-
Δεν έρχεται του έστειλα πμ
-
Πάσχε κλάσε μας τα @@
-
-
kouk, σου βρήκα άβαταρ:
-
Μπλέ είναι βρε εγκάθετοι αχρωμάτοπες!!!!
-
Ρε τους ψευταραδες... Ποτε μου στειλες πμ ρε;
Κοπροσκυλε,αει τραβα παιξε με τις κουκλες σου.Σου χω πει να μην χρησιμοποεις αγνωστες λεξεις οπως @@.
Επισης γιατι πρεπει ακομα να υπενθυμιζετε στον κουκο οτι ξεφυγε λιγο το χρωμα στον φαναρτζη και εγινε μωβ;Σιγα,το ξερουμε και δεν προκειται ν αλλαξει,αν και την εχει καταβρει με το χρωματακι..
-
kyan
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε τους ψευταραδες... Ποτε μου στειλες πμ ρε;Κοπροσκυλε,αει τραβα παιξε με τις κουκλες σου.Σου χω πει να μην χρησιμοποεις αγνωστες λεξεις οπως @@.
Επισης γιατι πρεπει ακομα να υπενθυμιζεται στον κουκο οτι ξεφυγε λιγο το χρωμα στον φαναρτζη και εγινε μεβ;Σιγα,το ξερουμε και δεν προκειται ν αλλαξει,αν και την εχει καταβρει με το χρωματακι..
** του ** έστειλα είπα, του κούκου εννοούσα
-
Κουκο θα παω να παρω το Χρηστο να παμε μερκουρη.Θα ρθεις ή κολωνεις;
-
εμαθες που ειναι τελικα???
-
Ναι,στα 14.Τοτε ειχα την πρωτη μου επαφη με το συκεκριμενο μερος..
-
α, γιατι μεχρι προχθες δεν ηξερες που ειναι...
κο κο κο κο...
-
Εσυ πως ξερεις που ειναι;Εχεις...'ακουσει' ε;
κο κο κο κο...
-
μισο...
-
Ενα..
neeext...
-
-
να ρωτησω κάτι άσχετο... αναγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιήσω το αμάξι μου, όμως το σερβις ειναι την τεταρτη... εχω κανει ως τωρα 18.000 χλμ... έχω κάνει τοσο κακό στον κινητηρα?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι,στα 14.Τοτε ειχα την πρωτη μου επαφη με αντρα..PeterPan καλα bravo εχεις? Τι κακο που εκανες 18.000χλμ, δλδ στα ποσα σου ειπαν οτι χαλαει?
ΥΓ. μαλλον επρεπε να κανεις service στα 15.000,ε?
-
Μα πως ημουν τοσο σιγουρος οτι θα εκανες αυτο ακριβως το quote;
Να σου πω,ειχες κανει casting για την ταινια Ηλιθιος και Πανηλιθιος; -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι,στα 14.Τοτε ειχα την πρωτη μου επαφη με αντρα..
PeterPan καλα bravo εχεις? Τι κακο που εκανες 18.000χλμ, δλδ στα ποσα σου ειπαν οτι χαλαει?
ΥΓ. μαλλον επρεπε να κανεις service στα 15.000,ε?
ναι, ετσι... στα 15.000 μου είπαν πως θελει αλλαγή, αλλά το σέρβις το καλοκαίρι θέλει 2 εβδομαδες αναμονή... κ σε μία εβδομάδα έκανα 1.500 χλμ... έτυχε... αλλά τα λάδια φοβάμαι... σε ποσότητα που τα έλεγξα είναι υπεραρκετά... μέχρι το άνω όριο της ραβδωτής επιφάνειας... όμως η ποιότητά τους με ανησυχεί...
ratanplan thanks για τo ενδιαφέρον...!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#14]