-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λιγο μυαλο ρε φουστη μου, λιγο μυαλο.....
.....γιατι, αν υπηρχε, τοτε αυτο http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=51152 δε θα περναγε απαρατηρητο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στο BILL33 χώσε όχι στον red, δεν το έγραψε αυτόςΤι εγραψα εγω ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο BILL33 χώσε όχι στον red, δεν το έγραψε αυτός
Τι εγραψα εγω ;
Gia την αποδέσμευση του Ντούντα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι μωρε, αταλαντοι οι Σοφο, Βασιλοπουλος, Μπουρουσης, Ματσε, Πριντεζης, Σειμπουτις (που γυρνανε) Απορω γιατι τους αφηνουν να κυκλοφορουν στα παρκε
Αυτοί είναι το 'συσσωρευμένο ταλέντο';; Λάθος συννενόηση τότε.
Εμένα άλλα πράγματα και άλλα πρόσωπα μου έρχονται στο μυαλό όταν λέω 'συσσωρευμένο ταλέντο'*'Τον καιρό της μεγάλης στέγνιας' *βέβαια, είναι μια καάποια λύση να θεωρούνται συσσωρευμένο ταλέντο σε μια ομάδα ο Πρίντεζης , ο Σεϊμπούτις και ο Παναγιωτάκης
-
Για Πρίντεζη / Σεϊμπούτις συμφωνώ απόλυτα αλλά ο Βασιλόπουλος έχει τα φόντα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
αλλά ο Βασιλόπουλος έχει τα φόντα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.Θα συμφωνήσω μαζί σου ανεπιφύλακτα! Αλλά αυτό δε λέγεται 'συσσωρευμένο ταλέντο' αλλά 'δουλεύω και δικαιώνομαι'
Ο Βασιλόπουλος φέτος :
-στη φάση των ομίλων : έπαιζε 16 λεπτά κι έβαζε 5,8 πόντους με περίπου 4 ριμπάουντ (οροφή είχε τους 12 πόντους και ουκ ολίγες φορές είχε 2 και 4)
-στη φάση των 16: έπαιζε περισσότερο (περίπου 2 λεπτά) κι έβαζε λιγότερους πόντους κι έπαιρνε λιγότερα ριμπάουντ
-στη φάση των προημιτελικών (εδώ ζορίζουν τα γάλατα) : παιζει λιγότερο , περίπου 11 λεπτά, βάζει 3,5 πόντους και παίρνει 3 ριμπάουντ, δινοντας 1 ασιστ
Ζητώ συγγνώμη αλλά αυτό δε λέγεται ταλέντο, πόσο μάλλον συσσωρευμένο αλλά 'πέρασε και δεν ακούμπησε'.
Μπορεί να βελτιωθεί, γιατί δείχνει ότι εχει όρεξη για δουλειά, είναι γρήγορος , αλματερός, έχει βελτιωθεί στην άμυνα. Μπορεί να γίνει καλύτερος αλλά όχι και ότι βρήκαμε το νέο Φάνη!
ΙΜΗΟ η θέση του είναι στο '3' αν και λίγο πολύ αυτά έχουν ψιλοκαταργηθεί στο μοντέρνο μπασκετ. Βέβαια δεν έχει το σουτ γι' αυτή τη θέση, τουλάχιστο όχι ακόμη. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν έχει τις κινήσεις για να πάει πιο κοντά στο καλάθι και είναι μάλλον απίθανο να τις μάθει στα 23 του
-
ειναι ενα καλο εργαλειο..χρειαζεται σε μια καλη ομαδα και για την κατασταση του ευθυνονται ολοι...σιγουρα ειχε τα φοντα για κατι παραπανω...αλλα οπως και ο βασιλειαδης και ο μαυροκεφαλιδης εχουν μεινει καραστασιμοι..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι ενα καλο εργαλειο..χρειαζεται σε μια καλη ομαδα και για την κατασταση του ευθυνονται ολοι...σιγουρα ειχε τα φοντα για κατι παραπανω...αλλα οπως και ο βασιλειαδης και ο μαυροκεφαλιδης εχουν μεινει καραστασιμοι..αααααααααυτό ακριβώς!!! εργαλείο.
