-
Ας έχουν και οι Φερραριστί ένα τόπικ να λένε τα της ομάδας χωρίς να λερώνουν άλλα τόπικς!
Φέτος ξεκίνησε δυνατά η χρονιά για την Φερράρι, αλλά όπως φαίνεται δεν είχε μέχρι τώρα την απαιτούμενη βελτίωση.
Έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον. Γιατί οι άλλες ομάδες που πέρυσι είχαν Μισελέν να ήταν αρχικά πιο αργές επειδή δεν είχαν προσαρμοστεί στα καινούρια ελαστικά. Μετά από τους πρώτους αγώνες έμαθαν τα κόλπα και κάνανε μεγάλα βήματα (ΜακΛαρεν, BMW).
Έχω εκφράσει πολλές φορές την απογοήτευση για τον Ραικκόνεν, αλλά δε μπορώ να πιστέψω οτι αυτό μόνο μπορεί να αποδώσει.
Πρέπει οπωσδήποτε να δείξει την ταχύτητά του (αν τελικά τη διαθέτει).
-
Ας έχουν και οι Φερραριστί ένα τόπικ να λένε τα της ομάδας χωρίς να λερώνουν άλλα τόπικς!
Φέτος ξεκίνησε δυνατά η χρονιά για την Φερράρι, αλλά όπως φαίνεται δεν είχε μέχρι τώρα την απαιτούμενη βελτίωση.
Έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον. Γιατί οι άλλες ομάδες που πέρυσι είχαν Μισελέν να ήταν αρχικά πιο αργές επειδή δεν είχαν προσαρμοστεί στα καινούρια ελαστικά. Μετά από τους πρώτους αγώνες έμαθαν τα κόλπα και κάνανε μεγάλα βήματα (ΜακΛαρεν, BMW).
Έχω εκφράσει πολλές φορές την απογοήτευση για τον Ραικκόνεν, αλλά δε μπορώ να πιστέψω οτι αυτό μόνο μπορεί να αποδώσει.
-
-
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!
Διωξτε τον!Ειμαι σαφης;
-
Εδώ είναι που μοιράζουν χαρτομάντηλα σουπερ-αποροφητικά;
Ακόμη και αν ξυπνήσουν/με, νομίζω πως χάθηκε το τρένο (και) για φέτος.
-
Υπήρχε και αυτό, http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=19975 αλλά δεν πολυ-περπάτησε......
ΥΓ: Υπόψιν, δεν κάνω υποδείξεις....
-
Δεν 'μαθαίνουν' γρήγορα οι πιλότοι μας φέτος
-
Ο χρήστης tls έγραψε:
Εδώ είναι που μοιράζουν χαρτομάντηλα σουπερ-αποροφητικά;
Ακόμη και αν ξυπνήσουν/με, νομίζω πως χάθηκε το τρένο (και) για φέτος.
Τι διαβάζουν τα ματάκια μου
Πάρε κoλλύριο απ' το φαρμακείο της γειτονιάς. Θα σου περάσει.
-
O Ραικόνεν δεν στέκεται στο ύψος των προσδοκιών δυστυχώς...
-
Φίλοι μου ακόμα το πρωτάθλημα ούτε στην μέση δεν είναι...
Θυμάστε τι έγινε πέρσι με τον αλογομούρη Αλονσο...απο τον ιούνιο είχε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου όπου και άρχισε την αντεπίθεσή της η ferrari. Αν δεν είχε αυτές τις εγκαταλείψεις αξιοπιστίας ο Schumi περσι μετά απο 5 χρόνια πλήρους αξιοπιστίας δεν θα λεγόταν δις πρωταθλητης ο Αλονσο. Βέβαια αυτό έγινε γιατι είχε κάνει πρωσύμφωνο ο Ραϊκονεν, με το που αρχισε να μιλάει με την ferrari ο φιλανδός αμέσως μετέδωσε την γκαντεμιά του. ΟΥΣΤ μεχρι να αποδείξει το αντίθετο -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Φίλοι μου ακόμα το πρωτάθλημα ούτε στην μέση δεν είναι...
Θυμάστε τι έγινε πέρσι με τον αλογομούρη Αλονσο...απο τον ιούνιο είχε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου όπου και άρχισε την αντεπίθεσή της η ferrari. Αν δεν είχε αυτές τις εγκαταλείψεις αξιοπιστίας ο Schumi περσι μετά απο 5 χρόνια πλήρους αξιοπιστίας δεν θα λεγόταν δις πρωταθλητης ο Αλονσο. Βέβαια αυτό έγινε γιατι είχε κάνει πρωσύμφωνο ο Ραϊκονεν, με το που αρχισε να μιλάει με την ferrari ο φιλανδός αμέσως μετέδωσε την γκαντεμιά του. ΟΥΣΤ μεχρι να αποδείξει το αντίθετοαν το ενα αν το αλλο αν ξανα το αλλο.....
