-
Κωνσταντίνε και Vas....
όλα καλά....αλλά....γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι δεν είναι μόνο το τι λες αλλά και το πως το λες.
Πολλοί αντιδρούν σε όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν εδω. Στο Φόρουμ του περιοδικού που κατηγορείτε!
Και, Κωνσταντίνε, το ξαναλέω. Εχει αποδειχθεί ότι όταν είμαστε ήρεμοι, μπορούμε να διακρίνουμε αν ο άλλος κάνει πλάκα/δεν καταλαβαίνει/διαφωνεί! Και ανάλογα να πράξουμε...
Σε κάθε περίπτωση το τι κάνει η ΕΛΠΑ, προσωπικά, με αφήνει αδιάφορο!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγω ο αφελης να κανω μια ερωτηση?Η πιστα των Μεγαρων δεν ειναι ιδιωτικη?
Αυτος που την εχει..την κανει ο,τι θελει!
Σιγα μην κατσει να δωσει λογαριασμο σε ενα ''κλαμπ''!!!
Λαθος?
Δηλαδή εγώ σαν ''μαγαζί'' μπορώ να πω ότι δεν θα πουλάω προϊόντα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων; Δηλαδή πιστεύεις δεν υπάρχουν νόμοι που να προστατεύουν την κατηγορία αυτή;
Κάπου κάνεις λάθος πιστεύω...Δεν μπορείς να αρνείσαι να πουλήσεις σε έναν πελάτη.
-
Λαθος?
στα 'κλαμπς' αμοττ ναι,
αλλα οταν ερχεται αντιμετωπος με μια Ιδεα και με μια Ιστορια τι μπορει να κανει?
το θεμα ειναι πολυπλοκο και περιλαμβανει διαφορα κοινωνικα φαινομενα της εποχης μας. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οσο για το που κολλαει ο Παγκαλος.Ξαφνικα ο Παγκαλος θελει να εμφανιστει οτι κοπτεται για την οδικη ασφαλεια, και ενω εκεινη την εποχη ειμασταν συνεχεια μεσα στην πιστα και προαγαμε τα trackdays και το 'φυγετε απο τους δρομους', ανακαλυπτει το TFRC ως οργανωτη παρανομων κοντρων στους δρομους, ΜΟΝΟ το TFRC, και αντιστοιχα ξαφνικα οταν παψαμε να κανουμε τετοια επιτυχημενα events στην πιστα, ολοι μας ξεχασαν και δεν ξαναασχοληθηκαν με το παρανομο TFRC που οργανωνει παρανομες κοντρες. **Και ποιος του το σφυριξε του Παγκαλου **το TFRC και τις κοντρες στην Κερατεα, που ΠΟΤΕ πριν Η ΜΕΤΑ απο εκεινη την εποχη δεν εχει ξαναιδρωσει το αυτακι του για τις κοντρες?
Αυτό είναι το ερώτημα παίδες, γιατί σιγά μην μπαίνει ο Πάγκαλος στα φόρα.
-
Λαθος?
Ειναι ιδιωτικη μεν, αλλα και ο 4Τ εχουν την αποκλειστικοτητα...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω ο αφελης να κανω μια ερωτηση?
Η πιστα των Μεγαρων δεν ειναι ιδιωτικη?
Λαθος?
Ε και?
Τι θελετε να κανουμε τωρα?Ειναι ιδιοκτησια της ιδιοκτησιας( Τεχνικες Εκδοσεις?) των 4Τ....και?
Σε τι αποσκποπει αυτη η συζητηση δηλαδη?
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Η πραγματικότητα για σένα φίλε Hunter είναι να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι κάποιοι επειδή είχανε τα μέσα και δεν δεχτήκαμε να τους χαρτζηλικώσουμε, κατάφεραν ασκώντας πιέσεις προς τους ανθρώπους της πίστας να μας απομακρύνουν με έμμεσο τρόπο από το περιβάλλον αυτής;
Λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν γνωρίζεις όταν μιλάς για διάλυση. Πραγματικά.
