-
Αυτη την εβδομαδα παω να κλεισω ενα απο τα τρια. Κανω νεο ποστ επειδη δεν βλεπω σχολια για το νεο Fabia. Ειμαι σε διλημα μιας και το καθενα εχει τα υπερ και τα κατα του. Τι λετε εσεις;
-
Αυτη την εβδομαδα παω να κλεισω ενα απο τα τρια. Κανω νεο ποστ επειδη δεν βλεπω σχολια για το νεο Fabia. Ειμαι σε διλημα μιας και το καθενα εχει τα υπερ και τα κατα του. Τι λετε εσεις;
-
-
Σε τι κυβικά Στέλιο? 1,4?
-
Ναι Κωστα.
-
To Fabia το έχεις δει πώς είναι μέσα/έξω;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To Fabia το έχεις δει πώς είναι μέσα/έξω;Εδώ που τα λέμε είναι λίγο χάλια. Το προηγούμενο ήταν συμπαθητικό αλλά βέβαια αυτό είναι υποκειμένικό.
207-Clio-Fabia θα ήταν για μένα η σειρά. Το clio είναι πιο ακριβό αλλά έχει περισσότερους χώρους.
-
Στέλιο αντικαθιστάς το 307;
-
Αν ξεπερασω το look... και επειδη μιλαμε για 1,4 γνωμη ειναι να δεις το Fabia το οποιο εχει συνηθως καλους κινητηρες στον κυβισμο αυτο.
Το clio εχει επισης καλο κινητηρα... αλλα... RENAULT.... MAVA.... Αυτα τα 2 θα με εβαζαν σε αρκετη σκεψη.
Το 207, πρεπει να σερνεται αρκετα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν ξεπερασω το look... και επειδη μιλαμε για 1,4 γνωμη ειναι να δεις το Fabia το οποιο εχει συνηθως καλους κινητηρες στον κυβισμο αυτο.
. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
.κλασσικος γραφικος γλαρος
Απιστευτα προβλεψιμος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To Fabia το έχεις δει πώς είναι μέσα/έξω;
Εδώ που τα λέμε είναι λίγο χάλια. Το προηγούμενο ήταν συμπαθητικό αλλά βέβαια αυτό είναι υποκειμένικό.
207-Clio-Fabia θα ήταν για μένα η σειρά. Το clio είναι πιο ακριβό αλλά έχει περισσότερους χώρους.
Αν τα λίγα έξτρα χρήματα δεν είναι απαγορευτικά, θα σε έβγαζα από το πρόβλημα, στέλνοντας σε άλλη κατηγορία. Κάτι σε 1.6 π.χ. για το 207, κάνα Note 1.6, κάτι λίγο πιο δυνατό. Σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Το Clio καλό χρυσό, αλλά η τιμή του πρέπει να τσιμπάει αν το θέλεις καλό εξοπλισμό. Το 207 επίσης καλό χρυσό, αλλά αργό. Πάντως, αν δεν το θέλεις για αντικατάσταση του 307 1.6 (δηλαδή να το περιορίσεις σε πόλη και ήσυχες διαδρομές), λέει, μια που ξέρεις και την Peugeot.
-
Στέλιο, ένα 207 1.6 πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα. Στα 1.4 είναι ακίνητο, όχι αυτοκίνητο.
-
207 Στέλιο, απερίφραστα.
-
αν μιλαμε μονο για 1.4, κλιο..
-
Εγώ τώρα τι περιμένετε να απαντήσω;
-
All new mazda 2!
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
All new mazda 2!Σε 6 μήνες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Ρώτησες αν μπορεί να περιμένει τόσο;
Επίσης, εκτός από τους δοκιμαστές της Μάζντα, το έχουν οδηγήσει 20 άνθρωποι στον κόσμο. Αν ΔΕΝ είσαι δοκιμαστής της Μάζντα και ΔΕΝ δουλεύεις σε 1 εκ των μεγαλύτερων περιοδικών αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αποκλείεται να το έχεις οδηγήσει. Οπότε, είναι απορίας άξιον που το προτείνεις έτσι αβίαστα. Τέσπα...
-
MAZDA τέρατα αξιπιστίας!
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
MAZDA τέρατα αξιπιστίας!ΟΚ, αρκεί. Δεν ξέρω ποιος είσαι (ο Κιιτσίρο Μάζντα o 3oς ή ο τρισέγγονος του Henry Ford ας πούμε) και αν κάνεις πλάκα, αλλά το ίδιο πράμα να επαναλαμβάνεται σε ένα σωρό άσχετα θέματα είναι κουραστικό και ενοχλητικό. Σε παρακαλώ να σταματήσει εδώ.
Προειδοποιήθηκες.
[mod]
FABIA-CLIO-207