-
Στην Χαλκιδική μετά την περσινή φωτιά γίνεται πανικός από κουνούπια. Στο χωριό Χανιώτης και γενικότερα στην περιοχή που κάηκε, ήδη από τις 14:00 τα κουνούπια πραγματοποιούσαν καταδρομικές επιθέσεις. Ακόμα και περπατώντας σου ορμούσαν ακάθεκτα. Είπα ο δόλιος να πλύνω το αυτοκίνητο και μέτρησα 15 τσιμπήματα. Τρελή φαγούρα. Προφανώς επειδή κάηκε όλη η βλάστηση επάνω κατέβηκαν κάτω. Η φύσις εκδικείται...
-
σπερα σε ολους πλην ρατανπλαν..
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ή στραβά πάει ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε... Κάνεις σχέση με μια γυναίκα. Τη χαϊδεύεις το πρωϊ στο ξύπνημα κάτι θα βρει να γκρινιάξει. Δεν την χαιδεύεις στο βαθμό που θα ήθελε πάλι γκρινιάζει ότι έχεις αλλάξει και δεν είσαι όπως ήσουν στην αρχή . Κάνεις υπομονή μια, κάνεις δύο, τρεις μετά νιώθεις πως γίνεσαι και μπούφος και μετά... Από'δω παν κι'άλλες...Αμάν πια... όλες ζαλίζουν. Αχάριστες...Εμ το ξεκινας λαθος....απο την αρχη πρέπει να σκισεις την γάτα....να σε χαιδευει αυτη το πρωί...και το βράδυ κλπ!
Aδη......τον βρήκες τον άντρα που έψαχνες?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τέτοια μαθήματα δεν παίζουν εδώ (εκτός από κανένα επιλογής). Μωρέ μια ιδέα την έχω αλλά ρωτάνε διαστημικά πράματα.
αυτο δεν ειναι καλο
καλη επιτυχια παντως...Ή στραβά πάει ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε..
το 2ο (στραβα αρμενιζουμε να μην πω ψ*λαρμενιζουμε )
Κάνεις σχέση με μια γυναίκα.
και με δυο αμα μπορεις, ακομα καλυτερα
εμενα βεβαια ουτε η παλαμη μου δεν μου καθεται αλλα τεσπαΤη χαϊδεύεις το πρωϊ στο ξύπνημα κάτι θα βρει να γκρινιάξει.
εδω αδερφε εισαι φαουλ παντως! και εγω θα ξενερωνα αν η κοπελα μου με χαϊδευε πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι..
. Κάνεις υπομονή μια, κάνεις δύο, τρεις μετά νιώθεις πως γίνεσαι και μπούφος και μετά... Από'δω παν κι'άλλες...Αμάν πια... όλες ζαλίζουν. Αχάριστες...
γι'αυτο πρεπει απο την αρχη να της πεις οτι γινεται κουραστικη με τη συμπεριφορα της και αμα συνεχισει θα λαβεις μετρα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ή στραβά πάει ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε... Κάνεις σχέση με μια γυναίκα. Τη χαϊδεύεις το πρωϊ στο ξύπνημα κάτι θα βρει να γκρινιάξει. Δεν την χαιδεύεις στο βαθμό που θα ήθελε πάλι γκρινιάζει ότι έχεις αλλάξει και δεν είσαι όπως ήσουν στην αρχή . Κάνεις υπομονή μια, κάνεις δύο, τρεις μετά νιώθεις πως γίνεσαι και μπούφος και μετά... Από'δω παν κι'άλλες...Αμάν πια... όλες ζαλίζουν. Αχάριστες...
Εμ το ξεκινας λαθος....απο την αρχη πρέπει να σκισεις την γάτα....να σε χαιδευει αυτη το πρωί...και το βράδυ κλπ!
Aδη......τον βρήκες τον άντρα που έψαχνες?
τι να σκισεις και συ βρε..
για μπασκετ τον ειπα τον ροζ...δεν τον ειπα για τις ανωμαλιες που κανεις με τον κιντ!
-
Ειναι γνωστό ότι τα σκυλακια κυνηγανε τις γάτες και τισ σκιζουν.....που και που μας βγάζουν κανα μάτι....αλλα οκ.
Εγω με το kid οργωνουμε τα βουνα γιατί είμαστε Χεράδες (εγω δλδ, το κιντ ειναι κουλο) εσυ με τον ροζ.....να πατε για κανα φραπογαλο!
-
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω με το kid οργωνουμε τα βουνα γιατί είμαστε Χεράδες (εγω δλδ, το κιντ ειναι κουλο) εσυ με τον ροζ.....να πατε για κανα φραπογαλο!
βρε ο μικρος κοντευει να ανοιξει φυτωριο..ημαρτον!
-
Πως μπορει να συγκεντρωθει κανεις να διαβασει με ολα τα πιτσιρικια να σκουζουν στα μπαλκονια?
-
Γιατί, μπορεί να συγκεντρωθεί με τόσα γκομενάκια γύρω του;
-
Εγω παλι πηγα για 3 καφεδες σημερα! Αλλα σιγα σιγα(μολις φαω τα σουβλακια μου αρχιζω)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί, μπορεί να συγκεντρωθεί με τόσα γκομενάκια γύρω του;ψιτ κυριος...ειμαστε και οι 2 δεσμευμενοι!!
ασ'τα γκομενακια ησυχα!!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πως μπορει να συγκεντρωθει κανεις να διαβασει με ολα τα πιτσιρικια να σκουζουν στα μπαλκονια?Eγω πάντως πέρυσι στην εξεταστική είχα πάρει το λαστιχο και τα καταβρεξα τα (^(%^*&(%. 4 το μεσημερι και να σκουζουν!! (παιζανε κατω)
Και καλά οτι πότιζα και μου ξεφυγαν τα νερα Μια μανα πάντως το πιασε το νοημα και τα μάζεψε...
-
-
Ευτυχώς που δεν σε έχω γειτόνισσα, κάθε μέρα στο τμήμα θα μασταν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ευτυχώς που δεν σε έχω γειτόνισσα, κάθε μέρα στο τμήμα θα μασταν.Εσυ ακομα παιζεις μπαλα στην γειτονια??
-
Της εχουνε ξανακανει παρατηρηση της συγκεκριμενης! Τα κατεβαζει μεσα στο μεσημερι στον κήπο (διπλα ακριβως απο μενα).
Ενταξει, πρέπει να υπαρχει και λιγο σεβασμος στους υπόλοιπους...
-
Τι σου φταινε τα παιδακια και τα καταβρεχεις κυρα μου?
Τη μανα επρεπε να κανεις μουκεμα!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ευτυχώς που δεν σε έχω γειτόνισσα, κάθε μέρα στο τμήμα θα μασταν.
Εσυ ακομα παιζεις μπαλα στην γειτονια??
Εγώ παίζω μπάλα παντού.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]