-
Εγω ειμαι παλι..μολις χλαπακοσα τεσσερα σουβλακια απο το πυργο και εξι καιζερ..ξερω δεν ειμαι νοιφαλιος αλα στον παπαρο μου..ουτοσ ι αλος ο νεος κοκ απο αβριο μπενει σε εφαρμογι..χαχαχαχαχα
ο φιλος μου ο νικολαου λει οτι μετα απο μια καλη μασα χριαζεσαι μια καλη πιπα..γιαφτο κ γω τονε πετα εξω συνεχια..αλιμονο στη ρονι τη γκωμενα μου..μα ειναι καταστασι αγυη....μου λει αμα εισαι πιομα δε σε θελο..δε γουσταρι τιποτα ουτε κωλαρακι ουτε τιποτα..αντε να κοιμηθω παλι με τη σκροφα τη γυνεκα μου..εδο κ πεντε χρονια ουτε πιπες ουτε μασχαλοπιπες, ουτε κωλαρακ μου δινει...λει δεν εινε αυτα για την ηλικια μοας..ακου να δεισ..
τελοσπαντιν γραφο γιατι με πιασε μια γκαουρα στο στομαχι κ ολο λεω να παο να τονε ριξο αλλα το κατουρω απει συνεφο..
τεληκα τααποφασησα θα παρο ενα καμριο τηγκρα..κ γαμο ταμαξια να πανα γαμιθι κ γυνεκες κ αλοι..πιγα κ σε στουντιο χτες για μασαζ και μου κανανε ποδομαλακια με τις πατουσες..γμα τα αλι φασι..πλιροσα φτινα γιατι ξερο τον αλφονσο που δουλεβει εκι...κιοχι τιποτα λαο στην πλαεια κανουν εργα και γαμηετια ο διας..
αβρι παναδο μια τσουλα παντρεμενι.τη γνορισα σενα τσατρο ςςς.μιρκα.γρ κ γαμω τις πιπες..μπυ ιπε και νεν αλμογιο γι α ενα αλο ο ματσ.ψομ με πολα γκομανακι που τον περνουνε...χαχαχαχαχα..φεβγω γιατι ο πεοκλάς θελει κατου..σταργιδια μου κε τα αμαξηα σας και τα ηκογενιακα σας..αμ α ιστε μαγκες πεςτε
ΤΟΥΜΠΑΡΜΑΜΟΥ ΤΑΡΓΥΡΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ πολτ γρηγορα..χααχαχααχα
-
Εγω ειμαι παλι..μολις χλαπακοσα τεσσερα σουβλακια απο το πυργο και εξι καιζερ..ξερω δεν ειμαι νοιφαλιος αλα στον παπαρο μου..ουτοσ ι αλος ο νεος κοκ απο αβριο μπενει σε εφαρμογι..χαχαχαχαχα
ο φιλος μου ο νικολαου λει οτι μετα απο μια καλη μασα χριαζεσαι μια καλη πιπα..γιαφτο κ γω τονε πετα εξω συνεχια..αλιμονο στη ρονι τη γκωμενα μου..μα ειναι καταστασι αγυη....μου λει αμα εισαι πιομα δε σε θελο..δε γουσταρι τιποτα ουτε κωλαρακι ουτε τιποτα..αντε να κοιμηθω παλι με τη σκροφα τη γυνεκα μου..εδο κ πεντε χρονια ουτε πιπες ουτε μασχαλοπιπες, ουτε κωλαρακ μου δινει...λει δεν εινε αυτα για την ηλικια μοας..ακου να δεισ..
τελοσπαντιν γραφο γιατι με πιασε μια γκαουρα στο στομαχι κ ολο λεω να παο να τονε ριξο αλλα το κατουρω απει συνεφο..
τεληκα τααποφασησα θα παρο ενα καμριο τηγκρα..κ γαμο ταμαξια να πανα γαμιθι κ γυνεκες κ αλοι..πιγα κ σε στουντιο χτες για μασαζ και μου κανανε ποδομαλακια με τις πατουσες..γμα τα αλι φασι..πλιροσα φτινα γιατι ξερο τον αλφονσο που δουλεβει εκι...κιοχι τιποτα λαο στην πλαεια κανουν εργα και γαμηετια ο διας..
αβρι παναδο μια τσουλα παντρεμενι.τη γνορισα σενα τσατρο ςςς.μιρκα.γρ κ γαμω τις πιπες..μπυ ιπε και νεν αλμογιο γι α ενα αλο ο ματσ.ψομ με πολα γκομανακι που τον περνουνε...χαχαχαχαχα..φεβγω γιατι ο πεοκλάς θελει κατου..σταργιδια μου κε τα αμαξηα σας και τα ηκογενιακα σας..αμ α ιστε μαγκες πεςτε
-
-
Μην τυχόν τον μπανάρει κανείς. Μην τυχόν.
-
ΘΕΟΣ
-
-
Απίστευτος!!!!
-
Η Ελλάδα είναι ασθενής επί κλίνης!!!
Ιστορικές στιγμές. Το φόρουμ δεν έχει υπάρξει πιο ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες.
-
Ράντομ, ΛΕΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ τον κυρ-Αρίστο ρε!
-
τι γινεται εδω?
-
έτσι και τον banάρει κάποιος Mod γ@μι3τ@ι.
-
Αριστο θεε πάρε την ΠΑΕ
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝΜπορεί να με συμπαθήσει τώρα
sv2, να ζητήσουμε βόλτα με το ΕΛΑΝΤΡΑ ή είμαστε εντελώς εκτός κλίματος;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ράντομ, ΛΕΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ τον κυρ-Αρίστο ρε!Μάλλον τώρα έχει μπει ο θείος και γράφει με το λογαριασμό του ανιψιού!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ράντομ, ΛΕΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ τον κυρ-Αρίστο ρε!
Μάλλον τώρα έχει μπει ο θείος και γράφει με το λογαριασμό του ανιψιού!
Γεια σου ΤΑΚΗ συναγωνιστή!!!
-
keep walking Aristo...
-
...πινω στην υγιεα του γιωργη καριοληιδες και της Δεσπινας και..φευγω μετ το φορητγο για το πιπατζιδικο γαμς το αντιθεο μου...εδω μεσα.....
Θα παρω και τον ποπολαρο μαζι να μου να μου ξυνει την πλατη... και να κραταει τα μπαοσικα......χαχαχαχαχαχαχαα....ουρτ....Τα παλικαρια δε μασανε ρε και αδιαζουνε τα ζουμια του πεοκλα ανα σεκοντ...Γεια σου ρε ΓΙΩργαρε.... -
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
...πινω στην υγιεα του γιωργη καριοληιδες και της Δεσπινας και..φευγω μετ το φορητγο για το πιπατζιδικο γαμς το αντιθεο μου...εδω μεσα.....
Θα παρω και τον ποπολαρο μαζι να μου να μου ξυνει την πλατη... και να κραταει τα μπαοσικα......χαχαχαχαχαχαχαα....ουρτ....Τα παλικαρια δε μασανε ρε και αδιαζουνε τα ζουμια του πεοκλα ανα σεκοντ...Γεια σου ρε ΓΙΩργαρε....Pasxos;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
Θα παρω και τον ποπολαρο μαζι να μου να μου ξυνει την πλατη... και να κραταει τα μπαοσικα......χαχαχαχαχαχαχαα....ουρτ....Τα παλικαρια δε μασανε ρε και αδιαζουνε τα ζουμια του πεοκλα ανα σεκοντ...Γεια σου ρε ΓΙΩργαρε....
ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΤΗ ΝΙΚΕΑ...