-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους -παίρνω αφορμή από το quote σου- να κάνουμε 2-3 μερούλες υπομονή μέχρι να αποχωρησει η εισαγόμενη καφρίλα και να τραβήξει κατά Αγ. Παντελεήμονα μεριά και μετά να τα πούμε
greo, Xρηστο, skye θα σας παρακαλούσα να συμφωνήσετε.
offtopic σχόλιο: Δεν σε τιμά αυτό το quote. Δεν πρόκειται να απαντήσω στο θέμα άλλο...(δεν συμμετείχα και πολύ άλλωστε)
Το πενθος κραταει 40 μερες
Ρε αμα βαλεις ολα τα αθληματα κατω φτιαχνεις νεκροταφειο.. Αμα του χρονου σε σβησω κι απ το μπασκετ (δεν ξερω γιατι αλλα συγνωμη σε οποιον θεωρει δικο του το αθλημα και αναφερομαι σ αυτο,δεν θα το ξανακανω) δε θα υπαρχεις πουθενα..Πελατη μου.Α!Τιμολόγιο σου κοβω;
-
Δεν το ειδα το παιχνιδι, αλλα νομιζω δικαια πρωταθλητης ο βαζελος. Επεισοδια δεν εγιναν νομιζω.
Ο Ολυμπιακος εχει φτασει σε πολυ υψηλα επιπεδα. Αν συνεχισει ετσι σε ενα-δυο χρονια θα παρει πρωταθλημα. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οσο διεκδικουσανε βγαζανε γλωσσα......να λενε και ευχαριστω στον Θεουλη που οι διαιτητες σε ολα τα παιχνιδια τους κρατησαν μεσα, ειδικα σημερα επρεπε να ειχαν χασει με 30 ποντους διαφορα, παιζανε κατς και οχι basket
Πρωταθλημα λοιπον στον πιο αξιο και τσιμουδιαΜας κρατησε μες στο παιχνιδι το φαουλ στον Πεν... Οντως σημερα μας ευνόησε τρελα ο κουκου-λάκης.. Α ρε ρενταρμυ,ό,τι να ναι..
Μονο γαντια του box δεν φοραγατε σημερα
Δεν πειραζει, και ετσι σας κερδιζουμε, αλλη μια κουπα, 28 πρωταθληματα και 4 ευρωπαικα -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οσο διεκδικουσανε βγαζανε γλωσσα......να λενε και ευχαριστω στον Θεουλη που οι διαιτητες σε ολα τα παιχνιδια τους κρατησαν μεσα, ειδικα σημερα επρεπε να ειχαν χασει με 30 ποντους διαφορα, παιζανε κατς και οχι basket
Πρωταθλημα λοιπον στον πιο αξιο και τσιμουδιαΜας κρατησε μες στο παιχνιδι το φαουλ στον Πεν... Οντως σημερα μας ευνόησε τρελα ο κουκου-λάκης.. Α ρε ρενταρμυ,ό,τι να ναι..
To φάουλ του Τσαρτσαρή εννοείς, ε;;
Και του Διαμαντίδη η τεχνική.... -
δικιο εχει ο τραβελερ ρε..
δεν παιζονται ορισμενοι.. αφου δεν μπαινετε για να γραψετε κατι της προκοπης απλα να βγαλετε κακια επειδη ειστε φανατικοι..
και δεν ειναι θεμα βασιλια του χωριου.. εγω λιγο καιρο ασχολουμαι με μπασκετ.. ειναι θεμα τι γραφει ο καθενας
τεσπα τα λεμε σε 2-3 μερες -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους -παίρνω αφορμή από το quote σου- να κάνουμε 2-3 μερούλες υπομονή μέχρι να αποχωρησει η εισαγόμενη καφρίλα και να τραβήξει κατά Αγ. Παντελεήμονα μεριά και μετά να τα πούμε
offtopic σχόλιο: Δεν σε τιμά αυτό το quote. Δεν πρόκειται να απαντήσω στο θέμα άλλο...(δεν συμμετείχα και πολύ άλλωστε)
Το πενθος κραταει 40 μερες
Με την ιδια λογικη στο κανω και εγω στην μπαλα......με την μονη διαφορα οτι εμεις οσο σας 'παταμε' σηκωνουμε και Ευρωπαικες κουπες
Ρε αμα βαλεις ολα τα αθληματα κατω φτιαχνεις νεκροταφειο.. Αμα του χρονου σε σβησω κι απ το μπασκετ (δεν ξερω γιατι αλλα συγνωμη σε οποιον θεωρει δικο του το αθλημα και αναφερομαι σ αυτο,δεν θα το ξανακανω) δε θα υπαρχεις πουθενα..Πελατη μου.Α!Τιμολόγιο σου κοβω;
-
Σημερα σου κοψαμε και τιμολογιο και τον κωλο
Πελααααααααααααααατες μου -
σχόλιο ουδέτερου φιλάθλου:
καταπληκτικό παιχνίδι!! ειδικά το Α ημίχρονο ήταν για να το βλέπεις κάθε μέρα!!
