-
25;
Παλια,οταν γινόντουσαν τα τρακ-ντεις κ.λ.π,πόσα ατομα είχε το κλάμπ;
Δικαιούστε εσεις οι 25 να αποκαλείστε αυτη τη στιγμη ώς 'συνεχιστες' του TFRC μιλώντας για τα κατορθωματα εκείνου του κλάμπ,με το οποίο σημερα (απ'όσο καταλαβαίνω) δεν έχετε πλέον καμια σχεση;
Τα κάποιες χιλιάδες των παλιων μελών,τι απέγιναν;Πήγανε ολοι στο ταρμακ και εσεις οι 25 μιλάτε για το τι πρεσβευε το TFRC με τις φιλανθρωπικες του,τα τρακ-ντει κ.λ.π;Τι γίνεται εδω ρε;
Εαν στο ταρμακ μαζευτηκανε μερικές χιλιάδες μελη (πέστε μου πόσοι ήσασταν πριν,και πόσοι πήγανε στο ταρμακ) και απομείνατε εσεις μόνον 25 με προοπτικες να 30ρίσετε,τότε,με ποιό σκεπτικο αποκαλεις ρε φίλε Βαγκνερ ώς 'ακατονόμαστο' το αλλο κλάμπ,ενω η πλειοψηφία των παλιών μελών σας εχει ρίξει 'κόκκινη κάρτα';ειλικρινα,όσο περισσότερο συζηταμε,τόσο δυσκολότερο το να καταλάβω το τι εννοείτε.
(επειδη είμαστε οφ-τόπικ,δεν χρειάζετε να μου απαντησετε φυσικά.Απλά το ότι μας κάνατε να ασχοληθούμε με τα προβλήματα σας,με εκανε να αναρωτιέμαι)
-
H απλή λογική που λέγει ότι υπήρξατε δημοφιλές κλαμπ,με συχνά 'κοντράδικη' διαλεκτική και ανάλογες πρακτικές, σωστά?
Λογικά, ναι....
Συμβαίνουν κόντρες στην Κερατέα?
Ναι...
Είστε λόγω της δημοφιλίας και της φύσης του κλαμπ 'εύκολος στόχος' όταν η κουβέντα έρχεται σε κόντρες?
Ναι...
Λόγικό δεν είναι ο βουλευτής υπολοίπου Αττικής όταν κάνει επερώτηση επί πραγματικόυ θέματος (βλ. Κερατέα-κόντρες) να θέλει να στηρίξει την επερώτηση με στοιχεία και 'στοιχεία'?
Ναι...
Βρίσκει τέτοια ανάλογα στο site του ΤFRC που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως 'προαγωγή κοντρών και αντικοινωνικής συμπεριφοράς στους δρόμους?'
Ναι...
Τον νοιάζει αν οργανώνεις και 'πίστες?'
Όχι...
Τότε προς τϊ η προσπάθεια σύνδεσης της επερώτησης με ΕΛΠΑ,ΕΘΕΑ και δεν συμμαζεύεται?
Αποσυνδέστε το ένα θέμα από τοι άλλο....η συνομωσιολογία δεν επεκτείνεται σε τέτοιο βαθμό....στην περίπτωσή σας αφορά καταγγελίες; κατοίκων και την επακόλουθη εκμετάλλευση του θέματος από τον τοπικό βουλευτή...
Η ΕΛΠΑ,ΕΘΕΑ και οι 4Τροχοί αποτελουν άλλο θέμα στο οποίο ενδεχομένως έχετε κάποια δίκαια να φωνάζετε από το τρίτο τρακντέι σας και μετά....
Ωστόσο,έχω μερικές ερωτήσεις...
Ταγάρι Hannibal (φιλικά ως εσύ το χρησιμοποιησες...) δεν γνωρίζεις το καθεστώς διοίκησης-λήψης αποφάσεων της πίστας?
Αν ναι,είσαι εγκάθετος....αν όχι,απαράδεκτος (μην μου πεις 4τροχοι και παπαριές...άλλο σε ρωτώ)Εσύ τριάρχιδε και ηλίθιε Μάντ Μαξ (συγχίζομαι και εγώ βλέπεις,...δεν το έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα..) νομίζεις ότι είστε οι μόνοι που είχατε προβλήματα με τη διοργάνωση τρακντέι?
Ναι?
Δεν ξέρεις τί σου γίνεται...όχι?
