-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
το golf σε άστρο
Σε πλανήτη βγαίνει?
οχι μπαίνει..smartass
-
Ο χρήστης music_lover έγραψε:
leon γιατί είναι ομορφότερο και δυνατότερο απο το golf.servis πάνω κάτω τα ίδια,χώρους το leon,ποιότητα το golf αλλά who cares?
υποθετικά το πετάς και ένα προγραμματάκι αύριο-μεθαύριο και το πας 200hp χαλαρά..
το golf σε άστρο,to leon σε κίτρινο!
μεταπώληση το μόνο αρνητικό σημείο του leon (και το εχώνευτο εσωτερικό του που θυμίζει αυτοκίνητο του 1990)
εγώ πάντως διάλεξα astra gtc σε κόκκινο με τον 1.6t 180hp με πρόγραμμα της eds στα 220hp.
Με αυτά τα προγραμματάκια φίλε ανεβα'ινει η κατανάλωση? Αν ναι πόσο?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μεταξύ των 2 επιλογών το Golf καθώς:-
Μικρότερα ασφάλιστα και σύντομα μικρότερα τέλη κυκλοφορίας.
-
Οριακά χαμηλότερη τιμή για το Golf.
-
Καλύτερη κατανάλωση εντός πόλης.
-
Υψηλότερη μεταπωλητική αξία.
Ειδικά για τη SEAT θα έλεγα ότι είναι λάθος που οι κινητήρες TSI δεν μπαίνουν στα LEON, ALTEA καθώς με 2Κ πιο χαμηλή τιμή θα δινόταν η δυνατότητα σε όλους τους οικογενειάρχες με 1~2 μικρά παιδιά να οδηγήσουν ένα πολύ καλό αυτοκίνητο σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (με χαμηλό όμως και κόστος συντήρησης και διατήρησης).
+1 σε όλα
αλλά ουσιαστικά κανένα απο τα 2
-
-
Άλλη μια ψηφοφορία του φόρουμ που είναι εντελώς ανάποδη σε σχέση με τις πωλήσεις στον πραγματικό κόσμο.
-
ποιό θα αγοράζατε αύριο το πρωί με 21Κ στην τσέπη...?
Κανένα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άλλη μια ψηφοφορία του φόρουμ που είναι εντελώς ανάποδη σε σχέση με τις πωλήσεις στον πραγματικό κόσμο.Ε βέβαια φυσικό είναι φίλε μου. Αυτοί που μπαίνουν στο forum δεν είναι η μάζα, ξέρουν 2 πράγματα παραπάνω και αν δεν ξέρουν μαθαίνουν σωστά από τους συνφορουμίστες...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ποιό θα αγοράζατε αύριο το πρωί με 21Κ στην τσέπη...?
Κανένα.
Λέμε βρε παιδί μου. Αν σου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό ή αγοράζεις η ... . Ποιο θα διάλεγες;.
(Μη πεις προτιμώ να με σφάξουν, γιατί θα σε πουν εγκάθετο)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λέμε βρε παιδί μου. Αν σου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό ή αγοράζεις η ... . Ποιο θα διάλεγες;.Καλά, ποιος ψυχάκιας θα μου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό για να πάρω vw;
Έλεος πια, σε τι κοινωνία θα φέρουμε τα παιδιά μας...Αλήθεια τώρα... μου κάνει εντύπωση πως δε βαριέστε! Όποιο να'ναι! Ή μάλλον όχι: Όποιο έχει την ομορφότερη πωλήτρια!
-
δεν εχεις αδικο αλλα σε επιπεδο βολτας και τα 2 ειναι κατα πολυ ανωτερα απο τα αμαξια που ειχαμε στα μεσαια κυβικα ως τωρα...
βεβαια σε βαθος χρονου κανεις δε θα τα θυμαται αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..
το κριτηριο της πωλητριας ισχυει και ειναι πολυ καλο αλλα συνηθως ειναι πωλητες...αρα τι να παρουμε?
για το λεον που δε πουλαει φταινε πολλα..εμενα δε μου ειχε καθισει το σχημα του καλα και οι κινητηρες...αυτα στην αρχη..
οταν το ειδα απο κοντα δε μου φανηκε σαν το αλτεα που νομιζα οτι θα ηταν παρομοιο και μπορω να πω οτι με το body kit ειναι και ομορφο...απο κει και περα να δινεις ενα 1.6 της πλακας και μετα κατευθειαν διλιτρο που χτυπαει πανω στο γκολφ..ε πως να περιμενεις κατι...
τωρα με το 1.8Τ κατι γινεται..νομιζω ειναι καλη επιλογη αν και δυσκολα θα περπατησει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δεν εχεις αδικο αλλα σε επιπεδο βολτας και τα 2 ειναι κατα πολυ ανωτερα απο τα αμαξια που ειχαμε στα μεσαια κυβικα ως τωρα...
βεβαια σε βαθος χρονου κανεις δε θα τα θυμαται αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..το κριτηριο της πωλητριας ισχυει και ειναι πολυ καλο αλλα συνηθως ειναι πωλητες...αρα τι να παρουμε?
