-
Ο χρήστης ffs έγραψε:
Λίγο troll μου φαίνεται το τόπικ αλλά anyway... σε επιδόσεις κυρίως , χώρους ,άνεση σε αυτή την τιμή κτλ προτιμώ το OCTAVIA RS. Αν φανεί κι αυτό αργό στη γυναίκα σου , πάρε της ενα Uno Turbo και κάνε το stage 3.ΛΙΓΟ σου φάνηκε εσένα;;;
@νδρέας
-
'τουοτα αβενσις η κατι αλλο?'
απαντηση ---> κατι αλλο!!!
Αμα θες ταξι γιατι να το αγορασεις?? βρισκεις πανευκολα καθε μερα στους δρομους!!
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
Κυριοι,σημερα τσακωθηκα με τη συζηγο για το αμαξι (γυναικες).Της ειπα για το 407 2.2 αλλα μου το βρηκε αργο.
Πιστευω κι εγω οτι ειναι καπως αργο,αλλα ειναι πολυ ομορφο οποτε καπως πες μπορει να το παραβλεψεις.
Σκεφτομαι επισης και το νεο ΕΛΑΝΤΡΑ (εχω το παλιο),το ειδα στις φωτογραφειες και μου φανηκε ωραιο,καμπυλωτο και συχγρονο.Μηπως ξερετε αν θα βγει με καποιο δυνατο κινητηρα,τουρμπο η κατι αλλο?
Γενικα τη Χιουνται την εχω σε εκτιμιση γιατι εχω διαπιστωσει ιδιις ομασις και την αξιοπιστια τους και στο δικο μου που εβγαλε 250 χιλιαδες χιλιομετρα χωρις να κανει τσικ και στου ανηψιου μου που εχει το κουπε τουρμπο.
Πιστευω οτι και η συζηγος δε θα εχει προβλημα με το ΕΛΑΝΤΡΑ γιατι καλομαθε με χιουνται τοσο καιρο που πηγαιναμε βολτες πριν παντρευτουμε.Με το χιουνται τη γνωρισα αλλωστε,οποτε πιστευω οτι θα κανω και καλη εντυπωση στις γυναικεσ γενικα αν τυχει και γνωρισω καμια.
Ειμαι σε μεγαλη σκεψη,περιμενω τα φωτα σας.
Ειναι σταθερο στην ευθεια το νεο ΕΛΑΝΤΡΑ?
Απο το παλιο δεν ειχα μεγαλο παραπονο,αλλα οταν φυσαγε το επερνε λιγο ο αερας.Συγνώμη για να καταλάβω....Συγκρίνεις το Elantra με το 407???
Επειδή είχα το Elantra απο το 2002 εώς το 2004 και τώρα έχω το 407 το δίλιτρο,ποιά είναι ακριβω΄ς η σχέση που έχει το ένα με το άλλο??
Μην τρελαθούμε....
Και δεν έχεις παράπονο απο το παλιό??Καταρχήν δεν έστριβε,οι κλίσεις του τεράστιες και μετά απο κάποια χιλιόμετρα σε ευθεία ήταν βάρκα γυαλό με τις αναρτήσεις που έχει...
Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Elantra όσο τίμιο και να είναι με το 407 ή το passat ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο..... -
-
Τουότα;!!!!Μα τουότα;!!!
Εχω να το ακουσω ετσι παρα πολλα χρονια!!!! -
κάνε ένα τεστ drive ένα RX8 ...
0-100 6,4
100-0 35 m
1308 cc
93 e σήμα
300-350 ε ασφάλεια απλή
600-700 ε ασφάλεια μικτή, με όλες τις δυνατές καλύψεις
4 θυρο coupe
238 hp
240 + τελική
32000e με μεταλλικό χρώμα, red velocity με πέρλα
ABS
EBD
Μπλοκέ διαφορικό, LSD
DSC
TSC
Δέρμα, θερμαινόμενα καθίσματα
ΧENON
ζάντες 18', 225-45-18
6 A/B
3 χρόνια εγγύηση ή 100000 χλμ
....
....
....
