-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ερωτες, πάθη, μίση ίντριγκες...
Beverly Hills ο Πύργος!
Η Κόρινθος.
Ε εντάξει, τουλάχιστον εκεί δεν μπορεί να πλέει όποιος να'ναι
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... τεκνοποίηση....
Φίλος έμενε (πριν χωρίσει) με την τρίτη γυναίκα του και τα δυό παιδιά της από προηγούμενο γάμο, ακριβώς απέναντι από την πρώτη του γυναίκα που έμενε με την κόρη τους με το δεύτερο άνδρα της, ο οποίος είχε επίσης ένα παιδί από προηγούμενο γάμο του το οποίο έμενε με την μητέρα του και τον επόμενο άνδρα της στο πιό πάνω στενό. Στην ίδια γειτονιά έμενε και η δεύτερη γυναίκα του, με τρία παιδιά συνολικά αλλά ξεχνάω πόσα δικά της και πόσα του άνδρα της.
Τώρα συζεί εκτός πόλης με την τέταρτη σύντροφό του, ενώ έχει γεννήσει μια κόρη και αναθρέψει συνολικά περισσότερα παιδιά από μένα.Κακόβουλες φήμες λένε ότι κάθε φορά που ήθελε να πηδήξει, παντρευόταν.
τι θα γινει?θα ανοιγουμε το word για να διαβασουμε τι γράφεις?
αυτες ειναι γερμανικού τύπου οικογένειες....εχω γνωρίσει πολλες τέτοιες...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε ό,τι με αφορά πάντως η απάντηση στην ερώτηση 'Γιατί δεν παντρεύεσαι' είναι ακριβώς η ίδια όπως και στην ερώτηση 'Γιατί δεν παίρνεις δάνειο' (2 συμβάσεις του αστικού δικαίου είναι και τα 2)
Γιατί δεν τα χρειάζομαι......
Μου είναι παντελώς άχρηστα και ο γάμος και το δάνειο, για ποιό λόγο λοιπόν να προβώ σε μια άσκοπη ενέργεια?Καταπληκτική ατάκα!
Νταξ απλα ο κουτσαν ειναι ενας μικρος θεουλης....μου λες τπτ αλλες συμβασεις του αστικου δικαιου να το εμπλουτισω να το λέω, αν βρεθει καμια απελπισμενη που θα θελει να με παντρευτει?
Ελπιζω να μην ζητας πνευματικα δικαιωματα για την ατακα αυτη!
Στην πρωην ελεγα οτι δεν θελω να παντρευτω αλλα αν θελει μπορουμε να συζησουμε (στο μελλον βεβαια ) και αυτη ηθελε γαμο!
-
Και στα δωσε (τα παπούτσια ) στο χέρι.
-
1ον δεν τα ξερεις καλα
2ον και να γινοτανε ετσι καλητερα μπακουρι παρα κρεμασμενος
3ον το ξερει οτι ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλο (ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΣ) και θα παντρευτουμε (λεμε τωρα) σε καποια χρονια! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι η Εμμανουέλα με 9 δημοσιεύσεις όλες κι όλες άνοιξε τρία θεματάκια και μας έβαλε να ψαχνόμαστεΚαι ξανα:
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
... Κοιτάζοντας πίσω, θα έλεγα οτι αν ειχα παντρευτεί τοτε, σήμερα σίγουρα θα είχα χωρίσει...κ θα πήγαινα τώρα για τον δεύτερο!...
Και θα ήταν κακό αυτό, λες;
Δε βλέπω το λόγο να υποστείς την 'ταλαιπωρία' του γάμου και κατόπιν του διαζυγίου έτσι για να περνάει η ώρα...Φυσικά και δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου αλλά γιατί να ξοδεύω τζάμπα ενέργεια ? ...Σέβομαι πάρα πολύ τον κόπο μου και δεν κουράζομαι ποτέ άσκοπα...
Σε ό,τι με αφορά πάντως η απάντηση στην ερώτηση 'Γιατί δεν παντρεύεσαι' είναι ακριβώς η ίδια όπως και στην ερώτηση 'Γιατί δεν παίρνεις δάνειο' (2 συμβάσεις του αστικού δικαίου είναι και τα 2)
Γιατί δεν τα χρειάζομαι......
Μου είναι παντελώς άχρηστα και ο γάμος και το δάνειο, για ποιό λόγο λοιπόν να προβώ σε μια άσκοπη ενέργεια?για να'χεις κατι να ασχολεισαι να περναει η ωρα
εγω σκεφτομαι οταν βαρεθω να λιωνω στο pro και να μιναρω, να παντρευτω (και να παρω και ενα δανειο).. ετσι για την κ@υλα..
