-
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
....και ξαναλέω για δοκιμή από εμένα τον ίδιο, με το βαρύ μου πόδι, δοκιμή και των 2 αυτ/των για 2 ώρες έκαστο με πάνω από 100χλμ οδήγησης.....Όχι υπολογισμό με εργοστασιακές μετρήσεις - άπιαστες και τιμές βενζίνης & πετρελαίου 'εικονικές' από το site του ΥΠ.ΑΝ......
-
Φίλε μου καλορίζικη.Το αμάξι είναι εξαιρετικό και ο κινητήρας του επίσης(BMW λέμε).
Καλοτάξιδη και προσοχή στις στροφές.Είναι εθιστική -
PuntoLord
Φιλε μου τι το ψαχνεις??Εχεις κανει φοβερη επιλογη...
Σε σχεση με την 320i η 320d υπερτερει παντου.Δεν τιθεται θεμα συγκρισης ανμεσα στα δυο μοτερ.
Ολη η Ευρωπη ειναι γεματη με 320d. Οι 320i ειναι ελαχιστες εως ανυπαρκτες.Αν την επαιρνες και αυτοματη...
Πιστευω οτι στα diesel ταιριαζουν πολυ τα αυτοματα. -
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Φίλε μου καλορίζικη.Το αμάξι είναι εξαιρετικό και ο κινητήρας του επίσης(BMW λέμε).
Καλοτάξιδη και προσοχή στις στροφές.Είναι εθιστικήΚαλημέρα.
Thank's, όσο για τις στροφές,δεν ξέρω πώς θα συμπεριφέρεται καθόσον 1η φορά θα κατέχω πισωκίνητο.....είδομεν
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
PuntoLord
Φιλε μου τι το ψαχνεις??Εχεις κανει φοβερη επιλογη...
Σε σχεση με την 320i η 320d υπερτερει παντου.Δεν τιθεται θεμα συγκρισης ανμεσα στα δυο μοτερ.
Ολη η Ευρωπη ειναι γεματη με 320d. Οι 320i ειναι ελαχιστες εως ανυπαρκτες.Αν την επαιρνες και αυτοματη...
Πιστευω οτι στα diesel ταιριαζουν πολυ τα αυτοματα.Είπα παραπάνω πως όλοι στην Κ.Ευρώπη πρέπει να είναι 'άσχετοι' που αγοράζουν πετρέλαιο κι όχι βενζίνη
Όσο για ο αυτόματη, περισσότερο σε τεμπέλη οδηγό παραπέμπει, το 6άρι κιβώτιό της είναι υπέροχο!
-
Κι όμως τα σύγχρονα αυτόματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου βαρετά... είναι απλά εύκολα και όχι μόνο για τεμπέληδες οδηγούς. Συμφωνώ για το ταίριασμα αυτόματου με πετρελαιοκινητήρα.
Όσο για το πισωκίνητο μην ανησυχείς, δεν θα σου φεύγει μόνο του όπως μπορεί να σου λένε κάτι φοβισμένοι αναπολώντας παλιές BMW του 70'... Το αυτοκίνητο είναι στημένο υποστροφικά και απλά η πίσω κίνηση εξισορροπεί το δυναμικό ζύγισμα ωραιότατα και μόνο αν το θέλεις και το παρακάνεις θα έχεις υποστροφή ισχύος. Καμία σχέση όμως με το να φοβάσαι μη σου φύγει και μη σου γυρίσει κλπ.
Θεωρητικά οι πετρελαιοκινητήρες είναι κάπως βαρύτεροι άρα βαραίνουν το εμπρός μέρος, χαλάνε την κατανομή βάρους και αυξάνουν την υποστροφή. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η BMW θα έχει πετύχει μια χαρά ζύγισμα.
Εξαιρετική επιλογή.
BTW έχω την εντύπωση ότι οι πετρελαιοκινητήρες των γάλλων (ειδικά αυτοί που έχουν μπει στους κλώνους του Outlander) είναι πάρα πολύ καλοί....
-
Ο Μάριος (Puntolord) έκανε άριστη επιλογή...
Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε που ούτε τεστ drive δεν υπάρχει σε πετρέλαιο.
Παρακαλώ αν έχει κάποιος το Grande Punto Multijet 90 ας μου στείλει pm. Θέλω εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Ο Μάριος (Puntolord) έκανε άριστη επιλογή...Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε που ούτε τεστ drive δεν υπάρχει σε πετρέλαιο.
Παρακαλώ αν έχει κάποιος το Grande Punto Multijet 90 ας μου στείλει pm. Θέλω εντυπώσεις.
Thanks Δημήτρη για την επιβεβαίωση.....
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Ο Μάριος (Puntolord) έκανε άριστη επιλογή...Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε που ούτε τεστ drive δεν υπάρχει σε πετρέλαιο.
Exω ενα φίλο που έχει τρία πετρελαιοκίνητα Gpundo στη σχολή οδήγησης του.
Ευχαριστημένοι είναι απο απόδοση και οικονομία, αλλά λεπτομέρειες δεν γνωρίζω... -
Στο fiatforum αυτοί που το αγόρασαν ήταν απόγοητευμένοι από την καθυστέρηση του τούρμπο στα χαμηλά(παρόλο που είναι μεταβλητής γεωμετρίας) και την οικονομία που δεν ήταν η αναμενώμενη. Αυτοκίνητα μεγαλύτερα ήταν πιο οικονομικά από αυτό. Θέλω όμως και από εδώ εντυπώσεις από το αυτοκίνητο.
Επιλογή Diesel