-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
E δεν παμε καλα
Πολύ παρέα με τον Asimov κάνεις.
Και απ' ότι φαίνεται, εκτός του ότι δεν συμφωνούμε στις διακοπές, έχουμε διαφορετικά γούστα και στις γυναίκες.Να γιατι χωριζουν τα νεαρα ζευγαρια
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχει χαθει το μετρο τελικα,και μαλλον οφείλεται συτον βομβαρδισμο μας με χιλιάδες θεές σε τηλεόραση και ίντερνετ.Ρε Χαρη,εαν ειναι αυτη η κοπέλα 'πατσαβούρα',τότε,πώς θα κοιταξουμε τις απλές/κοινες κοπέλες τριγύρω μας ρε γμτ;
Ν αγιασει το στομα σου ... Ελεος ρε σεις,οχι και πατσαβουρα..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχει χαθει το μετρο τελικα,και μαλλον οφείλεται συτον βομβαρδισμο μας με χιλιάδες θεές σε τηλεόραση και ίντερνετ.Ρε Χαρη,εαν ειναι αυτη η κοπέλα 'πατσαβούρα',τότε,πώς θα κοιταξουμε τις απλές/κοινες κοπέλες τριγύρω μας ρε γμτ;
Εξαρτάται από το τι περιμένεις από την καθεμιά.
Αυτές που ανεβάζουν(με) εδώ, είναι μόνο για βιτρίνα, στόλισμα, ενώ ξέρουμε οτι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό έχει επέμβει γραφίστας, οπότε το αποτέλεσμα μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Οι 'απλές' κοπέλες που συναναστρεφόμαστε έχουν και άλλα χαρίσματα, ξεχωριστά ή μη, που τελικά έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από το μέγεθος του στήθους, τις αναλογές ή τα λακκάκια στο πρόσωπο (ή την απουσία τους).
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αυτές που ανεβάζουν(με) εδώ, είναι μόνο για βιτρίνα, στόλισμα, ενώ ξέρουμε οτι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό έχει επέμβει γραφίστας, οπότε το αποτέλεσμα μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Ρε Σταυρο,εμεις βλέπουμε τελικα μια εικόνα στην οθονη μας την οποία και κρινουμε ασχετως του τι επεμβασεις πιθανον να εχουνε γινει σε αυτη (και οι απλές/κοινες κοπελίτσες τα εχουνε τα φτιασίδια τους αλλωστε)
Οι 'απλές' κοπέλες που συναναστρεφόμαστε έχουν και άλλα χαρίσματα, ξεχωριστά ή μη, που τελικά έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από το μέγεθος του στήθους, τις αναλογές ή τα λακκάκια στο πρόσωπο (ή την απουσία τους).
Τα χαρισματα ειναι ασχετα σε αυτην την κουβεντα που κάνουμε τωρα,και κακως τα βαζεις στο 'πακετο'.
ξαναρωταω,εαν η παραπάνω ειναι 'πατσαβούρα' η εμφανιση των υπολοίπων γυναικών θα επρεπε να ειναι τουλάχιστον τρομακτικη για τα ματια μας,κατι σαν τερατα απο άλλον πλανητη θα΄πρεπε να φανταζουνε.Σαν την μαγισσα απο το Ρομπέν των Δασων -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σαλμα Χαγιεκ = πατσαβούρα με μεγάλο στήθος.Πού είναι αυτό με το τηγάνι;;;
...
......
Νάτο!
-
εγω θα σταθω στο πλαι του χασαπακλα...
ισως ειναι ομορφη με τα ισπανικα προτυπα..
βλ. αλονσο
-
Αμα αυτη ειναι πατσαβουρα,τοτε εγω ειμαι επιδοξος σαβουρομάμης
Χάρη θα της κανω στην τελικη... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ξαναρωταω,εαν η παραπάνω ειναι 'πατσαβούρα' η εμφανιση των υπολοίπων γυναικών θα επρεπε να ειναι τουλάχιστον τρομακτικη για τα ματια μας,κατι σαν τερατα απο άλλον πλανητη θα΄πρεπε να φανταζουνε.Σαν την μαγισσα απο το Ρομπέν των Δασων
Ειλικρινά πάντως, μόλις είδα το πρόσωπο της στην προηγούμενη σελίδα σκέφτηκα 'αμαν, τι ειν τούτο;'. Και ίσως έχει να κάνει και με τι προσδοκίες έχει κανείς. Δηλαδή, η έννοια 'πατσαβούρα' είναι σχετική, καθώς διαφορετικά κρίνεις(-νω) όταν βλέπεις φωτογραφίες σε ένα νήμα που έχει στον τίτλο του 'Καλλονές' , και διαφορετικά όταν κυκλοφορείς έξω (ή, αλλού γενικότερα).
Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.
