-
Ενα ημιχρονο, φετος, παιξαμε σαν ομαδα και κερδισαμε...
TRAV, ο Βασιλοπουλος σημερα για...ρολιστας συμπαθητικουλης ηταν κι ο Ματσε με τον Σοφο ηταν λιγοτερο για.... λυπηση
red, ο Ακερ ειναι μονιμη πηγη κινδυνων στην..... αμυνα
Κατα τ' αλλα καλουτσικος, αλλα το ματς το πηρε ο (σπουδαιος ) σε αμυνα και επιθεση Βασιλοπουλος κι ο Ματσε, που οταν βρει το χερι του δεν σταματιεται στην Ευρωπη -
Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν είχε καθαρό μυαλό και ορθολογισμό στο τέλος. Το ανόητο 4ο φάουλ του Διαμαντίδη μας κόστισε πολύ, καθώς ήταν έξω σε πολύ κρίσιμο διάστημα του 4ου δεκαλέπτου, εκεί ακριβώς που αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα.
Ο Μασιγιάουσκας ήταν εξαιρετικός, όπως και ο Βασιλόπουλος. Από εμάς μόνο ο Διαμαντίδης(άλλη μια σπουδαία εμφάνιση στο ΣΕΦ) και ο Μπατιστ στάθηκαν στο ύψος τους.
-
H κορυφαια φαση του αγωνα παντως ηταν οταν ο Σοφο πηρε την μπαλα και ο Διαμαντιδης πεφτει πανω του με μανια. ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΣΟΦΟ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΣΗ.
-
Σ' αυτο συμφωνουμε
Σαν τον Σοφο ΔΕΝ υπαρχει αλλος κι ειναι κριμα να χαθει -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
H κορυφαια φαση του αγωνα παντως ηταν οταν ο Σοφο πηρε την μπαλα και ο Διαμαντιδης πεφτει πανω του με μανια. ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΣΟΦΟ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΣΗ.H καλυτερη φαση ηταν οταν ο Σοφο πηρε την μπαλα και αμεσως επεσε πάνω του όλη η ομαδα, φτιάχνοντας ενα πρασινο τειχος γυρω απο το κτηνος.
Πραγματικα ωρες ωρες τον λυπαμαι τον καημενο τον Σοφο ετσι πως του ορμάνε ολοι. Κριμα να χαθει τετοια δυναμη από το ελληνικο μπάσκετ.
Κατα τα αλλα ωραιος αγωνας με τον Ολυμπιακο να παιζει με παθος και τον Παναθηναικο οταν να κοιμάται τις κρσιμες στιγμες. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ενα ημιχρονο, φετος, παιξαμε σαν ομαδα και κερδισαμε...TRAV, ο Βασιλοπουλος σημερα για...ρολιστας συμπαθητικουλης ηταν κι ο Ματσε με τον Σοφο ηταν λιγοτερο για.... λυπηση
red, ο Ακερ ειναι μονιμη πηγη κινδυνων στην..... αμυνα
Κατα τ' αλλα καλουτσικος, αλλα το ματς το πηρε ο (σπουδαιος ) σε αμυνα και επιθεση Βασιλοπουλος κι ο Ματσε, που οταν βρει το χερι του δεν σταματιεται στην ΕυρωπηΔεν ξέρω ποιο παιχνίδι έβλεπες αλλά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το είχε η ΝΕΤ στις 18:45
Και σαν ομάδα που παίξετε είσαστε σταθερά πίσω στο σκόρ και στις 3 περιόδους. Σταθερά. Ότι και να έκανε ο Ολυμπιακός , ο Παναθηναϊκός είχε πάντα την απάντηση και για αυτό μερικες φορές η διαφορά εκτοξευόταν.
