-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτή τη στιγμή το κέρδος του γαύρου είνα η ψυχολογία του. Έχει αποδείξει οτι ο βάζελος ΔΕΝ είναι η ομάδα-φόβητρο που έχριζαν ολοι σαν την πιθανότερη πρωταθλήτρια, ΔΕΝ είναι η ομάδα ορχήστρα που παίζει και οι άλλοι χορεύουν, ΔΕΝ είναι κάτι το άφταστο. Μάλιστα έχω την εντύπωση οτι το άγχος θα πρέπει να βαραίνει τους ώμους των παιχτών του ΠΑΟ, καθώς είναι πια με την πλάτη στον τοίχο, αίσθημα που ενισχύεται από το γεγονός οτι ο γαυρος το χτύπησε το ματσάκιον στο ΟΑΚΑ και έδειξε οτι δεν πολυμασάει από έδρες.
Γνώμη μου είναι οτι κακώς πολλοί από εδώ μέσα είναι προδιατεθειμένοι για νίκη του ενός ή του άλλου, εγώ το ματς της Τετάρτης το χαρακτηρίζω 50/50. Αρκεί βέβαια και η διαιτησία να παίξει 50/50, μια και στο τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ έδειξε η ζυγαριά να πηγαίνει λιγουλάκι προς την πλευρά των πράσινων...Αυτά ΔΕΝ είναι ο Παναθηναϊκός.
Να δουμε λίγο ΤΙ είναι: Είναι πρωταθλητής Ευρώπης νικώντας ομάδες που σας είχαν νικήσει με χαρακτηριστική ευκολία η μία και με χαρακτηριστική 25άρα η άλλη.
Αυτά είναι.
Η διαιτησία θα είναι '50-50' στο ΟΑΚΑ, όσο '50-50' είναι στο ΣΕΦ, καθόλου λιγότερο, καθόλου περισσότερο.
Υ.Γ Εκτός κι αν θεωρείς κι εσύ (πράγμα που προσωπικά δεν πιστεύω) ότι έπρεπε να το πάρουν οι Βάσκοι αλλά ας όψεται ο Μάλκοβιτς ή ότι έπρεπε να το παρουν οι Ρώσοι αλλά ας όψεται η αναζωπύρωση του ανταρτικου στην Τσετσενία
Με αυτή τη λογική, η Ολυμπιάδα αξιζει να στεφτεί πρωταθλήτρια Ευρωπης.
Γιατί όμως πρέπει να απαξιώνεις τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο? Ποιος είπε από εδώ μέσα (πλην του Ρεντ Αρμυ) οτι έχουμε ομάδα επιπέδου ΝΒΑ και θα σκίσουμε όποιον βρεθεί στο διάβα μας? Ξαναδιάβασε τι έγραψα, δεν είπα οτι ο ΟΣΦΠ απέδειξε οτι είναι ομάδα που γ@μει και δέρνει, είπα ξεκάθαρα οτι απέδειξε οτι ομάδες που θεωρούνται μεγαθήρια, δεν είναι ανίκητες...
Θυμήσου και τη νίκη της Εθνικής επί των Αμερικάνων. Περισσότεροι είπαν 'κοίτα να δεις που τελικά οι ΗΠΑμερικάνοι δεν είναι εξωγήινοι' παρά 'κοίτα να δεις που τελικά είμαστε κορυφαία ομάδα και τίποτα δε μας στέκεται'.
Στην τελική δε δίνω δεκάρα για το τι έκανε ο βάζελος στα προηγούμενα παιχνίδια και αν ο γαυρος τον έπαιζε στην Ευρώπη και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οτι ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά.
-
Ρε πως αλλαζουν τα πραγματα μεσα σε λιγες μερες. Μερικοι κωλοτουμπες μαλιστα αλλαζουν και γνωμη.
