-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εμ αυτο ειναι το θεμα, οτι με εμενα πηζουν κ φευγουν εκεινοιΕγω σου το χω πει... Πρεπει να σε βγαλουμε φωτοτυπια και να σ εχουμε μαζι μας...
-Τι θα γινει με την γ...δουλεια σου;;;
Θα σε δουμε ποτε;;;; -
Παρασκευες, οχι ποτε. και δεν εχει να κανει με την δουλεια.
-
kacey , ανοιξε ενα θεμα που θα μας δινεις συμβουλες για το πως να γειωνουμε τους μπατσους , να ξερουμε δηλαδη τι να τους πουμε και να μη μπορουν να μας κανουν τιποτα.
-
Άποψη μου, να είσαι ευγενικός αλλά ευθύς και με σταθερό τόνο. Ούτε το νταηλίκι θα σε βγάλει πουθενά, ούτε βέβαια η μαλθακότητα και ο φόβος.
Ως τώρα, τους αντιμετωπίζω έτσι και δεν είχα ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άποψη μου, να είσαι ευγενικός αλλά ευθύς και με σταθερό τόνο. Ούτε το νταηλίκι θα σε βγάλει πουθενά, ούτε βέβαια η μαλθακότητα και ο φόβος.Ως τώρα, τους αντιμετωπίζω έτσι και δεν είχα ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Συμφωνω. Αν παμε διαφορετικα(πως να τους την πεσουμε πως να τους κολλησουμε στον τοιχο με την αποσοτμοτικη απαντηση μας κτλ...) τοτε και αυτοι θα πανε διαφορετικα. Η ευγενεια και η υπομονη πανε πολυ μακρια. Μην ξεχναμε χρειαζονται δυο ατομα για να τσακωθει κανεις.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Άποψη μου, να είσαι ευγενικός αλλά ευθύς και με σταθερό τόνο. Ούτε το νταηλίκι θα σε βγάλει πουθενά, ούτε βέβαια η μαλθακότητα και ο φόβος.
Ως τώρα, τους αντιμετωπίζω έτσι και δεν είχα ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Συμφωνω. Αν παμε διαφορετικα(πως να τους την πεσουμε πως να τους κολλησουμε στον τοιχο με την αποσοτμοτικη απαντηση μας κτλ...) τοτε και αυτοι θα πανε διαφορετικα. Η ευγενεια και η υπομονη πανε πολυ μακρια. Μην ξεχναμε χρειαζονται δυο ατομα για να τσακωθει κανεις.
Μα ο Kacey δεν τσακωνετε...
Απλα ξερει καλα τι πρεπει να τους πει, για να καταλαβουν οτι δεν περναει αυτο που θελουν να κανουν. -
Ποιος σας ειπε οτι τσακωνομαι? Απο κει και περα, οπως μιλησουν θα μιλησω. Εχω κανει και πολυ εξασκηση στο πως να λεω σε καποιον οτι ειναι μαλακας χωρις να του το λεω, και πεφτει πολυ γελιο. Πχ:
α) Εχω πει σε μπατσο 'θα μου μιλας στον πληθυντικο και ευγενικα, οπως σου επιβαλει ο νομος'. Μου εχει απαντησει 'συνεχισε να μου αντιμιλας και θα πας μεσα για εξυβριση'¨. Του εχω απαντησει 'ποτε σε εβρισα? Εξυβριση θα ηταν αμα σου ελεγα οτι εισαι μαλακας, αλλα δεν στο ειπα'
β) Ξεκινανε να γραφουν εναν για φυμε. Του λενε 'απαγορευονται τα φυμε'. Τους λεω 'ο ΚΟΚ στο αρθρο 81 (μενουν μαλακες που ξερω το αρθρο) δεν λεει πουθενα οτι απαγορευονται τα φυμε, το ΜΟΝΟ που λεει ειναι οτι πρεπει οι επιβατες να φαινονται'. Μου λεει οτι δεν φαινονται, ΧΩΡΙΣ να υπαρχει αθρωπος μεσα στο αμαξι και οταν του λεω που το ξερεις ρε μαστορα αφου δεν υπαρχει ανθρωπος μεσα, μου λεει μπες μεσα να σου δειξω οτι δεν φαινεσαι (πως? αφου απο εγω θα ειμαι μεσα...).
