-
Έχετε χαζεψει λιγο ε;
-
Χαιρόμαστε για σένα βρε!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χαιρόμαστε για σένα βρε!Α τι καλά! Εγώ δεν πολυχαίρομαι όμως.
-
Πραγματικά ο θεος ειναι σαδιστής, μια χαρα ειμασταν στον παραδεισο μονοι μας....μας φέρνει την ΕΥΑ σα ζωα εμεις πέφτουμε στην λούμπα της Ευας, τρώμε το μήλο....τον πούλο! Η οποία ήταν και τόσο ζώο που ούτε τα 2 παιδια μας δεν μπορούσε να μεγαλώσει σωστά....σφαχτηκανε μεταξυ τους!
Φτανουμε στο σήμερα λοιπον......δεν λέω....ειναι απαραιτητες....μη χεσω....καλα ζωα συνεχιζουμε και ειμαστε μετά απο τόσες χιλιαδες χρονια.......λιγο μυαλο δεν μπορεις να τους δωσεις θεουλη μου....λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ελεος!!!!!!!!!!
Και μετά αναρωτιέμαι γιατι είναι bisexual το kid.....μικρο παιδι ειναι....με αυτα που βλέπει δοκιμαζει και απο τα δυο....θα διαλεξω σου λέει το καλήτερο!
-
-
Ωπ.....ήταν μυστικό?
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και μετά αναρωτιέμαι γιατι είναι bisexual το kid.....μικρο παιδι ειναι....με αυτα που βλέπει δοκιμαζει και απο τα δυο....θα διαλεξω σου λέει το καλήτερο!
Κι από τα δύο; Τι εννοείς; Το μήλο και το φίδι;
-
Αν με πιάνεις.....του αρέσει το πεινιρλι.......αλλα γουστάρει και την λουκανικόπιτα....
-
Να του πεις ότι το πεϊνιρλί είναι πιο πλούσιο σε υλικά από τη λουκανικόπιτα.
Σταδιάλα και πεινάω...
-
συνηνοηθηκαμε, η απλα ανταλλαξαμε αποψεις για τα σνακ?
-
εγώ μόλις γύρισα από ταβέρνα στη Γλυφάδα, παϊδάκια, σουβλάκια(καλαμάκια) κτλπ
-
που ναι ο βαγνκνερ...που ναι ο charmak...κανενας πια δεν εχει μεινει..
μονο κιντ...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
συνηνοηθηκαμε, η απλα ανταλλαξαμε αποψεις για τα σνακ?both
-
πωωωωπωωω,μου πεσε βαρυ το αρνι γμτ κτμ.. Και ηπια και 1 λιτρο κοκα κολα και δεν εκανε τπτ.. Παω να σβουρηξω σε λιγο με το bravo μπας και χωνεψουμε...
-
Κανενας στο σουβλατζιδικο σημερα? Ακομα να χωνεψετε ρε απο το μεσημερι??
-
Χωνεψαμε χωναψαμε,ενα leon 20VT που το παιζε μορτης...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χωνεψαμε χωναψαμε,ενα leon 20VT που το παιζε μορτης...Κυριακή σήμερα κ είπες το χρέπι σου να το κυκλοφορήσεις;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χωνεψαμε χωναψαμε,ενα leon 20VT που το παιζε μορτης...Αριστος mode on: Εγω με το ελαντρα ειχα κοψει κατι σουπαρου ΝΤΑΜΠΛΙΓΙΟΥΑΡΙΞ πως τα λεν γιατι στην ευθεια δεν πιανετε το ελαντρα λεμε!!
-
Ναι,οπως και καθε μερα... Μακαρι να ταν ολα τα χρεπια ετσι... Το δικο σου τοσο σαπιο που ειναι δεν θα το πιανει ουτε ο μαγνητης εκεινος ο τεραστιος για να το ριξει πανω στα αλλα σαπια..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#13]