Στην αρχη κυριε traveller μας λεγατε πως ο Παο και ο Οσφπ ειχαν τα μαυρα τους τα χαλια στο πρωτο παιχνιδι και μετα μας λετε πως ο Παο στο πρωτο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο ηταν καλος και νικησε ανετα. . Βαριεμαι κιολας να σε ξεφτιλισω κανοντας quote. Αντε ψαξε τα ποστ σου μονος και ξεφτιλισου μονος.
Αρκετα με τις ευγενειες. Βαζελακια ψευτικοι πρωταθλητες σας εχει φυγει το σκ@το απο τον κ@λο. Μας λεγατε για ευκολο 3-0 και τωρα μας λετε οτι ειστε ντεφορμε ,οτι ο Διαμαντιδης εχει καλο στο δεξι ποδι,οτι ο Τομασεβιτς εχει βγαλει αιμοροιδες κ.τ.λ
Αυτο που δεν εχετε καταλαβει ειναι οτι ο Ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης στην συνειδηση του κοσμου. Αν δεν ηταν τα κορακια τωρα το σκορ θα ηταν 0-3 υπερ του Ολυμπιακου. Ειναι γνωστο το τι θα γινει στο Οακα. Θα μπουν Γιανακοπουλαιοι μεσα κ.τ.λ. Ειναι η πρωτη φορα που δεν θα με νοιαξει ,γιατι ο Ολυμπιακος απεδειξε οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
-
Eιπαμε μην ασχοληστε με τον traveller. Το ατομο ειναι ''αλλου''. Παλια οταν του ελεγα οτι νικησαμε την Μαλαγα 2 φορες και οτι ο Παο εχασε 2 φορες μου ελεγε οτι λεω βλακειες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΡΑΒΕΛΕΡ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αυτο που δεν εχετε καταλαβει ειναι οτι ο Ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης στην συνειδηση του κοσμου. Αν δεν ηταν τα κορακια τωρα το σκορ θα ηταν 0-3 υπερ του Ολυμπιακου. Ειναι γνωστο το τι θα γινει στο Οακα. Θα μπουν Γιανακοπουλαιοι μεσα κ.τ.λ. Ειναι η πρωτη φορα που δεν θα με νοιαξει ,γιατι ο Ολυμπιακος απεδειξε οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
παντως σου αναγνωριζω οτι εισαι μεγας διπλωματης.
Απο μεσα σου πιστευεις(και καλα κανεις συμφωνα με τους 4 μεχρι τωρα τελικους) οτι θα μας κερδισετε,και απο την αλλη ετοιμαζεις δικαιολογιες απο τωρα ωστε αν χασετε να εισαι καλυμενος -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτή τη στιγμή το κέρδος του γαύρου είνα η ψυχολογία του. Έχει αποδείξει οτι ο βάζελος ΔΕΝ είναι η ομάδα-φόβητρο που έχριζαν ολοι σαν την πιθανότερη πρωταθλήτρια, ΔΕΝ είναι η ομάδα ορχήστρα που παίζει και οι άλλοι χορεύουν, ΔΕΝ είναι κάτι το άφταστο. Μάλιστα έχω την εντύπωση οτι το άγχος θα πρέπει να βαραίνει τους ώμους των παιχτών του ΠΑΟ, καθώς είναι πια με την πλάτη στον τοίχο, αίσθημα που ενισχύεται από το γεγονός οτι ο γαυρος το χτύπησε το ματσάκιον στο ΟΑΚΑ και έδειξε οτι δεν πολυμασάει από έδρες.
Γνώμη μου είναι οτι κακώς πολλοί από εδώ μέσα είναι προδιατεθειμένοι για νίκη του ενός ή του άλλου, εγώ το ματς της Τετάρτης το χαρακτηρίζω 50/50. Αρκεί βέβαια και η διαιτησία να παίξει 50/50, μια και στο τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ έδειξε η ζυγαριά να πηγαίνει λιγουλάκι προς την πλευρά των πράσινων...Αυτά ΔΕΝ είναι ο Παναθηναϊκός.
