-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα δεν περίμενα τετοια ερωτηση απο μέλος των 4τ!Φοράς το μαγιουδακι σου, και απο πάνω ενα Polo μπλουζάκι (οχι μαρκα, τον τυπο) πας στην παραλια αραζεις στην ξαπλώστρα κατω απο την ομπρελα....δεν βγαζεις την μπλουζα....επαναλαμβανω....ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ! Επισης το πρωτο πραγμα που κοιτάς στην ομπρελα ξαπλωστρα που θα διαλέξεις είναι να μην είναι κοντα κανας σφιχτης ή κανενα αρχιδι με ωραίο σωμα....δεν θες η κοπελα/γυναικα σου....να βλέπει τον αλλο...και να βλέπει και εσενα......γινετια συγκριση εστω και υποσεινηδητα! πας για μπανιο γυρνας σκουπιζεσαι και ξαναφορας την μπλουζιτσα σου κλπ κλπ!
Αυτα αν έχεις προβλημα.....κατα τα άλλα τους γράφεις όλους στα @@ σου...τουρλώνεις την κοιλιά σου.....και την χαιδεύεις κιολας.....να δώσεις εμφαση!
ΥΓ. Μου έχει τυχη να πάω για μπανιο τον πρώτο καιρο που τα είχα με την πρώην μου....και πετυχαινουμε την κολητη της με την παρεα της.....ο αδερφος της κολητης της.....πρεπει να εριχνε 8ωρα σε γυμναστηρια πολλα χρονια....τρελους κοιλιακους, μικρη μεση μεγαλες πλατες μοντικια κλπ....και κάθεται διπλα μου....ε ρε φιλε του λέω.....ενταξει να ειμαστε στην ιδια παρεα....μην καθομαστε και διπλα διπλα ομως! Οχι ότι είχα προβλημα....αλλα ενταξει, όσο να είναι....δεν λεει.
Χαχα, σωστός, εκτός από το τελευταίο σκέλος!!
Εκτός εάν έκανε φιγούρα όπως ένας γνωστός μου στην Κρήτη
που περπατούσε σαν συγκαμένος και χάιδευε τα μπράτσα του -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Και σα να μη φτάνουν τα κιλά προσθέστε και την περίπτωση να είστε ΟΛΟΑΣΠΡΟΙ ενώ οι υπόλοιποι το έχουν πάρει ήδη το μαυρισματάκι τους. Μα τι διάολο, από τον Μάρτιο λιάζονται οι αργόσχολοι;Έλα συνοδηγός για καμιά βδομάδα με το φορτηγό και θα δεις μαύρισμα
στο ένα σου χέρι!!
Το αριστερό μου έχει πάρει πολύ καλό χρωματάκι!
Τα δεξί θέλει πολύ ακόμα -
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Και σα να μη φτάνουν τα κιλά προσθέστε και την περίπτωση να είστε ΟΛΟΑΣΠΡΟΙ ενώ οι υπόλοιποι το έχουν πάρει ήδη το μαυρισματάκι τους. Μα τι διάολο, από τον Μάρτιο λιάζονται οι αργόσχολοι;
Έλα συνοδηγός για καμιά βδομάδα με το φορτηγό και θα δεις μαύρισμα
στο ένα σου χέρι!!
Το αριστερό μου έχει πάρει πολύ καλό χρωματάκι!
Τα δεξί θέλει πολύ ακόμαΤραβα Αγγλια!
-
-
-
To πατσόκοιλο απαγορεύει το κοκό;
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
και το πιπινάκι δίπλα που θα θέλει κοκο, με αυτά που βλέπει τι θα λέει?Ότι την έχουμε μεγάλη την κοιλιά.
-
καλή φίλη, συνήθιζε να λέει:
ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
καλή φίλη, συνήθιζε να λέει:ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!
Μια δική μου φίλη έλεγε:
'το ίδιο ειναι να σε σμπρώχνουν εβδομήντα,και το ίδιο εκατο';
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Για να μην αναφέρω το alter ego της Μερέντας, τον φουντουκένιο (δηλαδή
χωρίς ταχίνι, μόνο πάστα φουντουκιού) Μακεδονικό Χαλβά με επικάλυψη
σοκολάτα γάλακτος. Κόλαση...Που το πουλάνε αυτό το πράγμα?????
