-
Οντως απο που και ως που το θεωρησε αργο???
-
Παιδια πηγαμε σημερα και καναμε τεστ ντραιβ στο ΠΕΖΟ,που ομως ηταν το 2.000κε,και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα.Η γυναικα μου εντωμεταξυ αρχισε να κανει γκριματσες απο πισω,την εβλεπα απο τον καθρεπτη οτι ταχα ειναι αργο και να δωσω λιγο παραπαπανισιο γκαζι.
Εγω παταγα γκαζι αλλα το αμαξι δεν φυσαγε.Δεν ξερω τι φταιει,ενας φιλος μου ειπε οτι ωφειλεται στις μακριες ταχυτητες,αλλα δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο.
Επειτα δε μου αρεσαν και τα φρενα παρα πολυ,καποια στιγμη πεταχτηκε ενα γατι και μπηκε το ΑΒΣ αμεσως και παραλιγο να το λιωσουμε.Μαλλον ειναι θεμα του ΑΒΣ ομως αυτο.
Οποτε μετα τη βολτα,μου λεει η γυναικα μου 'και το 2.2 δε θα εχει μεγαλη διαφορα'.Ρε γυναικα της λεω,ειναι 200 κυβικα παραπανω,θα πηγαινει καλυτερα το 2.2,αλλα αυτη τιποτα,εκει.
Οποτε καπου εκει ψιλοτσακωθηκαμε.Για το ΕΛΑΝΤΡΑ γιατι λετε οτι δεν ειναι καλο?
-
Τώρα έχεις 16αρι elantra;
Το δίλιτρο φυσικά και δεν βάζει φωτιά στον δρόμο-ούτε και το 2,2. Απλά το τελευταίο έχει αρκετά παραπάνω ροπή+τον μεταβλητό χρονισμό, οπότε πάει πολύ καλύτερα στις ρεπρίζ.
Όσο για τα φρένα του, έχοντας εμπειρία μέ ένα 1,8 των 118 ίππων, είναι αρκούντως δυνατά, με αρκετά καλό abs. Ίσως το test drive να είχε ταλαιπωρημένα λάστιχα ή να πατούσες σε άσφαλτο που είχε δει καλύτερες μέρες...
Το elantra στον δρόμο δεν συγκρίνεται με τις σύγχρονες κατασκευές. Είναι αξιόπιστα, είναι φθηνό, αλλά από κει και πέρα η διαφορά της τιμής φαίνεται.
Τώρα αν μιλάς για το μελλοντικό elantra, το i40 όπως ίσως λέγεται, δεν ξέρω γιατί ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί νομίζω.
-
Ναι,φιλε drdino εχω το 1600.
Δεν λεω οτι ειναι και το καλυτερο αμαξι του κοσμου,αλλα τα λεφτα του τα εβγαλε.Μηπως ξερουμε αν θα βγει το νεο με καποιο δυνατο κινητηρα?
Ισως να ειναι αυτο η λυση στο προβλημα που με απασχολει και να μου μεινουν και στην τσεπη μερκα λεφτα απο τα 30.000.
ΙΔΑΝΙΚΟ.-Νεο Ελαντρα
-κινητηρας τουρμπο 1600 η 1800 με 180-200 αλογα
-0-100 σε κατω απο 9
-τελικη κοντα στα 240
-ανεση
-σταθεροτητα
-τιμη γυρω στα 25 χιλιαρικαΥπαρχει περιπτωση να δουμε κατι τετοιο?
-
Subaru Impreza 2.0 R
0-100 8,8
Tελικη 210
Τιμη 25600 -
φιλε φαρμακοποιε δε θελω σουμπαρου με τιποτα,αυτα ειναι για αιγαλεωτες και μπουρναζιωτες!Μη μας περασουν και για γυφτους!Σε ευχαριστω παντως για την προταση.
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Subaru Impreza 2.0 R
0-100 8,8
Tελικη 210
Τιμη 25600Πολύ καλή επιλογή, ναι. Αν και νομίζω ότι και αυτό θα φανεί στην γυναίκα σου αργό.
-
Laguna 2.0T 170HP VW Jetta 2.0 TFSI 200HP
0-100 8,4------------------7,5
Τελικη 223-----------------235
Τιμη 26800----------------28230 -
Θα παμε σημερα κιολα να τα δουμε και αυτα τα δυο που μου προτινεις.Το ΡΕΝΑΟΥΛΤ ειμαι περιεργος να δω πως ειναι.Το ΤΖΕΤΤΑ δεν ειναι καπως μικρο?Τα στοιχεια παντως που εβαλες δειχνουν να ειναι ενδιαφερον και τα δυο.
-
Το Jetta είναι ένα Golf με χώρο αποσκευών.
-
Το ΡΕΝΟ είναι πολύ καλό στον δρόμο. Συνφορουμίστας έχει την συγκεκριμένη προ-φέισλιφτ έκδοση.
