 'τα πολλά λόγια είναι φτώχεια').
Δηλαδή, αν έβρισκα το ταίρι μου, πρέπει να ήμουν ΠΟΛΥ λακαμάς-ηλήθιος για να ζήλευα τον άλλο που ακόμα παιδεύεται-αδυνατεί να βρει κάποια και δεν έχει παρά εφήμερες σχέσεις και μόνο Μάλλον δεν θα έπρεπε να παντρευτώ, αν το έβλεπα έτσι το θέμα.
[/Παρένθεση]
Και εγώ δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό. Οκ, όταν ήμουν λύκειο, φυσικά μετρούσε ο αριθμός μέχρι να ξεκ@υλώσουμε. Από κει και πέρα, πιστεύω πως τα πολλά θα τα νιώσεις με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο. Και όταν βρεις κάποιον που ταιριάζετε απίστευτα, είναι χαζομάρα να μην δώσεις την ευκαιρία για το οτιδήποτε μόνο και μόνο για να ζήσεις την ζωή σου.
-
Αυτός που έβγαλε δίπλωμα και πήρε ένα Polo, νομίζει ότι ΟΔΗΓΕΙ, αν δεν οδηγήσει όμως και κάτι καλύτερο, θα νομίζει μια ζωή ότι οδηγάει την σούπερ ντούπερ αμαξάρα.
-
Και πώς ξέρεις δλδ ότι εκείνη την στιγμή οδηγείς ό,τι καλύτερο υπάρχει;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτός που έβγαλε δίπλωμα και πήρε ένα Polo, νομίζει ότι ΟΔΗΓΕΙ, αν δεν οδηγήσει όμως και κάτι καλύτερο, θα νομίζει μια ζωή ότι οδηγάει την σούπερ ντούπερ αμαξάρα.Ναι, έτσι είναι, στις μέρες μας, το πόσο ικανός 'οδηγός' είναι κάποιος, κρίνεται από το τι 'αυτοκίνητο' αντέχει η τσέπη του να αγοράσει, άσχετα αν την οδήγηση την κάνει κανένας σοφέρ...
Τον χερά τον κάνουν τα λεφτά: αν έχεις Cayenne Gemballa, τότε είσαι 'Ο' χεράς, ποιός Α.Senna και π@παριές!
Υ.Γ.: απορώ που με τόσες καγκουριές και ακριβά αμάξια να κυκλοφορούν, δεν έχουμε ακόμα στείλει οδηγούς στην F1 ή στο WRC.
Επεξεργασία
Υ.Γ.2: Και 1000 γκόμενες να μαμήσεις ρε συ Kid, αν στο τέλος μείνεις -χωρίς παρεξήγηση- με τον 'πώς τον φωνάζεις ' στο χέρι, μια τρύπα στο νερό θα έχεις κάνει, αν δεν βρεις έναν άνθρωπο να μοιράζεις τα βιώματά σου και τις χαρές και λύπες σου και τις ιδέες σου, καθώς και ντον εκτιμάς για αυτό που είναι(και αντιστρόφως).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και πώς ξέρεις δλδ ότι εκείνη την στιγμή οδηγείς ό,τι καλύτερο υπάρχει;Μα δεν είναι το θέμα να ξέρεις ότι οδηγείς ότι καλύτερο υπάρχει.. Το θέμα είναι να έχεις εμπειρίες και να μπορείς να συγκρίνεις.. Μόλις πήρα το δίπλωμα, το Ignis μου φαινόταν πύραυλος, μόλις οδήγησα το Golf GT εντυπωσιάστηκα από την δύναμη και είπα 'ωπ, τι παπαριά οδηγώ χωρίς γκάζι', όταν οδήγησα την Elise πάλι τα ίδια, μόλις οδήγησα το Aygo μετάνιωσα που δεν το άφησα σπίτι για να πάρω το Ignis κοκ. Θέλω να καταλήψω στο ότι αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο καλά ή άσχημα περνάς.
-
Και μέχρι πού πάει η βαλίτσα αυτή; Δλδ μέχρι πότε δοκιμάζεις;
-
Απο σένα εξαρτάται..
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
ΕπεξεργασίαΥ.Γ.2: Και 1000 γκόμενες να μαμήσεις ρε συ Kid, αν στο τέλος μείνεις -χωρίς παρεξήγηση- με τον 'πώς τον φωνάζεις ' στο χέρι, μια τρύπα στο νερό θα έχεις κάνει, αν δεν βρεις έναν άνθρωπο να μοιράζεις τα βιώματά σου και τις χαρές και λύπες σου και τις ιδέες σου, καθώς και ντον εκτιμάς για αυτό που είναι(και αντιστρόφως).
Μα δεν μιλάω μόνο για εφήμερες σχέσεις.. Κάποια αυτοκίνητα θα τα οδηγήσεις, κάποια θα τα δεις στην βιτρίνα, και κάποια θα τα αγοράσεις..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μέχρι πού πάει η βαλίτσα αυτή; Δλδ μέχρι πότε δοκιμάζεις;μέχρι την ολική καταστροφή
Κατάλληλη στιγμή...