-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Οι βαρεμένοι θα έλεγα..
Κατούρα και λίγο...
Σας κατούρησαν οι Άγγλοι μη σας κατουρήσω και εγώ...
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Το οτι μπερδέυεις επίσης τη σεξουαλικότητα με τα αυτοκίνητα αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό του νεοέλληνα δυστυχώς, δε σε παρεξηγώ...
Αν και πιστεύω πως έχεις τριμωχθεί και αντιδράς προκλητικά εγώ θα σου απαντήσω μειλίχια (όπως αρμόζει σε έναν νεοέλληνα
Εγώ όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο και πατάω το γκάζι νιώθω κάπως, πως να το πώ ρε παιδί μου σε Νεοελληνικά, α ναι το βρήκα: Ερεθίζομαι σεξουαλικώς ένα πράγμα.
Σε 2 μήνες που θα μπαίνω και στο νέο αυτοκίνητό μου με τον ομοφυλόφιλο κινητήρα 1.8 TFSI να δεις πως θα ερεθίζομαι...
Και μη βιαστείς να με κρίνεις γιατί υπάρχουν πάάάάάάάρα πολλές κρυφές σαν & μένα εδώ μέσα, έχω την εντύπωση μάλιστα πως ο λόγος ύπαρξης αυτού του forum είναι η μελέτη αυτής της αλλόκοτης και παράξενης παρά φύσιν σεξουαλικής προτίμησης... -
Οι βαρεμένοι θα έλεγα.. -
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
Στον 2.0 δεν ενσωματώνεται η τουρμπίνα στην πολλαπλή....
Απο πότε?
Δεν μου απάντησες...
-
Oceanborn όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι προσβολές;
Τουλάχιστον έμαθες ότι ο 1.8Τ είναι ίδιος με τον 2.0Τ υποκυβισμένος; -
Αντρας με παντελόνια ο τύπος, πςςςς...
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Το οτι μπερδέυεις επίσης τη σεξουαλικότητα με τα αυτοκίνητα αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό του νεοέλληνα δυστυχώς, δε σε παρεξηγώ...
Αν και πιστεύω πως έχεις τριμωχθεί και αντιδράς προκλητικά εγώ θα σου απαντήσω μειλίχια (όπως αρμόζει σε έναν νεοέλληνα
Εγώ όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο και πατάω το γκάζι νιώθω κάπως, πως να το πώ ρε παιδί μου σε Νεοελληνικά, α ναι το βρήκα: Ερεθίζομαι σεξουαλικώς ένα πράγμα.
Σε 2 μήνες που θα μπαίνω και στο νέο αυτοκίνητό μου με τον ομοφυλόφιλο κινητήρα 1.8 TFSI να δεις πως θα ερεθίζομαι...
Και μη βιαστείς να με κρίνεις γιατί υπάρχουν πάάάάάάάρα πολλές κρυφές σαν & μένα εδώ μέσα, έχω την εντύπωση μάλιστα πως ο λόγος ύπαρξης αυτού του forum είναι η μελέτη αυτής της αλλόκοτης και παράξενης παρά φύσιν σεξουαλικής προτίμησης...Εγώ έχω στριμωχθεί? Εσείς μαζευτήκατε καμιά 10αριά νοματαίοι και μου την πέφτετε όλοι μαζί. Ετσι κάνουν οι αδερφούλες μόνο. Παρόλα αυτά προλαβαίνω να σας απαντώ, τουλάχιστον προσπαθώ. Οποιος είναι μάγκας να κάτσει και να ανταλλάξει απόψεις οι υπόλοιπες αδερφές ας σωπάσουν αν και δεν έχω πρόβλημα....
-
Bλέπεις ότι επί 6 σελίδες είσαι ο μόνος που υποστηρίζει αυτά που έγραψε ο τύπος στο περιοδικό και συνεχίζεις... Η συμπεριφορά σου δείχνει ότι μάλλον χάρηκες που κάποιος έθεσε πρόβλημα αξιοπιστίας στα TFSI και για αυτό το έκανες και topic περήφανα , και αφού βλέπεις ότι κανείς δεν τσιμπάει συνεχίζεις επι ματαίω να μας πείσεις. Κράτα το γιαπωνέζικο σου που χαλάει μια φορά στα 50 χρόνια και δεν θέλει λεφτά στο σέρβις αλλά έχει ροπή και άλογα ποδηλάτου και άσε τους υπόλοιπους να προβληματιστούν μόνοι τους για τη που κάνανε παίρνοντας ένα turbo.
-
**' Το τούρμπο που φοράει κατασκευάζεται από την borg-warner (ασυνήθιστη επλογή) **
H σειρά Κ που φοράνε τα VAG είναι και αυτή της Borg-Warner! Επίσης η ιδια εταιρία έχει αναπτύξει το Variable Turbine Geometry (VTG) για λογαριασμο της Porsche.
Ή εγώ κάνω λάθος ή αυτό είναι τελείως αδιάβαστος.
