-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
η κοιλιά είναι χμμμμ Looser
τα κιλά τα έχω αλλού , πιο κάτω
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
ωπα!κατσε!δηλωσεις......δηλαδη περπατας και τα..σερνεις?/ανοιγεις και αυλακι δηλαδη???
-
ωπα!κατσε!δηλωσεις......δηλαδη περπατας και τα..σερνεις?/ανοιγεις και αυλακι δηλαδη???
δεν τα σέρνω, τα κουβαλάω μέχρι να τα χρησιμοποιησώ, έκανα παρέα με Αμερικανούς μαύρους και τους έχω μοιάσει
-
δεν τα σέρνω, τα κουβαλάω μέχρι να τα χρησιμοποιησώ, έκανα παρέα με Αμερικανούς μαύρους και τους έχω μοιάσει
και δεν σε εμποδιζει το βαρος κατα τις μετακινησεις?
-
Στο χρωμα*?
Κατα το γνωστο ανεκδοτο
-
πρόσφατα έχασα 12 κιλά...
μπορώ να πω ότι ανανεώθηκα ψυχολογικά. Δεν ήμουν παχύσαρκος απλά λίγο υπέρβαρος.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πρόσφατα έχασα 12 κιλά...μπορώ να πω ότι ανανεώθηκα ψυχολογικά. Δεν ήμουν παχύσαρκος απλά λίγο υπέρβαρος.
σε ποσο καιρο τα εχασες,και τι διατροφη εκανες?εγω εχασα 5 κιλα σε 4 μηνες κανοντας μια υποτυπωδη διατροφη ουτε καν διαιτα..
-
μπορώ να πω ότι ανανεώθηκα ψυχολογικά. Δεν ήμουν παχύσαρκος απλά λίγο υπέρβαρος.
σε ποσο καιρο τα εχασες,και τι διατροφη εκανες?εγω εχασα 5 κιλα σε 4 μηνες κανοντας μια υποτυπωδη διατροφη ουτε καν διαιτα..
καθόλου ψωμί και ζάχαρη, βραδινό 1 φρούτο, μεσημέρι μερίδα εστιατορίου χωρίς πολλά πολλά και το πρωί ένα τοστ με τυρί μίλνερ.
τα έχασα σε 3 μήνες.
-
μόνο σαλάτες.....λίγο χαλβά.....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μόνο σαλάτες.....λίγο χαλβά.....
μην χασεις!!!!!!
-
Σήμερα διαπίστωσα πως όποιοι έχουν λίγα κιλά παραπάνω έχουν σοβαρό πρόβλημα να βρουν ρούχα. Είμαι 1.84m Και 105 κιλά και πλέον σε μπλούζες/μπουφάν/σακάκια μου κάνει οριακά το XXL (το οποίο εξαντλείται μέσα σε 2-3 μέρες) ενώ πριν 2-3 χρόνια πολλές φορές μου έκανε και το L. Όπως μου λέει η καταστηματάρχης και προσωπική φίλη έχουν στενέψει πάρα πολύ οι γραμμές των ρούχων τα τελευταία χρόνια από τις 'μοδάτες' εταιρείες και μόνο σε πολύ κλασσικά κομμάτια βρίσκεις πια 'λογικά' μεγέθη.
Ο ρατσισμός της μόδας που θέλει να έχεις σώμα μοντέλου για να φορέσεις καλό ρούχο και μέχρι πρότινος ταλαιπωρούσε μόνο τις γυναίκες τώρα στράφηκε και στους άνδρες. Ισότητα...
-
Τι να πεις.....μας ζηλευουν που ειμαστε φαγανοι!
-
τι τραβάτε κι εσείς τα σκυλιά...
παντού ρατσισμός!
-
Και να φανταστείς ότι είμαι γατόφιλος. Έπρεπε να βάλω αυτό για άβαταρ:
Αλλά οι μπόξερ, μπόξερ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σήμερα διαπίστωσα πως όποιοι έχουν λίγα κιλά παραπάνω έχουν σοβαρό πρόβλημα να βρουν ρούχα. Είμαι 1.84m Και 105 κιλά και πλέον σε μπλούζες/μπουφάν/σακάκια μου κάνει οριακά το XXL (το οποίο εξαντλείται μέσα σε 2-3 μέρες) ενώ πριν 2-3 χρόνια πολλές φορές μου έκανε και το L. Όπως μου λέει η καταστηματάρχης και προσωπική φίλη έχουν στενέψει πάρα πολύ οι γραμμές των ρούχων τα τελευταία χρόνια από τις 'μοδάτες' εταιρείες και μόνο σε πολύ κλασσικά κομμάτια βρίσκεις πια 'λογικά' μεγέθη.Ο ρατσισμός της μόδας που θέλει να έχεις σώμα μοντέλου για να φορέσεις καλό ρούχο και μέχρι πρότινος ταλαιπωρούσε μόνο τις γυναίκες τώρα στράφηκε και στους άνδρες. Ισότητα...
Εχεις δίκιο να διαμαρτύρεσαι για τα ρούχα, μεν, αλλά να ξέρεις, πως έχεις παραπάνω από 20 κιλά υπέρβαρο...
