-
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
Η 19 χρονη κόρη ομολογεί στον πατέρα της ότι είναι έγκυος.Φωνές , κακό και μετά από λίγο ξύλο ο μπαμπάς συμφωνεί να δει τον ένοχο για την εγκυμ o σύνη να συζητήσουν την κατάσταση . Το Σάββατο το απόγευμα στημένος ο πατέρας στο παράθυρο περιμένει τον προκομμένο να έρθει , οπότε σε κάποια φάση βλέπει μια Φερράρι να στρίβει από τη γωνία , να σταματά μπρός στο σπίτι και από μέσα να βγαίνει ένα κουστουμαρισμένος νεος με ρολόι γυαλιά και ότι άλλο αξεσουάρ σινιέ και πανάκριβο . Μπαίνει στο σπίτι ο νέος του βάζουν ποτό και ξεκινά η κουβέντα .
-' Ακούστε κύριε' λέει ο νέος ' για γάμο δεν γίνεται κουβέντα με τίποτε'
-' Μα . . .'
-'Όμως αν το παιδί είναι αγόρι του δίνω δύο εργοστάσιά μου , ένα στην Πάτρα ( ελαστικών αυτοκινήτων ) και ένα στην Λάρισα υδροηλεκτρικό. Του δίνω επίσης τρείς πολυκατοικίες στο Κολωνάκι για τα νοίκια , δύο εξοχικά στη Μύκονο , τρία εξοχικά στην Κρήτη και ένα ιδιόκτητο σκάφος. Αν είναι κορίτσι , βέβαια , δεν μπορώ να δώσω τα εργοστάσια γιατί πως θα τα δούλεύει, αλλά τα αντικαθιστώ με δέκα πολυκατοικίες στα βόρεια προάστεια , και κάμποσα άλλα ακίνητα για προίκα . Αν τώρα η κοπέλλα αποβάλει ...'-' Αν αποβάλει ' διακόπτει ο μπαμπάς ' στη φέρνουμε και την ξαναπηδάς '
Καλο.
-
Τι υποννοεί άραγε...?
Αγγελία για τα αυριανά αστέρια του πενταγράμμου
Ο ξεκάρφωτος!
Οι τράπεζες αναπτύσσουν μια σχέση στοργής με τους πελάτες τους...
Καροτσάκι με αντικλεπτική προστασία...
-
-
-
ΕΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕ!
-
-
-
-
Η υπέρτατη καφρίλα!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ΘΕΟΣ ο Σίλβιο!!!παλιο βιντεο...προκειται για σωσια
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
ΘΕΟΣ ο Σίλβιο!!!
παλιο βιντεο...προκειται για σωσια
Ωραίο όμως!
-
Γυριζουν τα παιδακια απο τις διακοπες του Πασχα και τους ζηταει η κυρια να γραψουν πως περασαν.
Γραφει ο Μπαμπης οτι πηγαν στο σπιτι του παππου και της γιαγιας, σουβλισαν το αρνι με ολη την οικογενεια, εκαναν βολτα στην εξοχη και περσσαν πολυ ομορφα.
Γραφει η Μαιρουλα οτι πηγαν ταξιδι στο εξωτερικο και ειδαν πολλα καινουργια πραγματα και γνωρισε καινουργια παιδακια και περασαν καταπληκτικα.
Γραφει ο Τοτος οτι πηγαν εκδρομη στην εξοχη με την οικογενεια του και εκει που ηταν στα λιβαδια, υπηρχαν πολλες αγελαδες και ενας ταυρος. Κι εκει που καθονταν, ο ταυρος *αμισε την ασπρη αγελαδα!
Το διαβαζει η κυρια, παθαινει το εγκεφαλικο και του λεει 'Τοτε, δεν μπορεις να γραφεις τη λεξη *αμισε. Ειναι καλυτερα να γραφεις 'της εκανε μια εκπληξη'. Ξαναγραφτο και φερτο μου αυριο.