..τότε,γιατί μιλάς όπως ομιλείς εδώ μέσα?Ευχαριστώ τον vasgti για την επεξήγηση του θέματος,και τον wagner για την διάθεση που επέδειξε προς συζήτηση...
Ένας ακόμη ηλίθιος,βλάκας,στόκος, ταγάρι που περιμένει το ζαγάρι να τον ξυπνήσει από τον λήθαργό του...
-
Τα τοσα μελλη πηγαν σε κλαμπ συγκεκριμενου αυτοκινητου, ή αλλα γενικα αυτοκινητιστικου περιεχομενου, και το ταρμακ επισης δεν εχει πολλα μέλη.
Τα ατομα που εχουν μηνει στο τφρσ, αν και δεν ξερω ενα ενα πια ειναι, απλα απο υπογραφες που βλέπω ή απο ατομα που γνωριζω προσωπικά είναι απο τα ιδρυτικα ή τελος πάντων απο τα πρώτα, ο πυρηνας του δλδ.
Δεν ειναι δλδ οτι πήρε τον κοσμο του τφρσ το ταρμακ, καποιον κοσμο πήρε, σε εισαγωγικά πάντα, γιατι ο καθενας μας παει εκει που θεωρει οτι του κάνει, όχι με το ζόρι. Εξ'αλλου τα 2 αυτα κλαμπ εχουν διαφορετικο προσανατολισμο.
-
Χώσε Τρουληηη!
Εγώ είπα να κρατηθώ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τα τοσα μελλη πηγαν σε κλαμπ συγκεκριμενου αυτοκινητου, ή αλλα γενικα αυτοκινητιστικου περιεχομενου, και το ταρμακ επισης δεν εχει πολλα μέλη.Ενδιαφερον!!!Γνωριζεις πάνω-κάτω πόσοι πήγανε στο ταρμακ;
Τα ατομα που εχουν μηνει στο τφρσ, αν και δεν ξερω ενα ενα πια ειναι, απλα απο υπογραφες που βλέπω ή απο ατομα που γνωριζω προσωπικά είναι απο τα ιδρυτικα ή τελος πάντων απο τα πρώτα, ο πυρηνας του δλδ.
Αυτο δεν σημαίνει τίποτα.Οταν γίνανε οι προαναφερόμενες εκδηλώσεις,στηρίχτηκαν απο τη δύναμη των μελών εκείνης της εποχης.Ηταν ενα δυνατο κλάμπ με εναν δραστηριο ανθρωπο στο τιμόνι του.Αυτα τα δυο συστατικά λείπουν απο τη σημερινη 'συνθεση',όπως επίσεις και ο 'προσανατολισμός'.Ακόμα και η ονομασία 'κλάμπ' δεν αποδίδεται ούτε απο τους ίδιους που αυτοχαρακτηρίζονται πλέον ώς 'παρεα'.
Εξακολουθω να μην βρισκω κοινο σημείο αναφορας με το 'παλιό' tfrcΔεν ειναι δλδ οτι πήρε τον κοσμο του τφρσ το ταρμακ, καποιον κοσμο πήρε, σε εισαγωγικά πάντα, γιατι ο καθενας μας παει εκει που θεωρει οτι του κάνει, όχι με το ζόρι. Εξ'αλλου τα 2 αυτα κλαμπ εχουν διαφορετικο προσανατολισμο.