Το λέω για να σε ανησυχήσω λίγο, δεν θέλω να σου την πω ή κάτι τέτοιο! Απλά χρησιμοποίησε σαν αφετηρία θα πρότεινα την απαράδεκτη πολιτική των εταιρειών και πρόσφερε υπηρεσία στον εαυτό σου: δεν χρειάζεται να φτάσεις τα 80, αλλά αν χάσεις 10-15 κιλά, θα προσφέρεις τα μέγιστα στο σώμα σου και ειδικά στην καρδιά σου.
-
Τα κιλά τα πήρα φέτος το καλοκαίρι για λόγους που δεν είναι της παρούσης και έχω βάλει μπροστά να τα χάσω. Ήταν λίγα παραπάνω τον Αύγουστο. Θα προσέξατε ότι στην Καλυψώ δεν έφαγα τίποτα.
Κάτω από 85 πάντως δεν έχω υπάρξει ποτέ, και τα 85 τα έφτασα για πολύ λίγο διάστημα με διατροφή και γυμναστήριο. Δεν αξίζει τον κόπο να ζεις έτσι για να μπορείς να βρεις ρούχα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Με γύρω στα 92 είμαι ικανοποιημένος.
Όμως σκέφτομαι πως αν εγώ δεν μπορώ να βρω ρούχα άλλοι που είναι και πιο ψηλοί από μένα είναι καταδικασμένοι αν έχουν έστω και λίγα κιλά παραπάνω.
Η καρδιά μου είναι μια χαρά, πρόσφατα έκανα καρδιογράφημα για άλλους λόγους. Ας μην υπερβάλλουμε, 20 κιλά δεν είναι αρκετός λόγος να πάθεις και έμφραγμα. Μη γίνουμε σαν τους γιατρούς που βγαίνουν στις ειδήσεις και λένε ότι πρέπει να ζούμε με στρατιωτική πειθαρχία για να μην κινδυνεύουμε. Αν είναι έτσι καλύτερα να αυτοκτονήσουμε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τα κιλά τα πήρα φέτος το καλοκαίρι για λόγους που δεν είναι της παρούσης και έχω βάλει μπροστά να τα χάσω. Ήταν λίγα παραπάνω τον Αύγουστο. Θα προσέξατε ότι στην Καλυψώ δεν έφαγα τίποτα.Κάτω από 85 πάντως δεν έχω υπάρξει ποτέ, και τα 85 τα έφτασα για πολύ λίγο διάστημα με διατροφή και γυμναστήριο. Δεν αξίζει τον κόπο να ζεις έτσι για να μπορείς να βρεις ρούχα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Με γύρω στα 92 είμαι ικανοποιημένος.
Όμως σκέφτομαι πως αν εγώ δεν μπορώ να βρω ρούχα άλλοι που είναι και πιο ψηλοί από μένα είναι καταδικασμένοι αν έχουν έστω και λίγα κιλά παραπάνω.
Η καρδιά μου είναι μια χαρά, πρόσφατα έκανα καρδιογράφημα για άλλους λόγους. Ας μην υπερβάλλουμε, 20 κιλά δεν είναι αρκετός λόγος να πάθεις και έμφραγμα. Μη γίνουμε σαν τους γιατρούς που βγαίνουν στις ειδήσεις και λένε ότι πρέπει να ζούμε με στρατιωτική πειθαρχία για να μην κινδυνεύουμε. Αν είναι έτσι καλύτερα να αυτοκτονήσουμε.
θα συμφωνήσω απόλυτα ιδιαιτέρως με τα bold.
-
ρε kyan τι να πούνε/με και εμείς πάνω απο 1,95 που ρούχα δεν βρίσκουν. παπούτσια δεν βρίσκουν (λίγο καλύτερα τώρα τελευταία). αυτοκίνητα! δεν βρίσκουν.
παίρνω xxl και με στενεύει στους ώμους. μου είναι κοντά τα μανίκια και στη μέση είναι σαν να φοράω φουστίτσα -
Καλα ρε παιδια ηρεμα ενταξει, εδω δεν μπορουμε να κανουμε ενα ταξιδι εμ αεροπλανο ανετα με τους φουστηδες (ειμαι 1,87) ρουχα βρισκω **σχετικα **ευκολα απλ δεν βρισκω ποτε σε εκπτωσεις κατι, και φυσικα μολις βλεπω κατι που μου αρεσει ρωταω για νουμερο 1 στις 2 δεν παιζει...μην χαιρομαι αδικα!
Τελευταια που μιλουσα λιγο με το κιντ μου ελεγε τις δυσκολιες που εχει (και οι υπολοιπες συναδελφισες του) να βρει γυναικεια ρουχα, ειδικα γοβες-φουστες και σεξυ εσωρουχα, αν εμεις εχουμε προβλημα...ρωτηστε και τα τραβελια!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αυτοκίνητα! δεν βρίσκουν.που να δεις όταν στην οικογένεια τα ύψη έχουν ως εξής:
1,95 - 1,93 - 1,90 - 1,76
Κιλά και παραλίες....