ζήτα δώρο το mp3 playerθα νιώσετε 20 χρόνια νεότεροι
-
Συγγνώμη κύριε ΠΑΠΑΝΩΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ αλλά με αυτά που γράφετε εδώ πέρα θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται... Γεροντίστικο το Avensis κι εσείς βέβαια είστε τζόβενο, απλά τυχαίνει να πατάτε τα 60. Και σα να μην έφτανε αυτό, ψάχνετε και αυτοκίνητο να κάνει 0-100 8', ό,τι καλύτερο δηλαδή για έναν άνθρωπο που δείχνει να μην ξέρει που πάνε τα 4 από αυτοκίνητα ο οποίος θα το οδηγεί με το νεογέννητο μέσα. Καλή τύχη σας εύχομαι, μόνο ελπίζω να μην συναντηθούν οι δρόμοι μας και με κλαίει η μάνα μου. Και καλά μυαλά.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
κάνε ένα τεστ drive ένα RX8 ...ζήτα δώρο το mp3 player
θα νιώσετε 20 χρόνια νεότεροι
Ναι, πρότεινέ του και RX8 του χάρου! Έλεος τι άλλο θα δούμε...
-
Νομίζω και ΕΛΠΙΖΩ (για το καλό όλων όσων βρίσκονται στους δρόμους μαζί του...) ο κύριος Αριστείδης να είναι trollάκι και απλώς μας κάνει πλάκα... Αλλιώς, ας προσέχουμε όλοι εκεί έξω!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Νομίζω και ΕΛΠΙΖΩ (για το καλό όλων όσων βρίσκονται στους δρόμους μαζί του...) ο κύριος Αριστείδης να είναι trollάκι και απλώς μας κάνει πλάκα... Αλλιώς, ας προσέχουμε όλοι εκεί έξω!+1000
-
Προς κον ΒΙΝΜΑΝ
Νεαρε μου αφου ειχες το παλιο Ελαντρα θα ξερεις τι αμαξι ειναι,οποτε μη σε κουρασω,εξηγοντας σου περι ποιιοτητος και αξιοπιστιας.ΔΕν καταλαβαινω τι ειναι αυτα που λες,οτι δεν εστριβει,μια χαρα εστριβε το αμαξι,και οι κλισεις που επερνε ηταν δειγμα οτι το αμαξι ειναι ασφαλες,οχι σαν κατι αγωνιστικα που δεν περνουν καθολου κλισεις και βλεπεις οτι σε καθε στροφη βγαινουν εξω απο το δρομο!!Το σωστο ειναι να περνει κλισεις το αμαξι.
Επειτα που ειδες να γραφω εγω οτι το 407 δεν ειναι καλο??Ισα ισα που ειπα οτι μου αρεσει κιολα.Ειπα μονο οτι ειναι αργο και συφμωνησανε και αλλοι κυριοι,αρα δεν ειμαι μονο εγς που το λεω.Προς κον ΙΟΑΝΝΙΣΤΣΑ
Σε ευχαριστω για την προταση,αλλα τα μαζτντα χανουν παρα πολυ σε ιματζ και βεβαια και σε μεταπωληση.Ειπα και στον αλλον φιλο που μου ειπε για το ΣΟΥΠΑΡΟΥ,οτι ρε παιδια,ειπαμε να κανουμε και το κομματι μας,να μαστε γρηγοροι αλλα και ωραιοι,μην μας παρουνε με τις ντοματες.ΚΑλο σε επιδοσεις το ΡΧ8 αλλα κατα τη γνωμη μου γυφτικο τελειως,για βενζιναδες και μαναβηδες,προς θεου δεν εχω τιποτα με τα επαγγελματα,αλλα ειπαμε....
Προς κον ΚΑΒΒΑΛΙΝΟ
δΕν μου λες νεαρε,απο την ΚΑΒΒΑΛΑ εισαι η καββαλα πας στην ποταμια??Μακαρι νεαρε να φτασεις στην ηλικια μου,να εισαι τοσο νεος στην καρδια και στο σωμα οσο εγω.Απο εξυπναδες εχουμε χορτασει νεαρε,τιποτα πιο εξυπνο εχεις να πεις??Εγω δεν ξερω που πανε τα 4 απο αυτοκινητα??Μαθε νεαρε ΚΑΒΒΑΛΙΝΟ οτι εχω κανει πανω απο ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,και δεν εχω ΠΟΤΕ τρακαρει,και μιλαμε τωρα για ταχητυτες γυρω στα 200 ΧΜΩ.τΟ αμαξι το θελω για να ειναι το νεγογεννητο ασφαλες,για αυτο μιλησα πριν για σταθεροτιτα στην ευθεια.Με ξερεις κι απο χτες μηπως και ξερεις πως οδηγω??Για σε παρακαλω μαζεψου λιγο!!