Το ενα μόνο ειναι κλάμπ.Το άλλο ειναι μια παρεα που κάνει το γούστο της.Το ταρμακ απ'ότι καταλαβα,πραγματοποιει ακόμα ανοιχτα τρακντέις στα μεγαρα,ή κάποιες αλλες εκδηλώσεις που το φερνουνε προφανως κοντύτερα στον αρχικο προσανατολισμο
Επίσεις,θυμάμαι οτι υπήρχανε κάποιες χιλιάδες μελη,τουλάχιστον την εποχη που είχα κάνει κι'εγω μια εγγραφη.Πές να επικρατούσε και εκει το ίδιο φαινόμενο που επικρατει στο 4ΤΦ και να ήτανε ενεργοί οι 500
Πώς γίνεται ρε φιλε να μείνανε ...25; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
25;Παλια,οταν γινόντουσαν τα τρακ-ντεις κ.λ.π,πόσα ατομα είχε το κλάμπ;
Δικαιούστε εσεις οι 25 να αποκαλείστε αυτη τη στιγμη ώς 'συνεχιστες' του TFRC μιλώντας για τα κατορθωματα εκείνου του κλάμπ,με το οποίο σημερα (απ'όσο καταλαβαίνω) δεν έχετε πλέον καμια σχεση;
Τα κάποιες χιλιάδες των παλιων μελών,τι απέγιναν;Πήγανε ολοι στο ταρμακ και εσεις οι 25 μιλάτε για το τι πρεσβευε το TFRC με τις φιλανθρωπικες του,τα τρακ-ντει κ.λ.π;Τι γίνεται εδω ρε;
Εαν στο ταρμακ μαζευτηκανε μερικές χιλιάδες μελη (πέστε μου πόσοι ήσασταν πριν,και πόσοι πήγανε στο ταρμακ) και απομείνατε εσεις μόνον 25 με προοπτικες να 30ρίσετε,τότε,με ποιό σκεπτικο αποκαλεις ρε φίλε Βαγκνερ ώς 'ακατονόμαστο' το αλλο κλάμπ,ενω η πλειοψηφία των παλιών μελών σας εχει ρίξει 'κόκκινη κάρτα';ειλικρινα,όσο περισσότερο συζηταμε,τόσο δυσκολότερο το να καταλάβω το τι εννοείτε.
(επειδη είμαστε οφ-τόπικ,δεν χρειάζετε να μου απαντησετε φυσικά.Απλά το ότι μας κάνατε να ασχοληθούμε με τα προβλήματα σας,με εκανε να αναρωτιέμαι)
Αλλο το φορουμ, αλλο το κλαμπ.
Απο την στιγμη που δεν υπηρχε φορουμ για αρκετους μηνες...
Εξαφανηστικαν και οσοι επικοινωνουσαν μεσω φορουμ.
Με την διαλυση μειναμε εμεις, το ακατανομαστο και αυτοι που απλα εξαφανηστικαν ειτε απο το φορουμ, ειτε απο τις συναντησεις.Εχω τους λογους μου και αποκαλο το αλλο κλαμπ ακατανομαστο.
Δεν ειναι να ασχοληθουμε, γιατι θ αρχησω την γκρινια και θα βγαλω το φτιαρι το μεγαλο και δεν λεει.*Στα δικα μας.
Δεν δικαιουμαστε να αποκαλουμαστε συνεχιστες του TFRC, ειμαστε!
Ο FiestaMan ηταν ενας απο αυτους που ξεκινησαν το κλαμπ, κρατησε και την παρεα οταν εγινε η διαλυση και σιγα-σιγα... μαζευομαστε παλι
Οι παλαιωτεροι εχουν αρχησει να επιστρεφουν.
Δεν εχουμε τριβες μεταξυ μας...
Κανουμε τις βολτες μας στα βουνα.
Εχουμε παιδια που τρεχουν με τα αυτοκωλλυτα του TF.
Κανουμε σχεδια για την δραση στο μελλον.
Αποκταμε και νεο μελλος το Σαββατο...
Μ εναν τροπο ανορθωδοξο... αλλα νταξ' μωρε.... Συμβαινουν αυτα.... -
Τα μέλη πως γίνονται μέλη? Τι άλλο χρειάζεται πέρα από μία απλή εγγραφή στο φόρουμ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα μέλη πως γίνονται μέλη? Τι άλλο χρειάζεται πέρα από μία απλή εγγραφή στο φόρουμ?an ειναι σαν το μιατα κλαμπ, εγγραφη = σκας χρημα
οχι νταξ, ειναι πραγματικα πολυ λιγα τα λεφτα και εχεις αρκετες εκπτωσεις σε διαφορα
τωρα στο τφρσ δεν ξερω τι παιζει, κατι αναλογο φανταζομαι ομως -
Ας αλλάξει κάποιος αυτη τη διαπλωκή στον τίτλο...!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ας αλλάξει κάποιος αυτη τη διαπλωκή στον τίτλο...!Τι; Δεν γράφεται έτσι;
-
λαλαλαλα
(εντιτ για τον χαρη)
-
Καταρχην θα μιλησω γενικα γιατι δεν θεωρω σωστο να μιλάω για κατι που δεν γνωριζω, (αξ'άλλου υπάρχουν ατομα εδω μεσα να απαντησουν στις ερωτησεις σου) απλα για να κανουμε λιγη κουβεντα θα συνεχισω.