Τα λόγια του ιδρυτή του tfrc εκείνη την εποχή ήταν: Δεν θα μπω εγώ φυλακή επειδή μας βάλαν στο μάτι. Χίλιες φορές να γυρίσω στους δρόμους και να πηγαίνω πίστα σαν άτομο με την παρέα μου και όχι σαν οργανωμένο club. Τέλος η νομική υπόσταση άρα και ευθύνη, τέλος όλα.
Η πραγματικότητα ειναι οτι υπάρχουνε κάποια γεγονότα (όλα αυτα που αναφερατε-δεν τα αμφισβητω καθόλου) και υπάρχουνε τρόποι δρασης για την αντιμετωπιση τους
Αντιμετωπιση όμως δεν μπορεις να ονομάσεις την μεταφορα του κακου κλίματος που σας τρωει,σε αλλα φορα.
Θεωρειτε οτι ειστε περισσότερο 'μαχημοι' απο εμας τους...'δηθεν';Ε,καταστρωστε σχεδιο μαχης,και αφηστε εμας στην 'απ'όξω'Τα λόγια του ιδρυτη σας τα αντιλαμβάνομαι ώς λόγια πικρίας.σιγουρα προσπαθησατε για κάτι καλό και δε σας βγηκε.Σας κατηγόρησε κανεις γι'αυτο;
Για τη διαλυση σας όντως δεν γνωρίζω (δεν με απασχολει καθόλου αλλωστε) αλλα γνωριζω οτι αυτη η διάλυση εγινε.Το μόνο πραγμα που ειπα ειναι να ψαξετε αναμεταξύ σας το γιατι
Αυτα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αποκλείεται να μπαίνει. Θα τα ξεχειλώσει.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Kai an 8ymasai sta 2 prwta eixame kai ta xonometra mas, ta anamnhstika klpΜήπως αυτό ήταν το λάθος ?
Τόσοι και τόσοι έχουν κάνει track days έκτοτε, με σοβαρή συμμετοχή (50+ αυτοκίνητα), και ποτέ δεν τέθηκε θέμα 'παράνομων αγώνων'.
Μία πιθανή εξήγηση είναι πως η ΕΛΠΑ είδε διαφυγόντα κέρδη και την 'έπεσε' στο TFRC.
Μια συγγενής εξήγηση είναι πως αυτό που γινόταν ήταν όντως παράνομος αγώνας (διότι το να έχεις χρονόμετρα και να κάνεις απονομές εμένα κάπως έτσι μου κάνει) και άρα νομίμως (dura lex sed lex) η ΕΛΠΑ, προστατεύοντας το 'μαγαζί' της, έκανε ό,τι (υποτίθεται ότι) έκανε.
-
Eγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά εκείνη την εποχή ότι μετά το 4ο Track day και το δημοσίευμα στην εφημερίδα άρχισαν όλα τα περίεργα...
Προσπαθώντας να οργανώσουμε το 5ο Track day άρχισαν οι παράξενες συμπεριφορές από τους υπευθύνους της πίστας και όλοι πλην του ήρωα Πανουργιά ξαφνικά μας φερόντουσαν σαν να είμαστε τίποτα τσογλάνια και εντελώς ξαφνικά δεν τους άρεσαν τα Ευρωχιλιάρικα που σκάγαμε
Μου είχε φανεί πολύ περίεργο το γεγονός αυτό. Όταν περνάνε τα χρόνια όμως και σκέφτεσαι με ηρεμία τι έχει συμβεί όλα έχουν την εξήγησή τους πιστεύω.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αποκλείεται να μπαίνει. Θα τα ξεχειλώσει.
-
Εγω ο αφελης να κανω μια ερωτηση?
Η πιστα των Μεγαρων δεν ειναι ιδιωτικη?
Λαθος?
Ε και?
Τι θελετε να κανουμε τωρα?Ειναι ιδιοκτησια της ιδιοκτησιας( ) των 4Τ....και?
Είναι λίγο ειρωνικό να υποστηρίζεις ότι προάγεις την ασφαλή οδήγηση εντός της πίστας, να συμβουλεύεις κόσμο να βρίσκει τα όρια του και του αυτοκινήτου του μέσα σε αυτή και την ίδια στιγμή να κλείνεις την πόρτα σε άτομα που θέλουν να μπουν σε αυτή και να τους στέλνεις να ξαναγυρίσουν στους δρόμους, δεν νομίζεις...?
