-
Καλοτάξιδο!
(έρχεται και η σειρά μου ) -
'φχαριστω παιδια, να'στε καλα
και στο κεφαλακι σου Stavro
-
Με γειά! Καλοτάξιδο!
-
Καλές και απροβλημάτιστες βόλτες
-
Καλοταξιδο!!
Αντε να βρω λεφτα να παρω και εγω ενα
-
τα μαζευα πολυ καιρο ..... Τhanks Σου ευχομαι να τα βρεις ΣΥΝΤΟΜΑ. (Βασικα απλα, οταν αρχισεις να δουλευεις το πας χρηματοδοτηση)
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Καλοταξιδο!!Αντε να βρω λεφτα να παρω και εγω ενα
Μα εισαι φαρμακοποιος! Πως ειναι δυνατον να μην εχεις λεφτα??
Ο θειος μου με φαρμακειο στα Τρικαλα βγαζει τρελα λεφτα καθε μηνα.Μαλλον θα πρεπεις να στοχευεις πιο ψηλα απο ενα Fiat,τι θα τα κανεις τοσα λεφτα...
Επομενως ασε τις τσιγκουνιες και ξηλωσου.
Καλοταξιδο και απο μενα στον φιλο!
-
Για να ανοιξω το φαρμακειο πρεπει να βγαλω την σχολη πρωτα
Αυτος ο θειος εχει καμια κορη??
-
ε, εχει ? ασ'την εσυ, δυο φαρμακοποιοι ειναι απληστια ασε να φαει και κανενας αλλος
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Για να ανοιξω το φαρμακειο πρεπει να βγαλω την σχολη πρωταΑυτος ο θειος εχει καμια κορη??
Εχει κορη,πως το μαντεψες..
Παντως εισαι πολυ τυχερος.
Η φαρμακευτικη ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα τελικα
περασα στο τμημα Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων στο Παν/μιο ΑθηνωνΤωρα εχω τελειωσει με το πτυχιο ομως δεν υπαρχει στιγμη που δεν θαθελα
να ειμαι στην φαρμακευτικη οπως εσυ..Μπορεις να γραφτει στο 2 ετος καποιος στην φαρμακευτικη ελευθερα μετα το πρωτο πτυχιο? -
Δεν ητανε επιλογη μου αλλα τωρα θα ηθελα να ημουν και εγω εκει Με παιρνει στα 36 να παρατησω υπολογιστες και γραφιστικη και το ξεκινησω?
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
περασα στο τμημα Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων στο Παν/μιο ΑθηνωνΤωρα εχω τελειωσει με το πτυχιο ομως δεν υπαρχει στιγμη που δεν θαθελα
να ειμαι στην φαρμακευτικη οπως εσυ..Μπορεις να γραφτει στο 2 ετος καποιος στην φαρμακευτικη ελευθερα μετα το πρωτο πτυχιο?Χαχ, Πληρ και Τηλ είμαι εγώ τώρα και υποφέρω με τη σκατοσχολή
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
να ειμαι στην φαρμακευτικη οπως εσυ..Μπορεις να γραφτει στο 2 ετος καποιος στην φαρμακευτικη ελευθερα μετα το πρωτο πτυχιο?Χαχ, Πληρ και Τηλ είμαι εγώ τώρα και υποφέρω με τη σκατοσχολή
Νεε στο Καποδιστριακο πανω βλεπεις πολλα Φιατ?
Τι προτιμανε εκει οι φοιτητες περισσοτερο?Α,με την σχολη κουραγιο φιλε.Θελει υπομονη πανω απο ολα
και ψυχραιμια,ετσι καταφερα να την τελειωσω. -
Παίζει πολύ Grande Punto και νέο Corsa. Και αρκετά Fiesta.
Η σχολή είναι μαρτύριο τι να λέμε... αφού την τέλειωσες ξέρεις, όλη η παράνοια εκεί είναι μαζεμένη. Χαρά στο κουράγιο σου. Ελπίζω να μην χρειαστώ ψυχοφάρμακα για να βγω από εκεί μέσα
-
KALORIZIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ερχεται και η σειρα μου σε λιγο....αντε να δουμε το 150αριιιιιιιιι επιτελους... -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
.Μπορεις να γραφτει στο 2 ετος καποιος στην φαρμακευτικη ελευθερα μετα το πρωτο πτυχιο?Ελευθερα??
Μονο με κατατακτηριες και αυτες νομιζω τις κατηργησαν σε μας γιατι αρχισαν να μαζευονται πολλοι
Τι αυτοκινητο με 14Κ?