να παω ταξιδι του μελιτος με κρουαζιεροπλοιο, να ζησω τον ερωτα της ζωης μου και μετα να χωρισω επισοδειακα..
οχι φλωρικα ομως.. αμα ειναι να γινει να γινει χαρντκορ..
σε φαση να με βλεπουν οι φαν του 'ο πολεμος των ροουζ' και να εκσπερματωνουν απο την εκσταση... ΖΝ -
Επί τέλους!!!
Ένας skye απ τα παλιά!!!
Ρισπέκτ.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ερωτες, πάθη, μίση ίντριγκες...
Beverly Hills ο Πύργος!
Η Κόρινθος.
Ε εντάξει, τουλάχιστον εκεί δεν μπορεί να πλέει όποιος να'ναι
ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ.
-
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχετε μια ταση να μετατρεπετε ενα τοπικ οπως εσεις νομιζετε και κρινετε....Ειστε ολιγον τι manipulators...δεν κραταω κακκια ομως αλλα τοση διχογνωμια και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξανασυναντησει..τουλαχιστον οσοι απαντατε πειτε πρωτα την απαντηση σε αυτο που ρωτησα..)))Η φιλη μου ψιλοφρικαρε διαβαζοντας τις απαντησεις σας..
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχετε μια ταση να μετατρεπετε ενα τοπικ οπως εσεις νομιζετε και κρινετε....Ειστε ολιγον τι manipulators...δεν κραταω κακκια ομως αλλα τοση διχογνωμια και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξανασυναντησει..τουλαχιστον οσοι απαντατε πειτε πρωτα την απαντηση σε αυτο που ρωτησα..)))Η φιλη μου ψιλοφρικαρε διαβαζοντας τις απαντησεις σας..μαλακες ειναι
ωχ, μαλλον μπηκα και εγω στην κατηγορια του manipulator (ή του μαλακα )
τεσπα.. η σωστη ωρα ειναι οταν υπαρχουν οι σωστες συνθηκες και βρεις το σωστο ατομο και γουσταρεις τα αλλα ειναι λιγακι αμπελοφιλοσοφιες
δλδ μπλα μπλα μπλα μπλα
αλλα γενικα μπορεις να πεις οτι ιδανικη ηλικια ειναι περιπου απο τα 27-36 για μενα -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
3ον το ξερει οτι ειμαστε πλασμενοι ο ενας για τον αλλο (ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΣ) και θα παντρευτουμε (λεμε τωρα) σε καποια χρονια!You wish...
-
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχετε μια ταση να μετατρεπετε ενα τοπικ οπως εσεις νομιζετε και κρινετε....Ειστε ολιγον τι manipulators...δεν κραταω κακκια ομως αλλα τοση διχογνωμια και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξανασυναντησει..τουλαχιστον οσοι απαντατε πειτε πρωτα την απαντηση σε αυτο που ρωτησα..)))Η φιλη μου ψιλοφρικαρε διαβαζοντας τις απαντησεις σας..Έχουμε ένα ταλέντο, τι να κάνουμε?
πες στη φίλη σου να μη μας παρεξηγεί, και στο παρελθόν που έχουν γίνει κουβέντες περί γάμου σε αυτό το φόρουμ, κάπως έτσι κατέληγε η συζήτηση... Είναι απαγορευμένη λέξη εδώ μέσα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχετε μια ταση να μετατρεπετε ενα τοπικ οπως εσεις νομιζετε και κρινετε....Ειστε ολιγον τι manipulators...δεν κραταω κακκια ομως αλλα τοση διχογνωμια και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξανασυναντησει..τουλαχιστον οσοι απαντατε πειτε πρωτα την απαντηση σε αυτο που ρωτησα..)))Η φιλη μου ψιλοφρικαρε διαβαζοντας τις απαντησεις σας..
Έχουμε ένα ταλέντο, τι να κάνουμε?
πες στη φίλη σου να μη μας παρεξηγεί, και στο παρελθόν που έχουν γίνει κουβέντες περί γάμου σε αυτό το φόρουμ, κάπως έτσι κατέληγε η συζήτηση... Είναι απαγορευμένη λέξη εδώ μέσα!
Πολυ αστειο το βρισκω...
-
Το ολιγον τι manipulators, ειναι καινουργια εκφραση για το 'μαλακας?'
Βασικα να λεει καποιος για γαμο εδω μεσα...ειναι σα να λεει για διαιτα!