Να δουμε λίγο ΤΙ είναι: Είναι πρωταθλητής Ευρώπης νικώντας ομάδες που σας είχαν νικήσει με χαρακτηριστική ευκολία η μία και με χαρακτηριστική 25άρα η άλλη.
Αυτά είναι.
Η διαιτησία θα είναι '50-50' στο ΟΑΚΑ, όσο '50-50' είναι στο ΣΕΦ, καθόλου λιγότερο, καθόλου περισσότερο.
Υ.Γ Εκτός κι αν θεωρείς κι εσύ (πράγμα που προσωπικά δεν πιστεύω) ότι έπρεπε να το πάρουν οι Βάσκοι αλλά ας όψεται ο Μάλκοβιτς ή ότι έπρεπε να το παρουν οι Ρώσοι αλλά ας όψεται η αναζωπύρωση του ανταρτικου στην Τσετσενία
Γιατί όμως πρέπει να απαξιώνεις τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο? Ποιος είπε από εδώ μέσα (πλην του Ρεντ Αρμυ) οτι έχουμε ομάδα επιπέδου ΝΒΑ και θα σκίσουμε όποιον βρεθεί στο διάβα μας? Ξαναδιάβασε τι έγραψα, δεν είπα οτι ο ΟΣΦΠ απέδειξε οτι είναι ομάδα που γ@μει και δέρνει, είπα ξεκάθαρα οτι απέδειξε οτι ομάδες που θεωρούνται μεγαθήρια, δεν είναι ανίκητες...
Θυμήσου και τη νίκη της Εθνικής επί των Αμερικάνων. Περισσότεροι είπαν 'κοίτα να δεις που τελικά οι ΗΠΑμερικάνοι δεν είναι εξωγήινοι' παρά 'κοίτα να δεις που τελικά είμαστε κορυφαία ομάδα και τίποτα δε μας στέκεται'.
Στην τελική δε δίνω δεκάρα για το τι έκανε ο βάζελος στα προηγούμενα παιχνίδια και αν ο γαυρος τον έπαιζε στην Ευρώπη και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οτι ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ η ψαλίδα έχει κλείσει δραματικά.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι η διαφορά μας. Εσύ έγραψες τι ΔΕΝ είναι ο Παναθηναϊκός κι εγώ έγραψα τι ΕΙΝΑΙ ο Παναθηναϊκός.
Εγραψα κάτι που δεν ισχύει;;
-
bujinkan τα εχουμε ξαναπει..ο ρενταρμυ ειναι λιγο υπερβολικος στον τροπο που γραφει αλλα δε νομιζω οτι λεει και υπερβολικα πραματα.. Μπορει μεχρι τωρα ο παναθηναϊκος να ηταν καλυτερος σαν συνολο και να υπερειχε στις λεπτομερειες,το στυλ του φιλου ταξιδιωτη ομως ειναι υπεροπτικό.Αυτη ειναι η γνωμη μου.Δεν παιζει ρε παιδια το Σαν αντόνιο με την Ολυμπιαδα πατρων για να εχετε τετοια αντιμετωπιση... Και παλι σκεφτειτε το φαουλ στον Πεν...εδω ειναι μπασκετ βεβαια,αλλα στο ποδοσφαιρο αν συνεβαινε κατι τετοιο θα γινοταν χαλασμός... Γιατι εχει αυτη την ευνοια δλδ ο βαζελος; Αν γυρνουσα κι εγω να πω ότι ο Ολυμπιακος επαιρνε τα προηγουμενα χρόνια πεναλτυ επειδη ηταν καλύτερος θα με ελεγαν όλοι μαλακα.Τωρα δε λεει κανεις τπτ.. Εμενα τελος παντων δε με ενδιαφερει για φετος να παρω πρωταθλημα κοντρα στον Παναθηναϊκο.Αυτο καθ αυτο δε με νοιαζει.Αν ερθει καλως.Το υπεροπτικο στυλακι των βαζελων ομως (ελεος,που φτασαμε.. ) δεν μπορω..Δεν το λεω προσωπικα για καποιον,απλα χτυπαει λιγο ασχημα..Λιγο με τη ρεγουλα...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε πως αλλαζουν τα πραγματα μεσα σε λιγες μερες. Μερικοι κωλοτουμπες μαλιστα αλλαζουν και γνωμη.Στην αρχη κυριε traveller μας λεγατε πως ο Παο και ο Οσφπ ειχαν τα μαυρα τους τα χαλια στο πρωτο παιχνιδι και μετα μας λετε πως ο Παο στο πρωτο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο ηταν καλος και νικησε ανετα. . Βαριεμαι κιολας να σε ξεφτιλισω κανοντας quote. Αντε ψαξε τα ποστ σου μονος και ξεφτιλισου μονος.
