Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Golf 1.4 TSi Trendline? Υπολογιστής ταξιδίου καπούτ
esp καπούτ
καθήσματα που να σε συγκρατούν σωστά στις στροφές καπούτ.
cd payer με mp3 καπούτ
ανάρτηση καπούτ
προβολάκια καπούτ
ζάντες καπούτ
ψιλολόγια εξαπλισμού άνεσης καπούτ
μεταλλικό χρώμα καπούτ.
cruiser control καπούτ
Πιστευω ένας που αγοράζει αυτό το αυτοκίνητο τα θέλει όλα αυτά και όλα αυτά παρέχονται στην ακριβότερη έκδοση η οποία ξεπερνά τελική τιμή 21.000.....το 5θ. + 800 ευρώ....
Υπολογιστής ταξιδιού: να τον κάνω τι; Με μια απλή μέθοδο των τριών βρίσκω τη μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου μου.
ESP: δε γνωρίζω πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας που να το έχουν standard. Βέβαια μπορεί και να σφάλλω. Όπως και νά 'χει θα το επέλεγα από τη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού.
Καθίσματα μπλα μπλα μπλα: δε γνωρίζω, καλύτερα θα έχει πάντως από το φιατάκι μου.
CD/mp3 player: βάζω αυτό που θέλω εγώ.
ανάρτηση: δε σχολιάζω.
προβολάκια: για μια-δυο φορές το χρόνο που θα χρειαστούν και να μην υπάρχουν δεν έγινε τίποτε.
ζάντες: είμαι κατά των ζαντών αλουμινίου γιατί στραβώνουν πιο εύκολα από τις σιδερένιες (OK, έχω μείνει λίγο πίσω, ε;)
ψιλολόγια: σαν τι; Αυτόματα αναδιπλούμενους καθρέπτες; Γιατί, δεν έχω χέρια να τους κλείσω μόνος μου; Δεκαπέντε πλαφονιέρες στο εσωτερικό; Σε αυτοκίνητο μπαίνω, όχι στη ρεσεψιόν του Hilton.
Μεταλλικό χρώμα: γιατί, ποιος το δίνει τζάμπα (αν και κανονικά θα έπρεπε, το Quattroruote σε έρευνα που έκανε απεφάνθη ότι η διαφορετικότητα του μεταλλικού δε δικαιολογεί την αύξηση τιμής στο αυτοκίνητο).
Cruise control: βλέπε ψιλολόγια.
Bottom line: θεωρητικά θα το αγόραζα, μια χαρά αυτοκίνητο είναι (πρακτικά όχι, το επόμενό μου πάλι Fiat θα είναι).