-
Κύριοι…
Σήμερα θα αποκτήσω το νέο μου αυτοκίνητο Toyota Auris 1.6 Θα πρέπει να προσέξω κάτι σχετικά με το στρώσιμο του αυτοκινήτου (Μοτέρ – φρένα - ανάρτηση) ή του δίνω και καταλαβαίνει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Κύριοι…
Σήμερα θα αποκτήσω το νέο μου αυτοκίνητο Toyota Auris 1.6 Θα πρέπει να προσέξω κάτι σχετικά με το στρώσιμο του αυτοκινήτου (Μοτέρ – φρένα - ανάρτηση) ή του δίνω και καταλαβαίνει.
-
Κύριοι…
-
χτυπα στο ψαχνο
-
Στους δύο συνδέσμους που παραθέτω μπορείς να βρεις ποικίλα σχόλια σχετικά με το τι είναι και τι δεν είναι καλό κατά την περίοδο του στρωσίματος ενός αυτοκινήτου σύμφωνα με την προσωπική άποψη του καθενός. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις αυτό που θεωρείς εσύ καλύτερο.
-
Στην TOYOTA μου είπαν, ότι η πρώτη αλλαγή λαδιών θα πρέπει να γίνει στο τέλος του πρώτου χρόνου......Πολύ δεν είναι???
-
Ο χρήστης divxakias έγραψε:
Στην TOYOTA μου είπαν, ότι η πρώτη αλλαγή λαδιών θα πρέπει να γίνει στο τέλος του πρώτου χρόνου......Πολύ δεν είναι???Με τον χρονο μετρανε και οχι με χλμ;Πολυ λαθος κανουν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στην TOYOTA μου είπαν, ότι η πρώτη αλλαγή λαδιών θα πρέπει να γίνει στο τέλος του πρώτου χρόνου......Πολύ δεν είναι???
Με τον χρονο μετρανε και οχι με χλμ;Πολυ λαθος κανουν.
Μάλλον στα Auris μετράνε τα κοντέρ σε ΩΡΕΣ και όχι σε χιλιόμετρα, γι' αυτό! Είναι η μέθοδος των τρακτέρ, των γεωργικών ελκυστήρων και λοιπόν μηχανημάτων!
Αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε και τον ΚΥΡΙΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΠΑΝΩΤΑ! -
Ο χρήστης divxakias έγραψε:
Στην TOYOTA μου είπαν, ότι η πρώτη αλλαγή λαδιών θα πρέπει να γίνει στο τέλος του πρώτου χρόνου......Πολύ δεν είναι???μαλλον δεν καταλαβες καλα
εκτος και αν καποια στιγμη σε ρωτησαν ποσα κμ κανεις το χρονο και εσυ του ειπες λιγοτερα απο 15 χιλιαδες
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Στους δύο συνδέσμους που παραθέτω μπορείς να βρεις ποικίλα σχόλια σχετικά με το τι είναι και τι δεν είναι καλό κατά την περίοδο του στρωσίματος ενός αυτοκινήτου σύμφωνα με την προσωπική άποψη του καθενός. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις αυτό που θεωρείς εσύ καλύτερο.Ορθόν. Lock.
Στρώσιμο Toyota Auris 1.6