-
Μία ερώτηση για να επιστρέψουμε στο θέμα, γνωρίζει κανείς εάν και πότε θα τοποθετηθεί στο LEON κινητήρας TSI η ο TFSI 1.8? Πρόσφατα δοκίμασα σε test drive το LEON ΜΡΙ 1.6 και ενώ μου φάνηκε πολύ σωστό στο στήσιμο και μου αρέσει και πολύ εμφανησιακά, οι επιδόσεις του με ψηλοαπογοήτευσαν. Με ένα TSI η TFSI 1.8 θα είναι εξαιρετικό. Εξ ου και η ερώτηση.
Οι της SEAT πάντως μου δήλωσαν άγνοια...
Α το ίδιο ερώτημα ισχύει και για το OCTAVIA II
Για τα ΤFSI 2.0 δεν ενδιαφέρομαι γιατί τα τέλη κυκλοφορίας και οι ασφάλειες πετάνε σε αυτά τα κ.ε. -
Ο χρήστης postmortem έγραψε:
Μία ερώτηση για να επιστρέψουμε στο θέμα, γνωρίζει κανείς εάν και πότε θα τοποθετηθεί στο LEON κινητήρας TSI η ο TFSI 1.8? Πρόσφατα δοκίμασα σε test drive το LEON ΜΡΙ 1.6 και ενώ μου φάνηκε πολύ σωστό στο στήσιμο και μου αρέσει και πολύ εμφανησιακά, οι επιδόσεις του με ψηλοαπογοήτευσαν. Με ένα TSI η TFSI 1.8 θα είναι εξαιρετικό. Εξ ου και η ερώτηση.Αν δεν πάρεις απάντηση δοκίμασε να στείλεις pm στον 'oceanborn', φαίνεται πως το έχει ψάξει το θέμα.
Ενδιαφέρουσα πρόταση αυτή του LEON 1.8 TFSI. Δεν την είχα προσέξει. Ομως καίει πολύ απ'οσο είχα διαβάσει για τον ίδιο κινητήρα σε ένα τεστ του Α3 και καίει και μόνο 100αρα που είναι ακόμα πιο πανάκριβη. Πάντως θα το σκεφτώ
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Golf 1.4 TSi Trendline? Υπολογιστής ταξιδίου καπούτ
esp καπούτ
καθήσματα που να σε συγκρατούν σωστά στις στροφές καπούτ.
cd payer με mp3 καπούτ
ανάρτηση καπούτ
προβολάκια καπούτ
ζάντες καπούτ
ψιλολόγια εξαπλισμού άνεσης καπούτ
μεταλλικό χρώμα καπούτ.
cruiser control καπούτΠιστευω ένας που αγοράζει αυτό το αυτοκίνητο τα θέλει όλα αυτά και όλα αυτά παρέχονται στην ακριβότερη έκδοση η οποία ξεπερνά τελική τιμή 21.000.....το 5θ. + 800 ευρώ....
Υπολογιστής ταξιδιού: να τον κάνω τι; Με μια απλή μέθοδο των τριών βρίσκω τη μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου μου.
ESP: δε γνωρίζω πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας που να το έχουν standard. Βέβαια μπορεί και να σφάλλω. Όπως και νά 'χει θα το επέλεγα από τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.
Καθίσματα μπλα μπλα μπλα: δε γνωρίζω, καλύτερα θα έχει πάντως από το φιατάκι μου.
CD/mp3 player: βάζω αυτό που θέλω εγώ.
ανάρτηση: δε σχολιάζω.
προβολάκια: για μια-δυο φορές το χρόνο που θα χρειαστούν και να μην υπάρχουν δεν έγινε τίποτε.
ζάντες: είμαι κατά των ζαντών αλουμινίου γιατί στραβώνουν πιο εύκολα από τις σιδερένιες (OK, έχω μείνει λίγο πίσω, ε;)
ψιλολόγια: σαν τι; Αυτόματα αναδιπλούμενους καθρέπτες; Γιατί, δεν έχω χέρια να τους κλείσω μόνος μου; Δεκαπέντε πλαφονιέρες στο εσωτερικό; Σε αυτοκίνητο μπαίνω, όχι στη ρεσεψιόν του Hilton.
Μεταλλικό χρώμα: γιατί, ποιος το δίνει τζάμπα (αν και κανονικά θα έπρεπε, το Quattroruote σε έρευνα που έκανε απεφάνθη ότι η διαφορετικότητα του μεταλλικού δε δικαιολογεί την αύξηση τιμής στο αυτοκίνητο).
