Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε πως αλλαζουν τα πραγματα μεσα σε λιγες μερες. Μερικοι κωλοτουμπες μαλιστα αλλαζουν και γνωμη.
Στην αρχη κυριε traveller μας λεγατε πως ο Παο και ο Οσφπ ειχαν τα μαυρα τους τα χαλια στο πρωτο παιχνιδι και μετα μας λετε πως ο Παο στο πρωτο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο ηταν καλος και νικησε ανετα. . Βαριεμαι κιολας να σε ξεφτιλισω κανοντας quote. Αντε ψαξε τα ποστ σου μονος και ξεφτιλισου μονος.
Αρκετα με τις ευγενειες. Βαζελακια ψευτικοι πρωταθλητες σας εχει φυγει το σκ@το απο τον κ@λο. Μας λεγατε για ευκολο 3-0 και τωρα μας λετε οτι ειστε ντεφορμε ,οτι ο Διαμαντιδης εχει καλο στο δεξι ποδι,οτι ο Τομασεβιτς εχει βγαλει αιμοροιδες κ.τ.λ
Αυτο που δεν εχετε καταλαβει ειναι οτι ο Ολυμπιακος ειναι πρωταθλητης στην συνειδηση του κοσμου. Αν δεν ηταν τα κορακια τωρα το σκορ θα ηταν 0-3 υπερ του Ολυμπιακου. Ειναι γνωστο το τι θα γινει στο Οακα. Θα μπουν Γιανακοπουλαιοι μεσα κ.τ.λ. Ειναι η πρωτη φορα που δεν θα με νοιαξει ,γιατι ο Ολυμπιακος απεδειξε οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
Λυπάμαι red αλλά για 5-6 γραμμές πρέπει να με ανεχτείς.
Το ποιος κολυμπάει στο σκατό εδώ και 10 χρόνια είναι γνωστό red και μην χαλιέσαι. Τώρα εάν συνήθισες να κολυμπάς στο σκατό και δε σε χαλάει είναι δικό σου θέμα...
Σε ποιανού τον κώλο έχει φύγει το σκατό επίσης φαίνεται αλλιώς δε θα έγραφες αυτά τα χαριτωμένα 'είναι γνωστό τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ'.
Γνωστό είναι red : Θα γίνει ότι γίνεται τόσα χρόνια.
Εάν στο χάλι μας red είσαι στους -16 στην 3η περίοδο και στους -7 στο τελικό σκορ στις καλές μας που θα είσαι; ή μήπως ξέχασες που ήσουν...
Καλά κανεις και ξεχνάς red αλλά να ξεχνάς , όχι τόσο απότομα .
Αυτά τα περί πρωταθλητή συνειδήσεων άστα καλύτερα γιατί δεν πείθεις ούτε τον εαυτό σου. Κάπου πρέπει να παρεις κουράγιο κι εσύ φουκαρά red δεν σε παρεξηγώ αλλά μην το παρακάνεις.
Για πρόβλεψη στο σκορ δε με αφορούν αυτά που γράφεις αφού ποτέ δεν είχα κάνει, δεν το συνηθίζω άλλωστε.
Βεβαια τα τραβάει κι εμένα ο οργανισμός μου αφού κάθομαι και ανοίγω κουβέντες με άμπαλους περί το αθληματάκι γαύρους και είσαστε και πολλοί τρομαρά σας... στο εξής θα συνεχίζω την κουβέντα μου με το μόνο γαύρο που σκαμπάζει από μπάσκετ (και 2-3 ακόμα)...
Καλό καλοκαίρι red καλή τύχη την Τετάρτη