-
Οικογενειακό μέχρι 25Κ-27Κ και γιαπώνέζικο ...
μέχρι 1800cc
Αν είναι κια made in japan ακόμα καλύτερα
ναι αλλά ποιο ??
κάποιο καλύτερο απο το αβενσις...
μιας και είναι πολλά χρόνια στην αγορα ? -
μέχρι 1800cc
ναι αλλά ποιο ??
μέχρι 1800cc
ναι αλλά ποιο ??
Λαμβάνοντας το 'οικογενειακό' που λες ως σεντάν:
Corolla (έχει πλέον σχεδόν φθάσει το Αβένσις σε μέγεθος)
Mazda 6, αλλά κι αυτό έχει τα χρονάκια του. Με τα λεφτά που δίνεις παίρνεις ΚΑΙ δίλιτρο.
Ηοnda Civic sedan 1.8, αλλά παίρνεις και Accord 2.0.Corolla, Accord και Civic είναι σίγουρα made in Japan. Προσωπικά, θα πήγαινα για Legacy, μακράν ανώτερο σε όλα, αλλά κοστίζει 30 και είναι δίλιτρο.
-
Accord!Πολυ ωραιο αυτοκινητο,ισως στην μεταπωληση να δυσκολευτεις λιγο αλλα γενικά θα το ευχαριστηθεις.
-
σε αυτα τα λεφτα accord και civic .παντος το avensis που λες δεν ειναι made in japan
-
Accord.&-
Ούτε Civic ούτε Κορόλες...Πάρα πολύ καλό αμάξι. -
accord παλιό
avensis παλιο
mazda6 παλιο
civic νεο αλλά με μικρό πορτ παγκαζ ....ποτε θα βγαλουν νέες σειρές οι γιαπωνέζοι ....
σε λίγο θα αλλάζει πιο γρήγορα τα αυτοκ .. η ΜΒ από τους
γιαπωνέζους ,ααα.. και αυτό το accord συμφωνώ κι εγώ ... πολύ καλό αμάξι
αλλά κανένας δεν το αγοράζει για τον εαυτό του !!!! -
Αφού είναι τόσο καλό και ωραίο το Accord*, γιατί δεν πουλάει(δεν έχω δει παρά πολύ σπάνια); Ελέω Σαρακάκη συμβαίνει αυτό ή κάτι άλλο(π.χ. μ@λακία για πουλ-μουρ που δέρνει τον μέσο Χριστιανό της χώρας αυτής, ακριβά ανταλλακτικά, κ.λ.π. );
Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει σε τι διακρίνεται ή σε τι είναι πρωτοποριακό το Accord;
--- Δεν θυμάμαι και να διάβασα ποτέ συγκριτική δοκιμή του από τους 4Τ, και αν έγινε, μάλλον θα γίνεται μία ανά εκατονταετία(καθώς και άλλων μοντέλων-εταιρειών που, όλως τυχαίως, δεν παίρνουν μέρος ποτέ). -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Αφού είναι τόσο καλό και ωραίο το Accord*, γιατί δεν πουλάει(δεν έχω δει παρά πολύ σπάνια); Ελέω Σαρακάκη συμβαίνει αυτό ή κάτι άλλο(π.χ. μ@λακία για πουλ-μουρ που δέρνει τον μέσο Χριστιανό της χώρας αυτής, ακριβά ανταλλακτικά, κ.λ.π. );Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει σε τι διακρίνεται ή σε τι είναι πρωτοποριακό το Accord;
--- Δεν θυμάμαι και να διάβασα ποτέ συγκριτική δοκιμή του από τους 4Τ, και αν έγινε, μάλλον θα γίνεται μία ανά εκατονταετία(καθώς και άλλων μοντέλων-εταιρειών που, όλως τυχαίως, δεν παίρνουν μέρος ποτέ).E, voila!
H μέγιστη διάκριση!:ysterical:Συγνώμη τώρα, που είναι καλύτερο το Accord από ένα Mondeo για παράδειγμα; Δυσκολεύομαι να βρω κάποιο πλεονέκτημα, επιπλέον, δεν θυμάμαι να βγαίνει και στην Ιαπωνία...
-
Δεν κολλάει το 1.8 αλλά θα το πω....