Το Jetta είναι μικρομεσαίο σεντάν. Ουσιαστικά στην καμπίνα είναι σαν το golf με μεγάλο χώρο αποσκευών από πίσω.
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
Θα παμε σημερα κιολα να τα δουμε και αυτα τα δυο που μου προτινεις.Το ΡΕΝΑΟΥΛΤ ειμαι περιεργος να δω πως ειναι.Το ΤΖΕΤΤΑ δεν ειναι καπως μικρο?Τα στοιχεια παντως που εβαλες δειχνουν να ειναι ενδιαφερον και τα δυο.http://www.autogaleria.pl/fotografie/renault/renault_laguna_gt_2.0_turbo_2006_01.jpg
-
ΣΑΣ ευχαριστω ολους κυριοι,να ρωτησω και κατι αλλο μονο.
Το ΤΖΕΤΤΑ με το ΠΑΣΣΑΤ ειναι το ιδιο αμαξι?Γιατι μου φανηκανε ολοιδια!
Τι διαφορες εχουνε?Δηλαδη γιατι να παρεις κανεις ΤΖΕΤΤΑ και οχι ΠΑΣΣΑΤ?Το ΤΖΕΤΤΑ ειναι μονο πιο μικρο αν δεν κανω λαθος.Και στο ματι μου φανηκε αρκετα μικρο,ισως να προτιμουσα κατι λιγο μεγαλυτερο.Ωραιο και το λαγκουνα παντως.Ειναι καλο στο ταξιδι? -
Δηλαδη φιλε ΚΙΝΤ οταν λες Τζεττα='γκολφ με χωρο αποσκευων',εννοεις οτι το γκολφ δεν εχει χωρο αποσκευων?
-
ΣΑΣ ευχαριστω ολους κυριοι,να ρωτησω και κατι αλλο μονο.
Το ΤΖΕΤΤΑ με το ΠΑΣΣΑΤ ειναι το ιδιο αμαξι?Γιατι μου φανηκανε ολοιδια!
Τι διαφορες εχουνε?Δηλαδη γιατι να παρεις κανεις ΤΖΕΤΤΑ και οχι ΠΑΣΣΑΤ?Το ΤΖΕΤΤΑ ειναι μονο πιο μικρο αν δεν κανω λαθος.Και στο ματι μου φανηκε αρκετα μικρο,ισως να προτιμουσα κατι λιγο μεγαλυτερο.Ωραιο και το λαγκουνα παντως.Ειναι καλο στο ταξιδι?Δεν ειναι το ιδιο οχι..Το Τζετα ειναι η 4θυρη εκδοση του Γκολφ ουσιαστικα.. Πραγμα που σημαινει μικροτερο μεγεθος καμπινας,αποσκευων κτλ κτλ
Το λαγκουνα απο οτι ξερω καταπινει τα χιλιομετρα γρηγορα, πολυ ανετα και ξεκουραστα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ΡΕΝΟ είναι πολύ καλό στον δρόμο. Συνφορουμίστας έχει την συγκεκριμένη προ-φέισλιφτ έκδοση.Το Jetta είναι μικρομεσαίο σεντάν. Ουσιαστικά στην καμπίνα είναι σαν το golf με μεγάλο χώρο αποσκευών από πίσω.
Αυτό. Το Passat είναι μια κατηγορία πάνω.
-
Δηλαδη φιλε ΚΙΝΤ οταν λες Τζεττα='γκολφ με χωρο αποσκευων',εννοεις οτι το γκολφ δεν εχει χωρο αποσκευων?Απλα το Τζεττα επειδη ειναι 4θυρο και εχει πιο μακρυ 'κωλο' εχει μεγαλυτερο χωρο αποσκευων..
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Δηλαδη φιλε ΚΙΝΤ οταν λες Τζεττα='γκολφ με χωρο αποσκευων',εννοεις οτι το γκολφ δεν εχει χωρο αποσκευων?
Απλα το Τζεττα επειδη ειναι 4θυρο και εχει πιο μακρυ 'κωλο' εχει μεγαλυτερο χωρο αποσκευων..
Αυτό.
-
Εγώ μπερδεύομαι. Απ' τη μια βρίσκεις το ΕΛΑΝΤΡΑ μια χαρά, πλην της δύναμης, απ' την άλλη το ΑΒΕΝΣΙΣ σου φαίνεται γεροντίστικο και το 407 2,2 αργό.
Μάλλον πρέπει να πάρεις σβάρνα τις αντιπροσωπείες και να αρχίσεις τα test drive.
-
Λίγο troll μου φαίνεται το τόπικ αλλά anyway... σε επιδόσεις κυρίως , χώρους ,άνεση σε αυτή την τιμή κτλ προτιμώ το OCTAVIA RS. Αν φανεί κι αυτό αργό στη γυναίκα σου , πάρε της ενα Uno Turbo και κάνε το stage 3.
τουοτα αβενσις η κατι αλλο?