-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ποιός είναι κανονικός? Ο Χρουμπελίξ με την ΒΧ?
το κανονικοι ηταν η φραση της παρεας...
[/quote]
γιατί έχετε ακούσει πουθενά αλλού να λένε το 'καθημερινό' μου αυτοκίνητο που λέμε εμείς συνέχεια; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ποιός είναι κανονικός? Ο Χρουμπελίξ με την ΒΧ?
το κανονικοι ηταν η φραση της παρεας...
γιατί έχετε ακούσει πουθενά αλλού να λένε το 'καθημερινό' μου αυτοκίνητο που λέμε εμείς συνέχεια;
εμείς λέμε είτε το 'καθημερινό' μας, είτε το 'συμβατικό'
-
αγωνιστικο σου, ειναι αυτο με τα 1200cc?????
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Νίκο:- εντάξει μωρε... καααααααααλή είναι η ΜΒ του Καπαπή... καλούλα πως να πω... ε, εντάξει βλέπεται... υπάρχουν κι άλλες, βέβαια (κόκκινες), ΠΟΛΥ καλύτερες, έτσι; ( )
Όντως υπάρχουν φήμες για μία κόκκινη που είναι από άλλο πλανήτη αλλά δεν την έχω δει εκ του φυσικού
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αγωνιστικο σου, ειναι αυτο με τα 1200cc?????από τα 602 καλύτερα είναι.....
-
Έτσι έτσι... και έμαθα ότι πωλείται στην εξεφτελιστική τιμή των 10.000 ευρώ (!) Ευκαιρία!
(Παράγκα, όπως στα τηλεπαιχνίδια, που λέει να βρουν τη λέξη για 35χιλιάδες ευρώ και τα γραμματα που δίνουν είναι Δ Ι Κ Ρ Ε Μ Μ Υ )
-
Σήμερα είδα παρκαρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση ένα Sunbeam σαν το παρακάτω:
Επειδή οδηγούσα δεν μπόρεσα να το φωτογραφήσω. Είδα όμως ότι έγραφε στο πίσω μέρος SUNBEAM και βρήκα (μέσω internet) ότι ήταν το μοντέλο Rapier. Είχε ελληνικές πινακίδες και φαινόταν ότι το κυκλοφορούσε κανονικά (ήταν σταματημένο έξω απο κατάστημα).
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια τέτοια ακριβώς ήταν παρκαρισμένη κάτω από το σπίτι μου!!!
Τι διάλο? Έχει εξαπολύσει ιό ο Δι Ζέτ?!Εγώ τους βάζω μπουκαλάκια με βενζίνη ανα 1 μέτρο να οδηγούν στην πόρτα του γκαράζ μου... και μόλις κάνουν πως την περνούν, ΧΡΑΠ τις κλειδώνω μέσα!
Οι βάρβαροι μπεμβέδες δεν μπορούν να εκτιμήσουν την κομψότητα αυτής της μηχανής...Άκου 'ιό'!!!
Η παγόδα δεν ταιριάζει με πέτσινο σακάκι μαύρο γυαλί και μπριγιαντίνη στο μαλλί, όπως έχετε συνηθίσει εκεί στα Μόναχα, κύριε!
Σε λίγο θα μου πείτε να τη βάψω και μπλέ!!!Μπεμβεδες.....Πφφφφφ!
-
Αυτό είναι καλύτερο από τους Γιόντλ!!!
Που να καταλάβετε Χερ Δινοσάουρεν τι εστί 'πλατφόρμα εξέλιξης'!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Που να καταλάβετε Χερ Δινοσάουρεν τι εστί 'πλατφόρμα εξέλιξης'!!!Εκεί που φτιάχνετε τα Bratwurst, πίνοντας μπύρα και προσπαθώντας να βάλετε χέρι στην αφράτη Ίνκε;
(καλά καλά... συγγνώμη! Κάτι με πιάνει όταν ακούω για BMW! )
-
Μα...Fleischwurst, Μπύρα και Φροϊλάιν είναι απαραίτητα συστατικά για μια καλή ζωή!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα...Fleischwurst, Μπύρα και Φροϊλάιν είναι απαραίτητα συστατικά για μια καλή ζωή!!!Σε αυτό θα συμφωνήσω πάραυτα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μα...Fleischwurst, Μπύρα και Φροϊλάιν είναι απαραίτητα συστατικά για μια καλή ζωή!!!
Σε αυτό θα συμφωνήσω πάραυτα!
Καιιιι...στο Μόναχο τα κάνουμε καλύτερα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε αυτό θα συμφωνήσω πάραυτα!
Καιιιι...στο Μόναχο τα κάνουμε καλύτερα!!!
Εδώ θα διαφωνήσω εγώ...Stuttgart uber alles
-
http://www.amg-classics.de/mediac/400_0 ... -rally.gif
http://www.amg-classics.de/4677/4704.html
(ετοιμαζόμαστε για το ρεγκιουλαριτέ... )
-
Τραγουδάκι (με εγ-κάθετα σχόλια)Να ζήσεις Καπαπή και χρόνια πολλά
(Χρόνια πολλά φίλε και καλά χιλιόμετρα )Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά
(καλά... αυτό μου το χρωστάς! )Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως
(Να σκορπιζεις όσα θες αρκεί να μη σε πάρει χαμπάρι η γυναίκα σου )Και όλοι να λένε να ένας σοφός!
(Και όλοι θα λένε, Ωχ ήρθε ο τρελός που διπλώνει τη Μερσεντές στο ρεγκιουλαριτέ! )Χαρούμενα Γενέθλια ,Βαγγέλη!
-
Βαγγέλη Χρόνια Πολλά
Εχτές το απόγευμα στην Νέα Μάκρη είδαμε με τον tazio(aka σαζμανόγρυλος) μαι πανέμορφη χρυσαφή SM
-
Χρόνια πολλά και στους δύο (ξέρεις εσύ Βαγγέλη ... )
-
χρόνια πολλάαααααααααααααααα
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]