Koyk είμαι αναγνώστης του περιοδικού, αλλά η στάση του στο συγκεκριμένο θέμα είναι απαράδεκτη, και με έχει απογοητεύσει πλήρως. Υπάρχουν πολλά γεγονότα, τα οποία δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να τα αποκαλύψουμε και να εκθέσουμε άτομα. Απλά δεν μπορείς από τη μια να κατηγορείς μια ομάδα ατόμων και κάποιες ενέργειές τους, και την ίδια στιγμή να τα ωθείς (για να μη πω εξαναγκάζεις) να ενεργήσουν έτσι με περίεργες μεθοδεύσεις και μην κάνοντας απολύτως τίποτα στο να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση. Σορρυ αλλά από ένα περιοδικό που υπερασπίζεται την οδική ασφάλεια και την ασφαλή και γρήγορη οδήγηση, εγώ περίμενα να αγκαλιάσει τέτοιες προσπάθειες και όχι να λειτουργεί εις βάρος τους.
-
Hannibal
οταν ερθεις, θα σου κανω ιδιαιτερα για το πως ξεκολλαει ενα 4κινητο με 500 αλογα. Περισσοτερα απο αυριο...
Λοιποι.
α) Η πιστα ειναι ιδιωτικη, το τι επηρεαζει τις αποφασεις του ιδιωτη ομως? ...
β) Οταν χαλαμε την αλλη πελατεια του ιδιωτη γιατι καταφερνουμε καλυτερα αποτελεσματα με λιγοτερα χρηματα?
την εποχη που καποιοι δεν γουσταραν αυτα που καταφερναμε, οι ιδιωτες 4Τ αρχισαν να ζητανε ή 6 ή 8 χιλιαρικα για το καθε trackday, πραγμα που γνωριζαν οτι δεν θα γινει γιατι δεν μπορουσαμε = θα χασουν και αυτα που τους διναμε για τα trackday 100+ αυτοκινητων, οταν μια μεση χειμερινη κυριακη εκεινης της εποχης τα αυτοκινητα που πηγαιναν μονα τους και πληρωναν δεν ηταν πανω απο 30. Πολυ περιεργη αυτη η ιδιωτικη πρωτοβουλια ρε παιδι μου...
EDIT: Για τους 4Τ, οτι ειπε ο Vas Vas Vas. Ειναι τουλαχιστον αστειο ξαφνικα να χρεωνεις διπλασια απο αυτα που ειχες σιγουρα, γνωριζωντας οτι
α) θα τα χασεις τα σιγουρα
β) θα αποκλεισεις τον κοσμο αυτον (100+ αυτοκινητα) απο την πιστακαι παραλληλα να λες οτι κοπτεσαι για την οδικη ασφαλεια. Εκτος αν βεβαια εχεις καποιον πιο ισχυρο να στο ζηταει επειδη εχει αλλα σχεδια...Ετσι κι αλλιως δεν θα ηταν η πρωτη φορα που μας πουλανε οι 4Τ στο θεμα πιστα για καποιον αλλο, και μαλιστα 3 μερες πριν το event που εχουμε οργανωσει και συμφωνησει με την πιστα, 3 μηνες πριν...
προς Nass
τα κυπελλα ηταν αναμνηστικα και τα χρονομετρα ηταν για να ξερει καποιος ποσο γρηγορος ειναι εκεινος, ακριβως οπως ο καθενας μας κραταει χρονο μεσα στην πιστα.
Το οτι η συμμετοχη ηταν πχ 50 ευρω ενω η αντιστοιχη σε επισημο αγωνα γνωστης λεσχης ηταν 100+, και η προσφερομενη εκδηλωση ηταν κλασεις κατωτερη απο την δικια μας, δεν ειχε καμμια σχεση μιλαμε...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια συγγενής εξήγηση είναι πως αυτό που γινόταν ήταν όντως παράνομος αγώνας (διότι το να έχεις χρονόμετρα και να κάνεις απονομές εμένα κάπως έτσι μου κάνει) και άρα νομίμως (dura lex sed lex) η ΕΛΠΑ, προστατεύοντας το 'μαγαζί' της, έκανε ό,τι (υποτίθεται ότι) έκανε.