μπαινω μεσα, μου λεει να οριστε δεν σε βλεπω. Του κανω κωλοδαχτυλα και με τα δυο χερια. Κοκκαλο ο μπατσος, κοκκινιζει και αρχιζει να φωναζει βγες εξω τσογλανε συλλαμβανεσαι θα πας για εργω εξυβριση για τα κωλοδαχτυλα. Και τοτε του λεω, μπροστα σε 10 ατομα, 'που τα ειδες ρε μεγαλε αφου τωρα ειπες οτι δεν φαινομαι'...
Παραλιγο εγκεφαλικο ο μπατσος, κληση γιοκ, στο αυτοκινητακι του και φευγει σπινιαροντας και βριζοντας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
β) Ξεκινανε να γραφουν εναν για φυμε. Του λενε 'απαγορευονται τα φυμε'. Τους λεω 'ο ΚΟΚ στο αρθρο 81 (μενουν μαλακες που ξερω το αρθρο) δεν λεει πουθενα οτι απαγορευονται τα φυμε, το ΜΟΝΟ που λεει ειναι οτι πρεπει οι επιβατες να φαινονται'. Μου λεει οτι δεν φαινονται, ΧΩΡΙΣ να υπαρχει αθρωπος μεσα στο αμαξι και οταν του λεω που το ξερεις ρε μαστορα αφου δεν υπαρχει ανθρωπος μεσα, μου λεει μπες μεσα να σου δειξω οτι δεν φαινεσαι (πως? αφου απο εγω θα ειμαι μεσα...).μπαινω μεσα, μου λεει να οριστε δεν σε βλεπω. Του κανω κωλοδαχτυλα και με τα δυο χερια. Κοκκαλο ο μπατσος, κοκκινιζει και αρχιζει να φωναζει βγες εξω τσογλανε συλλαμβανεσαι θα πας για εργω εξυβριση για τα κωλοδαχτυλα. Και τοτε του λεω, μπροστα σε 10 ατομα, 'που τα ειδες ρε μεγαλε αφου τωρα ειπες οτι δεν φαινομαι'...
Παραλιγο εγκεφαλικο ο μπατσος, κληση γιοκ, στο αυτοκινητακι του και φευγει σπινιαροντας και βριζοντας.
Θεός!
-
Tι είπε ρε ο άνθρωπας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποιος σας ειπε οτι τσακωνομαι? Απο κει και περα, οπως μιλησουν θα μιλησω. Εχω κανει και πολυ εξασκηση στο πως να λεω σε καποιον οτι ειναι μαλακας χωρις να του το λεω, και πεφτει πολυ γελιο. Πχ:α) Εχω πει σε μπατσο 'θα μου μιλας στον πληθυντικο και ευγενικα, οπως σου επιβαλει ο νομος'. Μου εχει απαντησει 'συνεχισε να μου αντιμιλας και θα πας μεσα για εξυβριση'¨. Του εχω απαντησει 'ποτε σε εβρισα? Εξυβριση θα ηταν αμα σου ελεγα οτι εισαι μαλακας, αλλα δεν στο ειπα'
β) Ξεκινανε να γραφουν εναν για φυμε. Του λενε 'απαγορευονται τα φυμε'. Τους λεω 'ο ΚΟΚ στο αρθρο 81 (μενουν μαλακες που ξερω το αρθρο) δεν λεει πουθενα οτι απαγορευονται τα φυμε, το ΜΟΝΟ που λεει ειναι οτι πρεπει οι επιβατες να φαινονται'. Μου λεει οτι δεν φαινονται, ΧΩΡΙΣ να υπαρχει αθρωπος μεσα στο αμαξι και οταν του λεω που το ξερεις ρε μαστορα αφου δεν υπαρχει ανθρωπος μεσα, μου λεει μπες μεσα να σου δειξω οτι δεν φαινεσαι (πως? αφου απο εγω θα ειμαι μεσα...).
