-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πιθανώς να σκεφτόμουν και για 207cc με τον turbo. Και cabrio και γκάζι
εγώ λέω να κάνεις κανα διάλειμμα απο το διάβασμα
-
Πάντως με τη 'νέα τάξη πραγμάτων' έχουν χάσει έδαφος τα μικρά GTI. Ποιος ο λόγος να πάρει κανείς το 207 GT με 20.000+ ευρώ όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να αποκτήσει το Leon ή το TSI Sportline ; Ή ποιος θα πάρει το Polo GTI και Fiesta ST με 19-20.000; Όπως ήρθαν τα πράγματα, οι τιμές των μικρών αυτοκινήτων πρέπει να κατέβουν κι άλλο για να έχουν νόημα ύπαρξης.
-
Κανένα από τα τέσσερα. Οι ανάγκες μου καλύπτονται από το 106 μου.
Αν με το ζόρι θα έπρεπε να διαλέξω μάλλον το Leon θα διάλεγα. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πιο οικονομικό το Άστρα 1.6Τ από το TSi?
Ούτε γι' αστείο. Και το άστρα υπολείπεται κατά πολύ σε οδική συμπεριφορά.Με 300 km/h για κάθε 1.000σ.α.λ. και δεν είναι πιο οικονομικό τουλάχιστον στο ταξίδι; Ύποπτον!
Καλά, αν το Άστρα υστερεί κιόλας κατά πολύ σε οδική συμπεριφορά, ούτε από κοντά του δεν θέλω να περάσω!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε krus πιο οικονομικό δεν είναι το astra 1,6T απο το GT? 22+ το ένα ~25 το άλλοΓια καταναλωση μιλάω ωρέ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ούτε γι' αστείο. Και το άστρα υπολείπεται κατά πολύ σε οδική συμπεριφορά.Με 300 km/h για κάθε 1.000σ.α.λ. και δεν είναι πιο οικονομικό τουλάχιστον στο ταξίδι; Ύποπτον!
Καλά, αν το Άστρα υστερεί κιόλας κατά πολύ σε οδική συμπεριφορά, ούτε από κοντά του δεν θέλω να περάσω!
Στα 2.000 km/h τελικιάζει το Astra;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Golf TSi με DSG παρόλο που.....καλά το ξεκίνησες....
αλλά μετά......
-
Ο χρήστης jimakos76 έγραψε:
Με 1000 Golf GT...
Απορώ πως αυτή την ώρα είναι πρώτο το ASTRA...Μεγαλυτερη ιπποδυναμη, η μεγαλυτερη εγγυηση, καλυτερο εξοπλισμο, πιο οικονομικο, πιο ομορφη σχεδιαση. Να συνεχισω η φτανει?
τα +10 παραπάνω άλογα, δε λένε απολύτως τίποτα
δυνατότητα 4 ετών πλήρους εγγύησης για το Golf
καλύτερο εξοπλισμό πιθανόν να έχει το Αστρα
πιο οικονομικό σε τί? σε κατανάλωση, βάζω στοίχημα από τώρα υπέρ του GT
καθαρά υποκειμενικό -
Ο χρήστης jimakos76 έγραψε:
Με 1000 Golf GT...
Απορώ πως αυτή την ώρα είναι πρώτο το ASTRA...Μεγαλυτερη ιπποδυναμη, η μεγαλυτερη εγγυηση, καλυτερο εξοπλισμο, πιο οικονομικο, πιο ομορφη σχεδιαση. Να συνεχισω η φτανει?
+1
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Στα 2.000 km/h τελικιάζει το Astra;
Ξέρω και εγώ; Με 45-46 km/h ανά 1.000 στροφές...
-
Golf!....
Πλασματικό το ερώτημα παιδιά... τα τελευταία νέα λένε ότι η opel πουλάει κρυφά golf για να τη βγάλει και να μπορέσει να πληρώσει τουλάχιστον τις καθαρίστριες, η Renault έχει κλείσει εδώ και δυο μήνες και πουλάει ότι είχε μείνει στο τελωνείο ενώ η Seat δεν έχει βγάλει καινούργιο Leon, αυτό που βλέπετε είναι Lexan καπάκι που μπαίνει σε γκολφ, τα οποία παίρνει από την κοσμοκαρ φτηνότερα γιατί δεν είναι καλοβαμμένα!