Όσο ήταν μέσα ο Σχορτιανίτης ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ. Απορώ γιατί δεν το πρόσεξες αυτό.Εάν σου άρεσε και σήμερα ο Σχορτιανίτης...πάω πάσο
Καλό το χέρι του Μάτσε αλλά σήμερα τους 14 από τους 21 πόντους τους πέτυχε από την προσωπική. Θεωρείς ότι θα τον 'ξαναστήσουν' τόσες πολλές φορές εκεί;;
Ο Βασιλόπουλος σήμερα που ήταν καλός, το λέει και η ρημάδα η σταστιστική. Αρα μια χαρά λέει την αληθεια.Τις άλλες φορες που στροφογύριζε μεταξύ φθοράς (0 πόντοι) και αφθαρσίας (5-6 πόντοι) επίσης το έλεγε. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλός παίχτης ο Βασιλόπουλος. Απλώς δεν είναι ο Καρμέλο Αντονι στο πιο λευκό που νομίζεις ότι είναι (στο ΟΑΚΑ...ψιλοέτρεμε)
Το παιχνίδι το έκλεψε ο Ολυμπιακός δεν το κέρδισε καθώς όπως σου είπα σταθερά πήγαινει πίσω σε όλο το παιχνίδι . Απορώ που είδες το ημίχρονο που λες.Στη 4η περίοδο έγινε ότι έγινε αλλά και πάλι το γυρίσαμε, δε διαλυθηκαμε όπως εσεις στο ΟΑΚΑ. Δυο βολές του Ντικούδη χαμένες, μια τρικυμία εν κρανίω του Ρίμας κι ένα τραβηγμένο από τα μαλλιά του Μπετσίροβιτς και τέρμα τα δίφραγκα
Ενα ημιχρονο, φετος, παιξαμε σαν ομαδα και κερδισαμε...
Συμπέρασμα: Όταν ο Ολυμπιακός παίξει ένα ημίχρονο σαν ομάδα δεν μπορεί να του αντισταθεί ουτε ο πρωταθλητής Ευρώπης
Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε εάν τα κατέφερνε καλύτερα κόντρα στο Σαν Αντόνιο από ότι τα καταφέρνει το Κλήβελαντ -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν είχε καθαρό μυαλό και ορθολογισμό στο τέλος. Το ανόητο 4ο φάουλ του Διαμαντίδη μας κόστισε πολύ, καθώς ήταν έξω σε πολύ κρίσιμο διάστημα του 4ου δεκαλέπτου, εκεί ακριβώς που αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα.Ο Μασιγιάουσκας ήταν εξαιρετικός, όπως και ο Βασιλόπουλος. Από εμάς μόνο ο Διαμαντίδης(άλλη μια σπουδαία εμφάνιση στο ΣΕΦ) και ο Μπατιστ στάθηκαν στο ύψος τους.
**Το ποιο??? **Αυτό άστο καλύτερα. *(δεν έχει να κάνει με αυτό που εσύ γράφεις βεβαίως) *Το 2ο ναι ήταν ανόητο! Αστον ρε Μήτσο αφού την έχει καρφώσει τη μπάλα
Ο Παναθηναϊκός σήμερα ήταν αρκετά καλύτερος απ'ότι στο ΟΑΚΑ. Παρ ότι αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ήταν ουσιαστικά παιχνίδι επιβίωσης
Μετά το περσινό sweep και τα χρήματα που δαπανήθηκαν έτσι και επαναλαμβανόταν η ίδια ιστορία θα γινόταν χαμός.
Σήμερα πήρε παραπάνω συμμετοχή ο Βούγιανιτς από ότι μπορεί να σηκώσει ΙΜΗΟ αυτή τη χρονική στιγμή, με αποτέλεσμα ενώ όσο άντεχε να είναι εξαιρετικός , όταν κουράστηκε αστοχούσε σε σουτ που ήταν γι αυτόν πέναλτι.
Ο Μήτσος ήταν άριστος σήμερα , ενώ ο Σισκάουσκας ,που μάλλον μερικές φορές με κάνει να πιστέψω ότι του έχει δώσει εν λευκώ την ομάδα ο Ζέλικο έτσι όπως παίζει, δε με ικαοποίησε. -
νομιζω οτι εγινε σημερα η απαραιτητη νικη για τον οσφπ..