**
μπαινω μεσα, μου λεει να οριστε δεν σε βλεπω. Του κανω κωλοδαχτυλα και με τα δυο χερια. Κοκκαλο ο μπατσος, κοκκινιζει και αρχιζει να φωναζει βγες εξω τσογλανε συλλαμβανεσαι θα πας για εργω εξυβριση για τα κωλοδαχτυλα. Και τοτε του λεω, μπροστα σε 10 ατομα, 'που τα ειδες ρε μεγαλε αφου τωρα ειπες οτι δεν φαινομαι'...**Παραλιγο εγκεφαλικο ο μπατσος, κληση γιοκ, στο αυτοκινητακι του και φευγει σπινιαροντας και βριζοντας.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA εισαι μικρος θεουλης ρεεεεεεεε
-
Χαχαχα...μου έχουν λείψει αυτά τα σκηνικά ρε Κασέρυ.
Χαμένο κορμί έχεις καταντήσει
-
Βρε τριμαλαξ, αφου μαζευεστε την ΜΙΑ μερα της εβδομαδας που δεν μπορω να ερθω. Ξερεις ποσες φορες εχω παει και κανω βολτες μονος μου?
(ασε που δεν το ευχαριστιεμαι να κατεβαινω στην περιοχη του λουνα με το mondeo).
-
kasey.................................RESPECT
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βρε τριμαλαξ, αφου μαζευεστε την ΜΙΑ μερα της εβδομαδας που δεν μπορω να ερθω. Ξερεις ποσες φορες εχω παει και κανω βολτες μονος μου?(ασε που δεν το ευχαριστιεμαι να κατεβαινω στην περιοχη του λουνα με το mondeo).
Yπάρχει μια συσκευή που λέγεται κινητό τηλέφωνο...Μην σε ξεγελά η δόνηση. Βγάλτο από τον πάτο σου και πάρε μας
-
Έλιωσα στο γέλιο
-
Την τελευταία σελίδα στα funniest παρακαλώ, βαριέμαι να κάνω πολλαπλά quote!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Βρε τριμαλαξ, αφου μαζευεστε την ΜΙΑ μερα της εβδομαδας που δεν μπορω να ερθω. Ξερεις ποσες φορες εχω παει και κανω βολτες μονος μου?
(ασε που δεν το ευχαριστιεμαι να κατεβαινω στην περιοχη του λουνα με το mondeo).
Yπάρχει μια συσκευή που λέγεται κινητό τηλέφωνο...Μην σε ξεγελά η δόνηση. Βγάλτο από τον πάτο σου και πάρε μας
**
(ασε που δεν το ευχαριστιεμαι να κατεβαινω στην περιοχη του λουνα με το mondeo)**. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
**
(ασε που δεν το ευχαριστιεμαι να κατεβαινω στην περιοχη του λουνα με το mondeo)**.βρε τρυπιδιολε τετραπουστα
δεν μαζευομαστε μονο παρασκευη
υπαρχουν και αλλες μερες που μπορουμε να βολταρουμεαλλα οπως ειπε ο ΗΛΙΘΙΟΣ βαλε το κινητο στα κολομαγουλα σου και παρε μας τηλεφωνο αφου με τα χερια δεν μπορεις λογω κουλαμαρας...ειστε ολοι κουλοι μονο ο παπαφρανς ειναι φτερας
-
Μην γαμειτε το τοπικ. Και να διαβαζετε τα bold...
-
πω πω.... αυτοι οι 2 τριμαλ...κες καταντησαν το τοπικ σαν το φορουμ του TFRC.... Ξεκιναμε να γραφουμε για πιεσεις στα λαστιχα και καταλειγουμε στο συμπερασμα οτι ολοι ειναι κουλοι μονο ο 'παπαφρανς' ειναι φτερας
Δριμύ κατηγορώ προς τις αρχές