Ακριβώς
Η γνωστή ΚΚΚ είναι η.......borg-warner
Εχουμε που έχουμε την υψηλού επιπέδου διανόηση ως λαός να γνωρίζουμε τα ΠΑΝΤΑ,ένα ακόμα πλήγμα από τους 'ειδικούς' της δημοσιογραφίας για να αναρωτιώμαστε προς τι τόση παραπληροφόρηση στο γήπεδο το καφενείο και το......νετ.
Είπαμε,στο ελλάντα ο κάθε άσχετος μπορεί να ασχοληθεί ΚΑΙ με το αυτοκίνητο.
Ενα παραπάνω όπου η ελευθερία της μ@λ@κίας του λόγου δεν κοστίζει.Μια που πιάσαμε τα σεξουαλικά κοίτα να βρείς το σημείο G γιατί με το 60 δε γίνεται δουλειά...
Το σημείο G ως γνωστόν διαφέρει απο γυναίκα σε γυναίκα
Ηδη διανείω τη φάση του κάμα σούτρα
Το malpractice που βλέπω και ως ροζάκι το χρησιμοποιείς και ως βοήθημα? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αντρας με παντελόνια ο τύπος, πςςςς...Δόκτορα ευτυχώς το φόρουμ παρέχει και καροτσάκια.....
-
Εγώ έχω στριμωχθεί? Εσείς μαζευτήκατε καμιά 10αριά νοματαίοι και μου την πέφτετε όλοι μαζί. Ετσι κάνουν οι αδερφούλες μόνο. Παρόλα αυτά προλαβαίνω να σας απαντώ, τουλάχιστον προσπαθώ. Οποιος είναι μάγκας να κάτσει και να ανταλλάξει απόψεις οι υπόλοιπες αδερφές ας σωπάσουν αν και δεν έχω πρόβλημα....
-
Ε, τι περίμενες?
Το θέμα, Χάρη, είναι ότι κι ένα παιδάκι του δημοτικού μπορεί να μπει στο φόρουμ και ν' ανοίξει θέματα όπως το παρόν. Αν ξέραμε από την αρχή τι εστί 'οceanborn' μπορεί οι περισσότεροι να μην μπαίναμε καν στον κόπο να γράψουμε εδώ - έστι κι αλλιώς πιστεύω ότι από τον τίτλο και το πρώτο ποστ [και μόνο] φαίνεται πόσο σοβαρό είναι το συγκεκριμένο θέμα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ε, τι περίμενες?Το θέμα, Χάρη, είναι ότι κι ένα παιδάκι του δημοτικού μπορεί να μπει στο φόρουμ και ν' ανοίξει θέματα όπως το παρόν. Αν ξέραμε από την αρχή τι εστί 'οceanborn' μπορεί οι περισσότεροι να μην μπαίναμε καν στον κόπο να γράψουμε εδώ - έστι κι αλλιώς πιστεύω ότι από τον τίτλο και το πρώτο ποστ [και μόνο] φαίνεται πόσο σοβαρό είναι το συγκεκριμένο θέμα.
Δεν έχεις κι άδικο.
-
Οποιος είναι μάγκας να κάτσει και να ανταλλάξει απόψεις οι υπόλοιπες αδερφές ας σωπάσουν αν και δεν έχω πρόβλημα....Κοίτα να δεις. Εγώ αν και αδελφή (κατ' εσέ) θα συνεχίσω την προσπάθεια επιτυχούς διαλόγου μαζί σου:
Ο συντάκτης του άρθρου γράφει τα εξής: 'Το τούρμπο που φοράει κατασκευάζεται από την borg-warner (ασυνήθιστη επλογή)'
Αν επισκευθείς αυτή τη σελίδα http://www.3k-warner.de/en/press/index.asp?modus=shownews&message=101&year=2006 θα δεις ότι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ασυνήθιστη επιλογή όπως προείπαν και άλλοι φίλοι. Αυτό και μόνο καταρρίπτει την αξιοπιστία του άρθρου και του συντάκτη του. Εδώ δεν ξέρει τι τούρμπο έχει, θα ξέρει και πως δουλεύει και αν είναι αξιόπιστο??? -
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
...ο συντάκτης που λέγεται Αντώνης Κόλλιας...
Ρε παιδιά τον θυμάστε τον Κόλλια; Ο άνθρωπος που 1. μας χάρισε φανταστικές περιγραφές αγώνων F1
και 2. ανακάλυψε το μεγάλο ταλέντο που ακούει στο όνομα Τάκης Πουρναράκης (τον είχε συμπαρουσιαστή). -
Τώρα όσο αφορά το 'παιχνίδι με τις λέξεις 'άγνωστη αξιοπιστία' και αναξιοπιστία: Αν βγώ και πώ ότι το χ μέλος του forum είναι 'αγνώστης σεξουαλικής προτίμησης' εσύ τι θα καταλάβεις? Ναι αλλά δεν τον είπα ομοφυλόφιλο...