-
no comment
το μονο που θα εκφρασω ειναι οτι αυτο το φορουμ πλεον προσφερει πολυ εντονες συγκινήσεις....
-
εχω κανει πανω απο ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,και δεν εχω ΠΟΤΕ τρακαρειΗλικία 58 ετών σωστά; Ας πούμε πως έβγαλες δίπλωμα στα 18, άρα μένουν 40 χρόνια οδήγησης...
Εχουμε 4.000.000+, άρα αναλογεί 1.000.000 χλμ την δεκαετία, άρα 100.000 το χρόνο...
Μετά από αυτό κι εγώ ένα έχω να πω:
**
NO F*ckin' COMMENT!**Να φωνάξουμε κάνα κλειδαρά μήπως;
-
Κος ΗΙGHFIDELITY EΓΡΑΨΕ
=100.000 χιλιομετρα το χρονοΑΡΑ 8333 ΧΜ το μηνα,ΑΡΑ 277 ΧΜ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΑΡΑ 11 ΧΜ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Βλεπω εισαι καλος στους λογαριασμους κε,αλλα αυτο ολος αυτο που εβγαλες ειναι ΛΑΘΟΣ γιατι οδηγαω απο 12 χρονων το τρακτερ του παπου μου,απο 13 αμαξι,και στα 14 οδηγησα το φορτηγο του πατερα μου.Και απο 18 χρονων γυρναω ολην την ΕΥΡΩΠΗ,απο πελοποννησο μεχρι ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ με το ψυγειο.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τωρα κε,πως εγιναν τα πανω απο 4 εκταμυρρια χιλιομετρα???
Κανενα αλλο πιο εξυπνο σχολιο εχεις να κανεις???Γιατι ενα κουμπιουτερακι εχει ο καθενας!! -
Προς κον ΚΑΒΒΑΛΙΝΟ
δΕν μου λες νεαρε,απο την ΚΑΒΒΑΛΑ εισαι η καββαλα πας στην ποταμια??
Eπειδή πάντα κρατάω μια πισινή να έχω παρεξηγήσει ένα άτομο, κάθησα και ξαναδιάβασα τα μηνύματά σας από την αρχή. Είχα όλη την καλή διάθεση αν κάπου παρεξήγησα κάτι, να ζητούσα και συγγνώμη. Το μάτι μου όμως έπεσε σε αυτό το οποίο δεν είχα αντιληφθεί την πρώτη φορά:
Πιστευω οτι και η συζηγος δε θα εχει προβλημα με το ΕΛΑΝΤΡΑ γιατι καλομαθε με χιουνται τοσο καιρο που πηγαιναμε βολτες πριν παντρευτουμε.Με το χιουνται τη γνωρισα αλλωστε,οποτε πιστευω οτι θα κανω και καλη εντυπωση στις γυναικεσ γενικα αν τυχει και γνωρισω καμια.
Μετά από αυτό, θα αφήσω ασχολίαστα και τα εκατομμύρια χιλιόμετρα με μέσο όρο 200km/h και όλα! Ελπίζω απλά το παιδάκι σας να βγει μαυράκι. Τέλος.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μετά από αυτό, θα αφήσω ασχολίαστα και τα εκατομμύρια χιλιόμετρα με μέσο όρο 200km/h και όλα! Ελπίζω απλά το παιδάκι σας να βγει μαυράκι. Τέλος.
Νεαρέ ΚΑΒΑΛΛΙΝΟ, έπεσα κάτω!
-
Κος ΗΙGHFIDELITY EΓΡΑΨΕ
=100.000 χιλιομετρα το χρονοΑΡΑ 8333 ΧΜ το μηνα,ΑΡΑ 277 ΧΜ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΑΡΑ 11 ΧΜ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Βλεπω εισαι καλος στους λογαριασμους κε,αλλα αυτο ολος αυτο που εβγαλες ειναι ΛΑΘΟΣ γιατι οδηγαω απο 12 χρονων το τρακτερ του παπου μου,απο 13 αμαξι,και στα 14 οδηγησα το φορτηγο του πατερα μου.Και απο 18 χρονων γυρναω ολην την ΕΥΡΩΠΗ,απο πελοποννησο μεχρι ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ με το ψυγειο.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τωρα κε,πως εγιναν τα πανω απο 4 εκταμυρρια χιλιομετρα???