-
Αντι για golf με dsg εγω προτεινω
-------------------------------------------:iconcool:
--------------------------------------:iconcool:
----------------------------------:iconcool:
mini cooper----------------:iconcool:
---------------------------------------:iconcool:
----------------------------------:iconcool:για διασκεδαστικότατη οδική συμπεριφορα
http://www.4troxoi.gr/tech_edition.php -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Αντι για golf με dsg εγω προτεινω-------------------------------------------:iconcool:
mini cooper----------------:iconcool:
---------------------------------------:iconcool:
----------------------------------:iconcool:για διασκεδαστικότατη οδική συμπεριφορα
http://www.4troxoi.gr/tech_edition.phpλάστιχα ;;;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Σε αυτά τα λεφτά πάντως θα έπερνα το 207CC 1,6T
στη σειρά παρακαλώ
ρε krus πιο οικονομικό δεν είναι το astra 1,6T απο το GT? 22+ το ένα ~25 το άλλο
24...
(μιλάμε για 3θυρο)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως πιστεύω πως το poll είναι ολίγον άκαιρο από τη στιγμή που το 1 από τα 4 αυτοκίνητα δεν έχει έρθει ακόμη στη χώρα μας. Ας περιμένουμε να έρθει πρώτα, να το δοκιμάσουμε και μετά να ψηφίσουμε.
Ποιο από τα 4 δεν έχει έρθει;
Έχει έρθει το Leon 1.8TFSI ή TSI (whatever) στη χώρα μας και δεν το ξέρω??
Απ' όσο ξέρω δεν κυκλοφορεί ακόμη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. -
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Πάντως πιστεύω πως το poll είναι ολίγον άκαιρο από τη στιγμή που το 1 από τα 4 αυτοκίνητα δεν έχει έρθει ακόμη στη χώρα μας. Ας περιμένουμε να έρθει πρώτα, να το δοκιμάσουμε και μετά να ψηφίσουμε.
Ποιο από τα 4 δεν έχει έρθει;
Έχει έρθει το Leon 1.8TFSI ή TSI (whatever) στη χώρα μας και δεν το ξέρω??
Απ' όσο ξέρω δεν κυκλοφορεί ακόμη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.φυσικά και κυκλοφορεί, παραγγελίες γίνονται κανονικά:
19.900 έντοκο ή μετρητοίς
21.400 άτοκο -
Ο χρήστης technik έγραψε:
φυσικά και κυκλοφορεί, παραγγελίες γίνονται κανονικά:
19.900 έντοκο ή μετρητοίς
21.400 άτοκοΑυτό το ξέρω και το παραξέρω. Μία από αυτές είναι και η δική μου
Το αυτοκίνητο όμως δεν έχει έρθει ακόμη. Δεν έχει παραλάβει κανένας, αυτό εννοώ. Οι πρώτες παραλαβές υπολογίζονται σε 1-2 εβδομάδες, οπότε αφού δεν κυκλοφορεί ακόμη, τουλάχιστο στη χώρα μας, πως να το αξιολογήσουμε? -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Με 1000 Golf GT...
καθαρά υποκειμενικόΠιο οικονομικο σε κοστος χρησης!Καμια σχεση οι τιμες των σερβις σε Οpel κ VW!Κ αυτη η 'δυνατοτητα' 4ετους εγγυησης ποσο κοστιζει;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Με 1000 Golf GT...
καθαρά υποκειμενικό340 ευρώ
Πιο οικονομικο σε κοστος χρησης!Καμια σχεση οι τιμες των σερβις σε Οpel κ VW!Κ αυτη η 'δυνατοτητα' 4ετους εγγυησης ποσο κοστιζει;;;
340 ευρώ
-
opel astra,επειδη ειναι το μονο που βλεπεται
Τουρμπάτα hot hatches...εν έτει 2007 - Ποιό θα επιλέγατε;