Ναι ναι πολύ αστείο φίλε, πρόσεχε τα συρόπια... Μόλις άκουσες εσύ για ομοφιλόφυλους όλο χαρές έκανες..
Το θέμα φάνηκε από την αρχή ότι ήταν για μέχρι να έρθει το τέλος του, αλλά εσύ ξέφυγες τελείως. Πήρες αμπάριζα και όποιον βρίσκεις μπροστά σου του τη λες.
Δηλαδή τι περίμενες να ανοίξεις ένα θέμα και όλοι απλά να συμφωνήσουν μαζί σου χωρίς καθόλου αντίλογο; Λάθος σκεπτικό μου μοιάζει αυτό.Στα turbo προ 20ετίας που ανέφερες θα σταθώ λίγο. Η τεχνολογία του τότε δεν έχει καμία σχέση με του σήμερα. 20 χρόνια είναι αυτά κακά τα ψέμματα. Τι σχέση μπορεί να έχει ο turbo του R5 με το μονό καρμπυρατέρ με τους σημερινούς turbo Κινητήρες;
Ακόμη και 'παραδοσιακοί' κατασκευαστές που απέφευγαν τα turbo λοξοκοιτούν προς τα εκεί. Τυχαία άραγε; -
βρέ τί πάθαμε μ' αυτά τα Golf........
-
οceanborn σου συνιστώ να ηρεμήσεις λίγο.
Το γεγονός και μόνο ότι στα αρνητικά του υπό δοκιμή αυτοκινήτου συμπεριελήφθη ένας τόσο προβοκατόρικος υπαινιγμός όσο το 'άγνωστης αξιοπιστίας', ωθεί τον αναγνώστη να συμπεριλάβει στα αρνητικά του υπό ανάγνωση εντύπου τον χαρακτηρισμό 'γνωστής αναξιοπιστίας'.
Από τα σοβαρότερα σφάλματα που θα μπορούσε να κάνει, διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υποκρύπτεται δόλος και όχι απλή ανοησία...
Στα αρνητικά ή τα θετικά μιας οποιασδήποτε 4ήμερης ή πενθήμερης δοκιμής δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να βγάλεις πόρισμα περί αξιοπιστίας ή μη.
Ακόμα κι αν κατά τη διάρκεια της δοκιμής, παρατηρήσεις ότι κάτι δεν δουλεύει, ή ακόμα κι αν πάρεις το μοτέρ στα χέρια, θα πρέπει πρώτα να περιμένεις το πόρισμα σχετικά με το τι συνέβη ακριβώς, να το δημοσιοποιήσεις σαφέστατα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση η επαγωγική γενίκευση (στα + και τα -) θα πρέπει να αποφευχθεί.
Εκτός κι αν έχεις στη διάθεσή σου στοιχεία που να πιστοποιούν ότι το ίδιο ακριβώς σφάλμα έχει συμβεί, υπό τις ίδιες συνθήκες, σε έναν ορισμένο αριθμό αυτοκινήτων... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εννοώ ανάρτηση μαλακή πολύ για το χαρακτήρα που γέρνει. Θέλει ΄τη σκληρή σπόρτ ανάρτηση που κοστίζει. αυτό εννοούσα...
προσωπικά την βρήκα μια χαρά την ανάρτηση.. Δεν το παίρνουνε όλοι για το στροφιλίκι το αυτοκίνητο.
Η έκδοση Sportline φοράει άλλη ανάρτηση. Και, προσωπική γνώμη, είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητο.
-
Εγώ έχω στριμωχθεί? Εσείς μαζευτήκατε καμιά 10αριά νοματαίοι και μου την πέφτετε όλοι μαζί. Ετσι κάνουν οι αδερφούλες μόνο. Παρόλα αυτά προλαβαίνω να σας απαντώ, τουλάχιστον προσπαθώ. Οποιος είναι μάγκας να κάτσει και να ανταλλάξει απόψεις οι υπόλοιπες αδερφές ας σωπάσουν αν και δεν έχω πρόβλημα....
Μπηκες, και εκανες ενα ολοκληρο τοπικ, προσπαθεις διακαως να περασεις την δικη σου αποψη (αφου το ειπε και ενας μαιντανος σε καποιο περιοδικο) και ισως να δικαιολογησεις καποιες επιλογες που εκανες η θα κανεις. Αν ψαχνεις την 'επιβεβαιωση' δοκιμασε ισως στο φορουμ της μαρκας που ψαχνεις. Εδω δεν προκειται να στην δωσει κανεις. Ο καθενας εχει το δικαιωμα της αποψης του, κατι που εσυ δεν σεβεσαι.
ps: Αν σου την πεφτουν, ισως ειναι επειδη σε βρηκανε γλυκουλι Να τις προσεχεις παντως τις αδερφες... μπορει να ειναι απο τις ενεργητικες...
TFSI αξιοπιστία πάπαλα....