-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
H επίσκεψή μου στην BMW εδώ χθες & η λεπτομερέστατη παρουσίαση της ανανεωμένης 3άρας, με γοήτευσε ιδιαίτερα!!
Επίσης, δεν ξέρω για την Ελλάδα αλλά εδώ πωλείται η 320d με αναβαθμισμένο κινητήρα & ιπποδύναμη 177ΗΡ
Μάλλον - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - εδώ καταλήγω.....
απλά !!! απόλυτα balanced αυτοκίνητο !!!!!
άψογο από όποια μεριά κι αν το δω ... για τα γούστα μου ....
χρώμα ???? ποντικί ?
με γεια !!!!
Χρώμα μολυβί (Γραφίτη) φίλε μου.....
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Συγχαρητήρια, εξαιρετική επιλογή, καλορίζικη!Οψέποτε έρθεις Ελλάδα όμως, μία είναι η λύση: ΑΠΟΔΕΙΞΗ σε κάθε γέμισμα, ώστε αν ω μη γένοιτο το καύσιμο είναι μαζούτ, να μπορείς να του το κλείσεις του αλήτη.
Μπες στο site του Υπουργείου Ανάπτυξης ή και στο http://www.bloka.com να δεις τι γίνεται...
Και για βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού, το ίδιο θα έλεγα...Σε αυχαριστώ για την προειδοποίηση φίλτατε!
-
pafos13 έγραψε:
Μπράβο, πολύ καλή επιλογή. Σκέφτομαι να την αγοράσω και εγώ
Εάν επιτρέπεται πόσο πήγε, έτσι για να κάνω μια σύγκριση με τις δικές μας τιμές ;Όταν λές 'δικές μας' εννοείς τιμές Κύπρου?
Λοιπόν, η αρχική τιμή βασικής έκδοσης είναι 32.800 Euro και μαζί με τα πακέτα Advance (1.070 Euro), Comfort (1.900 Euro), κάτι ψιλοπράγματα μέσα (460 Euro) και το Μεταλλικό Χρώμα (770 Euro), η τελική τιμή ανεβαίνει στα 37.000 Euro.
ΥΓ: Δέν είναι αυτή η τιμή που πληρώνω εγώ όμως έτσι?? Έχω πολύ μεγάλη έκπτωση σε αυτήν την τιμή.
Στη Κύπρο ξεκινά από τις 42000 ευρώ
-
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
pafos13 έγραψε:
Μπράβο, πολύ καλή επιλογή. Σκέφτομαι να την αγοράσω και εγώ
Εάν επιτρέπεται πόσο πήγε, έτσι για να κάνω μια σύγκριση με τις δικές μας τιμές ;Όταν λές 'δικές μας' εννοείς τιμές Κύπρου?
Λοιπόν, η αρχική τιμή βασικής έκδοσης είναι 32.800 Euro και μαζί με τα πακέτα Advance (1.070 Euro), Comfort (1.900 Euro), κάτι ψιλοπράγματα μέσα (460 Euro) και το Μεταλλικό Χρώμα (770 Euro), η τελική τιμή ανεβαίνει στα 37.000 Euro.
ΥΓ: Δέν είναι αυτή η τιμή που πληρώνω εγώ όμως έτσι?? Έχω πολύ μεγάλη έκπτωση σε αυτήν την τιμή.
Στη Κύπρο ξεκινά από τις 42000 ευρώ
Έλα πάρτο από εδώ αριστεροτίμονο
-
ειδα καπως αργα το τοπικ αλλα να κανω μια επισυμανση και μια ερωτηση.
Α4 1.9τ d δεν ειδα πουθενα ,δεν σου αρεσε .ουτε καν σε συγγριση δεν το ειδα.
γιατι εχεις μεγαλη εκπτωση, αν μπορεις να μας πεις βεβαια. -
Ο χρήστης chrisstyle έγραψε:
ειδα καπως αργα το τοπικ αλλα να κανω μια επισυμανση και μια ερωτηση.Α4 1.9τ d δεν ειδα πουθενα ,δεν σου αρεσε .ουτε καν σε συγγριση δεν το ειδα.
γιατι εχεις μεγαλη εκπτωση, αν μπορεις να μας πεις βεβαια.Το έκανα βόλτα (όπως το αναφέρω και στο αντίστοιχο topic) οι εντυπώσεις ήταν μέτριες, πολύ μέτριες. Βασικά, το θέμα χρησιμοποίησης κινητήρα παλαιάς γενεάς με αναιμική ιπποδύναμη είναι σημαντικότατο μειονέκτημα. Έπειτα, η διαφορά τιμής ήταν μόλις [b]3000
-
ok καλοριζικο το καινουριο και καλες βολτες
-
To αυτοματο το απεκλεισες???
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
To αυτοματο το απεκλεισες???Aπαπαπαπα, φτού μακριά από εμάς αυτά τα τεμπέλικα συστήματα!!!