Οταν ενα κλαμπ (ειναι δεν ειναι νομικα κατωχυρομενο κλπ) και κανει καποια TD με 100 ατομα, δεν σημαινει οτι και τα 100 ατομα ειναι ενεργα μελη, τα 40 θα ειναι τακτικα/ενεργα, τα υπολοιπα 30-40 θα ειναι καποια μελη/χρηστες που διαβαζουν που και που και που απλα γουσταρουν πίστα ή το θεωρουν καλη ιδεα να δοκιμασουν κατι που δεν ξερουν, και τα υπολοιπα ατομα φιλοι των υπολοιπων.
Βασικα μην κολας στα στατιστικα των χρηστών, σκέψου τα 2πλα/3πλα account. σκεψου ασχετα ατομα που μπαίνουν γιατι κατι γραφτηκε κα ιθελουν να απαντησουν σκέψου οτι ολοι πλέον ειμαστε γραμμενοι σε 2-3-4-5 κλαμπ/φορουμ
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
H απλή λογική που λέγει ότι υπήρξατε δημοφιλές κλαμπ,με συχνά 'κοντράδικη' διαλεκτική και ανάλογες πρακτικές, σωστά?
Λογικά, ναι....
Ειχαμε τοπικ οπου αναφεραμε τι εγινε και που.
Ξεραμε οτι το τσεκαρουν οι μπατσοι και δεν λεγαμε ποτε που θα γινει κατι...
Πρωτη συμπτωσηΣυμβαίνουν κόντρες στην Κερατέα?
Ναι...
ΝαιΕίστε λόγω της δημοφιλίας και της φύσης του κλαμπ 'εύκολος στόχος' όταν η κουβέντα έρχεται σε κόντρες?
Ναι...
....Οχι
Εχω αλλα 2 σαϊτ τα οποια οταν ακουω την λεξη κοντρα, μου ρχοντε κατα νουΛόγικό δεν είναι ο βουλευτής υπολοίπου Αττικής όταν κάνει επερώτηση επί πραγματικόυ θέματος (βλ. Κερατέα-κόντρες) να θέλει να στηρίξει την επερώτηση με στοιχεία και 'στοιχεία'?
Ναι...
**Οχι...
Αυτος δεν ξερει πως γραφεται η λεξη ιντρενντεντ θα ξερε για το TFRC
Κ εδω εχουμε αλλες 2 υποπτες συμπτωσεις
**Βρίσκει τέτοια ανάλογα στο site του ΤFRC που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως 'προαγωγή κοντρών και αντικοινωνικής συμπεριφοράς στους δρόμους?'
Ναι...
Οχι...
Πως να τα βρει;;;
Πως να τα βρει;
Αφ ενος δεν υπαρχουν και αφ εταιρου δεν ειναι σε θεση να ψαξειΤον νοιάζει αν οργανώνεις και 'πίστες?'
Όχι...
**
Οχι.... Αλλα αυτους που υπεδειξαν το ΤF τους ενοιαζε
Τοσες συμπτωσεις ποια;;;;
Ουτε τζοκερ να ταν**Τότε προς τϊ η προσπάθεια σύνδεσης της επερώτησης με ΕΛΠΑ,ΕΘΕΑ και δεν συμμαζεύεται?
Γιατι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι....
Ποιος ενοχληθικε;;;;
Αυτος τα σφυρηξε στον Υπουργο....
Δεν ειμαστε παιδια...Αποσυνδέστε το ένα θέμα από τοι άλλο....η συνομωσιολογία δεν επεκτείνεται σε τέτοιο βαθμό....στην περίπτωσή σας αφορά καταγγελίες; κατοίκων και την επακόλουθη εκμετάλλευση του θέματος από τον τοπικό βουλευτή...
Δεν ειναι συνωμοσιολογια.
Ενοχλησαμε -δεν του δωσαμε χαρτζηλικη- καποιον με διασυνδεσεις.
Πιεσε απο δω, πιεσε απο κει, ειδε οτι δεν μασαμε και εβαλε τον υπουργο...
Απο τοτε, μεχρι σημερα στην Κερατεα δεν εχει αλλαξει κατι...
Ακομα κανουν κοντρες.Η ΕΛΠΑ,ΕΘΕΑ και οι 4Τροχοί αποτελουν άλλο θέμα στο οποίο ενδεχομένως έχετε κάποια δίκαια να φωνάζετε από το τρίτο τρακντέι σας και μετά....
**Εγω πιστευω οτι απλα διατυπωθηκε ατακα του στυλ 'Διαλεξτε... Η οι κοντρακιδες, η οι αγωνες' Και φυσικα 4Τ και πιστα διαλεξαν την κουρτινα 2...**Ωστόσο,έχω μερικές ερωτήσεις...