-
*'Τον καιρό της μεγάλης στέγνιας' *βέβαια, είναι μια καάποια λύση να θεωρούνται συσσωρευμένο ταλέντο σε μια ομάδα ο Πρίντεζης , ο Σεϊμπούτις και ο ΠαναγιωτάκηςΑυτο που λες τωρα, το κραταω και εν καιρω θα στο βαλω σε quote για να μην ξεχνιομαστε
Ο Βασιλοπουλος ΔΕΝ ειναι στην ιδια μοιρα με τον Βασιλειαδη (και κυριως) τον Μαυροκεφαλιδη. Αν ψαχνεις με τους στεγνους αριθμους να βγαλεις ακρη, θα σου μεινουν οι εντυπωσεις και θα χασεις την ουσια (στον πρωτο τελικο, βεβαια, και στα ματς του ημιτελικου, που ειναι και η αξια του πραγματος, ακομα κι οι αριθμοι σε διαψευδουν). Αν νομιζεις οτι το αναρχο κι ασταθες παιχνιδι του φετινου Ολυμπιακου ειναι καθρεφτης για το ταλεντο και το potential του παικτη, κανεις τεραστιο λαθος. Θα στο πω με ορους που θα καταλαβεις καλυτερα Αν ηταν στον Παναθηναικο, η πενταδα θα ξεκιναγε απο τον Διαμαντιδη και αυτον....
Το παιχνιδι των Πριντεζη και Σειμπουτις (κυριως), μαλλον δεν το παρακολουθησες και πολυ φετος. Το κραταω κι αυτο, να μη λες οτι δε σου τα 'λεγα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
*'Τον καιρό της μεγάλης στέγνιας' *βέβαια, είναι μια καάποια λύση να θεωρούνται συσσωρευμένο ταλέντο σε μια ομάδα ο Πρίντεζης , ο Σεϊμπούτις και ο Παναγιωτάκης
Αυτο που λες τωρα, το κραταω και εν καιρω θα στο βαλω σε quote για να μην ξεχνιομαστε
Ο Βασιλοπουλος ΔΕΝ ειναι στην ιδια μοιρα με τον Βασιλειαδη (και κυριως) τον Μαυροκεφαλιδη. Αν ψαχνεις με τους στεγνους αριθμους να βγαλεις ακρη, θα σου μεινουν οι εντυπωσεις και θα χασεις την ουσια (στον πρωτο τελικο, βεβαια, και στα ματς του ημιτελικου, που ειναι και η αξια του πραγματος, ακομα κι οι αριθμοι σε διαψευδουν). Αν νομιζεις οτι το αναρχο κι ασταθες παιχνιδι του φετινου Ολυμπιακου ειναι καθρεφτης για το ταλεντο και το potential του παικτη, κανεις τεραστιο λαθος. Θα στο πω με ορους που θα καταλαβεις καλυτερα Αν ηταν στον Παναθηναικο, η πενταδα θα ξεκιναγε απο τον Διαμαντιδη και αυτον....
Το παιχνιδι των Πριντεζη και Σειμπουτις (κυριως), μαλλον δεν το παρακολουθησες και πολυ φετος. Το κραταω κι αυτο, να μη λες οτι δε σου τα 'λεγα-Kράτο το αλλά δεν το λέω με κακή πρόθεση.Αυτό είναι σίγουρο. Είναι απλά μια πραγματικότητα
-Απόλυτο δίκιο: Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου φέτος τους άλλους μικρούς. (είχα κι ένα πρωτάθλημα Ευρώπης να παρακολουθώ:yahoo: , πώς να τα προλάβω όλα; )
-Αυτό που λέω εγώ , όχι πάντα με επιτυχία (άλλο θέλω να πω και άλλο 'βγαίνει' από το γράψιμο) είναι ότι : σαν μπασκετική παιδεία, ο Βασιλόπουλος (στο ξεκίνημά του ) δεν είναι ούτε Φάνης ούτε Φώτσης ούτε καν ...Μυριούνης & Οικονόμου (για να ξεθάψουμε και κανέναν 'πεθαμένο')
-Πρώτος εγώ θα χαρώ να διαψευστώ για τον Βασιλόπουλο. Εδώ χαίρομαι που -σχεδόν-έχω διαψευστεί για τον Saniboy, σε παίχτη της Εθνικής θα χαρώ ακόμα περισσότερο. Κι αυτό είναι , επίσης σίγουρο.