-
Σε τυφλωνουν τα πρασινα γυαλια
Θα στο πω εν συντομια και απλα. Σημερα ο Ολυμπιακος ηταν ΠΑΟ και ο ΠΑΟ, Ολυμπιακος Που σημαινει: Ξεσπασματα ο ΠΑΟ (εξ αυτων οι διαφορες), ορθολογικο παιχνιδι ο Ολυμπιακος (και γι' αυτο η νικη). Για θυμησου λιγο το ματς της κανονικης στο ΣΕΦ π.χ. Αν εσυ ειδες οτι αξιζατε τη νικη καλα εκανες αλλα το ματς αν χανοταν για μας, θα χανοταν γιατι η διαφορα στο 70-63, οπου ειχαμε προηγηθει, δεν εμεινε σταθερη κι οχι γιατι ξεκινησατε 0-8 ή συνεχισατε 20-31..... Πίστεψέ με, στο μπασκετ κερδιζει ΠΑΝΤΑ ο καλυτερος
Ο Βασιλοπουλος ηταν MVP της ομαδας μου σε ημιτελικους και (ως τωρα) τελικους play off. Αν για σενα μετρανε πιο πολυ τα ματς με Ολυμπιαδα Πατρας, Μαρουσι κλπ., στην κανονικη περιοδο, για την αναδειξη των πρωταγωνιστων, παω πασο, αλλα κατι μου λεει οτι κανεις δε θα σου δωσει δικιο
Ο Ματσε τις βολες τις κερδισε, ξερεις, δεν του τις χαρισε κανεις και, ναι, θεωρω οτι το στυλ του παιχνιδιου του ειναι τετοιο που με αντιστοιχη εμφανιση θα 'ξαναστηθει' Εκτος αν το πας αλλου, οποτε εισαι way off
Ο Σοφο στη φαση που ευστοχα περιγραφει ο og2002gr αποδεικνυει οτι τα αισθηματα των παικτων του ΠΑΟ απέναντί του, μονο με οικτο δε μοιαζουν Αν ακουσες το ρεπορταζ, ολοι οι παικτες μας μιλησαν για παθος, ομαδικο πνευμα κλπ. Αν θεωρεις οτι οι φασεις που εβγαλε, εκτος της ουσιας, των ποντων, της φθορας με φαουλ, των ελευθερων συμπαικτων, δεν εβαλαν τις βασεις γι' αυτο το παθος, μαλλον κανεις, παλι, λαθοςΕγω φυσικα, επειδη τα παραδεχομαι τα δικα μου κοκκινα γυαλια , απεριφραστα δηλωνω οτι ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα, αλλα πρεπει να το αποδειξει και μεσα στο γηπεδο. Κατι που σημερα ΔΕΝ εκανε.... Και, δυστυχως ή ευτυχως γι' αυτον καλειται να το αποδειξει σε (τουλαχιστον) 2 επιπλεον παιχνιδια
-
Θα πεταχτώ να πω τη βλακεία μου:
Έκανα ζάπινγκ και πέτυχα κάπου τον Σοφοκλή. Πώς έγινε έτσι το παληκάρι; Κρίμα δεν είναι; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα στο πω εν συντομια και απλα. Σημερα ο Ολυμπιακος ηταν ΠΑΟ και ο ΠΑΟ, Ολυμπιακος Που σημαινει: Ξεσπασματα ο ΠΑΟ (εξ αυτων οι διαφορες), ορθολογικο παιχνιδι ο Ολυμπιακος (και γι' αυτο η νικη). Για θυμησου λιγο το ματς της κανονικης στο ΣΕΦ π.χ. Αν εσυ ειδες οτι αξιζατε τη νικη καλα εκανες αλλα το ματς αν χανοταν για μας, θα χανοταν γιατι η διαφορα στο 70-63, οπου ειχαμε προηγηθει, δεν εμεινε σταθερη κι οχι γιατι ξεκινησατε 0-8 ή συνεχισατε 20-31..... Πίστεψέ με, στο μπασκετ κερδιζει ΠΑΝΤΑ ο καλυτεροςΞέρω πολύ καλά ποιος κερδίζει στο basket . Εχω περάσει στα γήπεδα του μπάσκετ τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και το 87 που δεν είχα λεφτά δούλεψα στα καρπούζια μαζί με πολλούς...μελαμψούς συμπατριώτες μας για να μπορώ να είμαι μέσα στο Euro kai όταν τα καλοκαίρια όλος ο normal κόσμος πήγαινε διακοπές εγώ ανέβαινα στην Αθήνα κι είχα κάνει τον 'Τάφο του Ινδού' 2ο σπίτι μου, για να βλέπω τον ...Καλογερόπουλο να κάνει ...πάσες. Ξέρω πολύ καλά ποιος κερδίζει.
