-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...γνωρίζω ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ότι ποτέ δεν γίνεται να τους πείσω γι αυτό που λέω...
Γιατί εκείνοι θα μπορούσαν να σε πείσουν γι' αυτό που λένε, έ;
Δε με αφορά, δε με απασχολεί...Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, το δικό μου με απασχολεί και προσπαθώ να καταλάβω γιατί ασχολούμαι μαζί τους...
Αυτό με προβληματίζει και δεν το θεωρώ υγιές εκ μέρους μου... -
Εγώ μια χαρά υγιές το βρίσκω! Αλλοίμονο αν απαντούσαμε μόνο σ' αυτούς που λένε τα ίδια μ' εμάς ή μόνο σ' αυτούς που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να πείσουμε!
-
γιατι εχει πλακα
-
Οποιοσδήποτε μπορεί να εκνευριστεί, αυτό είναι εύκολο. Το να εκνευριστείς με το σωστό άτομο, στο σωστό βαθμό, την σωστή στιγμή, για τον σωστό λόγο και με το σωστό τρόπο, αυτό είναι δύσκολο.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
-
Flame baits , Troll ,Teaser πω πω στο LORD OF THE RINGS ειμαι?
-
Πιστευω οτι σε ενα φόρουμ που υπάρχουν δεκάδες η εκατονταδες χρηστες,θα υπάρξει για το κάθε 'δόλωμα' κι'ένας που θα τσιμπήσει ευκολότερα απο τους αλλους,λόγω μιας ατομικής του ιδιαιτερότητας πιθανον.
Αυτο δίνει την εντυπωση οτι 'ψωφαμε για παρεξήγηση'(δεν περναει τιποτα απαρατηρητο) σαν ενιαίος οργανισμος,αλλα σε ατομικο επίπεδο αν αναλυθει θα προκύψει αλλο συμπέρασμα.
Μια φορα το χρόνο να ασχοληθει ο καθε ενας με ενα φλέιμ,αυτομάτως εχουμε αποτέλεσμα πανζουρλισμου στο φόρουμ -
Ο χρήστης technik έγραψε:
μήπως γιατί μας αρέσει και λίγο;;;¶ Εννοείς μας αρέσει να τρίβουμε τα κεφάλια μας ως άλλα κριάρια που και που για λόγους -- ανώδυνης -- εκτόνωσης...
Δε μου φαίνεται να το τραβάμε όσο θα θέλαμε...¶ Το πρόβλημα με το trolling δεν είναι ότι θα παρασυρθούμε σε μία συζήτηση -- πολλές φορές σε έντονο ύφος -- ως προϊόν διαφοράς απόψεων...
¶ Το πρόβλημα είναι ότι θα παρασυρθούμε σε μία συζήτηση που θα έχει δεδομένο το έντονο ύφος -- τόσο ώστε να καταντήσει υβριστικό -- όχι επειδή θα υπάρχει μία εποικοδομητική διαφορά απόψεων αλλά επειδή ο σκοπός είναι να καταστραφεί ένα ολόκληρο νήμα ή να παρασυρθούμε σε μία τέτοια διαμάχη -- αντίστοιχου επιπέδου...
¶ Το νήμα το ξεκίνησα για να δούμε το λόγο που μας κάνει να ξεχνάμε ότι δεν αξίζει να συνεχίζουμε μία αντιπαράθεση χωρίς ουσία ειδικά όταν παρασυρόμαστε εσκεμμένα σε αυτή...
όπως εσένα σου αρέσει να τελειώνεις το πόστ με μία _
¶ Έλα ρε συ, αυτό δεν το κάνω για να κάνω ένα νήμα ή ένα ολόκληρο forum άνω κάτω...
¶ Δεν έχει να κάνει με trolling, παρά με μία συνήθεια (την οποία τροποποίησα επειδή η '.', το '§' και το '¶' ενοχλούσαν -- έκανα κάτι δλδ για να πάψω να ενοχλώ, τουλάχιστον πολύ)...
Το όλο θέμα είναι αισθητικό...¶ Άσχετο, αλλά βρήκα τον επίσημο όρο αυτού που προηγουμένως ανέφερα ως 'teasing': Είναι 'tweaking'...
¶ *Για όσους απαντήσανε/απαντάνε ότι δεν γνωρίζουν τι είναι τα flame baits:
Ένα flame bait είναι ένα μήνυμα που αναρτάται σε μία δημόσια ομάδα συζήτησης στο internet (όπως ένα newsgroup, mailing list, forum κλπ), με σκοπό να προκαλέσει μία επιθετική και αγριεμένη απάντηση (το 'flame'), ή μία διαφωνία επάνω σε ένα θέμα στο οποίο το troll συχνά δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον... Είναι με λίγα λόγια ένα δόλωμα...¶ H απάντηση σε ένα flame bait προσδιορίζεται ως 'Taking the bait' ή ως 'feeding the troll'... Μεταφρασμένα 'τρώω το δόλωμα' ή 'ταΐζω το troll'...
(πηγή wikipedia.org)*
¶ Επειδή για κάποιο λόγο είχα κολλήσει και τη λέξη 'bait' την έγραφα 'bate', αν βρει το χρόνο κάποιος mod ας διορθώσει τη λέξη στον τίτλο της ψηφοφορίας...
_
-
γιατι δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω..