Φίλε Νάσο δεν τίθεται θέμα αγώνα μιας και τα χρονόμετρα κτλπ υπήρχαν στα δύο πρώτα track day αλλά ΔΕΝ υπήρχε νομική υπόσταση Tfrc κτλπ. Όλα μετά δημιουργήθηκαν. Είναι δλδ σαν να πάμε 10 άτομα να κάνουμε και καλά track day και να κάνουμε χρονομέτρηση και απονομή στο τέλος. Θα μας κλάσει μια μάντρα η ΕΛΠΑ και η κάθε ΕΛΠΑ.
Από το τρίτο track day και μετά όπου υπήρχε νομική υπόσταση και οργανωμένο club. Για τότε μιλάμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Kai an 8ymasai sta 2 prwta eixame kai ta xonometra mas, ta anamnhstika klp
Μήπως αυτό ήταν το λάθος ?
Τόσοι και τόσοι έχουν κάνει track days έκτοτε, με σοβαρή συμμετοχή (50+ αυτοκίνητα), και ποτέ δεν τέθηκε θέμα 'παράνομων αγώνων'.
Μία πιθανή εξήγηση είναι πως η ΕΛΠΑ είδε διαφυγόντα κέρδη και την 'έπεσε' στο TFRC.
Nasso apo thn mia exeis dikio... Thn fagame emeis ston kolo loipon. Erwtw omws.... Nomizeis oti shmera den xronometroynte osoi 8eloyn sta track days olwn twn ypoloipwn? Nomizeis oti h e8ea-elpa,pagkalos, Darth Vader (den kserw kai egw poios) den gnwrizoyn thn katastash? Espase pleon h moda twn track day. den exoyn ola toses polles symmetoxes kai oyte 8a bgazan arketa lefta wste na asxolh8oyn.
Oso gia ta anamnhsthka... Anti gia kypella 8a mporoyme na moirazoy ptyxia san ayta poy pernoyn oi symmetexontes se diafora etairika seminari, seminareia ths FIA klp. To oti htan kypelakia loipon toys peirakse?
Edw tosa xronia re nasso diorganwnan agwnes toy panellhnioy prwta8lhmatos kai kapoioys agwnes toy eyrwpaikoy (blepe rx-8 cup kai motard) xwris na exoyn adeia katalhllothtas xwroy gia ayto to pragma... Twra omws bre8hkan aytoi sthn 8esh mas, kai kapoios toys edwse... Gia ayto kai akyrw8hke kai to gtcc kai o 3os prwta8lhmatikos agwnas taxythtas. Emeis pantws den eimastan. Apla twra blepoyn orismenoi pws einai na sthn fernoyn piswplata.... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Hannibalοταν ερθεις, θα σου κανω ιδιαιτερα για το πως ξεκολλαει ενα 4κινητο με 500 αλογα. Περισσοτερα απο αυριο...
Λοιποι.
α) Η πιστα ειναι ιδιωτικη, το τι επηρεαζει τις αποφασεις του ιδιωτη ομως? ...
β) Οταν χαλαμε την αλλη πελατεια του ιδιωτη γιατι καταφερνουμε καλυτερα αποτελεσματα με λιγοτερα χρηματα?
την εποχη που καποιοι δεν γουσταραν αυτα που καταφερναμε, οι ιδιωτες 4Τ αρχισαν να ζητανε ή 6 ή 8 χιλιαρικα για το καθε trackday, πραγμα που γνωριζαν οτι δεν θα γινει γιατι δεν μπορουσαμε = θα χασουν και αυτα που τους διναμε για τα trackday 100+ αυτοκινητων, οταν μια μεση χειμερινη κυριακη εκεινης της εποχης τα αυτοκινητα που πηγαιναν μονα τους και πληρωναν δεν ηταν πανω απο 30. Πολυ περιεργη αυτη η ιδιωτικη πρωτοβουλια ρε παιδι μου...