Στην ουσία : Τα δεκάλεπτα έκλειναν ως εξής : 20-20, 37-42, 55-59, 76-72
Εσύ αυτό το λες εσύ 'ξέσπασμα';; Μήπως ήταν ξέσπασμα του Ολυμπιακού στην 4η περίοδο; Γιατί εγώ αυτό λέω ξέσπασμα και όχι το συνεχές προβάδισμα στο σκορ μιας ομάδας για 30 λεπτά. Δεν ειπε κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε ορθολογικά αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το παιχνίδι του Ολυμπιακού χαρακτηρίζεται ορθολογικό και του Παναθηναϊκού 'ξέσπασμα'. Είναι ξέσπασμα να προηγείσαι +10 ? Μπορεί και να είναι ανικανότητα του αντιπάλου να απαντήσει ή να προηγηθεί. Είναι ξέσπασμα να βάζουν τα φοργουορντ του Παναθηναϊκού τρίποντα ή οι περιφερειακοί του; Σάμπως τον έκαναν πρώτη φορά ή θα είναι η τελευταία;
Στη στατιστική και πάλι: Ίδια ριμπάουντ, ίδιες ασιστ, ίδια λάθη, ίδια κλεψίματα . Μισές μισές οι επιθέσεις του Παναθηναϊκού σαφώς περισσότερες στα δίποντα ο Ολυμπιακός.Κι ένα τελευταίο : 'Το παράδοξο είναι ότι για τριάντα περίπου λεπτά ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ξέρει που πηγαίνει, παρά τη σθεναρή αντίσταση του Ολυμπιακού, που μέχρι να περάσει με 72-71 (καλάθι του Άκερ) καθόταν μονίμως στη θέση του συνοδηγού, αρνούμενος (ή αγχωμένος) να πιάσει το τιμόνι. Όταν όμως πήρε την πρωτοπορία στο σκορ βρήκε και το γκάζι. Από τον κόσμο του, που επέστρεψε (είχε καιρό να γεμίσει το ΣΕΦ) και έκανε τη διαφορά.
Εάν για σένα το παραπάνω λέγεται ξέσπασμα τότε μάλλον οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.
Και να χαρείς, μη μου ξαναπείς ότι αυτοί που γράφουν δεν ξέρουν που «πάνε τα 4» διότι όλα τα αθλητικά site τα ίδια γράφουν μέσες-άκρεςΟ Βασιλοπουλος ηταν MVP της ομαδας μου σε ημιτελικους και (ως τωρα) τελικους play off. Αν για σενα μετρανε πιο πολυ τα ματς με Ολυμπιαδα Πατρας, Μαρουσι κλπ., στην κανονικη περιοδο, για την αναδειξη των πρωταγωνιστων, παω πασο, αλλα κατι μου λεει οτι κανεις δε θα σου δωσει δικιο
Τωρα βέβαια δεν ξέρω ποιος θα σου ρίξει εσένα δίκιο, όταν υποστηρίζεις ότι ο Βασιλόπουλος έφτασε στο σημείο ώστε να σνομπαρει παιχνίδια!!! Όλη τη χρονιά κάνει αγγαρεία ο Παναγιωτάκης και περιμένει τα palyoffs για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του!!!! Όπως περίμενε και προχθές στο ΟΑΚΑ την 4η περίοδο για να φανεί , επειδή μάλλον στις τρεις πρώτες απαξιούσε!! Επειδή στην 4η περίοδο έκαναν χαβαλέ οι δικοί μας…Δεν καταδέχτηκε να παίξει ούτε καν με αυτόν τον ποταπό Ουιλκινσον στην κανονική περίοδο, άσε με τον Ουινστον
Επίσης και στην Ευρωλίγκα, με κάτι ομαδούλες τύπου ΤΣΣΚΑ και Βιτόρια αρνούνταν πεισματικά να παίξει (προχθές έβαλα την overall παρουσία του στην Ευρωλίγκα αλλά μάλλον δεν το διάβασες). Ε όχι και να καταδεχθεί να παίξει με αντίπαλο τον Σμόντις και αυτά τα επιπέδου Ολυμπιάδας forward της Βιτόρια. Το καλό το φυλάμε για το βάζελο….!!!!
Πάμε να χάσουμε τη μπάλα Χρήστο μου!
Πάντως ο MVP βγαίνει από αυτούς τους ψυχρούς παλιο-αριθμούς. Σωστά?Ο Ματσε τις βολες τις κερδισε, ξερεις, δεν του τις χαρισε κανεις και, ναι, θεωρω οτι το στυλ του παιχνιδιου του ειναι τετοιο που με αντιστοιχη εμφανιση θα 'ξαναστηθει' Εκτος αν το πας αλλου, οποτε εισαι way off
Σαν τι να εννοώ; Μένει να δούμε εάν θα το ξανακάνει.
