-
Το Άστρα με κλειστά μάτια! Με ηλεκτρονική ανάρτηση και ενεργό πλαίσιο!Άλλο αμάξι... :roll:
-
Ο χρήστης Ιερεμίας έγραψε:
Το Άστρα με κλειστά μάτια! Με ηλεκτρονική ανάρτηση και ενεργό πλαίσιο!Άλλο αμάξι...με ανοικτά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Άστρα με κλειστά μάτια! Με ηλεκτρονική ανάρτηση και ενεργό πλαίσιο!Άλλο αμάξι...
με ανοικτά;
-
Ο χρήστης Ιερεμίας έγραψε:
Το Άστρα με κλειστά μάτια! Με ηλεκτρονική ανάρτηση και ενεργό πλαίσιο!Άλλο αμάξι... -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
υγ. δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα του να πει κανεις 'απο αυτα δεν θελω κανενα'.η δημοσκοπηση ειναι αναμεσα στα 4 οποτε αν καποιον τον ενδιαφερει ενα η περισσοτερα μοντελα ας απαντησει να πει τη γνωμη του αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τη χρησιμοτητα του 'κανενα'...
Κατ αρχάς επειδή εδώ είμαστε για να συζητάμε. Επίσης είδες πως 5-6 ποστ ήταν στο στυλ 'κανενα' οπότε κάτι τρέχει.Κάτι τρέχει=στο 4ΤΦ μας αρέσουν ακόμα τα καλά αυτοκίνητα για οδήγηση και όχι μόνο οι ίπποι/ευρώ . Προφανώς τα παραπάνω είναι με χιουμοριστική διάθεση. Και όπως πάντα, πίσω απ το χιούμορ κρύβονται αλήθειες
σιγουρα συζηταμε, αλλα μεταξυ ποιων απο τα 4 θα αγοραζαμε...! κατα τη γνωμη μου αν δεν θελει καποιος κανενα απο τα συγκεκριμενα αλλα τον ενδιαφερει το ζητημα θα μπορουσε να δημιουργηθει ενα θεμα 'τι θα αγοραζατε μεχρι 25-26.000 ευρω σημερα' κ εκει θα βλεπαμε πραγματικα τι θα ηθελε ο καθενας!οσο για το χιουμοριστικο εννοειται οτι το καταλαβαινω αλλα οταν βλεπεις 10 ποστς 'κανενα' σε ενα θεμα με επιλογη αναμεσα στα 4 ε σου χτυπαει καπως
-
Κανένα βασικά...από το ένα θα φύγω, στο άλλο θα πάω;
Μεγκάν δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα είναι κακό, αλλά είναι παλιό σε σχέση με τα άλλα. Γκολφ δεν θα έπαιρνα αν δεν ήταν εταιρικό -άλλος να πληρώνει!- και είναι λίγο συντηρητικό για τα γούστα μου στην εμφάνιση. Αν ήταν το μόνο με ημι-αυτόματη επιλογή πάντως θα το σκεφτόμουν ΠΟΛΥ. Άστρα και Λεόν, νέ α και ωραία σχετικά. Για το αν θα στρίβει κανένα εκ των δύο (τεσσάρων) διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, οπότε λέω Λεόν γιατί στο Άστρα μου την έδωσε η ορατότητα πίσω! Ενώ στο Σέατ, απλά χάνεις κεντρική λεωφόρο πίσω από τις θηριώδεις εμπρός κολώνες!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
υγ. δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα του να πει κανεις 'απο αυτα δεν θελω κανενα'.η δημοσκοπηση ειναι αναμεσα στα 4 οποτε αν καποιον τον ενδιαφερει ενα η περισσοτερα μοντελα ας απαντησει να πει τη γνωμη του αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τη χρησιμοτητα του 'κανενα'...
Κατ αρχάς επειδή εδώ είμαστε για να συζητάμε. Επίσης είδες πως 5-6 ποστ ήταν στο στυλ 'κανενα' οπότε κάτι τρέχει.Κάτι τρέχει=στο 4ΤΦ μας αρέσουν ακόμα τα καλά αυτοκίνητα για οδήγηση και όχι μόνο οι ίπποι/ευρώ . Προφανώς τα παραπάνω είναι με χιουμοριστική διάθεση. Και όπως πάντα, πίσω απ το χιούμορ κρύβονται αλήθειες
δηλαδή όλα τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν είναι για 'οδήγηση' αλλά μόνο για ίππους/ευρώ ?
που να υπήρχε στην ψηφοφορία κανα accent/rio τουρμπάτο...
-
προτοτυπώντας , και εγω ΚΑΝΕΝΑ , με το μαχαιρι στο λαιμο μαλλον Astra γιατι μου αρεσει πιο πολυ. 207
-
Με 1000 Golf GT...
Απορώ πως αυτή την ώρα είναι πρώτο το ASTRA... -
Πάντως πιστεύω πως το poll είναι ολίγον άκαιρο από τη στιγμή που το 1 από τα 4 αυτοκίνητα δεν έχει έρθει ακόμη στη χώρα μας. Ας περιμένουμε να έρθει πρώτα, να το δοκιμάσουμε και μετά να ψηφίσουμε.