δεν θα βαρεθω ποτε να γραφω βλακειες, τουλαχιστον μεχρι να βρω γκομενα, να παω φανταρος ή γενικα να κανω κατι χρησιμο για την κοινωνια
Ζητα ζητα ζητα ΝΙ -
Μολις αγνοησα ενα flame bait
Συνηθως τσιμπαω στη 2η-3η προσπαθεια (τεσταρισμενο )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μολις αγνοησα ενα flame bait -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μολις αγνοησα ενα flame baitΣυνηθως τσιμπαω στη 2η-3η προσπαθεια (τεσταρισμενο )
Αμπελοφιλόσοφε της πυρκαγιάς μου θες και σοβαρή κουβέντα...
-
Εγω σοβαρη κουβεντα; Αγαπημενη μου εκπομπη ειναι το 'καφενειο των φιλαθλων' με τον Γ.Γεωργιου
-
τα φλειμς ειναι πολυ νοστιμα με μπυριτσα τωρα το καλοκαιρι...
-
Όπως έχουν αναφέρει και προλαλήσαντες, είναι θέμα εμπειρίας το να μην τσιμπάς.
Καλό είναι να αναφέρουμε επίσης πως flame μπορεί επίσης να σημαίνει μια μακροσκελής και έντονη συζήτηση, υψηλού επιπέδου όμως, με επιχειρήματα εκατέρωθεν, κόσμια ανταλλαγή απόψεων και σεβασμό μεταξύ των συμμετέχοντων. Δυστυχώς όμως τα trolls έχουν πολλαπλασιαστεί τόσο, που τέτοια flames δεν υφίστανται, ή προλαβαίνουν να υποβιβαστούν σε χείριστο επίπεδο, πολύ γρήγορα.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ποιά είναι η διαφορά τίζερ και τρόλ?κανείς????
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
[q
¶ Έλα ρε συ, αυτό δεν το κάνω για να κάνω ένα νήμα ή ένα ολόκληρο forum άνω κάτω...¶ Δεν έχει να κάνει με trolling, παρά με μία συνήθεια (την οποία τροποποίησα επειδή η '.', το '§' και το '¶' ενοχλούσαν -- έκανα κάτι δλδ για να πάψω να ενοχλώ, τουλάχιστον πολύ)...
Το όλο θέμα είναι αισθητικό..._
To ξέρω, απλά σε πειράζω
^^_
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To ξέρω, απλά σε πειράζω^^_
To ξέρω ότι με πειράζεις... (και ξέρω ότι θυμάσαι την όλη στιχομυθία)...
_
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ποιά είναι η διαφορά τίζερ και τρόλ?
κανείς????
Δες το πρώτο μου μήνυμα που επεξεργάστηκα...
Δεν ονομάζονται 'teasers' αλλά 'tweakers'..._
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Γιατί αλήθεια 'τρώμε' τα flame baits;
Είναι τόσο δύσκολο πια να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας ή/και να μην ασχοληθούμε με κάτι που μας προκαλεί/προσβάλλει;Τόσο πια προσωπικά παίρνουμε ένα μήνυμα;
Είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε /unsubscribe από ένα νήμα και /ignore ένα χρήστη;
::EDIT::
¶ Οι εντολές που αναφέρω δεν υφίστανται στο παρόν forum...
Η αναφορά γίνεται για νοητές ενέργειες αδιαφορίας προς νήματα/χρήστες...¶ *Για όσους απαντήσανε/απαντάνε ότι δεν γνωρίζουν τι είναι τα flame baits:
Ένα flame bait είναι ένα μήνυμα που αναρτάται σε μία δημόσια ομάδα συζήτησης στο internet (όπως ένα newsgroup, mailing list, forum κλπ), με σκοπό να προκαλέσει μία επιθετική και αγριεμένη απάντηση (το 'flame'), ή μία διαφωνία επάνω σε ένα θέμα στο οποίο το troll συχνά δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον... Είναι με λίγα λόγια ένα δόλωμα...H απάντηση σε ένα flame bait προσδιορίζεται ως 'Taking the bait' ή ως 'feeding the troll'... Μεταφρασμένα 'τρώω το δόλωμα' ή 'ταΐζω το troll'...
Γενικότερα, ένα troll παραβιάζει επανειλημμένα αυτό που ονομάζουμε netiquette (όρος που περιγράφει το σύνολο των κανόνων συμπεριφοράς όσον αφορά τουλάχιστον την ευγένεια και το σεβασμό προς τους άλλους -- κυρίως σε δίκτυα επικοινωνίας), με σκοπό τη δημιουργία προβλήματος...
(πηγή wikipedia.org)*
¶ Δεν υπάρχει ορισμός για τη λέξη teaser σε αντίθεση με το troll...
Απλά έδωσα ένα τίτλο για αυτό που θα λέγαμε 'πειραχτήρι' σε αντίθεση με την κακή πρόθεση ενός troll...
Βρήκα τον επίσημο όρο αυτού που προηγουμένως ανέφερα ως 'teasing': Είναι 'tweaking'...¶ Επειδή για κάποιο λόγο είχα κολλήσει και τη λέξη 'bait' την έγραφα 'bate', αν βρει το χρόνο κάποιος mod ας διορθώσει τη λέξη στον τίτλο της ψηφοφορίας...
_
Αν κανεις edit το πρωτο σου ποστ εδω, μπορεις να το τροποποιησεις
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τα φλειμς ειναι πολυ νοστιμα με μπυριτσα τωρα το καλοκαιρι...Υπάρχουν και τα κορν φλέιμς που είναι πολύ νόστιμα για πρωινό, με γάλα!
Εγώ ανήκω περισσότερο στην κατηγορία 'δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω'.
Γιατί "τρώμε" τα flame baits;