Κανενα αλλο πιο εξυπνο σχολιο εχεις να κανεις???Γιατι ενα κουμπιουτερακι εχει ο καθενας!!Μάλιστα....
Αν είναι έτσι, κι εγώ μπουσούλησα στους 6 μήνες, περπάτησα στον 1 χρόνο, οδήγησα το τρίκυκλο στα 2 χρόνια, το αυτοκινητάκι με τα πετάλια στα 3 χρόνια, το ποδήλατο με τις βοηθητικές στα 4, το ποδήλατο χωρίς τις βοηθητικές στα 5, διάφορα ποδήλατα μέχρι τα 12, από τα 12 οδηγούσα τρακτέρ, αυτοκίνητο, φορτηγα (διάφορα...), στα 18 έβγαλα δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής, επομένως με τους νέους υπολογισμούς, πρέπει να έχω κάνει καμιά 10 εκατομμύρια χιλιόμετρα (βάζω μέσα και το περπάτημα, γιατί όχι, αφού εσύ έβαλες και το...τρακτέρ!)!Να ρωτήσω τώρα... Πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα έχεις κάνει με...τρακτέρ;
Για τους μη γνωρίζοντες , επειδή τα τρακτέρ πάνε με μέγιστη...20Χλμ την ώρα, το κοντέρ τους συνήθως είναι σε....ώρες!Από τα 4 εκατομμύρια, πόσα είναι με τρακτέρ;
Πάμε στ' άλλα τώρα, με πόσα χιλιόμετρα την ώρα πάει ένα φορτηγών διεθνών μεταφορών; Πόσα χιλιόμετρα μπορείς να κάνεις σε μια μέρα δηλαδή; Και μέρα νύχτα να οδηγούσες αυτά τα 40 χρόνια, ΔΕΝ θα τα κατάφερνες με...φορτηγό αυτά τα χιλιόμετρα, γιατί έχουν ...χαμηλή μουαγιέν (μέση ωριαία ελληνιστί...).
Τέλος πάντων... Ευτυχώς μάλλον προσπαθείς να κάνεις πλάκα, οπότε ευτυχώς πάλι, δεν θα σε δούμε στους δρόμους, ΟΝΤΩΣ να οδηγείς κανένα αυτοκίνητο με 'καλό κράτημα' στην...ευθεία και με 230+ στο κοντέρ...
Επίσης, το καλό κράτημα του Elantra, ούτε η...καημένη η Hyundai δεν το έχει ισχυριστεί μέχρι σήμερα! Να στείλεις επιστολή στην Κορέα, να σε συγχαρούν προσωπικά! -
κε ΚΑΒΒΑΛΙΝΟ
Τωρα εσυ θα νομιζεις οτι κατι ειπες και οτι με προσβαλες!!
Αφου λοιπον τοσο πολυ σκοτιζεσαι για το τι θα βγει το παιδι μου(και προσξεξε καλα πως μιλας για το παιδι μου κε),σου λεω ναι πως θα βγει ΜΑΥΡΟ,γιατι ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ τοσα χρονια στο λιοπυρι.Και ξερεις πως ειναι οι μαυροι εε??Για αυτο προσεξε καλα τι λες.
Κατα αλλα κυριοι θα παρακαλεσω να αφησουμε τα πρωσοπικα σχολια και οποιος επιθυμει να πει τη γνωμη του για το θεμα.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖω, αναζητηση αυτοκινητου με τα στοιχεια που εχω πει παραπανω. -
Λοιπόν Κύριε ΠΑΠΑΝΩΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ.
Εγώ δεν θα σας πρότεινα ούτε ΡΕΝΑΥΛΤ ούτε Τουότα ούτε ΣΟΥΠΑΡΟΥ.
Θα σας πρότεινα να δείτε το παρακάτω πού έχει όλες τις προυποθέσεις που θέσατε: Είναι γρήγορο (197 ΜΡΗ) είναι σταθερό (μετρήστε ρόδες) και έχει άπλετους χώρους για τα παιδιά σας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκευτείτε το site της εταιρίας Σουπόσεντλυ.κομ
-
Tούοτααααά
Νεαρέ καβαλίνο ντροπή σας
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?