Την επομενη, παει ο Τοτος το γραπτο του στην κυρια, η οποια διαβαζει 'Πηγαμε εκδρομη στην εξοχη με την οικογενεια μου και εκει στα λιβαδια που ημασταν, υπηρχαν πολλες αγελαδες και ενας ταυρος. Και ο ταυρος εκανε την εκπληξη στην ασπρη αγελαδα και *αμισε την καφε'...!
-
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Youtube Videoοποιαδήποτε ομοιότητα με άλλους λαούς, τελείως συμπτωματική
κατι μου θυμιζει
-
Πρόσφατα ένας άντρας αναγκάστηκε να πάει σε νοσοκομείο να του αφαιρέσουν τη βέρα από το πουλί του.
Του την πέρασε η ερωμένη του στον ύπνο, όταν τη βρήκε στην τσέπη του
παντελονιού του.
Αναρωτιέμαι ποιο είναι το χειρότερο:-
Να ανακαλύψει η ερωμένη σου ότι είσαι παντρεμένος,
-
να χρειάζεται να εξηγήσεις στη γυναίκα σου πως βρέθηκε η βέρα
στο πουλί σου,
>>3) ή να ανακαλύψεις ότι το πουλί σου χωράει στη βέρα σου;
-
-
-
Σκέψεις Στο 1ο Ραντεβού
Α : Άντρας
Γ : ΓυναίκαΑ : zzzzzzz
Γ : Μα πήγε 7 η ώρα ?? ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ !!! Και πρέπει να ισιώσω τα μαλλιά μου, και στις 9:30 θα περάσει να με πάρει ο Γιώργος !! Δεν προλαβαίνω με τίποτα !!!Α : zzzzzzz
Γ : Ωχ δεν ισιώνουν με τίποτα !! Θα τα δέσω ψηλά κοτσίδα και σε όποιον αρέσουν !!Α : zzz.. ωχ ρε μάνα, άσε με 5 λεπτά ακόμα... και αν αργήσω λίγο δεν πειράζει.. zzz..
Γ : Ωχ ρε γαμώτο, τώρα τι θα φορέσω ?? Πρέπει να πάρω την Γιώτα τηλέφωνο!!Α : (απαντώντας στο τηλέφωνο) – Ναι?? Έλα ρε μ*****! Μπα, δεν ξέρω τι θα κάνω απόψε. Βαριέμαι κάπως (σιγά μην του πω ότι θα βγω με γυναίκα. Και αν δεν μου κάτσει? Τι θα του πω μετά?)
Γ : - Ναι? Έλα Γιώτα μου! Σώσε με!! Σε 2 ώρες έρχεται ο Γιώργος, ναι εκείνος ο κούκλος ναι, εκείνος που ήταν μαζί με εκείνο το μπάζο.. ναι... ο γλυκούλης μου, μου ζήτησε να βγούμε!!!!!Α : ΡΕ ΜΑΝΑ !! Δεν έχει ζεστό νερό !! Πώς θα κάνω μπάνιο τώρα ??
Γ : Γιώτα μου, μα πέρασε ήδη μισή ώρα?? Δεν θα προλάβω!! Και τι θα φορέσω?? Μου φέρνεις, σε παρακαλώ εκείνο το παντελόνι σου το μαύρο που μου κάνει ωραίο κ***?? ΕΕΕεεεελλαααααα!!!Α : Ωχ βαριέμαι να ξυριστώ, αλλά δεν θέλω να νομίσει ότι είμαι βλάχος!! ΑΟΥΥΥΥ !! !@%#@#$ ΓΑΜΩ ΤΟ AFTERSHAVE ΜΟΥ !!
Γ : Δεν θα βάλω το παντελόνι της Γιώτας τελικά, θέλω να βάλω φούστα.. αλλά πρέπει να ξυριστώ πρώτα !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΡΑ !!Α : ΜΑΝΑΑΑΑΑΑ!!! Είμαι στο μπάνιο!! Φέρε μια πετσέτα !!