-Ειλικρινά μιλώντας : Αυτό με τον Παναθηναϊκό δεν το κατάλαβα. Αν και δεν πολυτρελαίνομαι με τον Μήτσο, η σύγκρισή του με τον Βασιλόπουλο, από εναν άνθρωπο που ξέρει μπάσκετ, είναι ιεροσυλία. Τωρα εάν εννοείς, ότι θα καθόταν στον πάγκο ο Λιθουανός για να παίξει ο Βασιλόπουλος...δε νομίζω ότι κάποιος προπονητής που έχει ...σώας τα φρένας θα έκανε τέτοιο πράγμα
-Οι αριθμοί, το καλό που έχουν , είναι ότι σχεδόν πάντα σου περιγράφουν μια κατάσταση, χωρίς 'ναι μεν αλλά'. Σχεδόν. (π.χ δεν περιγράφουν παρά μόνο εμμέσως την αμυντική προσήλωση ενός παίχτη)
-
-Ειλικρινά μιλώντας : Αυτό με τον Παναθηναϊκό δεν το κατάλαβα. Αν και δεν πολυτρελαίνομαι με τον Μήτσο, η σύγκρισή του με τον Βασιλόπουλο, από εναν άνθρωπο που ξέρει μπάσκετ, είναι ιεροσυλία. Τωρα εάν εννοείς, ότι θα καθόταν στον πάγκο ο Λιθουανός για να παίξει ο Βασιλόπουλος...δε νομίζω ότι κάποιος προπονητής που έχει ...σώας τα φρένας θα έκανε τέτοιο πράγμαΠοια συγκριση;
Ειπα 'τον Διαμαντιδη ΚΑΙ αυτον'
Το πως ειναι δυνατον να μην πολυτρελαινεσαι για τον Διαμαντιδη μου ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το εμπεδωσω.... Προχτες που ηταν κακος, ηταν στιγμες που ολος ο ΠΑΟ επνεε τα λοισθια (και μη μου πεις κερδιζε κλπ.- η εικονα του Ολυμπιακου ηταν ντροπιαστικη )
Επισης... ειπε κανεις οτι ο Λιθουανος θα καθοταν στον παγκο;
Τι λες για Μαχμουντί; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
-Ειλικρινά μιλώντας : Αυτό με τον Παναθηναϊκό δεν το κατάλαβα. Αν και δεν πολυτρελαίνομαι με τον Μήτσο, η σύγκρισή του με τον Βασιλόπουλο, από εναν άνθρωπο που ξέρει μπάσκετ, είναι ιεροσυλία. Τωρα εάν εννοείς, ότι θα καθόταν στον πάγκο ο Λιθουανός για να παίξει ο Βασιλόπουλος...δε νομίζω ότι κάποιος προπονητής που έχει ...σώας τα φρένας θα έκανε τέτοιο πράγμα
Ποια συγκριση;
Ειπα 'τον Διαμαντιδη ΚΑΙ αυτον'
Το πως ειναι δυνατον να μην πολυτρελαινεσαι για τον Διαμαντιδη μου ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το εμπεδωσω.... Προχτες που ηταν κακος, ηταν στιγμες που ολος ο ΠΑΟ επνεε τα λοισθια (και μη μου πεις κερδιζε κλπ.- η εικονα του Ολυμπιακου ηταν ντροπιαστικη )
Επισης... ειπε κανεις οτι ο Λιθουανος θα καθοταν στον παγκο;
Τι λες για Μαχμουντί;Eντάξει ρε, είπα ότι δεν κατάλαβα, μην κάνεις έτσι
Και όταν ήταν μέσα, δεν έκανε σπουδαία πράγματα ο Μήτσος προχθές, πέρα του τελευταίου λεπτού του 1ου ημιχρόνου.