@νδρέας
Δε τον βρήκα πουθενά αλλού εκτός από το Μεγάλο Μασούτη στην Ξάνθη,
αλλά ένα τηλεφωνάκι στην εταιρεία ίσως να τον πάει όπου θέλεις. Έχω
καταβροχθίσει πάνω από δέκα από τότε που τον ανακάλυψα και άφησα
απόθεμα έναν για τις δύσκολες ώρες της πρώτης μέρας το Σεπτέμβρη που θα
επιστρέψω. -
Έχω λίγη κοιλίτσα, δηλαδή 4 - 5 περιττά κιλά, όχι τίποτα τεράστιο αλλά να λιγάκι. Έχω και τριχούλες στη μετώπη . Εμπρός μπόλικες, πίσω σύνολο να είναι καμιά 15αριά . Λοιπόν πάω σε όλα τα beach bar χωρίς κανένα ενδοιασμό. Βγάζω την κοιλίτσα, τις τρίχες και πίνω τα cuba libre ανετότατα χωρίς να με ενδιαφέρει αν με κοιτάει η μανδαμίτσα ή το ξέκω@ο από δίπλα. Άλλωστε και η κοπέλα που έχω με τις τρίχες με γνώρισε και από την αρχή μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις αρέσουν οι άνδρες με τρίχες... . Δεν είπαμε να είμαστε σαν αυτόν πάνω στην φωτογραφία αλλά όχι και σφιχτερμαν. Πάνω απ'όλα εμείς να νιω΄θουμε καλά. Ντάξει θέλω να τα χάσω αυτά τα κιλά αλλά για να είμαι πιο άνετος όταν περπατάω ή τρέχω και όχι για τις γυναίκες
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχω λίγη κοιλίτσα, δηλαδή 4 - 5 περιττά κιλά, όχι τίποτα τεράστιο αλλά να λιγάκι. Έχω και τριχούλες στη μετώπη . Εμπρός μπόλικες, πίσω σύνολο να είναι καμιά 15αριά . Λοιπόν πάω σε όλα τα beach bar χωρίς κανένα ενδοιασμό. Βγάζω την κοιλίτσα, τις τρίχες και πίνω τα cuba libre ανετότατα χωρίς να με ενδιαφέρει αν με κοιτάει η μανδαμίτσα ή το ξέκω@ο από δίπλα. Άλλωστε και η κοπέλα που έχω με τις τρίχες με γνώρισε και από την αρχή μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις αρέσουν οι άνδρες με τρίχες... . Δεν είπαμε να είμαστε σαν αυτόν πάνω στην φωτογραφία αλλά όχι και σφιχτερμαν. Πάνω απ'όλα εμείς να νιω΄θουμε καλά. Ντάξει θέλω να τα χάσω αυτά τα κιλά αλλά για να είμαι πιο άνετος όταν περπατάω ή τρέχω και όχι για τις γυναίκεςΣ'αγαπαει το κοριτσι γιαυτο σου λεει οτι της αρεσουν οι τριχωτοι , δεν θελει να σε πληγωσει
-
οι σπανοί τα κουβαδάκια σας και σ'άλλη παραλία
-
Γμτ αυτο με τις τριχες ειναι πολυ μαλακια!
Νταξ δεν εχω και πουλοβερ.... αλλα στην πλάτη και ομους μου την δινει που εχω τριχες! Θα πάω να κανω laser!
Νταξ για την κοιλαι δεν εχω τραγικο προβλημα....δεν ειναι και τεραστια φοραω ενα μπλουζακι και ολα οκ!
Μου την δινουν οι φουστηδες που ειναι καραγυμνασμενοι, και κυκλοφορουν δεξια αριστερα στην παραλια...κατσε ρε φιλε, πανε πιο κει να ουμ!ειναι αναγκη να περνασ απο διπλα μου και να μας βλέπει διπλα διπλα η γυναικα μου! στα διαλα!
-
ANΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΥΖΙΑ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου την δινουν οι φουστηδες που ειναι καραγυμνασμενοι, και κυκλοφορουν δεξια αριστερα στην παραλια...κατσε ρε φιλε, πανε πιο κει να ουμ!ειναι αναγκη να περνασ απο διπλα μου και να μας βλέπει διπλα διπλα η γυναικα μου! στα διαλα!
Άμα βλέπει μόνο, καλά είναι. Όπως κοιτάς εσύ, θα κοιτάει κι αυτή.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ANΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΥΖΙΑπές τα ρε Ράντομ.......άμα ξέρανε πόσο την έχουμε πληρώσει.........
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγω δεν κοιτάω ειμαι κύριος!
Το σωστό είναι γυναικα χωρις βυζι άντρας χωρίς πουλι!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
τώρα εσύ δλδ με ποιον είσαι;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τώρα εσύ δλδ με ποιον είσαι;
Με το σωστό και το δίκιο!
Προωθώ το αντι-φαλλοκρατικό μου προφίλ, μπας και δω προκοπή.
Κιλά και παραλίες....