EDIT: Για τους 4Τ, οτι ειπε ο Vas Vas Vas. Ειναι τουλαχιστον αστειο ξαφνικα να χρεωνεις διπλασια απο αυτα που ειχες σιγουρα, γνωριζωντας οτι
α) θα τα χασεις τα σιγουρα
β) θα αποκλεισεις τον κοσμο αυτον (100+ αυτοκινητα) απο την πιστακαι παραλληλα να λες οτι κοπτεσαι για την οδικη ασφαλεια. Εκτος αν βεβαια εχεις καποιον πιο ισχυρο να στο ζηταει επειδη εχει αλλα σχεδια...Ετσι κι αλλιως δεν θα ηταν η πρωτη φορα που μας πουλανε οι 4Τ στο θεμα πιστα για καποιον αλλο, και μαλιστα 3 μερες πριν το event που εχουμε οργανωσει και συμφωνησει με την πιστα, 3 μηνες πριν...
προς Nass
τα κυπελλα ηταν αναμνηστικα και τα χρονομετρα ηταν για να ξερει καποιος ποσο γρηγορος ειναι εκεινος, ακριβως οπως ο καθενας μας κραταει χρονο μεσα στην πιστα.
Το οτι η συμμετοχη ηταν πχ 50 ευρω ενω η αντιστοιχη σε επισημο αγωνα γνωστης λεσχης ηταν 100+, και η προσφερομενη εκδηλωση ηταν κλασεις κατωτερη απο την δικια μας, δεν ειχε καμμια σχεση μιλαμε...
Ο Hannibal δεν εχει προβλημα....
Απλα φροντισε να χεις ενα σετ ακραξονια προχειρα, γιατι θα τα χρειαστεις -
Ακρομπαρα?
-
Τα πράγματα για το λόγο ύπαρξης του τοπικ είναι απλά:
τα παιδιά του TRTFM πως το λένε, το άνοιξαν για να τα πούνε αναμεταξύ τους, αφού εμείς οι υπόλοιποι ή είμαστε εγκάθετοι, ή χαζοί και δεν καταλαβαίνουμε, ή ζώα γενικότερα ή γενικότερα από γενικότερα, άξιοι ενός ban και είναι απορίας άξιον πως δεν το έχουμε φάει ακόμη (προφανώς οι mods κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αντί να επιληφθούν του θέματος που απειλεί να σπιλώσει ένα τόσο σπουδαίο τόπικ...).
Επίσης, μάθαμε πως και τέτοια αηδιαστικά, δεν επιτρέπονται από τα μέλη του TRTFM, η ποινή μπορεί να είναι banάρισμα για συνετισμό, ή ανασκολοπισμός σε ανίατες περιπτώσεις...
Επίσης, οι του TRTFM μπορούν να μιλούν στους πάντες όπως γουστάρουν, αλλά δεν ανέχονται το ίδιο από τους...πάντες!
Οπότε, καλό είναι οι...Αγίοι Πάντες να πάρουν των οματιών τους, μην μυρίσουμε και τίποτε στο τέλος και όχι δεν θα είναι FlowerPower, αλλά κάτι σε ...CO(NH2)2. -
Παιδιά, καταρχήν το 'το δικό μας ήταν κλάσεις ανώτερο από τα άλλα' θα μου επιτρέψετε να πω πως δείχνει μια αμετροέπεια, δηλ. ευλογάτε τα γένεια σας χωρίς ουσιαστικό αντίλογο και με επιχειρήματα του στυλ 'έτσι μας είπαν οι συμμετέχοντες', δηλ. τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω. ΙΜΗΟ δε βοηθάτε αυτό που θέλετε να αποδείξετε έτσι.
Κατά δεύτερο: το λεπτό θέμα είναι ποιός είναι ο ορισμός του 'αγώνα'. Φαντάζομαι συμφωνείτε πως αν κάνεις αγώνα, τότε νομίμως (σωστά ή λάθος, δεν είναι το ζήτημα αυτό, το 'νομίμως' είναι το ζήτημα) εμφανίζεται η ΕΛΠΑ και ζητάει το μερτικό της.