Και μπάλες πούλησε και άστοχος ήταν και δεν είχε καθαρές επιλογές στην επίθεση. Αλλοι τράβηξαν το κάρο προχθές και ειδικά ο Κωστάκης με του (-ιτς).Ο Μαχμουντί μου αρέσει πολύ
-
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=88884
τιτλοι τελους για εναν μεγαλο παικτη -
Και όταν ήταν μέσα, δεν έκανε σπουδαία πράγματα ο Μήτσος προχθές, πέρα του τελευταίου λεπτού του 1ου ημιχρόνου.
Και μπάλες πούλησε και άστοχος ήταν και δεν είχε καθαρές επιλογές στην επίθεση. Αλλοι τράβηξαν το κάρο προχθές και ειδικά ο Κωστάκης με του (-ιτς).Γενικά δε σου πολυαρέσει η Μητσάρα ή μιλάς για προχθές μόνο; Αν και ΠΑΝΑΘΑ όποτε μπαίνω στο φόρουμ ψάχνω κείμενα του Red Army. Simply the best. Δωσε και άλλο.
-
Και μπάλες πούλησε και άστοχος ήταν και δεν είχε καθαρές επιλογές στην επίθεση. Αλλοι τράβηξαν το κάρο προχθές και ειδικά ο Κωστάκης με του (-ιτς).Γενικά δε σου πολυαρέσει η Μητσάρα ή μιλάς για προχθές μόνο; Αν και ΠΑΝΑΘΑ όποτε μπαίνω στο φόρουμ ψάχνω κείμενα του Red Army. Simply the best. Δωσε και άλλο.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Moυ αρέσει , μην πέσει και κανένα ταβάνι και με πλακώσει απλώς δεν τρελαίνομαι.Κάνει απίστευτα πράγματα, απλώς τον ήθελα ένα τέτοιο παίχτη πιο θεαματικό. Όπως και να'χει, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Πάντως στο συγκεκεριμένο ποστ, μιλούσα μόνο για το προχθεσινό παιχνίδιhttp://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=88884
τιτλοι τελους για εναν μεγαλο παικτηΜεγάλος παίχτης τεράστιο μέγεθος. Ίσως ο τελευταίος μιας μεγάλης φουρνιάς ( ο Στογιάκοβιτς είναι αρκετά νεότερος) Γιούγκων, που δε θα υπάρξει εύκολα άλλη του ίδιου βεληνεκούς. Όσο για εμάς: Κυριολεκτικά μας απογείωσε και αγαπήθηκε όσο λίγοι
Εύχομαι να μείνει στο μπάσκετ από άλλο πόστο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
κόλαση! κόλαση!
DHI το αποτελεσμα μετραει.......
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
παει κι αυτό το πρωταθλημα...
να δουμε θα κάνει νικη ο θρύλος ή....Ναι μωρε, μια νικη θα του την δωσουμε, για να μην κλαινε τα παιδια.....το μονο κακο ειναι οτι βλεπουν τα 4 αστερια στις φανελες μας και κομπλαρουν
Κανονικα ουτε ενα αστερι δεν θα επρεπε να εχετε. Και τα 4 με την διαιτησια τα πηρατε. Ο θρυλος εχει ενα αστερι αλλα με την αξια του.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 73-38 ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
Εσυ κρατα το σκορ και εμεις να μαζευουμε Ευρωπαικες κουπες
Ο πελταης εχει παντα δικιο -
Το ειχα προβλεψει
Παρα το 5 φαουλ στον Μπουρσουση και τα 4 στο κτηνος ο Ολυμπιακος νικησε. Για μενα δεν ηταν ο Ματσε ο καλυτερος παικτης ,αλλα ο Ακερ.
-
Kai μετά λένε ότι στο basket κερδίζει ο καλύτερος
Μαγική εικονα το σημερινό αποτέλεσμα
Τίποτα δεν προδίκαζε το τελικό αποτέλεσμα , ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά προηγήθηκε στην 4η περίοδο.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]