-
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ειλικρινά πάντως, μόλις είδα το πρόσωπο της στην προηγούμενη σελίδα σκέφτηκα 'αμαν, τι ειν τούτο;' Και ίσως έχει να κάνει και με τι προσδοκίες έχει κανείς. Δηλαδή, η έννοια 'πατσαβούρα' είναι σχετική, καθώς διαφορετικά κρίνεις(-νω) όταν βλέπεις φωτογραφίες σε ένα νήμα που έχει στον τίτλο του 'Καλλονές' , και διαφορετικά όταν κυκλοφορείς έξω (ή, αλλού γενικότερα).
Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.
Α!Εννοείς οτι αναλόγως της περιστασεως δίνεις και διαφορετικούς χαρακτηρισμούς.Ε,ενταξει,κατω απο αυτο το πρίσμα δεν θα μπορεσω να σου δωσω άδικο,μιας και τη θεωρεις 'πατσαβούρα' αναμεσα στις υπόλοιπες θεές του τόπικ.
Εαν δηλαδη στο τόπικ εμφανιζόντουσαν και φωτογραφιες σαν της Βασιλειαδου θα αλλαζε και ο χαρακτηρισμός της παραπάνω
-
Πρόσφατα σε μικτή παρέα ετέθη ο προβληματισμός περί γούστου, προτιμήσεων, ξανθιά ή μελαχρινή, βυζιά ή κώλος κλπ. Εγώ διακριτικά εξέθεσα την άποψη ότι Η γυναίκα (σαν τύπος εξωτερικά και όχι απαραίτητα η συγκεκριμένη) είναι η δεσποινίς.....
Αφού αντιμετώπισα τη χλεύη του γυναικείου πληθυσμού που μέχρι να φύγουμε μου τραγουδούσε κοροϊδευτικά το άσμα 'Και θα θέλεις... θα σου κάνω...' κλπ ο σύσσωμος ο αντρικός πληθυσμός έσπευσε να με συγχαρεί με νοήματα κάτω από το τραπέζι....
Επί τη ευκαιρία ακούστηκε η είδηση ότι η Κυρία έχει χωρίσει με τον Κυριό της επειδή ο τελευταίος την έπιασε στα πράσα καβάλα με συναδελφό του που πρόσφατα παντρεύτηκε γνωστή ξανθιά μοντέλα με αεροδυναμική μύτη...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επί τη ευκαιρία ακούστηκε η είδηση ότι η Κυρία έχει χωρίσει με τον Κυριό της επειδή ο τελευταίος την έπιασε στα πράσα καβάλα με συναδελφό του που πρόσφατα παντρεύτηκε γνωστή ξανθιά μοντέλα με αεροδυναμική μύτη...Mίλα καθαρά σαν άνθρωπος παιδί μου!!
-
Την έπιασε καβάλα με τον Χατζή...
Επίσης ακούστηκε το σχόλιο ότι αν είσαι θαμών στο μπουρδέλο που θεωρεί μπουζουξίδικο η εν λόγω Κυρία έχεις την ευκαιρία να τη γνωρίσεις καλύτερα... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Την έπιασε καβάλα με τον Χατζή...
Επίσης ακούστηκε το σχόλιο ότι αν είσαι θαμών στο μπουρδέλο που θεωρεί μπουζουξίδικο η εν λόγω Κυρία έχεις την ευκαιρία να τη γνωρίσεις καλύτερα...Κλεινουμε τραπεζακι το Σαββατο;;;
Δεν εχω κανενα προβλημα να πας πρωτος... -
Μπορεί να είναι σκυλί καλλιτεχνικά αλλά σαν γυναίκα......
Το Σάββατο ήταν σε μια εκπομπή στον ΑΝΤ1...
ΥΓ:
ΥΓ2: Δεν έχετε στο 4TF το emoticon με το μαστίγιο........ -
Η εν λογω κυρια σε αλλη μια φωτογραφια.......
-
Πολύ σοβαρά το πήρατε το θέμα. Πατσαβούρα και έξω στο δρόμο, πατσαβούρα και δω μέσα. Για τα ΔΙΚΑ μου γούστα, πάντα. (δεν κάνω συνήθως τέτοια σχόλια για ανθρώπους, απλά εδώ είναι και καφενείο-χαβαλές)
Και υπ' όψιν, τα γούστα μου απέχουν μακρά από το πρότυπο του δίμετρου σουπερμοντελ (δεν μ' αρέσουν αυτές) και επίσης οι φίλοι μου λένε ότι έχω περίεργα γούστα.
Αν εσάς σας αρέσει η Σάλμα, κάντε της και πρόταση γάμου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. -
Μαζι σου Χαρη!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
πες μου ότι είναι ένα ψέμα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πες μου ότι είναι ένα ψέμα
Πάει για 8 Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου!!!!!
Το Β' γυναικείο θα το πάρει η Jena Jameson που έχει μικρή (αλλά όπως πάντα) ουσιαστική συμμετοχή
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#4]