Impreza, διλιτράκι, τετρακίνηση, μποξερ, 160 αλογατάκια και το παίρνεις και station αμα θέλεις....Γρήγορα όμως γιατί αλλάζει σουλούπι και το καινούργιο ξενίζει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αφού είναι τόσο καλό και ωραίο το Accord*, γιατί δεν πουλάει(δεν έχω δει παρά πολύ σπάνια); Ελέω Σαρακάκη συμβαίνει αυτό ή κάτι άλλο(π.χ. μ@λακία για πουλ-μουρ που δέρνει τον μέσο Χριστιανό της χώρας αυτής, ακριβά ανταλλακτικά, κ.λ.π. );
Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει σε τι διακρίνεται ή σε τι είναι πρωτοποριακό το Accord;
--- Δεν θυμάμαι και να διάβασα ποτέ συγκριτική δοκιμή του από τους 4Τ, και αν έγινε, μάλλον θα γίνεται μία ανά εκατονταετία(καθώς και άλλων μοντέλων-εταιρειών που, όλως τυχαίως, δεν παίρνουν μέρος ποτέ).E, voila!
H μέγιστη διάκριση!:ysterical:Συγνώμη τώρα, που είναι καλύτερο το Accord από ένα Mondeo για παράδειγμα; Δυσκολεύομαι να βρω κάποιο πλεονέκτημα, επιπλέον, δεν θυμάμαι να βγαίνει και στην Ιαπωνία...
όχι καγκουριές παρακαλώ ... το accord είναι του 2002 ,,,, και ακόμα στέκεται ..το νεό modeo πάντως είναι ΄χαλια αμερικανια ,,,,για τα γούστα μου
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν κολλάει το 1.8 αλλά θα το πω....Impreza, διλιτράκι, τετρακίνηση, μποξερ, 160 αλογατάκια και το παίρνεις και station αμα θέλεις....Γρήγορα όμως γιατί αλλάζει σουλούπι και το καινούργιο ξενίζει.
αυτοί κάθε χρόνο κάνουν face lift !!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν κολλάει το 1.8 αλλά θα το πω....Impreza, διλιτράκι, τετρακίνηση, μποξερ, 160 αλογατάκια και το παίρνεις και station αμα θέλεις....Γρήγορα όμως γιατί αλλάζει σουλούπι και το καινούργιο ξενίζει.
WRX station ... μπλε !!! κουκλί !!
-
Για Mazda 6 τι λες?
Το καινούριο μοντέλο πότε έρχεται?Accord και από μένα πάντως
-
accord
mazda 6 1.8
corolla 1.6 -
Το avensis θα αλλαξει το 2008 με 2009 τα ιδια και το 6 αρι και το primera, το accord καλο αλλα 'σπανιο πουλι', δυσκολη επιλογη στην παρουσα φαση για Γιαπωνεζικο.
YΣ.
Ξεκκολατε με τα 'made in japan' και τα 'made in kazakstan' στο 2007 ζουμε. -
By far το καλυτερο για μένα είναι το Accord.
Δεν ξέρω που κατασκευάζεται και ούτε με ενδιαφέρει αλλά ξέρω ότι θα ευχαριστηθείς οδήγηση και γκάζια. καταλαβαίνεις αμέσως ότι εισαι σε 2λιτρο, άφθονη ροπή μηδενικοί θόρυβοι. Ρίξε μια ματιά...
Το γιατί δεν πουλάει φταίει αποκλειστικά η αντιπροσωπεία της honda. (μηδενική διαφήμιση, μηδενικό promotion τέλος πάντων).
Στην αγγλια πάντως πουλάει αρκετά από οτι ξέρω. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Οικογενειακό μέχρι 25Κ-27Κ και γιαπώνέζικο ...μέχρι 1800cc
ναι αλλά ποιο ??
μιας και είναι πολλά χρόνια στην αγορά ?Σε αυτά τα λεφτά εγώ θα έπαιρνα δίλιτρο Impreza που είναι γρήγορο ασφαλές και έχει και ένα ενδιαφέρον αν αποφασίσεις να κινηθείς γρήγορα.
Aφού δεν θέλεις όμως δίλιτρο, πάρε Corolla που είναι και φρέσκια φρέσκια.Αν ξεφύγεις από τη λογική του θέλω γιαπωνέζικο αγοράζεις Jetta Με 170 άλογα. Αν δεν θέλεις 170 άλογα το αγοράζεις με 140 και σου περισσεύουν και χρήματα.
-
Subaru Impreza (το νέο)
Honda Accord
Οικογενειακό μέχρι 25Κ-27Κ και γιαπώνέζικο