Cruise control: βλέπε ψιλολόγια.Bottom line: θεωρητικά θα το αγόραζα, μια χαρά αυτοκίνητο είναι (πρακτικά όχι, το επόμενό μου πάλι Fiat θα είναι).
-
Παντως επι 9 σελιδες δεν αναφερθηκε συγκεκριμενα καμια απολυτως βλαβη που παρουσιαζουν οι TSI, TFSI, FSI. Επισης, και για να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας, και ο 2.0 TFSI εχει την τουρμπινα ενσωματομενη στην πολλαπλη. Οι μονες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορες 2.0 TFSI και 1.8 ΤFSI ειναι ο πρωτος φορα ιμαντες (οι οποιοι καποια στιγμη θα χρειαστουν αντικατασταση) και ο δευτερος φορα καδενα (δε χρειαζεται αντικατασταση) και η δευτερη διαφορα οτι ο 2.0 θελει min 95 οκτανιων βενζινη ενω ο 1.8 91 οκτανιων.
-
και ομως θα ορκιζομουν πως ο ολυμπιος ειχε ενα βιντεακι που σκαει ενα τετοιο μοτερ!!!
ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ριξε λιγο φως ρε -
Ε φτιάξτε κι εσείς ένα βίντεο να το βλέπετε να χαίρεστε
Α μη ξεχάστε να το επικολήστε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
α ρε coyote παλι τα καλυτερα χασαμε....αφου σου λέω ότι η εξήγηση σε απλά φαινόμενα είναι συνήθως απλή
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ε φτιάξτε κι εσείς ένα βίντεο να το βλέπετε να χαίρεστεΑ μη ξεχάστε να το επικολήστε
ναι ναι!
δεν το εχεις δει να σκαει, γι αυτο το λες!ευτυχως τη στιγμη της εκρηξης παρακολουθουσαμε απο το death star!
-
Ο χρήστης akis76 έγραψε:
Οι μονες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορες 2.0 TFSI και 1.8 ΤFSI ειναι ο πρωτος φορα ιμαντες (οι οποιοι καποια στιγμη θα χρειαστουν αντικατασταση) και ο δευτερος φορα καδενα (δε χρειαζεται αντικατασταση) και η δευτερη διαφορα οτι ο 2.0 θελει min 95 οκτανιων βενζινη ενω ο 1.8 91 οκτανιων.Πολύ καλή παρατήρηση [η οποία εξηγεί εν μέρη και τη διαφορά στην ειδική απόδοση μεταξύ των δύο].
Ο 1.8TFSi έχει λίγο χαμηλότερη σχέση συμπίεσης από τον 2.0TFSi και δουλεύει και με βενζίνες 91 RON (ο κατασκευαστής λέει '95/91' όπως λέει για τον 2.0 '98/95') αν και δεν το πολυδιαφημίζει (στο site της η Audi προτείνει 95 RON για τον 1.8TFSi και 98 RON για τον 2.0TFSi).
-
Golf 1.4 TSi Trendline? Υπολογιστής ταξιδίου καπούτ
esp καπούτ
καθήσματα που να σε συγκρατούν σωστά στις στροφές καπούτ.
cd payer με mp3 καπούτ
ανάρτηση καπούτ
προβολάκια καπούτ
ζάντες καπούτ
ψιλολόγια εξαπλισμού άνεσης καπούτ
μεταλλικό χρώμα καπούτ.
cruiser control καπούταυτό έχει ήδη αλλάξει
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ευτυχως τη στιγμη της εκρηξης παρακολουθουσαμε απο το death star!
Ντροπή σου κακούργε Darth.
Λίγα είναι τα ψωμιά σου. Θα πολεμήσουμε για την αξιοπιστία των TSI και την εδραίωση της δημοκρατίας στο γαλαξία. Τρέμε Αυτοκρατορία των αντι-WAG... -
γιατί δεν έχει αλλάξει ο τίτλος του νήματος? Είναι τελείως παραπλανητικός και δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις για κάποιον που ενδιαφέρεται. Χώρια που το θέμα κινείται στην σφάιρα της φαντασίας.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
γιατί δεν έχει αλλάξει ο τίτλος του νήματος? Είναι τελείως παραπλανητικός και δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις για κάποιον που ενδιαφέρεται. Χώρια που το θέμα κινείται στην σφάιρα της φαντασίας.ειναι αυτο που λεμε: φανταστικη αξιοπιστια!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατί δεν έχει αλλάξει ο τίτλος του νήματος? Είναι τελείως παραπλανητικός και δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις για κάποιον που ενδιαφέρεται. Χώρια που το θέμα κινείται στην σφάιρα της φαντασίας.
