-
Μιας και η καλυτερη μου φιλη προκειται να παντρευτει στην ηλικια των 32 ετων και οντας ολη η παρεα μου στα 30+ ποια νομιζετε οτι ειναι η καταλληλη ηλικια για γαμο για κοπελα στις μερες μας??
-
Μιας και η καλυτερη μου φιλη προκειται να παντρευτει στην ηλικια των 32 ετων και οντας ολη η παρεα μου στα 30+ ποια νομιζετε οτι ειναι η καταλληλη ηλικια για γαμο για κοπελα στις μερες μας??
-
-
Γιατί δεν έχει για κάτω από 18;
Κατάλληλη ηλικία όταν είναι η ίδια έτοιμη και θέλει.
-
Εξαρταται απ την ηλικια του αντρα...
-
-
Aγαπητη Εμμανουελα, κατ αρχην εχεις πολυ ωραιο ονομα..Κατα δευτερο λογο η ηλικια γαμου στις μερες μας ειναι κατι σχετικο, αφου λογω εργασιας και σπουδων ο μεσος ορος ηλικιας γαμου εχει ανεβει αισθητα..το καλο για μενα ειναι μεχρι τα 30 η κοπελα να εχει ηδη παντρευτει(αρα 22-26 ειναι το καλυτερο) μετα να μεινει με τον ανδρα της για καμμια διετια χωρις παιδια και κατα τα 26-28 1ο παιδι και απο 28-33 το 2ο παιδι..
Random speaking..
-
Δεν υπαρχει στη ψηφοφορια η σωστη επιλογη: ΠΟΤΕ.
-
+Brera..
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δεν υπαρχει στη ψηφοφορια η σωστη επιλογη: ΠΟΤΕ.+οο
-
Για την φιλη σου καταλληλη ειναι , γιαυτον που την παντρευεται δεν ειναι
-
τραγουδι του Χατζηγιαννη δεν ειναι αυτο?
-
Ακατάλληλη **σκηνή **είναι, μου είχε πάρει το άλμπουμ δώρο η πρώην.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακατάλληλη **σκηνή **είναι, μου είχε πάρει το άλμπουμ δώρο η πρώην.δε βαριεσαι..
Πως το λεει το καινουριο? ποδια ψηλα, τοτε! -
Καλύτερη στιγμή για γάμο και για τον άντρα και για τη γυναίκα είναι όταν έχει δοκιμάσει τα πάντα και άποφασίσει ότι αυτός ή αυτή που κατέληξε είναι ο καλύτερος-η. Μετά δεν υπάρχει δικαιολογία για γκρίνιες...
-
Άμα είναι αυτή η φίλη σου
ΧΤΕΣ!!
-
η πιο κατάλληλη στιγμή είναι όταν το ζευγάρι έχει τα μυαλά στο κεφάλι κ έχει χρήματα για να συντηρηθεί αυτό κ τα παιδιά του...
επειδή το πρώτο έρχεται νωρίτερα, επόμενο είναι να παντρέυεται το ζευγάρι όταν έχει τα χρήματα να συντηρηθεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα είναι αυτή η φίλη σουΧΤΕΣ!!
Δεν κατεβαζεις λιγο τον πηχυ λεμε τωρα , μπας και βρεθει καμια ατυχησασα και για σενα
-
tabula rasa αφήνω στη μητερα μου για να μου βρει την καταλληλοτερη γυναικα να παντρευτώ.
την ερωμένη θα τη διαλέξω εγώ ομως
-
Καταλληλη ηλικια δεν υπαρχει. Μονο οταν τα μυαλα ειναι καταλληλα και απο τις δυο μεριες.
Κατάλληλη στιγμή...