Γ : Επιτέλους τελείωσα και με τα ξυρίσματα! Ωχ, πού είναι η ενυδατική κρέμα τώρα??Α : Λες να βάλω το μποξεράκι με τις καρδούλες? Λες να βάλει τάνγκα? Ωχ μάνα μου!!
Γ : Δεν έχω καλό βρακί πλυμένο, θα βάλω τάνγκα. Ελπίζω να μην βάλει μποξεράκι με καρδούλες!Α : Ρε μάνα, την φανέλα μου την μαύρη την έβαλες στο πλυντήριο?
Γ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ !! Αναγκαστικά θα βάλω τη φανέλα που αγόρασα χθες!Α : Ωχ αυτό το jean μου έχει λιώσει τ’ @@!! Ας ανάψω και την τηλεόραση να δω πόσo πάει το ματς.
Γ : Δεν μου αρέσουν αυτά που φόρεσα! Θα βάλω το φόρεμα που φόρεσα και πέρσι την πρωτοχρονιά!Α : Ρε μάνα, έχει τίποτα να φάω??
Γ : Με παχαίνει αυτό το φόρεμα. Και είναι και πολύ επίσημο! Θα φορέσω την φούστα μου την μαύρη!Α : Ρε μάνα, έχουμε Coca Cola?
Γ : Φτου μου μην με ματιάξω ! Είμαι κούκλα!!Α : Άντε θα ξεκινήσω. Θα έχει και κίνηση Σάββατο βράδυ!
Γ : Λοιπόν. Κινητό, λεφτά, τσιγάρα, πούδρα, lipstick, άρωμα, χαρτομάντιλα ... ελπίζω να μην ξέχασα κάτι !Α : ΓΑΜΩΤΟ!! Οδήγα γυναίκα μπροστά μου! Δεν πρόκειται να φτάσω στην ώρα μου!
Γ : Μαμά είμαι καλή ? Μπαμπά, μου δίνεις 30 ευρώ?Α : Σταματάω στο περίπτερο για τσιγάρα, τσίχλες, ας πάρω και προφυλακτικά μήπως και μας κάτσει!
Γ : Λες να μου φύγει πόντος από το καλτσόν? Ας πάρω ακόμα ένα μαζί μου!Α : YES !! YES !! Φόρεσε φούστα!!!!!!!
Γ : Ελπίζω να του αρέσουν αυτά που φοράω!Α : Μα πόσο άρωμα έβαλε?!
Γ : Μα πόση κολόνια έβαλε?!Α : Ας βάλω Σαββόπουλο να νομίσει ότι είμαι ποιοτικός
Γ : Παναγίτσα μου! Ποιος είναι αυτός πάλι? Δεν έχει Ρουβά το ραδιόφωνο ?Α : Το παρκάρισμά μου είναι γαμάτο !!
Γ : Πώς πάρκαρε έτσι?? Δεν μπορώ να κατέβω τώρα!Α : Ελπίζω να μην δω την πρώην
Γ : Ελπίζω να με δει ο πρώην για να ζηλέψειΑ : Δεν μπορούσε να παραγγείλει πιο ακριβό καφέ? (ειρωνικό) Πάλι θα μείνω άφραγκος!!
Γ : Ας μην παραγγείλω κάτι να φάω. Να μην πιστέψει ότι είμαι λαίμαργη!Α : Να και ο Κώστας. Άστον, βαριέμαι να του μιλήσω.
Γ : Μαρία μου τι κάνεις? Καλά ? Το αγόρι? Η οικογένεια?Α : Μα τους ξέρει όλους?? Έχει μιλήσει με το μισό cafe !! Hello?? Είμαστε και εμείς εδώ!!
Γ : Πρέπει να πάω τουαλέτα να βάλω lipstick. Έχει βγει όλο πάνω στο φλιτζάνι!Α : Και ναι σηκώνεται !! Και ΝΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑΝΓΚΑ !!
Γ : Ελπίζω να μην βλέπει τον κ*** μου τώρα !!Α : 10 ευρώ δύο καφέδες?!?!?!?