Ταγάρι Hannibal (φιλικά ως εσύ το χρησιμοποιησες...) δεν γνωρίζεις το καθεστώς διοίκησης-λήψης αποφάσεων της πίστας?
Αν ναι,είσαι εγκάθετος....αν όχι,απαράδεκτος (μην μου πεις 4τροχοι και παπαριές...άλλο σε ρωτώ)Ολες οι διοικισεις κοιτανε το συμφερον τους.
Θα κατσουν να δουν τα λεφτα να φευγουν;;;Εσύ τριάρχιδε και ηλίθιε Μάντ Μαξ (συγχίζομαι και εγώ βλέπεις,...δεν το έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα..) νομίζεις ότι είστε οι μόνοι που είχατε προβλήματα με τη διοργάνωση τρακντέι?
Εδω εισαι πολυ λαθος....
Πολυ ποιο λαθος κ απο τον Μαξ....Ναι?
..τότε,γιατί μιλάς όπως ομιλείς εδώ μέσα?Ευχαριστώ τον vasgti για την επεξήγηση του θέματος,και τον wagner για την διάθεση που επέδειξε προς συζήτηση...
Ένας ακόμη ηλίθιος,βλάκας,στόκος, ταγάρι που περιμένει το ζαγάρι να τον ξυπνήσει από τον λήθαργό του...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα μέλη πως γίνονται μέλη? Τι άλλο χρειάζεται πέρα από μία απλή εγγραφή στο φόρουμ?Με την εγγραφη απλα μπαινει στο φουμ.
Το TF δεν ειναι φορουμ.
Ειναι η παρεα.
Αν τον δεχτει η παρεα ειναι TF.
Κανουμε μια ψηφοφορια μεταξυ μας και αν παρει μια αρνιτικη ψηφο...
Ξανα μανα δοκιμος. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εσύ τριάρχιδε και ηλίθιε Μάντ Μαξ (συγχίζομαι και εγώ βλέπεις,...δεν το έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα..) νομίζεις ότι είστε οι μόνοι που είχατε προβλήματα με τη διοργάνωση τρακντέι?
Εδω εισαι πολυ λαθος....
Πολυ ποιο λαθος κ απο τον Μαξ....Πιο λάθος και από τον Μαξ, δε γίνεται...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εσύ τριάρχιδε και ηλίθιε Μάντ Μαξ (συγχίζομαι και εγώ βλέπεις,...δεν το έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα..) νομίζεις ότι είστε οι μόνοι που είχατε προβλήματα με τη διοργάνωση τρακντέι?
Εδω εισαι πολυ λαθος....
Γινεται.
Ο Μαξ εγραψε οτι εγραψε και μετ επειτα ισχυριστικε οτι ηταν εν βρασμο ψυχης....
Το να το συνεχηζεις ειναι χειροτερο.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εδω εισαι πολυ λαθος....
Γινεται.
Ο Μαξ εγραψε οτι εγραψε και μετ επειτα ισχυριστικε οτι ηταν εν βρασμο ψυχης....
Το να το συνεχηζεις ειναι χειροτερο....Σιγά θα κλάψω.
Ο μαξ το έχει κάνει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ, δεν ήταν μία φορά. Και μάλιστα με άσχημο τρόπο, που μας παίρνει όλους η μπάλα.
Άμα δεν του αρέσει να του απαντάνε στο ίδιο ύφος, να κρατιέται. Στην τελικά υπάρχει και το edit και το συγγνώμη.
Και γω στο τσακ ήμουν να απαντήσω... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
H απλή λογική που λέγει ότι υπήρξατε δημοφιλές κλαμπ,με συχνά 'κοντράδικη' διαλεκτική και ανάλογες πρακτικές, σωστά?Λογικά, ναι....
Συμβαίνουν κόντρες στην Κερατέα?
Ναι...
Είστε λόγω της δημοφιλίας και της φύσης του κλαμπ 'εύκολος στόχος' όταν η κουβέντα έρχεται σε κόντρες?
Ναι...
Λόγικό δεν είναι ο βουλευτής υπολοίπου Αττικής όταν κάνει επερώτηση επί πραγματικόυ θέματος (βλ. Κερατέα-κόντρες) να θέλει να στηρίξει την επερώτηση με στοιχεία και 'στοιχεία'?