Ο Σοφο στη φαση που ευστοχα περιγραφει ο og2002gr αποδεικνυει οτι τα αισθηματα των παικτων του ΠΑΟ απέναντί του, μονο με οικτο δε μοιαζουν Αν ακουσες το ρεπορταζ, ολοι οι παικτες μας μιλησαν για παθος, ομαδικο πνευμα κλπ. Αν θεωρεις οτι οι φασεις που εβγαλε, εκτος της ουσιας, των ποντων, της φθορας με φαουλ, των ελευθερων συμπαικτων, δεν εβαλαν τις βασεις γι' αυτο το παθος, μαλλον κανεις, παλι, λαθος
Ποια ουσίας και ποιών πόντων; Τώρα εάν εσύ έχεις φτάσει στο σημείο να αποθεώνεις ένα παίχτη που βάζει 6 πόντους και κάνει διάφορα …στους «επιστήμονες» της 7, πάω πάσο. Για να βγει αύριο η στατιστική στον ΕΣΑΚΕ και θα δούμε πώς αξιοποίησε τους συμπαίχτες του. Διότι εγώ δε θυμάμαι να έδωσε άλλη πάσα εκτός από αυτήν την «πάρτε την δεν έχω τι να την κανω» Φθορά με φάουλ στους ψηλούς μας; Απλώς δεν υπήρχε. Μόνο αυτή τη βλακεία που έκανε ο Μήτσος στο 2ο του.
Όσο για το πάθος: Όποιος έχει παθος γι ‘αυτό που κάνει δεν παρουσιάζει αυτό το κατάντημαΕγω φυσικα, επειδη τα παραδεχομαι τα δικα μου κοκκινα γυαλια , απεριφραστα δηλωνω οτι ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα, αλλα πρεπει να το αποδειξει και μεσα στο γηπεδο. Κατι που σημερα ΔΕΝ εκανε.... Και, δυστυχως ή ευτυχως γι' αυτον καλειται να το αποδειξει σε (τουλαχιστον) 2 επιπλεον παιχνιδια
Δεν είναι θέμα γυαλιών. Θέμα εξυπνάδας και σοβαρότητας είναι. Και επειδή τα έχεις και τα δύο , λες αυτό που λες. Δε νομίζω ότι θα βρεθεί άνθρωπος που η σχέση του με το μπάσκετ να είναι απλώς περιστασιακή και να πει κάτι άλλο. Πόσο μάλλον αυτοί που το κατέχουν κιόλας.
Ο Παναθηναϊκός ότι είχε να αποδείξει (εάν είχε) το έχει αποδείξει με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και με τα 8 (ή 9) FF που έχει συμμετάσχει. Το σημερινό μάλλον πάρεργο είναι και τίποτα δεν προσθέτει επί της ουσίας. Δεν κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός να διαλύσει εάν δεν πάρει το πρωτάθλημα.(8/9 έχει).
Ο Ολυμπιακός διακυβεύει πολύ περισσότερα πράγματα. Μόνο για το γόητρο έχει αξία (και μεγάλη βεβαίως) η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.Σε τυφλωνουν τα πρασινα γυαλια
Σε καμια περίπτωση.Με αυτά που γράφω θεωρώ ότι κοντά στα 4 χρόνια εδώ μέσα το έχω αποδείξει και με το παραπάνω. Θες η μπασκετική αξία των παικτών, θες ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ευτυχία να έχει τον πιο πετυχημένο προπονητή που κυκλοφορεί στην πιάτσα, θες ότι η φανέλα του κοντεύει να γίνει σαν το λογότυπο της Subaru θες ότι μάλλον έχω μεγαλώσει για αυτές τις μαλακίες, μάλλον με έχουν 'γλιτώσει' από το άγχος των γυαλιών αλλά βεβαίως δεν μπορώ να ξαναψάχνω το 'κλειδωμένο' thread για να το αποδείξω.
Όποιος κανει τον κόπο να διαβάζει τις μαλακιούλες που γράφω μπορεί άνετα να το διαπιστώσει.Υ.Γ Κι ένα τελευταίο: Ο Παναθηναϊκός φέτος παιχνίδι κρίσιμο, δεν έχει χάσει.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**Το ποιο??? **Αυτό άστο καλύτερα. *(δεν έχει να κάνει με αυτό που εσύ γράφεις βεβαίως) *Το 2ο ναι ήταν ανόητο! Αστον ρε Μήτσο αφού την έχει καρφώσει τη μπάλα
Ο Παναθηναϊκός σήμερα ήταν αρκετά καλύτερος απ'ότι στο ΟΑΚΑ. Παρ ότι αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ήταν ουσιαστικά παιχνίδι επιβίωσης
Μετά το περσινό sweep και τα χρήματα που δαπανήθηκαν έτσι και επαναλαμβανόταν η ίδια ιστορία θα γινόταν χαμός.
Σήμερα πήρε παραπάνω συμμετοχή ο Βούγιανιτς από ότι μπορεί να σηκώσει ΙΜΗΟ αυτή τη χρονική στιγμή, με αποτέλεσμα ενώ όσο άντεχε να είναι εξαιρετικός , όταν κουράστηκε αστοχούσε σε σουτ που ήταν γι αυτόν πέναλτι.
