-
Αν μετακινούμε το αυτοκίνητο μας κάθε 4 μήνες σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα σύντομα.
Ποιο χρονικό διάστημα κρίνετε εσείς απαραίτητο ή μέγιστο για μια τέτοια διαδρομή 'συντήρησης' ?
-
-
-
-
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ελα μου ντε....
ποιανου????Κώστα, όσο πιο συχνά μπορείς πρέπει να το μετακινείς... Εμένα, δυστυχώς, έχουν κάνει και 6 μήνες να δουλέψουν και το έχω πληρώσει ακριβά (και εξακολουθώ να το πληρώνω όποτε χρειάζεται ).
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν μετακινούμε το αυτοκίνητο μας κάθε 4 μήνες σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα σύντομα.
Ποιο χρονικό διάστημα κρίνετε εσείς απαραίτητο ή μέγιστο για μια τέτοια διαδρομή 'συντήρησης' ?
Εγώ φροντίζω να της κάνω 50-100 χλμ τον μήνα.....
νομίζω ότι αυτό δεν είναι κάτι απαραίτητο.
τι εννοώ.
καλύτερα 1 φορά την εβδομάδα από 5 χιλιόμετρα παρά 1 φορά το μήνα 100.
άρα για την συχνότητα τι θα ορίζατε ως μέγιστο?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κώστα, όσο πιο συχνά μπορείς πρέπει να το μετακινείς... Εμένα, δυστυχώς, έχουν κάνει και 6 μήνες να δουλέψουν και το έχω πληρώσει ακριβά (και εξακολουθώ να το πληρώνω όποτε χρειάζεται ).
20 μέρες νομίζω θα είναι οκ ε?
-
κωστη εγω εκανα φετος στην καθετο 3500-4000 χλμ και δεν εκανε κιχ...
μολις την αφησα 1 μηνα για διακοπες τα εβγαλε ολα.... -
-
Εγώ έκανα στο Audi 500 χιλ το χρόνο βγάζοντάς το μικρές βόλτες κάθε 1-2 εβδομάδες κι ένιωθα άσχημα. Κι έπειτα πήγα να του κάνω 600 χιλ. μαζεμένα με τα γνωστά αποτελέσματα
Το Taunus δυστυχώς το βλέπω κάθε 1,5-2 μήνες και δεν μπορώ να το κινήσω ποιό συχνά.
Αλλά προς τι αυτοί οι προβληματισμοί περί ακινησίας Κώστα; Έχεις καμιά απιστία στο Ami κατά νου;
-
όχι, αλλά βρέθηκε γκαράζ κλειστό, σε αστεία τιμή αλλά μακρυά από το σπίτι μου...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
όχι, αλλά βρέθηκε γκαράζ κλειστό, σε αστεία τιμή αλλά μακρυά από το σπίτι μου...αν βρεθει χωρος που να χωρανε αρκετα αυτοκινητα εισαι μεσα ακομα η εχει ληθει το προβλημα παρκινγκ για σενα κωστη?
-
Κώστα, έχεις άλλο αυτοκίνητο;
Αν μαντρώσεις το ΑΜΙ ξέρεις πως θα σου είναι δύσκολο να το βγάλεις για
μια βόλτα ή μια πρόχειρη δουλειά... -
Οι εγγλέζοι λένε, πάντως, ότι το ιδανικό είναι γύρω στα 3.5-5Κ μίλια το χρόνο...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κώστα, έχεις άλλο αυτοκίνητο;
Αν μαντρώσεις το ΑΜΙ ξέρεις πως θα σου είναι δύσκολο να το βγάλεις για
μια βόλτα ή μια πρόχειρη δουλειά...όχι, δεν έχω άλλο αλλά έτσι όπως δουλεύω έφτασα στο σημείο σήμερα να κουνήσω το ami , μόνο και μόνο για να το πάω βόλτα..
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Οι εγγλέζοι λένε, πάντως, ότι το ιδανικό είναι γύρω στα 3.5-5Κ μίλια το χρόνο...Εγώ δεν κάνω τόσα ούτε με το δεύτερο καθημερινό μου αυτοκίνητο, πόσο μάλλον με ένα κλασσικό. Με το Υ10 με το ζόρι αν φτάσω 2Κ το χρόνο. Την τελευταία φορά που έβαλα βενζίνη ήταν τον Ιούνιο
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Οι εγγλέζοι λένε, πάντως, ότι το ιδανικό είναι γύρω στα 3.5-5Κ μίλια το χρόνο...
Εγώ δεν κάνω τόσα ούτε με το δεύτερο καθημερινό μου αυτοκίνητο, πόσο μάλλον με ένα κλασσικό. Με το Υ10 με το ζόρι αν φτάσω 2Κ το χρόνο. Την τελευταία φορά που έβαλα βενζίνη ήταν τον Ιούνιο
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Τώρα μάλιστα που πήρα και ποδήλατο....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τώρα μάλιστα που πήρα και ποδήλατο....
μολις σε βλεπει ο βενζινοπωλης σου θα κανει
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]