Αρκετα με τις ευγενειες. Βαζελακια ψευτικοι πρωταθλητες σας εχει φυγει το σκ@το απο τον κ@λο. Μας λεγατε για ευκολο 3-0 και τωρα μας λετε οτι ειστε ντεφορμε ,οτι ο Διαμαντιδης εχει καλο στο δεξι ποδι,οτι ο Τομασεβιτς εχει βγαλει αιμοροιδες κ.τ.λ
Αυτο που δεν εχετε καταλαβει ειναι οτι ο Ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης στην συνειδηση του κοσμου. Αν δεν ηταν τα κορακια τωρα το σκορ θα ηταν 0-3 υπερ του Ολυμπιακου. Ειναι γνωστο το τι θα γινει στο Οακα. Θα μπουν Γιανακοπουλαιοι μεσα κ.τ.λ. Ειναι η πρωτη φορα που δεν θα με νοιαξει ,γιατι ο Ολυμπιακος απεδειξε οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
Λυπάμαι red αλλά για 5-6 γραμμές πρέπει να με ανεχτείς.
Το ποιος κολυμπάει στο σκατό εδώ και 10 χρόνια είναι γνωστό red και μην χαλιέσαι. Τώρα εάν συνήθισες να κολυμπάς στο σκατό και δε σε χαλάει είναι δικό σου θέμα...
Σε ποιανού τον κώλο έχει φύγει το σκατό επίσης φαίνεται αλλιώς δε θα έγραφες αυτά τα χαριτωμένα 'είναι γνωστό τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ'.
Γνωστό είναι red : Θα γίνει ότι γίνεται τόσα χρόνια.
Εάν στο χάλι μας red είσαι στους -16 στην 3η περίοδο και στους -7 στο τελικό σκορ στις καλές μας που θα είσαι; ή μήπως ξέχασες που ήσουν...
Καλά κανεις και ξεχνάς red αλλά να ξεχνάς , όχι τόσο απότομα .Αυτά τα περί πρωταθλητή συνειδήσεων άστα καλύτερα γιατί δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου. Κάπου πρέπει να παρεις κουράγιο κι εσύ φουκαρά red δεν σε παρεξηγώ αλλά μην το παρακάνεις.
Για πρόβλεψη στο σκορ δε με αφορούν αυτά που γράφεις αφού ποτέ δεν είχα κάνει, δεν το συνηθίζω άλλωστε.
Βεβαια τα τραβάει κι εμένα ο οργανισμός μου αφού κάθομαι και ανοίγω κουβέντες με άμπαλους περί το αθληματάκι γαύρους και είσαστε και πολλοί τρομαρά σας... στο εξής θα συνεχίζω την κουβέντα μου με το μόνο γαύρο που σκαμπάζει από μπάσκετ (και 2-3 ακόμα)...
