-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο πότε εχει να φαει;Ηunter, το μενού της περιλαμβάνει μόνο λούτσους που έχουν πρωτεϊνες και λίγα λιπαρά...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο πότε εχει να φαει;+1
-
Black and white Alena Seredova [/url]
-
-
Ποιός είχαμε πει ότι θα έβρισκε τη γυναίκα του Βούλη;
Κοιμάται το forum... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ποιός είχαμε πει ότι θα έβρισκε τη γυναίκα του Βούλη;
Κοιμάται το forum...Αν λες εμενα....
Εγω δεν βρηκα κατι:( -
Ο Pasxos νομίζω είχε αναλάβει αλλά πουνετος...
-
ρε 007 δωσε και σε μας καμία
η μελαχρινη μουν**ρα στα αριστερα με το γαλάζιο(δεν ξερω πως ακριβως το λένε το χρωμα) ποια ειναι??
-
Άσε ρε φίλε. Σαν άνεργο τραβέλι μου κάνει...
Είπαμε έντονα χαρακτηριστικά αλλά όχι και έτσι.
Το ξανθούλι με το μπλε που έχει σκύψει και βγάζει και το επιφώνημα (έτσι για να βρίσκεται) τι σε λέει; -
και αυτη με το πορτοκαλί ειναι καλή
-
Eμένα πάντως μου λέει πολλά...
-
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ
-
παντως στις φωτογραφίες ειναι πολύ καλές, στην πραγματικότητα ενταξει γκομενάρες ειναι αλλά θελει λιγο προσπαθεια για να τις θυμηθείς εάν τις δεις μπροστα σου.
οταν ήμουν 1η γυμνασιου ειχαμε μία φιλόλογο που ειχε ποζαρει γυμνόστηθη για ενα τοπικο περιοδικο...
δυσκολέυτηκα να την αναγνωρίσω αν και μας εκανε μέρα παρά μέρα μαθημακαι ήταν και 38αρα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
οταν ήμουν 1η γυμνασιου ειχαμε μία φιλόλογο που ειχε ποζαρει γυμνόστηθη για ενα τοπικο περιοδικο...
και ήταν και 38αραΜπαρουτοκαπνισμένη φιλόλογο είχατε? Η μαλούκα πήγαινε και ερχόταν εκείνη την κρίσιμη ηλικία ε?
-
Αμ εμείς που είχαμε θεολόγο-μοντέλα;
-
Σε σχολείο πηγαίνατε?
-
Ω ναι...
-
Εγω ειχα μια Ιστορικου
28~29...
Απιστευτα ομωρφη γυναικα και πολυ αυστηρη.
Μεχρι και στο κρεβατι την ελεγα Κυρια 'Ταδε' -
ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αμ εμείς που είχαμε θεολόγο-μοντέλα;Και εμείς στο Λύκειο είχαμε θεόλογο μια κοπέλα που έμοιαζε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ στη Γιολάντα Διαμαντή. Και όταν λέμε απίστευτα ήταν όμοια! Σε όλα της. Ώρες ώρες την κοιτούσαμε και νομίζαμε ότι είναι η ίδια η Διαμαντή.
Της κάναμε και πλάκα και την φωνάζαμε Γιολάντα...
Και ήταν τότε και φρέσκια στο επάγγελμα (γύρω στα 26-27 max). Και γκαζιάρα (είχε cinque sporting). Μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν μέσα στην αίθουσα...
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#4]