Ναι...
** Βρίσκει τέτοια ανάλογα στο site του ΤFRC που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως 'προαγωγή κοντρών και αντικοινωνικής συμπεριφοράς στους δρόμους?' **
Ναι...
Τον νοιάζει αν οργανώνεις και 'πίστες?'
Όχι...
Τότε προς τϊ η προσπάθεια σύνδεσης της επερώτησης με ΕΛΠΑ,ΕΘΕΑ και δεν συμμαζεύεται?
Αποσυνδέστε το ένα θέμα από τοι άλλο....η συνομωσιολογία δεν επεκτείνεται σε τέτοιο βαθμό....στην περίπτωσή σας αφορά καταγγελίες; κατοίκων και την επακόλουθη εκμετάλλευση του θέματος από τον τοπικό βουλευτή...
Η ΕΛΠΑ,ΕΘΕΑ και οι 4Τροχοί αποτελουν άλλο θέμα στο οποίο ενδεχομένως έχετε κάποια δίκαια να φωνάζετε από το τρίτο τρακντέι σας και μετά....
Ωστόσο,έχω μερικές ερωτήσεις...
Αν ναι,είσαι εγκάθετος....αν όχι,απαράδεκτος (μην μου πεις 4τροχοι και παπαριές...άλλο σε ρωτώ)Εσύ τριάρχιδε και ηλίθιε Μάντ Μαξ (συγχίζομαι και εγώ βλέπεις,...δεν το έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα..) νομίζεις ότι είστε οι μόνοι που είχατε προβλήματα με τη διοργάνωση τρακντέι?
Ναι?
Aντε ρε γιατρέ να αγιάσει το στόμα σου
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
25;Παλια,οταν γινόντουσαν τα τρακ-ντεις κ.λ.π,πόσα ατομα είχε το κλάμπ;
απο αυτους τους 25, οι μισοι περιπου ειναι ο τοτε πυρηνας που οργανωνε τις εκδηλωσεις. Οι αλλοι μισοι πηγαν σε αλλα κλαμπ, μεταξυ των οποιων και το ταρμακ το οποιο συνεχιζει track days στο καρτοδρομο. Τα μεγαρα ειναι απαγορευμενα λογω τιμολογιακης πολιτικης. Ενδεικτικα, πιο φτηνα μεας βγαινει να ανεβουμε Σερρες, να πληρωσουμε ξενοδοχειο+ πιστα απο το ταμειο του κλαμπ και να τρεξουμε εκει ολη μερα). Για να μην πω οτι τα Μεγαρα ζητανε περισσοτερα λεφτα για το trackday απο γνωστα ευρωπαικα σιρκουι . Και μην αρχισουμε συγκρισεις τωρα μεταξυ πιστων και Μεγαρων...
-
Ο μαντ-μαξ είναι ο προφανης λόγος που υπάρχουνε ατομα που χλευάζουνε το TFRC φίλε βαγκνερ.Εαν δεν μπορειτε να τον περιορίσετε εσείς οι φίλοι του,τότε να γνωρίζετε οτι μόνο εχθρούς θα σας προσφέρει στο μέλλον.
(το θεμα του 'εν-βρασμω' είναι αστειο.Κανενός ανθρωπου ο 'βρασμος' δεν κραταει για χρόνια)Κατα τ'άλλα,δεν βρίσκω πλέον κάποιο ενδιαφερον για να συνεχίσω τη συζητηση.
Εξακολουθεί να μου μοιάζει οτι εσεις οι 25 απομονωθήκατε απο το 'κυρίως' σωμα του κλάμπ,χωρις να ειμαι και σίγουρος παρ'όλα αυτα προς τα εκει κλίνω περισσότερο.
Η τακτικη που ακολουθειτε τουλάχιστον για την προβολή σας στο 4ΤΦ και ο χαρακτηρας κάποιων απο τα μελη σας,θα με εβρισκε και εμενα συμφωνο με την απομόνωσή τουςΟταν με το καλό ξαναμαζευτείτε,αποκτησετε στόχους,και πραγματοποιήσετε κάτι που θα θυμίζει τις παλιές σας δόξες,τοτε θα παραδεχτω το οτι είστε οι συνεχιστες και όχι η αιτία της διάλυσης εκεινου του κλάμπ
Αηντε και καλή σας συνέχεια
ΕΛΠΑ, ΕΘΕΕΑ, Διαπλοκη, Παραπληροφορηση και TFRC....