-
Δεν ήμουν εκεί, φαντάζομαι όμως το σκηνικό με το που ξεκίνησε η πρώτη σβούρα και τα ΟΡΓΑΝΑ είδαν έντρομοι τον καπνό:
'εε, εε, No, μιστερ, νo, νo, στοπ, στοπ !' (με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών)
Και να πού υπάγεται αυτή η παράνομη δραστηριότητα σύμφωνα με το νέο Κ.Ο.Κ.: Στην 'οδήγηση για εντυπωσιασμό'!
-
Απιστευτη φωτο!!!Στο θεμα μας....
Γιατι οι μπατσοι οταν βλεπουν καποιον να σβουρηζει σε αδειο παρκιγκ, κανουν ντου και τον σκιζουν;;;;
Τοσο κακο ειναι;;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στο θεμα μας....
Γιατι οι μπατσοι οταν βλεπουν καποιον να σβουρηζει σε αδειο παρκιγκ, μπλα μπλα... -
Ο χρήστης bellos έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=ZxelXVZIgdY
http://www.youtube.com/watch?v=yPBcOIlzYn4
Youtube VideoThank you!
_
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
O Webber στο τέλος ανέβασε στροφές (πήγε περίπατο το όριο των 80 ΚΜ πάνω στη γέφυρα!!) και έκανε τα δικά του.
Το οριο των 80 km ηταν πραγματι γελοιο και τυπολατρικο και επρεπε να γινει εξαιρεση για τη συγκεκριμενη περιπτωση. ΑΛΛΑ, αν τεθηκε σαν ορος για να γινει το event, οι οργανωτες το δεχτηκαν, και μετα το εγραψαν στα @@ τους, αυτο εμενα με χαλαει.
Δηλ. αν και διαφωνω με τον περιορισμο που τεθηκε, διαφωνω ακομα περισσοτερο με το να αγνοει ο φιλτατος Webber ή η Red Bull τον (ανοητο) περιορισμο και να κανουν οτι θελουν.
Αν επικρατησε η λογικη απο πλευρας των ανθρωπων της γεφυρας και προϋπηρξε συμφωνια να μην ισχυσει το οριο, ακυρα τα παραπανω.ΥΓ: Κληση του εριξαν;;;
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Συμφωνα με το παραπανω αρθρο ειχε συμφωνηθει να μην τηρηθει το οριο αλλα να μην ανακοινωθει η ταχυτητα που επιτευχθηκε!Τι καραγκιοζιλικια θεε μου! Ισχυει οτι με το που αρχισε τις σβουρες τον διεκοψαν οι αστυνομικοι;;;Μα καλα σ'αυτη τη χωρα αντι να πηγαινουμε μπροστα κανουμε αλματα προς τα πισω............
Δεν ήμουν εκεί, φαντάζομαι όμως το σκηνικό με το που ξεκίνησε η πρώτη σβούρα και τα ΟΡΓΑΝΑ είδαν έντρομοι τον καπνό:
'εε, εε, No, μιστερ, νo, νo, στοπ, στοπ !' (με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών)
Και να πού υπάγεται αυτή η παράνομη δραστηριότητα σύμφωνα με το νέο Κ.Ο.Κ.: Στην 'οδήγηση για εντυπωσιασμό'!
Στο θεμα μας....
Γιατι οι μπατσοι οταν βλεπουν καποιον να σβουρηζει σε αδειο παρκιγκ, μπλα μπλα...Off τι;;;;
-
Εδώ μιλάμε για κάποια εκδήλωση F1, όχι για κάγκουρες σε πάρκινγκ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εδώ μιλάμε για κάποια εκδήλωση F1, όχι για κάγκουρες σε πάρκινγκ.Ο Webber σβουρηζε πανω σε γεφυρα....
Δεν ηξερα οτι ειναι καγκουρας... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ο Webber σβουρηζε πανω σε γεφυρα....
Δεν ηξερα οτι ειναι καγκουρας...Ακριβώς. Αμα σβουριζε σε παρκινγκ θα ήταν.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο Webber σβουρηζε πανω σε γεφυρα....
Δεν ηξερα οτι ειναι καγκουρας...Ακριβώς. Αμα σβουριζε σε παρκινγκ θα ήταν.
Αν σβουρηζει ο Webber ειναι θεαμα.
Αν σβουρηζω εγω -2μιση τονους- σε παρκιγκ.... Ειμαι καγκουρας....Αν σβουρηζα Μ3 στον καρτοδρομο λ.χ. τι θα ημουν;;;
-
Yπάρχει η μικρή λεπτομέρεια ότι ο Webber οδηγά αγωνιστικό αυτοκίνητο στα πλαίσια κάποιας δημόσιας, αγωνιστικής εκδήλωσης.
Και γω κάνω βλακείες άμα βρω ελεύθερο πάρκινγκ, αλλά δεν με συγκρίνω με τον Webber.
-
@__charmak66__
...δημόσια ναί, αγωνιστική όμως όχι...Απορία: Όποιος δλδ, σβουρίζει σε πλατείες/πάρκινγκ/καρτοδρόμια κλπ., θεωρείται κάγκουρας? Και τί ακριβώς είναι 'κάγκουρας'?
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Και τί ακριβώς είναι 'κάγκουρας'? -
Εδώ ρε παιδιά έχουνε κόψει τα σβουρίδια στο WRC, στο Ρίο-Αντίριο θα κολλήσουν;
REDBULL+WEBBER+F1+BRIDGE RIO-ANTIRIO. "Ειπα και γω"