Καλό καλοκαίρι red καλή τύχη την Τετάρτη
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τελικά βγήκε ειρωνικό ρε γμτ, αλλά δεν το είχα σκοπό, οπότε μάλλον σε μένα ταιριάζει η κόκκινη μουτσούνα
Είπα να το φέρω απ' έξω απ' έξω αλλά μου βγήκε άλλο και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και παλι σκεφτειτε το φαουλ στον Πεν...εδω ειναι μπασκετ βεβαια,αλλα στο ποδοσφαιρο αν συνεβαινε κατι τετοιο θα γινοταν χαλασμός... Γιατι εχει αυτη την ευνοια δλδ ο βαζελος;Δυο φάσεις νωρίτερα γίνεται ένα ψιλοτουρλουμπούκι στη μεσαία γραμμή, με τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή από τη μία και τον Βασιλόπουλο και τον Ντομερκατ (;) από την άλλη να έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Δόθηκε τελικά φάουλ του Τσαρτσαρή πάνω στον Βασιλόπουλο, ενώ στην πραγματικότητα αν κάποιος του έκανε φάουλ αυτός ήταν ο Ντόμερκατ (!).
Σημμείωση: Ο Διαμαντίδης είχε φύγει με τη μπάλα μόνος του στον αιφνιδιασμό...Αν καθήσεις και πιάσεις τις φάσεις μία μία δε βγάζεις άκρη...
Με τη διαιτησία έχει νόημα να ασχολείσαι όταν βλέπεις οτι ξεκάθαρα ευνοεί εναν από τους δύο... ή αν ψάχνεις για δικαιολογίες. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Με τη διαιτησία έχει νόημα να ασχολείσαι όταν βλέπεις οτι ξεκάθαρα ευνοεί εναν από τους δύο
Που να δειτε διαιτησια στον 5ο ημιτελικο Ρεαλ-Μπανταλονα
Ειχαν αποφασισει Ρεαλ στον τελικο και το τηρησαν μεχρι κεραιας... -
Βεβαια τα τραβάει κι εμένα ο οργανισμός μου αφού κάθομαι και ανοίγω κουβέντες με άμπαλους περί το αθληματάκι γαύρους και είσαστε και πολλοί τρομαρά σας... στο εξής θα συνεχίζω την κουβέντα μου με το μόνο γαύρο που σκαμπάζει από μπάσκετ (και 2-3 ακόμα)...Φιλε ταξιδιωτη πολυ στα σοβαρα το παιρνεις το ολο θεμα.Για σενα θεωρειται γνωστης και σχετικος οπως λες,όποιος λεει οτι ο Παναθηναϊκος ειναι καλύτερος από ολους,σε όλους τους γαλαξιες και στα ασχημα του μπορει να ριξει +30 ακομα και στην καλυτερη μερα του Ολυμπιακού; Πολύ υποτιμητικό ειναι το σχόλιο σου για μερικους απο εδω.Ετσι το βρισκω εγω τουλαχιστον. Εχω αδικο αραγε; Και μην εχεις την εντυπωση ότι μονο εσυ ή ο Ισαακ ,εχετε φαει μερικα χρονια της ζωης σας στα παρκε ή στην τηλεόραση παρακολουθωντας αγωνες.. Υπαρχουν και αλλοι,που αξιζει να συζητησεις,εστω κι αν δειχνεις καποια υπεροψια μερικες φορες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
bujinkan τα εχουμε ξαναπει..ο ρενταρμυ ειναι λιγο υπερβολικος στον τροπο που γραφει αλλα δε νομιζω οτι λεει και υπερβολικα πραματα.. Μπορει μεχρι τωρα ο παναθηναϊκος να ηταν καλυτερος σαν συνολο και να υπερειχε στις λεπτομερειες,το στυλ του φιλου ταξιδιωτη ομως ειναι υπεροπτικό.Αυτη ειναι η γνωμη μου.Δεν παιζει ρε παιδια το Σαν αντόνιο με την Ολυμπιαδα πατρων για να εχετε τετοια αντιμετωπιση... Και παλι σκεφτειτε το φαουλ στον Πεν...εδω ειναι μπασκετ βεβαια,αλλα στο ποδοσφαιρο αν συνεβαινε κατι τετοιο θα γινοταν χαλασμός... Γιατι εχει αυτη την ευνοια δλδ ο βαζελος; Αν γυρνουσα κι εγω να πω ότι ο Ολυμπιακος επαιρνε τα προηγουμενα χρόνια πεναλτυ επειδη ηταν καλύτερος θα με ελεγαν όλοι μαλακα.Τωρα δε λεει κανεις τπτ.. Εμενα τελος παντων δε με ενδιαφερει για φετος να παρω πρωταθλημα κοντρα στον Παναθηναϊκο.Αυτο καθ αυτο δε με νοιαζει.Αν ερθει καλως.Το υπεροπτικο στυλακι των βαζελων ομως (ελεος,που φτασαμε.. ) δεν μπορω..Δεν το λεω προσωπικα για καποιον,απλα χτυπαει λιγο ασχημα..Λιγο με τη ρεγουλα...ωωωχχχ ρε πασχαλη σε ασχημη στιγμη με βρηκες για να σου απαντησω σοβαρα.