ειναι αυτο που λεμε: φανταστικη αξιοπιστια!
Εκρηκτική αξιοπιστία
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
**' Το τούρμπο που φοράει κατασκευάζεται από την borg-warner (ασυνήθιστη επλογή) **
H σειρά Κ που φοράνε τα VAG είναι και αυτή της Borg-Warner! Επίσης η ιδια εταιρία έχει αναπτύξει το Variable Turbine Geometry (VTG) για λογαριασμο της Porsche.
Ή εγώ κάνω λάθος ή αυτό είναι τελείως αδιάβαστος.
Ακριβώς
Η γνωστή ΚΚΚ είναι η.......borg-warner
Εχουμε που έχουμε την υψηλού επιπέδου διανόηση ως λαός να γνωρίζουμε τα ΠΑΝΤΑ,ένα ακόμα πλήγμα από τους 'ειδικούς' της δημοσιογραφίας για να αναρωτιώμαστε προς τι τόση παραπληροφόρηση στο γήπεδο το καφενείο και το......νετ.
Είπαμε,στο ελλάντα ο κάθε άσχετος μπορεί να ασχοληθεί ΚΑΙ με το αυτοκίνητο.
Ενα παραπάνω όπου η ελευθερία της μ@λ@κίας του λόγου δεν κοστίζει.Μια που πιάσαμε τα σεξουαλικά κοίτα να βρείς το σημείο G γιατί με το 60 δε γίνεται δουλειά...
Το σημείο G ως γνωστόν διαφέρει απο γυναίκα σε γυναίκα
Ηδη διανείω τη φάση του κάμα σούτρα
Το malpractice που βλέπω και ως ροζάκι το χρησιμοποιείς και ως βοήθημα?Τα δέχομαι όλα, την πλάκα, τη διαμάχη, την προσβολή. Αυτό όμως δε το δέχομαι.
Mister G60 δεν έπρεπε να προσβάλεις την Αμαλία μια κοπέλα που έπεσε θύμα της αδιαφορίας των γιατρών, έδωσε μάχη για τη ζωή, μας έδειξε το δρόμο ξεμπρόστιασε το σύστημα και τους φακελωτούς χρηματόδουλους γιατρούς και μέσα από τους πόνους του καρκίνου δε σταμάτησε ποτέ να πολεμά για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας μέσα από το blog της που βρίσκεται στην υπογραφή μου παρά μόνο τη σταμάτησε άνανδρα ο θάνατος. Το malpractice φίλε δεν είναι το ροζάκι που το χρησιμοποιώ ως σεξουαλικό βοήθημα...Δε δέχομαι να συμμετέχω πλέον σε συζητήσεις με άτομα που δεν έχουν τη στοιχειώδη ανθρώπινη συνείδηση. Συνεχίστε να μιλάτε για πιστόνια και σεξουαλικά βοηθήματα.
Γειά σας.
-
Νομιζω δεν ηξερε σε τι αναφερεται,δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι.
-
Το malpractice φίλε δεν είναι το ροζάκι που το χρησιμοποιώ ως σεξουαλικό βοήθημα...Δε δέχομαι να συμμετέχω πλέον σε συζητήσεις με άτομα που δεν έχουν τη στοιχειώδη ανθρώπινη συνείδηση. Συνεχίστε να μιλάτε για πιστόνια και σεξουαλικά βοηθήματα.
Γειά σας.
Ο G60 δεν είπε σεξουαλικό βοήθημα. Είπε ΣΚΕΤΟ βοήθημα. Εσύ το εξέλαβες ως σεξουαλικό. Είδες πως τα υπονοούμενα, για παράδειγμα αγνώστου αξιοπιστίας και όχι αναξιοπιστίας, μπορούν να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα???
Τον κατηγορείς για κάτι που εσύ ο ίδιος 2-3 σελίδες πιο πάνω υπερασπιζόσουν ... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω δεν ηξερε σε τι αναφερεται,δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι.νομιζω ειναι καιρός να καταλαβουμε ολοι μας οτι ο γραπτός λόγος Δ Ε Ν είναι ιδιος με τον προφορικό.
προσοχή επιτέλους στο τι και στο πώς το λετε
-
Charmak που εισαι...? Σε αποκαλει 'χρηματοδουλο' και 'φακελωτο'....
-
(και ο άσχετος μλκς*, που δεν παρακολουθεί τη συζήτηση: ) Ρε παιδιά, ο 1.4 TSI τελικά θέλει super αμόλυβδη;
- Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΕΓΩ είμαι αυτός !
TFSI αξιοπιστία πάπαλα....