Ο χρήστης tsilis έγραψε:
H απλή λογική που λέγει ότι υπήρξατε δημοφιλές κλαμπ,με συχνά 'κοντράδικη' διαλεκτική και ανάλογες πρακτικές, σωστά?
Λογικά, ναι....
Ειχαμε τοπικ οπου αναφεραμε τι εγινε και που.
Ξεραμε οτι το τσεκαρουν οι μπατσοι και δεν λεγαμε ποτε που θα γινει κατι...
Πρωτη συμπτωση
Συμβαίνουν κόντρες στην Κερατέα?
Ναι...
Ναι
Είστε λόγω της δημοφιλίας και της φύσης του κλαμπ 'εύκολος στόχος' όταν η κουβέντα έρχεται σε κόντρες?
Ναι...
....Οχι
Εχω αλλα 2 σαϊτ τα οποια οταν ακουω την λεξη κοντρα, μου ρχοντε κατα νου
Λόγικό δεν είναι ο βουλευτής υπολοίπου Αττικής όταν κάνει επερώτηση επί πραγματικόυ θέματος (βλ. Κερατέα-κόντρες) να θέλει να στηρίξει την επερώτηση με στοιχεία και 'στοιχεία'?
Ναι...
**Οχι...
Αυτος δεν ξερει πως γραφεται η λεξη ιντρενντεντ θα ξερε για το TFRC
Κ εδω εχουμε αλλες 2 υποπτες συμπτωσεις
**
Βρίσκει τέτοια ανάλογα στο site του ΤFRC που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως 'προαγωγή κοντρών και αντικοινωνικής συμπεριφοράς στους δρόμους?'
Ναι...
Οχι...
Πως να τα βρει;;;
Πως να τα βρει;
Αφ ενος δεν υπαρχουν και αφ εταιρου δεν ειναι σε θεση να ψαξει
Τον νοιάζει αν οργανώνεις και 'πίστες?'
Όχι...
**
Οχι.... Αλλα αυτους που υπεδειξαν το ΤF τους ενοιαζε
Τοσες συμπτωσεις ποια;;;;
Ουτε τζοκερ να ταν**
Τότε προς τϊ η προσπάθεια σύνδεσης της επερώτησης με ΕΛΠΑ,ΕΘΕΑ και δεν συμμαζεύεται?
Γιατι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι....
Ποιος ενοχληθικε;;;;
Αυτος τα σφυρηξε στον Υπουργο....
Δεν ειμαστε παιδια...
Αποσυνδέστε το ένα θέμα από τοι άλλο....η συνομωσιολογία δεν επεκτείνεται σε τέτοιο βαθμό....στην περίπτωσή σας αφορά καταγγελίες; κατοίκων και την επακόλουθη εκμετάλλευση του θέματος από τον τοπικό βουλευτή...
Δεν ειναι συνωμοσιολογια.
Ενοχλησαμε -δεν του δωσαμε χαρτζηλικη- καποιον με διασυνδεσεις.
Πιεσε απο δω, πιεσε απο κει, ειδε οτι δεν μασαμε και εβαλε τον υπουργο...
Απο τοτε, μεχρι σημερα στην Κερατεα δεν εχει αλλαξει κατι...
Ακομα κανουν κοντρες.
Η ΕΛΠΑ,ΕΘΕΑ και οι 4Τροχοί αποτελουν άλλο θέμα στο οποίο ενδεχομένως έχετε κάποια δίκαια να φωνάζετε από το τρίτο τρακντέι σας και μετά....
**Εγω πιστευω οτι απλα διατυπωθηκε ατακα του στυλ 'Διαλεξτε... Η οι κοντρακιδες, η οι αγωνες' Και φυσικα 4Τ και πιστα διαλεξαν την κουρτινα 2...**Ωστόσο,έχω μερικές ερωτήσεις...
Ταγάρι Hannibal (φιλικά ως εσύ το χρησιμοποιησες...) δεν γνωρίζεις το καθεστώς διοίκησης-λήψης αποφάσεων της πίστας?
Αν ναι,είσαι εγκάθετος....αν όχι,απαράδεκτος (μην μου πεις 4τροχοι και παπαριές...άλλο σε ρωτώ)
Ολες οι διοικισεις κοιτανε το συμφερον τους.
Θα κατσουν να δουν τα λεφτα να φευγουν;;;
Εσύ τριάρχιδε και ηλίθιε Μάντ Μαξ (συγχίζομαι και εγώ βλέπεις,...δεν το έχεις μόνο εσύ το δικαίωμα..) νομίζεις ότι είστε οι μόνοι που είχατε προβλήματα με τη διοργάνωση τρακντέι?
Εδω εισαι πολυ λαθος....
Πολυ ποιο λαθος κ απο τον Μαξ....
Ναι?
Δεν ξέρεις τί σου γίνεται...
όχι?
..τότε,γιατί μιλάς όπως ομιλείς εδώ μέσα?
Ευχαριστώ τον vasgti για την επεξήγηση του θέματος,και τον wagner για την διάθεση που επέδειξε προς συζήτηση...
Ένας ακόμη ηλίθιος,βλάκας,στόκος, ταγάρι που περιμένει το ζαγάρι να τον ξυπνήσει από τον λήθαργό του...