ο βάζελος δίκαια νίκησε γιατί στο νεκρό του σημείο ο γαύρος έχασε πολλά κ εύκολα καλάθια.
ΑΛΛΑ αυτή η διαιτησία... ΕΛΕΟΣ... άπειρα λάθη κ για τις 2 ομάδες!! χάλασαν ένα εκπληκτικό match
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
σχόλιο ουδέτερου φιλάθλου:καταπληκτικό παιχνίδι!! ειδικά το Α ημίχρονο ήταν για να το βλέπεις κάθε μέρα!!
ο βάζελος δίκαια νίκησε γιατί στο νεκρό του σημείο ο γαύβρος έχασε πολλά κ εύκολα καλάθια.
ΑΛΛΑ αυτή η διαιτησία... ΕΛΕΟΣ... άπειρα λάθη κ για τις 2 ομάδες!! χάλασαν ένα εκπληκτικό match
Προσπαθησε η διαιτησια να σπρωξει τους ανυπαρκτους πελατες αλλα δεν το καταφερε....η καρδια του Πρωταθλητη Ευρωπης μιλησε και παλι
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
σχόλιο ουδέτερου φιλάθλου:
καταπληκτικό παιχνίδι!! ειδικά το Α ημίχρονο ήταν για να το βλέπεις κάθε μέρα!!
ο βάζελος δίκαια νίκησε γιατί στο νεκρό του σημείο ο γαύβρος έχασε πολλά κ εύκολα καλάθια.
Προσπαθησε η διαιτησια να σπρωξει τους ανυπαρκτους πελατες αλλα δεν το καταφερε....η καρδια του Πρωταθλητη Ευρωπης μιλησε και παλι
η διαιτησία έκανε λάθη κ απο τις 2 μεριές
-
Ο,τινανισμός...
-
Σε συνολο 5 παιχνιδιων μας εσφαξε, ανεχτηκε το αντιαθλητικο και βρωμικο παιχνιδι του γαυρου, ενω σε εμας σφυριζε και την 'αναπνοη' των παικτων μας φαουλ...... Αλλα δεν πειραζει, εστω και ετσι παλι τους λιωσαμε, παλι κουπα σηκωσαμε
-
Προσωπικά θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν τουλάχιστον 2-3 επίπεδα πιο κάτω από το επίπεδο των ομάδων.
Για την ταμπακιέρα έχω να κάνω 2 σχολιάκια..
α) Όσο το παιχνίδι ήταν αλά NBA, το φοβήθηκα, μόλις το κοντρολάραμε σταμάτησα να ανησυχώ.
β) Δεν το χάρηκα πάντως όσο περίμενα.. Καμία σχέση με το Ευρωπαικό που χοροπήδαγα σαν βλαμμένο & φώναζα σε κάθε φάση.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προσωπικά θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν τουλάχιστον 2-3 επίπεδα πιο κάτω από το επίπεδο των ομάδων.Για την ταμπακιέρα έχω να κάνω 2 σχολιάκια..
α) Όσο το παιχνίδι ήταν αλά NBA, το φοβήθηκα, μόλις το κοντρολάραμε σταμάτησα να ανησυχώ.
β) Δεν το χάρηκα πάντως όσο περίμενα.. Καμία σχέση με το Ευρωπαικό που χοροπήδαγα σαν βλαμμένο & φώναζα σε κάθε φάση..Του χρονου παλι θα πανηγυριζεις με το 5ο Ευρωπαικο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν παιζονται ορισμενοι.. αφου δεν μπαινετε για να γραψετε κατι της προκοπης απλα να βγαλετε κακια επειδη ειστε φανατικοι..
