Ο χρήστης Asimov έγραψε:
*'Τον καιρό της μεγάλης στέγνιας' *βέβαια, είναι μια καάποια λύση να θεωρούνται συσσωρευμένο ταλέντο σε μια ομάδα ο Πρίντεζης , ο Σεϊμπούτις και ο Παναγιωτάκης
Αυτο που λες τωρα, το κραταω και εν καιρω θα στο βαλω σε quote για να μην ξεχνιομαστε
Ο Βασιλοπουλος ΔΕΝ ειναι στην ιδια μοιρα με τον Βασιλειαδη (και κυριως) τον Μαυροκεφαλιδη. Αν ψαχνεις με τους στεγνους αριθμους να βγαλεις ακρη, θα σου μεινουν οι εντυπωσεις και θα χασεις την ουσια (στον πρωτο τελικο, βεβαια, και στα ματς του ημιτελικου, που ειναι και η αξια του πραγματος, ακομα κι οι αριθμοι σε διαψευδουν). Αν νομιζεις οτι το αναρχο κι ασταθες παιχνιδι του φετινου Ολυμπιακου ειναι καθρεφτης για το ταλεντο και το potential του παικτη, κανεις τεραστιο λαθος. Θα στο πω με ορους που θα καταλαβεις καλυτερα Αν ηταν στον Παναθηναικο, η πενταδα θα ξεκιναγε απο τον Διαμαντιδη και αυτον....
Το παιχνιδι των Πριντεζη και Σειμπουτις (κυριως), μαλλον δεν το παρακολουθησες και πολυ φετος. Το κραταω κι αυτο, να μη λες οτι δε σου τα 'λεγα
-Kράτο το αλλά δεν το λέω με κακή πρόθεση.Αυτό είναι σίγουρο. Είναι απλά μια πραγματικότητα
-Απόλυτο δίκιο: Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου φέτος τους άλλους μικρούς. (είχα κι ένα πρωτάθλημα Ευρώπης να παρακολουθώ:yahoo: , πώς να τα προλάβω όλα; )
-Αυτό που λέω εγώ , όχι πάντα με επιτυχία (άλλο θέλω να πω και άλλο 'βγαίνει' από το γράψιμο) είναι ότι : σαν μπασκετική παιδεία, ο Βασιλόπουλος (στο ξεκίνημά του ) δεν είναι ούτε Φάνης ούτε Φώτσης ούτε καν ...Μυριούνης & Οικονόμου (για να ξεθάψουμε και κανέναν 'πεθαμένο')
-Πρώτος εγώ θα χαρώ να διαψευστώ για τον Βασιλόπουλο. Εδώ χαίρομαι που -σχεδόν-έχω διαψευστεί για τον Saniboy, σε παίχτη της Εθνικής θα χαρώ ακόμα περισσότερο. Κι αυτό είναι , επίσης σίγουρο.
-Ειλικρινά μιλώντας : Αυτό με τον Παναθηναϊκό δεν το κατάλαβα. Αν και δεν πολυτρελαίνομαι με τον Μήτσο, η σύγκρισή του με τον Βασιλόπουλο, από εναν άνθρωπο που ξέρει μπάσκετ, είναι ιεροσυλία. Τωρα εάν εννοείς, ότι θα καθόταν στον πάγκο ο Λιθουανός για να παίξει ο Βασιλόπουλος...δε νομίζω ότι κάποιος προπονητής που έχει ...σώας τα φρένας θα έκανε τέτοιο πράγμα
-Οι αριθμοί, το καλό που έχουν , είναι ότι σχεδόν πάντα σου περιγράφουν μια κατάσταση, χωρίς 'ναι μεν αλλά'. Σχεδόν. (π.χ δεν περιγράφουν παρά μόνο εμμέσως την αμυντική προσήλωση ενός παίχτη)