-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν κανεις edit το πρωτο σου ποστ εδω, μπορεις να το τροποποιησειςΔυστυχώς μπορώ μόνο να αλλάξω τον τίτλο του νήματος και όχι της ψηφοφορίας καθώς υπάρχει τουλάχιστον μία ψήφος...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
To ξέρω, απλά σε πειράζω
^^_
To ξέρω ότι με πειράζεις... (και ξέρω ότι θυμάσαι την όλη στιχομυθία)...
_
-
Λόγω νεύρων , εξαιτίας της δουλειάς (για εμένα) .
Λυπάμαι που τσίμπησα μερικές φορές και στενοχώρησα μερικούς. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί._
-
Eυχαριστώ για την ορθογραφική διόρθωση στον τίτλο της ψηφοφορίας...
_
-
@ kubiak's signature : οι αριθμοί που ανήκουν στο R δεν είναι πράγμα, είναι σύνολο ! ! !
-
...γιατί είναι το αλατοπίπερο ενός φόρουμ...
Ολοι έχουν τσιμπήσει εδώ μέσα. Απλά κάποιοι με το καιρό βαριούνται αυτό το dejavu και τρώνε το 'φαγητό' τους ανάλατο.
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
@ kubiak's signature : οι αριθμοί που ανήκουν στο R δεν είναι πράγμα, είναι σύνολο ! ! !Ορίζω ένα σύνολο ως πράγμα...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
@ kubiak's signature : οι αριθμοί που ανήκουν στο R δεν είναι πράγμα, είναι σύνολο ! ! !
Ορίζω ένα σύνολο ως πράγμα...
_
ή πιο απλά........'θεωρώ ένα....'
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ορίζω ένα σύνολο ως πράγμα...
_
ή πιο απλά........'θεωρώ ένα....'
Δεν μπορώ να πω ότι δεν καλύφθηκα,
ή ισοδύναμα μπορώ να πω ότι καλύφθηκα. -
εγω παντως γουσταρω πολυ τα τρολ.......εχουνε πλακα κ σπανε τη μονοτονια....εννοω τρολ στυλ παπανοτας....κ εγω σε αυτο το φορουμ σαν τρολλ γραφτηκα κ το καταλαβαινει καποιος απο τα πρωτα μου θεματα αλλα εμεινα σαν νορμαλ λογω του οτι εδω συναντησα το πιο υψηλο επιπεδο φορουμ που εχω μπει......γενικα παντως εγω τρολλαρω συνεχως ειδικα οταν ανοιγω το προγραμμα τσατ αι αρ σι εκει περα οι διαφορες τρολομαλακιες που εχω κανει εχουνε γραψει ιστορια
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
κ εγω σε αυτο το φορουμ σαν τρολλ γραφτηκαΓραφηκες σε αγνωστο τόπο,χωρις να γνωριζεις κανεναν,χωρις να εχεις προηγούμενα και διαφορες,με την προθεση να τρολάρεις;
Αυτο ειναι υγιές;
-
The world is full of crashing boredoms
Morissey
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κ εγω σε αυτο το φορουμ σαν τρολλ γραφτηκα
Γραφηκες σε αγνωστο τόπο,χωρις να γνωριζεις κανεναν,χωρις να εχεις προηγούμενα και διαφορες,με την προθεση να τρολάρεις;
Αυτο ειναι υγιές;
γνωριζει εμενα
-
Εχω διαπιστωσει ενα αρκετα υψηλο επιπεδο φορουμιστων εδω μεσα κ παντα θεωρουρα κ θεωρω οτι δεν οτι τα κρουσματα flame baits ειναι μηδαμινα εως ανηπαρκτα!
Η μηπως κανω λαθος?? -
αλβανικη αλληλεγυη
παντως το μεγαλυτο τρολ μεχρι τωρα στην ελλαδα ειναι η gate 32
kerdise k h vllaznia sto intertoto ti fk zagreb
Γιατί "τρώμε" τα flame baits;