-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
νικο, ποτε φευγεις?Σάββατο! (χωρίς το laptop)!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
με εστειλε ο ψεκαστος για σαφαρι πρωι πρωι, και ενω βρηκα την μερκ, χαζεψα με ενα τελειο κατρελινο που ηταν διπλα παρκαρισμενο
Α, ναι... ήταν και ένα τέτοιο εκεί...
-
Για όσους έχουν την εντύπωση πως η επανασταση των 'CC' ήρθε με τη γέννηση της SLK τη δεκαετία του '90
από το wikipedia
*The **Ford Skyliner **was an innovative full-size automobile with a retractable hardtop produced by the Ford Motor Company in the late 1950s. Based on the North American Ford Fairlane, the Skyliner had a complex mechanism which folded the front of the roof and retracted it under the rear decklid. This mechanism was prone to failure, and the large top took up vast amounts of trunk space, limiting the car's sales. But the concept of a retractable hardtop had much appeal and was resurrected in the 1990s with the Mitsubishi GTO and Mercedes-Benz SLK-Class also appearing in other later vehicles.
The Skyliner, which was produced for model years 1957, 1958, and 1959, had a squared-off roofline style that was admired by the public and found its way onto most Ford two-door hardtops until 1965, including the Thunderbird, Galaxie, and Fairlane.
The Skyliner name was previously applied to another Fairlane derivative, the Crown Victoria Skyliner. This vehicle had a clear acrylic glass roof panel over the front row of seats.*
-
Υπήρχε νομίζω και ένα peugeot πρίν από αυτό.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Υπήρχε νομίζω και ένα peugeot πρίν από αυτό.Peugeot 401 Eclipse
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Υπήρχε νομίζω και ένα peugeot πρίν από αυτό.
Peugeot 401 Eclipse
Μπορειτε να μου βρειτε ενα τετοιο?
-
-
Εσύ Spit από πότε ασχολείσαι με Peugeot;
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Εσύ Spit από πότε ασχολείσαι με Peugeot;Απο τοτε που γινοντε 'κλασσικα' η 'αντικες'
Το Peugeot αυτο δεν ειναι που προβαλεται σε μια διαφιμηση του 207 η του 307(;;;)
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Εσύ Spit από πότε ασχολείσαι με Peugeot;καλά, πανε να μάθεις να οδηγείς εσύ πρώτα... και μετά τα λέμε
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το Peugeot αυτο δεν ειναι που προβαλεται σε μια διαφιμηση του 207 η του 307(;;;)δεν την έχω δει
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το Peugeot αυτο δεν ειναι που προβαλεται σε μια διαφιμηση του 207 η του 307(;;;)Αυτό είναι, το πρώτο CC !
-
http://www.historic-racing.gr/index.php νεο portal για τα ιστορικα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το Peugeot αυτο δεν ειναι που προβαλεται σε μια διαφιμηση του 207 η του 307(;;;)
Αυτό είναι, το πρώτο CC !
Το χω υπ οψιν αυτο.
Γι αυτο και λεει οτι οταν εισαι προτωπορος, εισαι παντα προτωπορος.... or something....
Πολυ ωραιο αυτοκινητο και πολυ ωραιο το μωρο στη διαφιμηση.... -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
http://www.historic-racing.gr/index.php νεο portal για τα ιστορικα αυτοκινηταποιος επιμελείται του portal?
κάποιο περιοδικο, ιδιώτης ή κάποια λέσχη? -
τι θα λεγατε για κανενα τέτοιο κλασικο...?
Auto Union Type C - Bernd Rosemayer - 1936 - German Hill Climb Championship -
Auto Union Type C - Hans Stuck - 1937 - German Hill Climb Championship
Auto Union Type C - 1937 - Donnington Grand Prix
Auto Union Type C - Bernd Rosemeyer - 1937 - Donnington Grand Prix
Auto Union Type C - Bernd Rosemeyer (Winner + Bouquet) - 1937 - Donnington Grand Prix
Auto union Type C - Achille; Varzi - 1937
Auto Union Type C - Hans Stuck - 1937
Auto Union Type D - 1938 - Donnington Grand Prix
Auto Union Type D - HP Mueller (winner) - 1939 - French Grand Prix
Auto Union Type D - HP Mueller and Mechanic Engineer - 1939
Auto Union Type D - Tazio Nouvolari
Auto Union Type D - Tazio Nouvolari - 1938 Donnington Grand Prix
-
Ιδεα δεν εχω το βρηκα στο φορουμ στους ελληνικους αγωνες.
-
-
κούκλα φαίνεται σε κατάσταση αλλά πρέπει να δημοσιοποιήσω την σαφή προτίμηση μου στο ΜκΙΙΙ
και για να συνεχίσω τις ερωτήσεις μου στο D-Jet και σε όποιον άλλο θέλει , μήπως να κοιτάξω για ΜκΙΙΙ ή κάτι σε Fiat 124 spider για αρχή?
οτι να ναι , το ξέρω, αλλά όπως μου έρχονται τα λέω...
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]