Αν λοιπόν τα TD του TFRC (α) γίνονταν από μία νομική υπόσταση, λέσχη, κλάμπ, εταιρεία (β) ήταν δημόσια ανακοινωμένες εκδηλώσεις (γ) είχαν χρονομέτρηση όχι του καθενός για τον εαυτό του αλλά σαν κεντρικά παρεχόμενη υπηρεσία (δ) είχαν απονομή επάθλων ('αναμνηστικά' τα λέτε, αλλά ο οποιοσδήποτε κακοπροαίρετος γιατί να μην τα πει 'έπαθλα' ? θα κάτσουμε να ορίσουμε τι είναι 'αναμνηστικό' και τι είναι 'έπαθλο' τώρα ?) τότε ... τότε τι διαφορά είχαν αυτά τα TD από τα σημερινά 'GP', 'drift show' ή οτιδήποτε άλλο που σήμερα νόμιμα ονομάζεται 'αγώνας' ?
Εσείς οι ίδιοι δεν είστε περήφανοι πως τα TD σας ήταν καλύτερα από σημερινούς 'αγώνες' ? Αρα, με τον τρόπο αυτό, εκτός και αν εσκεμμένα συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια, που ξέρω πως το 'κατέχετε το άθλημα' για να μην το κάνετε, ουσιαστικά με τη σύγκριση και μόνη ουσιαστικά παραδέχεστε πως αυτές οι εκδηλώσεις ήταν 'αγώνες'.
Δηλαδή το όλο ζήτημα είναι 'κάναμε αγώνες καλύτερους από τους σημερινούς και μας την έπεσε η κακιά ΕΛΠΑ επειδή ήθελε να κάνει το νταβατζιλίκι της' ή μήπως 'κάναμε αγώνες παράνομα και στην Ελλάδα δεν μπορείς να κάνεις αγώνες νόμιμα χωρίς να ανακατευτεί η ΕΛΠΑ' ?
Αυτά σχετικά με την ΕΛΠΑ.
Σχετικά με την πίστα: πάει το TFRC και δίνει 100 αυτοκίνητα x 50 ευρώ = 5000 ευρώ για να κλείσει την πίστα για αποκλειστικό του TD.
Μήπως αν πάει η Toyota/Seat/... εταιρία και κλείσει αποκλειστικά την πίστα τα έσοδα είναι πολλαπλάσια και οι μπελάδες θεαματικά μικρότεροι ?Δείτε πόσο δυσκολεύεται το Forum των 4T (δηλ. 'ξαδελφάκια', όχι ένα 'άσχετο' club) να κλείσει ημερομηνίες για TD.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα πράγματα για το λόγο ύπαρξης του τοπικ είναι απλά:
τα παιδιά του TRTFM πως το λένε, το άνοιξαν για να τα πούνε αναμεταξύ τους, αφού εμείς οι υπόλοιποι ή είμαστε εγκάθετοι, ή χαζοί και δεν καταλαβαίνουμε, ή ζώα γενικότερα ή γενικότερα από γενικότερα, άξιοι ενός ban και είναι απορίας άξιον πως δεν το έχουμε φάει ακόμη (προφανώς οι mods κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αντί να επιληφθούν του θέματος που απειλεί να σπιλώσει ένα τόσο σπουδαίο τόπικ...).
Επίσης, μάθαμε πως και τέτοια αηδιαστικά, δεν επιτρέπονται από τα μέλη του TRTFM, η ποινή μπορεί να είναι banάρισμα για συνετισμό, ή ανασκολοπισμός σε ανίατες περιπτώσεις...
Επίσης, οι του TRTFM μπορούν να μιλούν στους πάντες όπως γουστάρουν, αλλά δεν ανέχονται το ίδιο από τους...πάντες!
Οπότε, καλό είναι οι...Αγίοι Πάντες να πάρουν των οματιών τους, μην μυρίσουμε και τίποτε στο τέλος και όχι δεν θα είναι FlowerPower, αλλά κάτι σε ...CO(NH2)2.Esena dhladh paliotagari ,toses apanthseis swsta diatypwmenes kai me epixeirhmata den soy dwsan na katalabeis giati anoixthke ayto to topic....
Lypamai alla den me ph8eis....
Mporeis loipon na synexiseis na les ta dika soy... Synexise... apo ena shmeio kai meta to diaskedazw na blepw an8rwpoys poy prospa8oyn na anazwphrwsoyn thn diamaxh kai ton kabga....
O mega gkoyroy twn pantwn....
ΕΛΠΑ, ΕΘΕΕΑ, Διαπλοκη, Παραπληροφορηση και TFRC....