-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σύμφωνα με το poll έχουμε το απόλυτο μοίρασμα...Αυτά να τα βλέπουν οι 'γνωστοί άγνωστοι' που κάθε λίγο λένε ότι το φόρουμ μόνο το Golf 'σπρώχνει'....
δεν υπάρχει δίλιτρη 147, γι αυτό
-
τι σχεση εχει η 147 με τα απο πανω?
-
-
δεν βλεπω το αστειο καπου
-
Eμένα μου φάνηκε διασκεδαστική η πρόταση για δίλιτρη 147.
Υ.γ. Μάλλον ήταν και λίγο δολωματάκι.
-
δεν ξερω αν θα ειναι διασκεδαστικη ή οχι,απλα ουδεμια σχεση εχει με τα απο πανω,ξαναλεω
-
μόνο στο δίλιτρο Megane υπάρχει 1-1 αντιστοιχία
μεταξύ της ψηφοφορίας και των πραγματικών πωλήσεων -
εννοείται γκόλφ. Ίσως άστρα άν ήμουν νορμάλ διαστάσεων και ευθειάκιας...
Μεγκάν ούτε κάν, και ότι έχει να δώσει το λεόν τα δίνει καλύτερα το γκόλφ...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
και ότι έχει να δώσει το λεόν τα δίνει καλύτερα το γκόλφ...Δίνει το γκόλφ καλύτερη οδική συμπεριφορά, κρατήματα και κυρίως τιμή από το λεόν???
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
και ότι έχει να δώσει το λεόν τα δίνει καλύτερα το γκόλφ...
Δίνει το γκόλφ καλύτερη οδική συμπεριφορά, κρατήματα και κυρίως τιμή από το λεόν???
Δεν ξέρω για κρατηματοπαντιλίκοκαταστάσεις, αλλά προτιμώ το όικονομικότερο και άρα φιλικότερο προς το περιβάλλον μοτέρ του γκόλφ, το μακραν καλύτερο ντιζάιν μέσα έξω, τη δυνατότητα αγοράς τρίπορτου, τη μεταπωλητική αξία, τα χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα, την καλύτερη παθητική ασφάλεια και - γιατί όχι? - τον παράγοντα πουλ μουρ του γκολφ.
Ναι ίσως το λεόν να έχει καλύτερα κρατήματα και να πιάνει 0.01 g στις στροφές στα μέγαρα. Από τη στιγμή που εγώ δεν είμαι τόσο ικανός οδηγός (όπως και η πλειοψηφία των αγοραστών του) ώστε να φτάσω ή να ξεπεράσω τα όρια αυτών των αυτοκινήτων δεν με ενιαφέρει!
Το μόνο που θα πλεονεκτεί για μένα το λεόν είναι η κατασκευαστική απλότητα του μοτέρ του που θα συνεπάγεται μάλλον καλύτερη αξιοπιστία...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Δεν ξέρω για κρατηματοπαντιλίκοκαταστάσεις, αλλά προτιμώ το όικονομικότερο και άρα φιλικότερο προς το περιβάλλον μοτέρ του γκόλφ, το μακραν καλύτερο ντιζάιν μέσα έξω, τη δυνατότητα αγοράς τρίπορτου, τη μεταπωλητική αξία, τα χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα, την καλύτερη παθητική ασφάλεια και - γιατί όχι? - τον παράγοντα πουλ μουρ του γκολφ.
Ναι ίσως το λεόν να έχει καλύτερα κρατήματα και να πιάνει 0.01 g στις στροφές στα μέγαρα. Από τη στιγμή που εγώ δεν είμαι τόσο ικανός οδηγός (όπως και η πλειοψηφία των αγοραστών του) ώστε να φτάσω ή να ξεπεράσω τα όρια αυτών των αυτοκινήτων δεν με ενιαφέρει!
Το μόνο που θα πλεονεκτεί για μένα το λεόν είναι η κατασκευαστική απλότητα του μοτέρ του που θα συνεπάγεται μάλλον καλύτερη αξιοπιστία...
Και για όλα αυτά τα λίγο καλύτερα του γκόλφ (που για τα περισσότερα διαφωνώ) πρέπει να δώσω
-
Και για όλα αυτά τα λίγο καλύτερα του γκόλφ (που για τα περισσότερα διαφωνώ) πρέπει να δώσω
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
όχι, εσύ απλά παίρνεις τον Λέοντα
Με αυτά τα μαρούλια (20Κ) πιστεύω πως ο λέοντας είναι μονόδρομος.
Αν είχα άλλα τόσα τότε... -
όχι, εσύ απλά παίρνεις τον Λέοντα
Με αυτά τα μαρούλια (20Κ) πιστεύω πως ο λέοντας είναι μονόδρομος.
Αν είχα άλλα τόσα τότε...Δεν είναι έτσι.Υπάρχει και το Tsi,με λιγότερα άλογα μεν,αλλά αντίστοιχες επιδόσεις,παρόμοιο εξοπλισμό και ίδια ουσιαστικά τιμή.Το μεγάλο ατού του Leon,είναι η χρηματοδότηση.
Πάντως εγώ,ΑΥΤΟ το αυτοκίνητο,με αυτό το εσωτερικό και αυτή τη φάτσα,δεν θα το αγόραζα,όσο καλό και να ήταν! -
προσπερνώντας τελέιως τις απόψεις του καθενός (σχετικού η άσχετου) (για να μην μου πέσουν και οι τρίχες απο το κεφάλι και αρχίσω τα ultrex) ψηφίζω astra γιατί μου αρέσει περισσότερο απο τα υπόλοιπα.
over and out
-
Οποιος εχει οδηγησει τα τρια απο τα τεσσερα (golf-astra-megane)
θα επαιρνε το megane. Ανωτερο σε ολα τα επιπεδα, ισως ομως το λιγοτερο ομορφο. -
Εγω θα ήθελα να προσθέσω στη λίστα και το vw jetta gt.΄Είναι στην ίδια τιμή με το golf είναι πιο άνετο και στην ανάρτηση και στα καθίσματα από το golf (συγκρινόμενο με το 1,6 fsi sportline) παρόλο τα 17ιντσα και υπερέχει με διαφορά σε πορτμπαγκαζ από τα όλα τα άλλα.
-
Είναι hatch το jetta?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι hatch το jetta?με την καλή έννοια!
και το Megane με το ζόρι είναι -
ε, μην μπλέξουμε και το Jetta GT, παραπάει!
Τουρμπάτα hot hatches...εν έτει 2007 - Ποιό θα επιλέγατε;