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Πάντως πιστεύω πως το poll είναι ολίγον άκαιρο από τη στιγμή που το 1 από τα 4 αυτοκίνητα δεν έχει έρθει ακόμη στη χώρα μας. Ας περιμένουμε να έρθει πρώτα, να το δοκιμάσουμε και μετά να ψηφίσουμε.γιατί έχεις οδηγήσει δηλ το Megane;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως πιστεύω πως το poll είναι ολίγον άκαιρο από τη στιγμή που το 1 από τα 4 αυτοκίνητα δεν έχει έρθει ακόμη στη χώρα μας. Ας περιμένουμε να έρθει πρώτα, να το δοκιμάσουμε και μετά να ψηφίσουμε.
γιατί έχεις οδηγήσει δηλ το Megane;
Γιατί τόχει κανένας για να το οδηγήσω???
-
Ανεξαρτήτως χρημάτων Golg GT 1.4 manual... (χωρίς να έχω δοκιμάσει το DSG)...
Αν έμπαιναν και τα χρήματα στην επιλογή, Leon 1.8 TFSI αλλά πάλι θα γλυκοκοιτούσα το GT...
_
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Με 1000 Golf GT...
Απορώ πως αυτή την ώρα είναι πρώτο το ASTRA...Μεγαλυτερη ιπποδυναμη, η μεγαλυτερη εγγυηση, καλυτερο εξοπλισμο, πιο οικονομικο, πιο ομορφη σχεδιαση. Να συνεχισω η φτανει?
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Πάντως πιστεύω πως το poll είναι ολίγον άκαιρο από τη στιγμή που το 1 από τα 4 αυτοκίνητα δεν έχει έρθει ακόμη στη χώρα μας. Ας περιμένουμε να έρθει πρώτα, να το δοκιμάσουμε και μετά να ψηφίσουμε.Ποιο από τα 4 δεν έχει έρθει;
Με 1000 Golf GT...
Απορώ πως αυτή την ώρα είναι πρώτο το ASTRA...Μεγαλυτερη ιπποδυναμη, η μεγαλυτερη εγγυηση, καλυτερο εξοπλισμο, πιο οικονομικο, πιο ομορφη σχεδιαση. Να συνεχισω η φτανει?
Πιο οικονομικό το Άστρα 1.6Τ από το TSi?
Ούτε γι' αστείο. Και το άστρα υπολείπεται κατά πολύ σε οδική συμπεριφορά. -
Ο χρήστης jimakos76 έγραψε:
Μεγαλυτερη ιπποδυναμη,
+10 άλογα μεν αλλά 1,3 κιλά ροπής παραπάνω το GT και λίγο χαμηλότερα ελέω κομπρέσορα. Το θέμα είναι και πως την βγάζει την απόδοση όχι μόνο ένα ξερό νούμερο όπως το 180>170.
η μεγαλυτερη εγγυηση,
σωστά αλλά κουτσουρεμένη...δεν καλύπτει τα πάντα στο Αstra όπως στην Τοyota.
καλυτερο εξοπλισμο,
είσαι σίγουρος; Μιλάμε για το GT. (δεν το ξέρω απλά ρωτώ)
πιο οικονομικο,
που; στην κατανάλωση; Ξανακοίτα τις τυποποιημένες καταναλώσεις...
δεν αναφέρομαι στις πραγματικές...γιατί εκεί...πιο ομορφη σχεδιαση.
υποκειμενικό...εμένα μου αρέσει περισσότερο το GT.
Να συνεχισω η φτανει?
για συνέχισε...
-
Κανένα των ανωτέρω...
Είναι αυτοκινητάρες τα 3 από τα 4 ,αλλά κανένα δεν μου κάνει 'κλικ'...
Εξαναγκασμένος θα επέλεγα Leon 1.8 μεταξύ των!
-
Golf TSi με DSG παρόλο που είναι συντηρητικό για τα γούστα μου οπότε αν το Bravo αποδειχθεί εξίσου καλό ( που μάλλον έτσι είναι ) θα κοίταζα και τον Ιταλό. Αν πάμε για GT αρχίζω να κοιτάω για άλλα πράγματα.
Πιθανώς να σκεφτόμουν και για 207cc με τον turbo. Και cabrio και γκάζι -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πιθανώς να σκεφτόμουν και για 207cc με τον turbo. Και cabrio και γκάζι
Σε αυτά τα λεφτά πάντως θα έπερνα το 207CC 1,6T
στη σειρά παρακαλώ
ρε krus πιο οικονομικό δεν είναι το astra 1,6T απο το GT? 22+ το ένα ~25 το άλλο
-
Μπερδέψαμε τις καταναλώσεις με τις τιμές κτήσης
Τουρμπάτα hot hatches...εν έτει 2007 - Ποιό θα επιλέγατε;