-
το Bitches Brew είναι καλύτερο
-
Το cd αυτό είναι έγκλημα να το ακούσετε σε mp3.
Το bitches brew ακόμη δεν το κατάλαβα. Προσωπικό μου αγαπημένο το Sketches from Spain. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το cd αυτό είναι έγκλημα να το ακούσετε σε mp3.+flac
Το bitches brew ακόμη δεν το κατάλαβα.
είσαι μικρός ακόμα
-
Χαλια χαλια και ο Miles Davis-παμε γι αλλα
η Shakira δε θα κανει δυναμικο comeback?
o Κιμων and his Gang?
Τα ζουζουνια του Alter?
Παει πια η καλη μουσικη...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Χαλια χαλια και ο Miles Davis-παμε γι αλλαη Shakira δε θα κανει δυναμικο comeback?
+BMW 1.16
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
είσαι μικρός ακόμα
του χρόνου με τον κηδεμόνα σου, και όταν περάσεις το bitches brew, θα εξεταστείς και στο on the corner
-
+BMW 1.16
+αυτιστικους χαιρετισμους
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
είσαι μικρός ακόμα
του χρόνου με τον κηδεμόνα σου, και όταν περάσεις το bitches brew, θα εξεταστείς και στο on the corner
Ότι και να λέτε, το Sketches from Spain ήταν τπ πρώτο cd του Miles που άκουσα. Έτυχε μάλιστα να το ακούσω και στον κατάλληλο τόπο, οπότε ήρθε κι έδεσε.
Το Bitches brew πολύ αμφιβάλλω ΑΝ θα το καταλάβω ποτέ. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το Bitches Brew είναι καλύτεροTο Κind of blue είναι απλούστερο και εξίσου μεγαλειώδες...ακουστό και αντιληπτό από τον καθένα,χωρίς να χάνει την καλλιτεχνική του αξία!
Αξεπέραστο...Το Sketches from Spain είναι επίσης πάρα πολύ καλό,μια ιδέα πίσω από το Κind of Blue..
-
Σχετικά με τον Miles και όλες τις διαφορετικές κατευθύνσεις της μουσικής του, αξίζει κανείς να διαβάσει την αυτοβιογραφία του, που κατά τη γνώμη μου είναι και το καλύτερο βιβλίο που έχει γραφτεί ποτέ από μουσικό. Διαβάζοντάς το, αντιλαμβάνεται κανείς το μεγαλείο της μουσικής του σκέψης, αλλά και το πώς κάθε φορά που ένιωθε ότι έμπαινε σε καλούπια και κινδύνευε να τυποποιηθεί, έσπρωχνε τον ήχο του σε νέους δρόμους.
Κερασάκι στην τούρτα οι όχι και πολύ ευγενικοί χαρακτηρισμοί του για λευκούς μουσικούς, ο απεριόριστος σεβασμός του στον Ηendrix, αλλά και η αυστηρή αυτοκριτική του για το διάστημα που είχε αποσυρθεί, γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '70. Αξίζει να το ψάξετε.
-
Καμμια φορα ειναι χρησιμο να θυμομαστε και το αιματηρο παρελθον μας. Ετσι, κατεβασα ολοκληρη τη δισκογραφια του King Diamond, αισθανομαι παλι 15 χρονων και θελω να τα σπασω ολα!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...Εις υγειαν ....Kind , οχι King.
btw συμφωνω με σαρμαδακο για το Sketches of Spain
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
...Εις υγειαν ....
Kind , οχι King.
....διασυρμος !!!!!!!!!!
Ερωτηση .
Ακουει κανενας σας μουσικη απο 'πικ απ' ?
-
Ερωτηση .
Ακουει κανενας σας μουσικη απο 'πικ απ' ?Πλέον ούτε καν από cd δεν ακούω. Όλα φορτωμένα στο σκληρό και από κει στο ipod.
-
Δεν υπήρχε ποτέ πικαπ στο σπίτι, ούτε και παλιοί δίσκοι, οπότε δεν είχα μια βάση ν' αρχίσω. Θα μ' άρεσε σαν ιδέα, αλλά θα έπρεπε να μου περισεύουν χρήματα και χώρος για να ασχοληθώ, οπότε δεν...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ερωτηση .
Ακουει κανενας σας μουσικη απο 'πικ απ' ?Πλέον ούτε καν από cd δεν ακούω. Όλα φορτωμένα στο σκληρό και από κει στο ipod.
μολις ακουσα το In the court of the Crimson King
-
Άκουγα εγώ,και όποτε πάω στο πατρικό μου για σημαντικό διάστημα, ρίχνω και μια 'γυροβολιά' στο πικ-απ!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ερωτηση .
Πριν απο λιγες μερες ανεσυρα το Lauxmann απο την αφανεια και θελει κεφαλη
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το Bitches Brew είναι καλύτεροπλακα κανεις ετσι;
ισως επειδη δεν υπαρχει κατι για να καταλαβεις
αν βαλω το ξαδερφακι μου με αλλα παιδια απο την πρωτη δημοτικου να βαρανε 5-6 οργανα μπορουν να γραψουν ενα εξισου αριστουργημα της jazz
το πολυ improvisation (sic) και καλα την εκαψε τη τζαζ -
...Εις υγειαν ....
Kind , οχι King.
....διασυρμος !!!!!!!!!!
Ερωτηση .
Ακουει κανενας σας μουσικη απο 'πικ απ' ?
Εγω πλέον μόνο βινύλια αγοράζω. Αν θέλω κάτι το κατεβάζω και αν θέλω να το έχω αυθεντικό, τι καλύτερο απο ενα βινύλιο οπου και καλύτερο artwork παίζει και το νιώθεις πιο substantial?
Ειναι και η όλη διαδικασία του να βάλεις ενα δίσκο να παίξει στο πικ-άπ που ειναι τέλεια..
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]