-
Μα να ξυπνάς από τα χαράματα (10πμ) για να πας στην σχολή και έξω να ρίχνει καρέκλες? Ανήκουστο κύριοι, ανήκουστο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:rant:
Μα να ξυπνάς από τα χαράματα (10πμ) για να πας στην σχολή και έξω να ρίχνει καρέκλες? Ανήκουστο κύριοι, ανήκουστο.Ξαναπεσε για υπνο ρε! Εγω που πηγα να δωσω μαθημα κ σηκωθηκα στις 6:30(να πιασουμε και θεση τρομαρα μας) τι να πω?
Κ εχω κ ταξιδι σημερα -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα να ξυπνάς από τα χαράματα (10πμ) για να πας στην σχολή και έξω να ρίχνει καρέκλες? Ανήκουστο κύριοι, ανήκουστο.ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Προκομένο το κιντ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα να ξυπνάς από τα χαράματα (10πμ) για να πας στην σχολή και έξω να ρίχνει καρέκλες? Ανήκουστο κύριοι, ανήκουστο.Οταν πηγαινα και εγω στην σχολη το 10πμ το θεωρουσα χαραματα. Τωρα ξυπναω μεσανυχτα(6πμ) για να παω στην μοναδα μου
-
Και για να αποδείξω πόσο προκομμένος είμαι, θα πάω σχολή.
Πολύ καλημέρα σας!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και για να αποδείξω πόσο προκομμένος είμαι, θα πάω σχολή.Πολύ καλημέρα σας!
εύγε εύγε! κι εγώ στο Αγγλία αν ήταν να μη πηγαίνω σχολή όταν έβρεχε...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αλλα οι παλιοορμονες θελουν ενα μηνα διαβασμα..
Ε ορμόνες είναι αυτές. Διάβασέ τες καλά θα σε βαηθήσουν να καταλάβεις τις γυναίκες που έχουν μπόλικα προβλήματα με δ'αύτες .
Για να καταλάβεις τις γυναικες πρέπει, να σταματησεις να σκέφταισε σαν αντρας.....μαλλον συγνωμη....πρέπει να σταματησεις να σκέφτεσαι γενικά!
Μα να ξυπνάς από τα χαράματα (10πμ) για να πας στην σχολή και έξω να ρίχνει καρέκλες? Ανήκουστο κύριοι, ανήκουστο.Και εχεις δανίσει το σουζούκι στον πλάτανο σήμερα,ε?
Και για να αποδείξω πόσο προκομμένος είμαι, θα πάω σχολή.
Πολύ καλημέρα σας!
εύγε εύγε! κι εγώ στο Αγγλία αν ήταν να μη πηγαίνω σχολή όταν έβρεχε...
Για εμας εκει όταν ΔΕΝ έβρεχε και ΔΕΝ έρχινε χαλάζι...τότε θα λέγαμε.....ξύπνησα 9 το πρωι να πάω uni και έχει λιακάδα ρε πούστη!
-
τρελη βροχη μιλαμε..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
εμενα μοθ βγαζει αυτοYour invitation to join this conversation could not be delivered to Mirage*red+u.
τι εχεις κανει ρε?
Είχα κάνει sign out
-
Πφφφ....του νώε καλύτερη ήταν.
-
δε ζουσα τοτες..
το κορυφαιο ηταν ομως βρεγμενες τουριστριες στο κεντρο...
-
-
Oύτε εγώ, αλλά έχω εμπιστευτικές πληροφορίες ότι έγινε χαμός.
Όντως, το θέαμα ήταν απίθανο...
-
μη σταματας μη σταματας να βρεχεις!!
-
Εδώ δεν έβρεξε πολύ. Τουλάχιστον να ριχνε μια μπόρα να το φχαριστιόμασταν. Ήθελα να πάω βόλτα στην βροχή.
-
αφου δε βλεπεις τπτ..τι να πας βολτα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πφφφ....του νώε καλύτερη ήταν.Εκείνες ήταν εποχές...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εδώ δεν έβρεξε πολύ. Τουλάχιστον να ριχνε μια μπόρα να το φχαριστιόμασταν. Ήθελα να πάω βόλτα στην βροχή.Εγώ πήγα
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πφφφ....του νώε καλύτερη ήταν.
Εκείνες ήταν εποχές...
Θεος!
-
Κυριες και κυριοι καλημερα σας ...
Σημερα ειναι τεταρτη και συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες αυριο θα ειναι πεμπτη!!!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]