και επειδη μιλαμε για φ1 και οχι για καλλιστεια το αλογομουρης ειναι λιγο αστοχο...αλλα ακομα τσουζει μαλλον
-
Πως γινεται μεσα σε τοσο μικρο διαστημα (σκεφτειτε οτι ο Kimmi πήρε και νικη!!) να χαθηκε τοσο μεγάλο πλεονεκτημα και τωρα να εχει ανοιξει και η ψαλιδα;;
Αλλο να γινει στη μεση της χρονιας που υπάρχουν περιθωρια και πληροφοριες για διορθωση και αλλο μεσα σε 4-5 αγώνες!! -
Φαντάζομαι υπήρχε η κεκτιμένη ταχύτητα από πέρυσι.
Ο πολύς Μίκι βγήκε πολύ λίγος. -
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Φαντάζομαι υπήρχε η κεκτιμένη ταχύτητα από πέρυσι.
Ο πολύς Μίκι βγήκε πολύ λίγος.Ο Σούμι, πιστεύω, έχει ποσοστό ευθύνης στην επιλογή 'Κίμι'. Τί κάνει τώρα για να τον στρώσει?
-
Δηλαδή πάλι ο MS φταίει;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δηλαδή πάλι ο MS φταίει;Αμφιβάλλεις ότι συνηγόρησε, για να μην πώ απαίτησε, τον Κίμι σαν αντικαταστάτη του?
-
Mαλλον το αντιστροφο εγινε. Εφυγε γιατι ερχοταν ο Ραικονεν και δεν ηθελε τη συγκριση, αλλο που τελικα τον Κιμι τον πιασανε τα ψυχολογικα του οταν εβλεπε τον ακατανομαστο (που he was having a shit οταν βραβευοταν) στην ομαδα.
Τωρα ο Μιχαλακης το εμαθε το κολπο και παρευρισκεται στα γκραν πρι να περνει τα πανω του ο Μασα. Προστατευει την επενδυση (Μασα) και την υστεροφημια του ο ανθρωπος. -
Καλά όλο θεωρίες διαβάζω περί Kimi. Ας περιμένουμε λίγο. Όλους κουλούς τους βγάζουμε όταν δεν πάνε καλά.
Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει, πολλά ακούγονται κ δεν έχουμε ιδέα για το ποιά είναι η αλήθεια.Ας περιμένουμε λίγο πριν καταλήξουμε οτι ο Φινλανδός κουλάθηκε...! Σίγουρα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής αλλά για να δούμε...!?!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ας περιμένουμε λίγο πριν καταλήξουμε οτι ο Φινλανδός κουλάθηκε...! Σίγουρα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής αλλά για να δούμε...!?!...σίγουρα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία(!), αλλά τί περιμένετε να δείτε στη συνέχεια. Υπάρχει περίπτωση να πάει καλύτερα από Αλόνσο/Χάμιλτον? Πώς κατάφεραν αυτοί να προσαρμοστούν γρήγορα στα νέα τους μονοθέσια?
Κουλός μπορεί να μην είναι, αλλά δεν είναι και η ταλεντάρα που πιστεύατε.
Σίγουρα υποδεέστερος του Αλόνσο και καμμιά σύγκριση, βέβαια, με Χάμιλτον. Ακόμα και ο Μάσσα κάνει καλύτερα τη 'δουλειά' του!!! -
Ας περιμένουμε λίγο χωρις να βγαζουμε συμπεράσματα τοσο νωρίς. Το σίγουρο είναι ότι αντίστοιχος του Μ.Σουμάχερ δεν υπάρχει στην Φ1(ίσως Χάμιλτον; θα δείξει). Ο Ράικονεν(για όλους εμας τους λάτρεις της Φερράρι χρειάζετε λιγο χρόνος να τον χωνέψουμε) είναι σίγουρα ένας απο τους δυο - τρείς καλύτερους αυτή τη στιγμή και κατα την άποψή μου και εν δυνάμη πρωταθλητής κάτι που δεν το έχει ο Φίλιππος(Μάσα). Απ'ότι έχουμε δει απο την Σουμάχερ εποχή, το παν δεν είναι να είναι μόνο ο οδηγός ταχύτατος(είναι το 70%),πρέπει και η ομάδα να είναι στημένη σωστά γύρω απο αυτόν. Ο Κίμι θέλει το χρόνο του σε αυτό, πιστεύω ότι ο Μιχάλης(Σουμάχερ) θα παίξει το ρόλο του θετικά όσο βρίσκεται κοντά στην ομάδα που τόσο αγαπάει και τον αγάπησε. Έγώ προσωπικά, νοιώθω καλα κάθε φορά που τον βλέπω έστω και στο χώρο των πιτ.
Ferrari