Η να λέει στον πασχο για αλλαγη λαδιων καθε 10.000χλμ
Η να λεει στον Tazio για στριψημο
Η να λέει στον ililias οτι τα παιδια ειναι μπελας
Η να λεει στον Τhanix οτι τα πολο δεν στριβουν
Η να λεει στον ΚΟΥΚ οτι το αμαξι του ειναι μπλε
Η να λεει στον skye οτι τα φτιαγμενα ζετακια με οδηγο κουρεμενο 'φραχτη' με φλάι μπουφαν απο την πορτοκαλι πλευρα με αρβυλα μαρτινς ειναι ξεπερασμενο
Η να λεει στο κιντ οτι τα πλατανια δεν ερχονται κατα πάνω σου
Η να λεει στον κουτσαν ότι δεν εχει εγκυκλοπεδικες γνωσεις
Η να λεει στον στον taurus ότι η χρυση ζαντα παει στα subaru
Η να λεει στον Corsair ότι τα μερκεντε ειναι για παπουδιαριδες ή για νεωτερους που εχουν γερασει πριν την ωρα τους.
Η να λεει στον popolaro ότι θελει να πουλησει Pt cruiser 4ετιας 15.000 €
Η να λεει στον Pai Mei ότι ο Άρης ήταν φλώρος και πουλημενος
Η να λεει στην Funis ότι ο kimi είναι κουλαδι
Τεσπα νομιζω καταλαβες τι εννοώ,ε?
-
Ζεστη..................
-
[(Αμπελο)Φιλοσοφία]
Μπορεί να απαντήσει κανείς, γιατί η π&*%$$@ η φύση έκανε τις γυναίκες να ζουν περισσότερο; Άσε που αντέχουν στις κακουχίες, γενικά, περισσότερο από τους άντρες Ασθενές φύλο, σου λέει μετά..
Με τα σημερινά δεδομένα, μια γυναίκα ίδιας ηλικίας με τον σύντροφο, μάλλον σίγουρα θα ζήσει ως χήρα, περίπου 7-10 χρόνια(και λίγα λέω) μετά τον θάνατο του συντρόφου της.
Λέτε αυτή η...περίοδος μοναξιάς-βαρεμάρας( ; αν μπορεί να το δει κανείς έτσι...) να είναι κάτι σαν 'αντίτιμο' για τα 'επιπλέον' χρόνια ζωής;Τέλος πάντων, μάλλον κάηκε το μυαλό μου από την ζέστη σήμερα , και γράφω ότι να΄ναι... Πάω για κανένα κρύο ντους γρήγορα...
Υ.Γ.: ΄Εθεσα και μαμώ τα αναπάντητα ερωτήματα, ε;
[/(Αμπελο)/Φιλοσοφία] -
Δες το απλα....αν παρεις 2 πιθηκακια (το λεω γιατι και στη συμπεριφορα μοιαζουμε αρκετα...δεν ξερω αν εχεις δει τον πασχο απο κοντα ) και στο ενα γκρινιαζεις, το ταλαιπωρεις του βγαζεις την ψυχη κλπ κλπ, και το αλλο το χαιδευεις το αγαπας εχει μια ανετη ζωη κλπ ποιο θα ζησει περισσοτερο?
Βασικά δεν ειναι τιμωρια η παρπαανω ζωη για την γυναικα...αλλα λυτρωση ο θανατος για τον αντρα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δες το απλα....αν παρεις 2 πιθηκακια (το λεω γιατι και στη συμπεριφορα μοιαζουμε αρκετα...δεν ξερω αν εχεις δει τον πασχο απο κοντα ) και στο ενα γκρινιαζεις, το ταλαιπωρεις του βγαζεις την ψυχη κλπ κλπ, και το αλλο το χαιδευεις το αγαπας εχει μια ανετη ζωη κλπ ποιο θα ζησει περισσοτερο?Μα τους Αρχαίους και τον μεγάλο Κθούλου, πώς και δεν το σκέφτηκα αυτό;
Βασικά δεν ειναι τιμωρια η παρπαανω ζωη για την γυναικα...αλλα λυτρωση ο θανατος για τον αντρα!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλήθεια. Τα σέβη μου, φίλε.
-
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχετε μια ταση να μετατρεπετε ενα τοπικ οπως εσεις νομιζετε και κρινετε....Ειστε ολιγον τι manipulators...δεν κραταω κακκια ομως αλλα τοση διχογνωμια και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξανασυναντησει..τουλαχιστον οσοι απαντατε πειτε πρωτα την απαντηση σε αυτο που ρωτησα..)))Η φιλη μου ψιλοφρικαρε διαβαζοντας τις απαντησεις σας..Cosmopolitan, που θα της ειναι πιο οικειο και βατο!
Κατάλληλη στιγμή...