Ο Μήτσος ήταν άριστος σήμερα , ενώ ο Σισκάουσκας ,που μάλλον μερικές φορές με κάνει να πιστέψω ότι του έχει δώσει εν λευκώ την ομάδα ο Ζέλικο έτσι όπως παίζει, δε με ικαοποίησε.Έχεις απόλυτο δίκιο, μιλούσα για λάθος φάουλ
Όντως, δεν ήταν καλός ο Σισκάουσκας σήμερα, ενώ ο ΔΙαμαντίδης επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις (αμυντικά και επιθετικά). Δεν είναι μόνο οι 9 πόντοι και οι 8-9 ασιστ, αλλά η όλη οργάνωση του παιχνιδιού (και οι πολλές πάσες σε ελεύθερους παίκτες). Απλώς ο αμυντικός του ζήλος πολλές φορές τον οδηγεί σε λάθος επιλογές.
-
Ο Μήτσος ήταν άριστος σήμερα , ενώ ο Σισκάουσκας ,που μάλλον μερικές φορές με κάνει να πιστέψω ότι του έχει δώσει εν λευκώ την ομάδα ο Ζέλικο έτσι όπως παίζει, δε με ικαοποίησε.Έχεις απόλυτο δίκιο, μιλούσα για λάθος φάουλ
Όντως, δεν ήταν καλός ο Σισκάουσκας σήμερα, ενώ ο ΔΙαμαντίδης επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις (αμυντικά και επιθετικά). Δεν είναι μόνο οι 9 πόντοι και οι 8-9 ασιστ, αλλά η όλη οργάνωση του παιχνιδιού (και οι πολλές πάσες σε ελεύθερους παίκτες). Απλώς ο αμυντικός του ζήλος πολλές φορές τον οδηγεί σε λάθος επιλογές.
Ο Μήτσος ολοένα και καλύτερος θα είναι ειδικά τώρα που αρχίζει και παίρνει ανάσες. Μπήκε και την καλύψαμε τη διαφορά της 4η περιόδου αλλά αυτός ο Δήμος ...
-
για το Άρης-Πανιώνιος έχει να πει κανείς κάτι?
3 φάουλ σε 3 πρώτα λεπτά στον Ουίλκινσον....άλλα 3 στον Μάσει με το που μπήκε και ενώ ο Άρης παίζει με 3 ψηλούς που ο ένας είναι ο...Φλέτσερ αφου είναι τραυματίας ο Γιαννούλης!!Τυχαίο μάλλον!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Μήτσος ολοένα και καλύτερος θα είναι ειδικά τώρα που αρχίζει και παίρνει ανάσες. Μπήκε και την καλύψαμε τη διαφορά της 4η περιόδου αλλά αυτός ο Δήμος ...
Αυτό είναι αλήθεια. Πλέον που μπορεί να παίζει 28-30 λεπτά, είναι σε θέση να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Βελτιώνει το παιχνίδι του συνεχώς και γίνεται ολοένα και καλύτερος. Παίζει εκπληκτική άμυνα, κλέβει, κόβει, οργανώνει, πασάρει και πλέον σουτάρει και πολύ αξιόπιστα.
Όπως είπες, δυστυχώς ο Ντικούδης δεν ήταν και πολύ καλά σήμερα(όπως αρνητικός ήταν και ο Μπετσίροβιτς). Αν μπορούσαμε να έχουμε ένα δυνατό πεντάρι θα γινόταν να παίζει ενίοτε και ο Μπατιστ στο 4 για να γίνεται ένα ακόμα καλύτερο rotation.
Υ.Γ 1: Ο ΠΟλίτης έβλεπε πάλι τη συγκλονιστική μονομαχία Διαμαντίδη - Μασιγιάουσκας. Που σκατά την είδε ρε παιδιά;
-
Αυτό είναι αλήθεια. Πλέον που μπορεί να παίζει 28-30 λεπτά, είναι σε θέση να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Βελτιώνει το παιχνίδι του συνεχώς και γίνεται ολοένα και καλύτερος. Παίζει εκπληκτική άμυνα, κλέβει, κόβει, οργανώνει, πασάρει και πλέον σουτάρει και πολύ αξιόπιστα.
Όπως είπες, δυστυχώς ο Ντικούδης δεν ήταν και πολύ καλά σήμερα**(όπως αρνητικός ήταν και ο Μπετσίροβιτς)**. Αν μπορούσαμε να έχουμε ένα δυνατό πεντάρι θα γινόταν να παίζει ενίοτε **και ο Μπατιστ **στο 4 για να γίνεται ένα ακόμα καλύτερο rotation.