anyway IMHO και χωρις πραγματικα να το παιζω ξερολας και υπεργνωστης του μπασκετ πιστευω ακραδαντα πως
ΝΑΙ ο ολυμπιακος εχει ανεβει πολυ και παιζει καλο μπασκετακι
ΑΛΛΑ αυτο απο μονο του δεν φτανει διοτι ΙΜΗΟ ξανα, ο παναθηναικος λογω κουρασης θες? μαλακιας θες? οπωε θες πεστο εδωσε 2 φορες στο σεφ τη νικη στον ολυμπιακο.Και τις 2 φορες ειμαστε σταθερα μπροστα 5-12 ποντους,χωρις κατα τη γνωμη μου να φορτσαρουμε ιδιαιτερα,και μετα και τις 2 φορες μολις αρχισε το β ημιχρονο ξαφνικα βλεπεις ενα παναθηναικο σαν να εχει καει ο γενικος και δεν υπαρχει spare ασφαλεια.
λογικο λοιπον υπο τετοιες συνθηκες να μην μας την χαρισει ο ολυμπικος.
Εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαστε ανικητοι και οτι κανεις δεν μας κοντραρει.
Αλλα στην καλη μας μερα ΝΑΙ ειναι 10% κατ εμε το ποσοστο να χασουμε
Τωρα αν θες τα προγνωστικα μου για τεταρτη,επειδη δεν πιστευω σε θαυματα (ξαφνικα να ξεπερασουμε ως δια μαγειας την κουραση) δινω ενα ποσοστο 60-40 υπερ μας και δινω αυτο το 10 παραπανω λογο εδρας και επειδη πιστευω στους παικτες μας οτι ακομα και την υστατη στιγμη θα ξεπερασουν αυτην την κριση.ΥΓ:Πως το λεγανε αυτο τον ζωμο που πινανε οι γαλατες???
-
Αυτά είναι.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι η διαφορά μας. Εσύ έγραψες τι ΔΕΝ είναι ο Παναθηναϊκός κι εγώ έγραψα τι ΕΙΝΑΙ ο Παναθηναϊκός.
Εγραψα κάτι που δεν ισχύει;;
OK, έχεις δίκιο, ισχύει, ο Παναθηναϊκός ΕΙΝΑΙ πρωταθλητής Ευρώπης και κάπως έτσι 'πρέπει' να αντιμετωπίζεται (επίτηδες τα εισαγωγικά). Το σχόλιο όμως οτι νικήσατε ομάδες που μας είχαν νικήσει είναι ΙΜΗΟ άστοχο και άσχετο και πιο πολύ προσπαθεί να υποβαθμίσει τον γαυρο παρά να αναβαθμίσει τον βάζελο, τουλάχιστον έτσι φαίνεται στους τρίτους. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που τελειώνεις το ποστ σου με Βάσκους, Μάλκοβιτς, Ρώσους και Τσετσένους...