Σίγουρα το αν θα τα θυμάται κανείς δεν έχει και κανένα νόημα στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Κάνω έναν σαφή διαχωρισμό μεταξύ των αυτοκινήτων για δουλειά και τον αυτοκινήτων για χαβαλέ. Για την δεύτερη κατηγορία το αφήνω στην άκρη γιατί ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και προτιμήσεις.
Για τα καθημερινά αυτοκίνητα ο βασικός κανόνας, κατά τη γνώμη μου, είναι να βρίσκεται εντός των οικονομικών ορίων που θέτει ο καθένας, να είναι αξιοπρεπές στο δρόμο, ασφαλές και απο εκεί και πέρα να του αρέσει στη φάτσα. Πραγματικά, δε βρίσκω το λόγο γιατί να πάει κανείς βαθύτερα, τη στιγμή που οι, ομολογουμένως μικρές σε αυτή την κατηγορία χρημάτων, διαφορές μεταξύ τους είναι ζήτημα μισής ώρας να τις συνηθίσει κανείς.
Καταλαβαίνω ότι αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέτει περισσότερα χρήματα για αυτοκίνητα ψάχνει να αντλήσει όσο γίνεται περισσότερη ευχαρίστηση με αυτά που διαθέτει. Το κακό είναι ότι σε αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να αντλήσει και πολλή ευχαρίστηση, ας είμαστε ρεαλιστές. Να βάλουμε κανα δεκαρικάκι παραπάνω και τότε, ναι, ίσως αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρον το πράγμα να το συζητήσουμε. Διαφορετικά, πρώτες στη λίστα είναι οι πρακτικές ανάγκες... -
Θα επαιρνα το Golf για πρακτικους λογους, αλλα, μετα, σιγουρα θα με βασανιζε το πως θα ηταν με το Leon....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα επαιρνα το Golf για πρακτικους λογους, αλλα, μετα, σιγουρα θα με βασανιζε το πως θα ηταν με το Leon....πως θα παντρευτεις εσυ..
-
-
Το Golf. Πρόκειται για δύο ίδια αυτοκίνητα ουσιαστικά, τουλάχιστον από τα λεγόμενά σας (το ένα υπερτερεί λίγο στο τιμόνι, το άλλο λίγο στο στήσιμο κλπ), οπότε θα διάλεγα το Golf για πρακτικούς λόγους (ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας κλπ).
Α και... εχμ... σε άσπρο κι εγώ.
-
Παίζει και διαφορά στα χρηματοδοτικα με υπεροχή της SEAT. Ίσως έτσι να αντισταθμίζεται η μεταπώληση.
-
Λευκό Leon
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Άλλη μια ψηφοφορία του φόρουμ που είναι εντελώς ανάποδη σε σχέση με τις πωλήσεις στον πραγματικό κόσμο.
Ε βέβαια φυσικό είναι φίλε μου. Αυτοί που μπαίνουν στο forum δεν είναι η μάζα, ξέρουν 2 πράγματα παραπάνω και αν δεν ξέρουν μαθαίνουν σωστά από τους συνφορουμίστες...
δε νομίζω ότι είναι αυτό...
έχει διαφορά το τί 'θα θέλαμε'=ψηφίζουμε, από το τί αγοράζουμε=βγάζουμε λεφτά από την τσέπη μας,
για την τελική επιλογή. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
έχει διαφορά το τί 'θα θέλαμε'=ψηφίζουμε, από το τί αγοράζουμε=βγάζουμε λεφτά από την τσέπη μας,
για την τελική επιλογή.Κάτσε για να το καταλάβω: Εσύ δηλαδή αγόρασες ή πρόκειται να αγοράσεις αυτοκίνητο που δεν το θέλεις???
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
για την τελική επιλογή.Κάτσε για να το καταλάβω: Εσύ δηλαδή αγόρασες ή πρόκειται να αγοράσεις αυτοκίνητο που δεν το θέλεις???
ασφαλώς και όχι!
αφορά τις ψηφοφορίες γενικά
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
εγώ πάντως διάλεξα astra gtc σε κόκκινο με τον 1.6t 180hp με πρόγραμμα της eds στα 220hp.
Με αυτά τα προγραμματάκια φίλε ανεβα'ινει η κατανάλωση? Αν ναι πόσο?
για το PHASE-1 η εταιρία που το κατασκευάζει μιλάει για αύξηση της κατανάλωσης 1-2 λίτρα ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης όμως υπόσχεται εκτός απο 40 άλογα ιπποδύναμη και αύξηση της ροπής του κινητήρα σε 35nm (overboost) από 26nm που έχει τώρα αφήνοντας σε εσένα την επιλογή για το πότε θα δουλεύεις με πρόγραμμα και πότε όχι..
εντυπώσεις θα σου πω σε λίγο καιρό που θα το έχω
υπόψιν οτι η eds είναι ότι και η mtm για την vw
σίγουρη πάντως είναι η αύξηση της κατανάλωσης..
sorry που είμαι of topic
πίσω στα seat
Η μάχη των Τ(F)SI: Golf TSI 140 GTsport & Leon 1.8TFSI