Υ.Γ 1: Ο ΠΟλίτης έβλεπε πάλι τη συγκλονιστική μονομαχία Διαμαντίδη - Μασιγιάουσκας. Που σκατά την είδε ρε παιδιά;
-Έγραψα μια καλή κουβέντα προχθές γι αυτόν , απευθυνόμενος στο Χρήστο, και φρόντισε να μου τη βγάλει ξινή
-Προσωπικά σήμερα περίμενα τον Μπατίστ να παίξει περισσότερο. Ηταν πολύ καλός. Εκείνο που πρέπει να συμβαίνει είναι το εξής: Ο Μπατίστ δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον Σχορτσιανίτη. Ο Τομάσεβιτς όντας ψηλότερος και εξυπνότερος μπορεί να παίξει τον Σχορτιανίτη από μπροστά. Back door πάσα δεν διακυνδυνεύουμε στην κατάντια που είναι ο Σοφοκλής , οπότε μάλλον σήμερα κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε και δεν έπαιξε πολύ ο Μπατιστ.
Υ.Γ Καλά ...Πολίτης, άστα να πάνε
-
Επίσης, όπως πολύ σωστά είπες ο Βούγιανιτς τώρα είναι για το πολύ 10-12 λεπτά ως οργανωτής. Γι' αυτό το λόγο η ενδεχόμενη επιστροφή Σπανούλη θα μας έκανε πολύ καλό, όχι μόνο εκτελεστικά αλλά και οργανωτικά.
ΑΥτή τη στιγμή ο καλύτερος μας πλέι μέικερ είναι και ο καλύτερος αμυντικός, άρα επιρρεπής σε φάουλ, συνεπώς χρειάζεται και κάποιος αξιόπιστος οργανωτης για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις.
ΘΑ συμφωνήσω επίσης απόλυτα με τον ταξιδευτή σχετικά με τον Μπατιστ. Ο Τομάσεβιτς είναι έξυπνος και μπορεί να παίξει το ΣΟφοκλή στην άμυνα. ΑΠό την άλλη ο Μπατιστ μπορεί πιο εύκολα να τον τραβήξει έξω και να παίξουν κάποιο καλό πιν 'ν ρολ με τον Διαμαντίδη. Δεν ξέρω μήπως απέναντι στον ΣΟφοκλή θα μπορούσε να βγει και ο Γιαφτόκας που έχει σωματικά προσόντα. ΑΠό την άλλη βέβαια με αυτόν μέσα θα ήταν λιγάκι μαύρη τρύπα η επίθεση.
-
Επίσης, όπως πολύ σωστά είπες ο Βούγιανιτς τώρα είναι για το πολύ 10-12 λεπτά ως οργανωτής. Γι' αυτό το λόγο η ενδεχόμενη επιστροφή Σπανούλη θα μας έκανε πολύ καλό, όχι μόνο εκτελεστικά αλλά και οργανωτικά.Το κακό με τον Βούγιανιτς (ανανέωσε μέχρι το 2009) είναι ότι δεν εχει το 'κρύο αίμα' του Μήτσου. Παρασύρεται και ενθουσιάζεται και κάνει γρήγορα τις επιθέσεις. Εκανε δύο τέτοιες στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήγαν στο βρόντο. Όσο έχει καθαρό μυαλό ομως (=είναι ξεκούραστος) εκτός από οργανωτικά είναι καλός και εκτελεστικά και επίσης πολύ γρήγορος.
Για Σπανούλη: Από αυτά που διαβάζω εδώ κι εκεί η εντύπωση που έχω είναι ότι θα μένει στο Αμέρικα.ΑΥτή τη στιγμή ο καλύτερος μας πλέι μέικερ είναι και ο καλύτερος αμυντικός, άρα επιρρεπής σε φάουλ, συνεπώς χρειάζεται και κάποιος αξιόπιστος οργανωτης για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις.