-
γιατί diesel?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
γιατί diesel?Γιατί είναι πιό δυνατό
Γιατί είναι πιό γρήγορο
Γιατί έχει άφθονη ροπή
Γιατί κάνει όλα τα παραπάνω με 40% λιγότερο καύσιμο από ένα 1.600cc
Γιατί θα αντέξει πάνω από 10 χρόνια
Γιατί.......θές κι άλλα??
-
Δεν εχει ευρος στο στροφομετρο ομως συν το οτι τα τουρμπο μπορει να θελουν αλλαγμα σε καποια στιγμή Αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα (πανω απο 20 χιλ το χρονο) δεν εχει μεγαλο πλεονεκτημα πιστευω. Αν είσαι συνεχεια στην εθνικη τοτε ειναι μονοδρομος.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν εχει ευρος στο στροφομετρο ομως συν το οτι τα τουρμπο μπορει να θελουν αλλαγμα σε καποια στιγμή Αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα (πανω απο 20 χιλ το χρονο) δεν εχει μεγαλο πλεονεκτημα πιστευω. Αν είσαι συνεχεια στην εθνικη τοτε ειναι μονοδρομος.α)Μα καλά, τί εύρος να έχει? Honda Type R είναι?? Πετρέλαιο είναι αδερφέ....
β) Οι τουρμπίνες κάνουν σέρβις κάθε 150-200.000χλμ.....αλλάζονται μόνο εάν είσαι κάγκουρας και το σπάς το αμάξι......
γ) Υπολογισμός (15000χλμ έτος):
Βενζίνη (Μ.Ο Τιμής Λ= 1,05
-
9-5.5λτ μεγαλη διαφορα για αυτοκινητα περιπου ιδιων επιδοσεων. κιγο ακραιο το παραδειγμα. επισης πρεπει να υπολογισεις και τη διαφορα στην τιμη αγορας.
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
9-5.5λτ μεγαλη διαφορα για αυτοκινητα περιπου ιδιων επιδοσεων. κιγο ακραιο το παραδειγμα. επισης πρεπει να υπολογισεις και τη διαφορα στην τιμη αγορας.Ακραίο παράδειγμα** η επίσημη τιμή κατανάλωσης που δίδει η εταιρία** (+20% από μένα για πραγματική κατανάλωση) για τις 320i & 320d???
Διαφορά τιμής 3000
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Δεν εχει ευρος στο στροφομετρο ομως συν το οτι τα τουρμπο μπορει να θελουν αλλαγμα σε καποια στιγμή Αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα (πανω απο 20 χιλ το χρονο) δεν εχει μεγαλο πλεονεκτημα πιστευω. Αν είσαι συνεχεια στην εθνικη τοτε ειναι μονοδρομος.
α)Μα καλά, τί εύρος να έχει? Honda Type R είναι?? Πετρέλαιο είναι αδερφέ....
β) Οι τουρμπίνες κάνουν σέρβις κάθε 150-200.000χλμ.....αλλάζονται μόνο εάν είσαι κάγκουρας και το σπάς το αμάξι......
γ) Υπολογισμός (15000χλμ έτος):
Βενζίνη (Μ.Ο Τιμής Λ= 1,05Ε): 9Λ/100χλμ = 1350Λ = [b]1417,5
-
http://www.bmw.com./com/en/newvehicles/3series/sedan/2005/allfacts/engine_data.htmlΣτο link.....για την 318i είναι τα στοιχεία (με τα 143ΗΡ)..... μιλάω για δοκιμή αυτ/του, όπου έκανα οίδιιος και με τα 2 για 100+ χλμ
Άστο, ξεφεύγουμε από το θέμα.....
-
http://www.bmw.com./com/en/newvehicles/3series/sedan/2005/allfacts/engine_data.htmlπου τα βρηκες αυτα τα νουμερα???????????????
ειδικα για την BMW ειναι 6.1lt για την βενζινοκινητη και 4.8λτ για το πετρελαιο. Εχουν 4300E διαφορα στην confort. αν θες να μην αμφισβητησω τον κατασκευαστη......Στην Ελλάς η τιμή αγαπητέ?? Εδώ είναι άλλη η τιμή....και ξαναλέω για δοκιμή από εμένα τον ίδιο, με το βαρύ μου πόδι, δοκιμή και των 2 αυτ/των για 2 ώρες έκαστο με πάνω από 100χλμ οδήγησης....
Ξεφεύγουμε...
-
ναι ρε φιλε το αφηνω. αυτοι που καταλαβαινουν τι γραφω δεν χρειαζονται την επεξηγηση μου. Οσο φια το λινκ... αν δεν ξερεις πως δουλευει.... (και εβγαλες και συμπερασμα καταναλωσης απο 100km οδηγησης)
-
ναι ρε φιλε το αφηνω. αυτοι που καταλαβαινουν τι γραφω δεν χρειαζονται την επεξηγηση μου. Οσο φια το λινκ... αν δεν ξερεις πως δουλευει.... (και εβγαλες και συμπερασμα καταναλωσης απο 100km οδηγησης)...ξέφυγες....περισσότερα με pm εάν θέλεις...
ΥΓ: Το 'ρε' επιστρέφεται συστημένο
Επιλογή Diesel