Γι' αυτό εξάλλου και σου αντιπαράθεσα το εξίσου 'άστοχο' παράδειγμα με την Ολυμπιάδα.Βεβαια τα τραβάει κι εμένα ο οργανισμός μου αφού κάθομαι και ανοίγω κουβέντες με άμπαλους περί το αθληματάκι γαύρους και είσαστε και πολλοί τρομαρά σας... στο εξής θα συνεχίζω την κουβέντα μου με το μόνο γαύρο που σκαμπάζει από μπάσκετ (και 2-3 ακόμα)...
Αυτό ήταν φαουλάκι φίλε μου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό ήταν φαουλάκι φίλε μου...
Θα σου εξηγήσω γιατί δεν ήταν και κρίνε μόνος σου. Το ότι ο red είναι άσχετος, το ξέρει του το έχω ξαναπεί, δεν είναι η πρώτη φορά.
Και για άλλη μια φορά: Δεν είναι κακό να είναι καποιος άσχετος διότι κανένας μας δεν είναι παντογνωστης. Κακό είναι να είσαι άσχετος και προκλητικός/θρασύς και αυτό είναι ο red (πέρα από την όποια πλάκα)Το ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι άσχετος με το μπάσκετ έχει και αυτό την εξήγησή του και είναι επίσης απλή: Ποτέ η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε παράδοση σε αυτό το άθλημα. Πέραν μιας έκλαμψης της εποχής των 'νατουραλιζέ' και μια της εποχής του Ιωαννίδη. Δεν το λέω εγώ αυτό αλλά η ιστορία της καθεμιας ομάδας. Οπότε λογικό είναι να μην εχουν ασχοληθεί. Αυτοί που πραγματικά αγαπούν το μπάσκετ και είναι Ολυμπιακοί είναι αυτοί οι 200-300 ήρωες που συμπαραστέκονταν στην ομάδα τους στα 'πέτρινα χρόνια' και αυτοί είναι άξιοι συγχαρητηρίων.Και βέβαια αυτοί δεν είναι οι τύπου red 'φίλαθλοι' .Είναι άλλοι.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί όλα αυτά θεωρούνται προκλητικά ή ειρωνικά ή αφ' υψηλού , αφού είναι μόνο και μόνο η αλήθεια. Απλές προσθέσεις και αφαιρέσεις είναι.
Για να μην τα πολυλογώ, αυτό που έκανες quote **δεν είχε καμια σχέση με σένα **και ζητώ συγγνώμη εάν παρεξηγήθηκες.
-
Φιλε ταξιδιωτη πολυ στα σοβαρα το παιρνεις το ολο θεμα.Nai αυτό είναι αλήθεια Για σενα θεωρειται γνωστης και σχετικος οπως λες,δεν είπα ποτέ ποιος είναι γνώστης και σχετικός και ούτε έχω κρίνει ποτέ κάποιον .Αντίθετα έχω πει ποιος είναι άσχετος . Το «πώς» και το «γιατί» το εξηγώ στον «taurus» λίγο πιο πάνω όποιος λεει οτι ο Παναθηναϊκος ειναι καλύτερος από ολους,σε όλους τους γαλαξιες και στα ασχημα του μπορει να ριξει +30 ακομα και στην καλυτερη μερα του Ολυμπιακού; Το 'πρόβλημά' σου είναι ότι όλα τα βλέπεις Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός σε τούτη τη ζωή. Εάν απαλλαχτείς ποτέ από αυτό και δεις το άθλημα αυτό καθαυτό θα έχεις και καθαρότερο μυαλό. Για 30άρες εγώ δεν έχω πει ποτέ μου: Πολύ υποτιμητικό ειναι το σχόλιο σου για μερικους απο εδω. Δεν έχω υποτιμήσει ποτέ και κανέναν . Όποιος είναι άσχετος με κάτι λέγεται «άσχετος» . Και όπως είπα και στον “taurus” δεν είναι κακό να είσαι άσχετος. Ετσι το βρισκω εγω τουλαχιστον. Εχω αδικο αραγε; Σαφώς .