και δεν ειναι θεμα βασιλια του χωριου.. εγω λιγο καιρο ασχολουμαι με μπασκετ.. ειναι θεμα τι γραφει ο καθενας
τεσπα τα λεμε σε 2-3 μερεςΔηλαδή όταν σε άλλα θέματα γράφουν μερικοί σεσημασμένοι μονόφθαλμοι ό,τι τους κατέβει, να πω κι εγώ (που ας πούμε είμαι πιο σχετικός) να τραβηχτούν μερικοί που κατέχουν τα θέματα μακρυά μέχρι να φύγουν οι άσχετοι;
Έτσι λοιπόν στα τεχνικά να γράφουν μόνο μηχανικοί, στα νέα μοντέλα μόνο σχεδιαστές, στους κατασκευαστές μόνο δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου;
Ή δείχνεις σεβασμό στους πολλούς (όχι στους λίγους φανατικούς) ή όχι. Αλλά αυτό είναι ζήτημα αγωγής, μυαλού και νοοτροπίας.
Άλλωστε στο παρόν δεν γράφω πολύ κι ας ασχολούμαι με το άθλημα 25 χρόνια - και ως ερασιτέχνης παίκτης που έπαιρνε τη μπάλα και πήγαινε μόνος του για προπόνηση όταν δεν ήταν διαθέσιμη η παρέα επειδή πχ πήγαινε για ποδόσφαιρο. Ουδέποτε όμως διανοήθηκα να αποπάρω καμιά 20ριά φορουμίστες λέγοντας 'άμα τελειώσετε και μου αδειάσετε τη γωνιά, θα έρθω κι ΕΓΩ να ξεδιπλώσω τη σοφία μου'. Τέλος πάντων... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δεν παιζονται ορισμενοι.. αφου δεν μπαινετε για να γραψετε κατι της προκοπης **απλα να βγαλετε κακια **επειδη ειστε φανατικοι..
τεσπα τα λεμε σε 2-3 μερεςΔηλαδή όταν σε άλλα θέματα γράφουν μερικοί σεσημασμένοι μονόφθαλμοι ό,τι τους κατέβει, να πω κι εγώ (που ας πούμε είμαι πιο σχετικός) να τραβηχτούν μερικοί που κατέχουν τα θέματα μακρυά μέχρι να φύγουν οι άσχετοι;
Έτσι λοιπόν στα τεχνικά να γράφουν μόνο μηχανικοί, στα νέα μοντέλα μόνο σχεδιαστές, στους κατασκευαστές μόνο δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου;
Ή δείχνεις σεβασμό στους πολλούς (όχι στους λίγους φανατικούς) ή όχι. Αλλά αυτό είναι ζήτημα αγωγής, μυαλού και νοοτροπίας.
Άλλωστε στο παρόν δεν γράφω πολύ κι ας ασχολούμαι με το άθλημα 25 χρόνια - και ως ερασιτέχνης παίκτης που έπαιρνε τη μπάλα και πήγαινε μόνος του για προπόνηση όταν δεν ήταν διαθέσιμη η παρέα επειδή πχ πήγαινε για ποδόσφαιρο. Ουδέποτε όμως διανοήθηκα να αποπάρω καμιά 20ριά φορουμίστες λέγοντας 'άμα τελειώσετε και μου αδειάσετε τη γωνιά, θα έρθω κι ΕΓΩ να ξεδιπλώσω τη σοφία μου'. Τέλος πάντων...Aυτό είναι το θέμα και όχι η τεχνική/αθλητική/'προπονητική' άποψη του καθενός. Δε νομίζω να κατακρίνεται αυτή.
Ορίστε, μέχρι και γω γράφω εδώ μέσα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tu quoque fili mi ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Tu quoque fili mi ?
sine qua non
α και filioque
Αυτά ξέρω από λατινικά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λυπάμαι διότι δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που έγραψα. Και κυρίως 'γιατί' το έγραψα. Στο τι με τιμά και τι όχι έχουμε προφανώς άλλη άποψη.
Όπως και να΄χει ευχαριστώ για την υπόδειξη/παρατήρηση αν και δεν την περίμενα από σένα.
Από το άλλο τον κομπέξάρα ναι.Περίμενα να 'καταθέσει' το σκατό που κουβαλάει μέσα του *(αν και τη λυματολάσπη την πάνε αλλού) * αλλά όχι από σένα.Κανένα πρόβλημα πάντως.
-
Αν δεν ήσουν τόσο προβληματική προσωπικότητα και δεν το αποδείκνυες ξανά με τη στάση σου, δεν θα έκανα τον κόπο ν'ασχοληθώ μαζί σου.
Βάλε το ψώνιο σου μικρούλη εκεί που ξέρεις. Δεν μιλάς σε παιδάκια στην τάξη που να μη μπορούν να χειριστούν ατομάκια σαν του λόγου σου._
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]