Γ : Ωχ τι γλυκός θα πληρώσει!!Α : Ευτυχώς δεν έχει καλέσει και όλες τις φίλες τις στο club.
Γ : Μα που είναι τα κορίτσια? Είχαμε πει να βρεθούμε πριν δέκα λεπτά!Α : Παναγίτσα μου μα τι είναι όλες αυτές? Ευτυχώς, έχει έρθει και ο γκόμενος της μιας και θα έχουμε κάτι να λέμε.
Γ : Μα τι έχει φορέσει η Φρόσω? Έλεος !!Α : Να την κεράσω ακόμη ένα ποτό μήπως και μου κάτσει?
Γ : Μα τι προσπαθεί να κάνει? Να με μεθύσει και να του κάτσω?Α : Παναγίτσα μου αυτή η χορεύτρια!! Και αυτά τα φτερά που φοράει!! Ωωωωωωχ!!!!
Γ : Μα τι χοντρά πόδια που έχει εκείνη η χορεύτρια!! Και εκείνα τα φτερά!! Σαν την κότα είναι!!!Α : Να την φιλήσω τώρα ή να περιμένω μέχρι να πάμε στο αυτοκίνητο?
Γ : Γιατί δεν με φιλά? Δεν του αρέσω?Α : Λες να θέλει δεσμεύσεις και μαλακίες μετά από ένα φιλί?
Γ : YES! Τον έριξα!! Και φιλά και καλύτερα από τον πρώην!Α : Τέλεια, έχουν βάλει Βανδή!
Γ : Δεν μπορούσαν να έχουν βάλει Βίσση?Α : Πήγε 3 η ώρα!! Καλύτερα, θα έχουμε ώρα να κάνουμε τα δικά μας μέχρι το πρωί!
Γ : ΠΗΓΕ 3 Η ΩΡΑ?? Θα με σκοτώσει ο πατέρας μου! Θα του πω να με πάει κατευθείαν σπίτι, μην με περάσει για εύκολη!Α : Μα τι το παίζεις δύσκολη τώρα? Αφού έδειχνε ότι το ήθελε!! Αρε γυναίκεεεες!!!
Γ : Ελπίζω να με πάρει τηλέφωνο. Τώρα να δεις που δεν θα θέλει δεσμεύσεις.. Ά ρε άντρες!! -
περι εκκλησιας.
There once was a religious young woman who went to Confession. Upon
entering the confessional, she said, 'Forgive me, Father, for I have
sinned.' The priest said, 'Confess your sins and be forgiven.'
The young woman said, 'Last night my boyfriend made mad
passionate love to me seven times.'
The priest thought long and hard and then said, 'Squeeze
seven lemons into a glass and then drink the juice.'
The young woman asked, 'Will this cleanse me of my sins?'
The priest said, 'No, but it will wipe that smile off of your face.'xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Muldoon lived alone in the Irish countryside with only a pet dog for
company. One day the dog died, and Muldoon went to the parish priest
and asked, 'Father, my dog is dead. Could ya' be saying'
a mass for the poor creature?'
Father Patrick replied, 'I'm afraid not; we cannot have
services for an animal in the church. But there are some
Baptists down the lane, and there's no tellin' what they
believe. Maybe they'll do something for the creature.'
Muldoon said 'I'll go right away Father. Do ya 'think
$5,000 is enough to donate to them for the service'
Father Patrick exclaimed, 'Sweet Mary, Mother of Jesus! Why
didn't ya tell me the dog was Catholic?xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
An elderly man walks into a confessional. The following conversation
ensues: Man: 'I am 92 years old, have a wonderful life of 70 years,
many children, grandchildren, and great randchildren.
Yesterday I picked up two college girls, hitchhiking. We went to a
motel
where I had sex with each of them three times.'
Priest: 'Are you sorry for your sins?'
Man: 'What sins?'
Priest: 'What kind of a Catholic are you?'
Man: 'I'm Jewish.'
Priest: 'Why are you telling me all this?'
Man: 'I'm 92 years old .... I'm telling everybody.'
Ανέκδοτα [#5]