Και μην εχεις την εντυπωση ότι μονο εσυ ή ο Ισαακ ,εχετε φαει μερικα χρονια της ζωης σας στα παρκε ή στην τηλεόραση παρακολουθωντας αγωνες.. Δεν έχω καμια εντύπωση και για κανέναν και όπως είπα και πιο πριν δεν κρίνω κανέναν . Διαβάζω με μεγάλη προσοχή όσους γράφουν εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι παρά 6-7 άτομα σε σταθερή βάση. Μακάρι να ήταν περισσότεροι. Υπαρχουν και αλλοι,που αξιζει να συζητησεις, Δεν θεωρώ ότι κάνω ιδιαίτερη τιμή σε κάποιον όταν συζητώ μαζί του. Ίσα ίσα που μπορεί και να ισχύει και το αντίστροφο. Aυτοί που αγαπούν το μπάσκετ και είναι σταθερά εδώ και είναι Ολυμπιακοί είναι ο εξής ένας: ο γνωστός και περιστασιακά ο taurus .Γράφει και ο red αλλά για να μας διαλύσει το νευρικό σύστημα, όπως άλλωστε και ο ίδιος είχε πει πέρσι, απευθυνόμενος στο έτερο βούρλο (εξ' Αμερικής). Βλέπεις κανέναν άλλον εσύ Ολυμπιακό για να συζητήσουμε για basket? Αντίθετα θεωρώ ότι πέρσι έκανα μεγάλη μαλακία που ασχολήθηκα με τον red του οποίου βεβαίως τα post κρίνεις σχεδόν φυσιολογικά. Μάλλον επειδή υπερασπίζεστε την ίδια ομάδα. Αλλά όπως σου είπα και πιο πριν όλα σε τούτη τη ζωή δεν είναι Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός εστω κι αν δειχνεις καποια υπεροψια μερικες φορες.Δε δείχνω καμια υπεροψία και δεν δικαιούμαι να δείχνω καμια υπεροψία με τον ιδρώτα άλλων
-
To πρώτο 'Hall of fame' της FIBA:
ΠΑΙΚΤΕΣ
Σεργκέι Μπέλοφ (Ρωσία) Ντράζεν Νταλίπαγκιτς (Σερβία) Ίβο Ντανέου (Σλοβένια) Όσκαρ Φούρλονγκ (Αργεντινή) **Νίκος Γκάλης **(Ελλάδα) Ορτενθία Μαρκάρι (Βραζιλία) Πιερλουίτζι Μαρτζοράτι (Ιταλία) Ανν Μάιερς (ΗΠΑ) Αρμαούρι Πάσος (Βραζιλία) Εμιλιάνο Ροντρίγκεθ (Ισπανία) Μπιλ Ράσελ (ΗΠΑ) Ουλγιάνα Σεμγιόνοβα (Λετονία)
-
Κάποιο λινκ που να αναφέρεται σε αυτό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάποιο λινκ που να αναφέρεται σε αυτό?http://www.halloffame.fiba.com/pages/eng/hof/indu/play/2007/list.asp
-
O καλός θεούλης του μπάσκετ με αξίωσε να τον δω live αυτόν , έστω και εάν τότε δεν ήμουν Παναθηναϊκός αλλά ....Κορωναίος
Είχαμε φάει 100άρα από την Καντού αλλά αφού ο Κορωναίος είχε βάλει 30 πόντους για μένα ήταν όλα καλά.
-
Για τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο: 'Του πρότεινα να μπει στο Δ.Σ. ώστε να βοηθήσει και οικονομικά, αλλά αρνήθηκε. Μου είπε ότι παντρεύει την κόρη του κι εδώ και τρία χρόνια το ίδιο μου λέει κάθε φορά που ζητάω ενίσχυση'
Για το αγωνιστικό κομμάτι: 'Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αγωνιστικό κομμάτι και τις επιτυχίες των τμημάτων του Ερασιτέχνη, γιατί έχω μεγαλώσει με το σύνθημα, «πρωταθλητή σε όλα τα σπόρ παντοτινέ»
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=52204
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]