+1
Το κακό είναι ότι όποιος είναι προσηλωμένος αμυντικά δεν έχει καλές επιδόσεις στην επίθεση εξαιτίας της κούρασης. Δε μιλάμε βέβαια για περιτπώσεις όπως του Μήτσου που βρίσκονται μια φορά στα 10 χρόνια και αν.ΘΑ συμφωνήσω επίσης απόλυτα με τον ταξιδευτή σχετικά με τον Μπατιστ. Ο Τομάσεβιτς είναι έξυπνος και μπορεί να παίξει το ΣΟφοκλή στην άμυνα. ΑΠό την άλλη ο Μπατιστ μπορεί πιο εύκολα να τον τραβήξει έξω και να παίξουν κάποιο καλό πιν 'ν ρολ με τον Διαμαντίδη. Δεν ξέρω μήπως απέναντι στον ΣΟφοκλή θα μπορούσε να βγει και ο Γιαφτόκας που έχει σωματικά προσόντα. ΑΠό την άλλη βέβαια με αυτόν μέσα θα ήταν λιγάκι μαύρη τρύπα η επίθεση.
Ο Μπατιστ , μην το συζητάμε , έχει εξελιχθεί σε πολύ αξιόπιστη λύση στην επίθεση.
Να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη: Η αίσθησή μου είναι ότι ο Γιαβτόκας θα μείνει και τον επόμενο χρόνο. Του δίνει δειλά δειλά χρόνο, τον έβαλε και με την Ταού στο FF είναι ένα credit αυτό, όπως και να'χει.Επειτα είναι και το άλλο: Εχει συμβόλαιο
και το παρα-άλλο: Τα συστήματα για τους ψηλούς του Παναθηναϊκού είναι και πολύπλοκα και δύσκολα. Θέλει χρόνο κάποιος για να αφομοιώσει.
Εδώ ζορίστηκε ο Σισκάουσκας στην αρχή, πόσο μαλλον ο Γιαβτόκας. Ο Τομασεβιτς θα μείνει έτσι κι αλλιώς, δεν το συζητάμε.Όλα βέβαια αυτά θα ισχύσουν σε περίπτωση που εξελιχθεί 'φυσιολογικά' η σειρά, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις.
-
φυσικα η αποψη μου δεν εχει μαλλον και ιδιαιτερη βαρυτητα και περιμενω κατανοηση αμα πω και καμια μαλακια
τεσπα.. νομιζω οτι ο βαζελος επαιξε μια χαρα και για να ειμαι ειλικρινης πιστευα πως θα κερδισει..
χαιρομαι παντως που το παλευουμε ακομα και οταν ο βαζελος εχει καλυτερη ομαδα..
στο πρωτο παιχνιδι καταλαβα οτι ο παναθηναϊκος εβαζε ευκολα καλαθια τα οποια πιστευω οτι αν υπηρχε καλυτερη αμυνα, οργανωση και δυναμη κατω απο τη ρακετα στην αμυνα και στα ριμπαουντ θα ειχαν μειωθει αρκετα.
νομιζω πως υπαρχει μεγαλυτερη διαφορα δυναμικοτητας του βαζελου με τον ολυμπιακο απ'οτι υπαρχει σε σχεση με τον ολυμπιακο και τον αρη, τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω μετα τα παιχνιδια που εχω δει ολυμπιακου-παο και ολυμπιακου-αρη. μακαρι να βγω λαθος και να γυρισει το πρωταθλημα στο λιμανι.
νομιζω πως η χρονια θα ηταν καλυτερη για τον ολυμπιακο αν επαιζαν ο ματσε και ο σοφο και αν η ομαδα οργανωθει και παιξει αυτα που μπορει να παιξει (γιατι πιστευω πως οι παιχτες μας ειναι ταλαντουχοι) η ψαλιδα αυτη της διαφορας με το βαζελο θα κλεισει αρκετα.
επισης μπορω να πω οτι ο βασιλοπουλος ειναι ταλεντακι κατα την αποψη μου παντα
απο τον πεν και τον ντομερκατ περιμενα (και περιμενω) περισσοτεραματσε εισαι τρελα με την κοκκινη φανελα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φυσικα η αποψη μου δεν εχει μαλλον και ιδιαιτερη βαρυτητα και περιμενω κατανοηση αμα πω και καμια μαλακιαTo xeiς ξαναπεί αυτό ρε:lol: ενώ εμείς που γράφουμε 5 μαλακίες παραπάνω , ανακαλύψαμε τον τροχό και γίναμε προπονητές ε!
τεσπα.. νομιζω οτι ο βαζελος επαιξε μια χαρα και για να ειμαι ειλικρινης πιστευα πως θα κερδισει..
Όλοι αυτό περίμεναν, απλώς μερικοί (εσύ) το γράφουν κιόλας
Καλά δεν πολυπαίξαμε, θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι αλλά εκείνο το 'δολοφονικό 'μας που είχαμε στην Ευρωλίγκα ακόμα το ψάχνουμε γμτ!
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]