-
Παιδια πρόσφατα έξυσα λιγο από αριστερά τον προφυλακτίρα του αυτοκινήτου μου. Ειναι 147 κόκκινη σκέτη κούκλα
Πρέπει να βαφτεί όλος ο προφυλακτήρας και τι στοιχίζει το βάψιμο αυτού;
Α! και πάνω από σήμα της Alfa στο καπό έχει απλά ένα σημάδι - γρατζουνιά πολυ μικρή 2-3 εκ. Αυτό πάλι πρέπει να βαφτεί όλο το καπό;Το καπό με τίποτα δεν θέλω να βάψω αλλα για τον προφυλακτήρα δεν με χαλαει γιατι έχει κατι σημαδακια...
-
Παιδια πρόσφατα έξυσα λιγο από αριστερά τον προφυλακτίρα του αυτοκινήτου μου. Ειναι 147 κόκκινη σκέτη κούκλα
Α! και πάνω από σήμα της Alfa στο καπό έχει απλά ένα σημάδι - γρατζουνιά πολυ μικρή 2-3 εκ. Αυτό πάλι πρέπει να βαφτεί όλο το καπό;Το καπό με τίποτα δεν θέλω να βάψω αλλα για τον προφυλακτήρα δεν με χαλαει γιατι έχει κατι σημαδακια...
-
-
Πουλάνε μπουκαλάκια με μπογιά (για το νούμερο του αυτοκινήτου σου) όπως είναι η όζα, με βουρτσάκι. Όμως φαίνεται λίγο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
όπως είναι η όζαΚαιρό είχα να το ακούσω αυτό
-
Μπορεί εσύ να μη βάφεις τα νύχια σου.
Εμείς εδώ πάνω έτσι το λέμε (άκου μανό).
-
Όταν δούλευα στο Μινι μάρκετ πέρσι το καλοκαίρι, έρχονταν τσιγγάνες και μου ζήταγαν μπογιά για τα νύχια!
-
Τελικά το βάψιμο του προφυλακτίρα πώσο παει?
-
Υπάρχει ένα μαγαζί στην Πειραιώς http://www.chipsaway.gr που κάνει τοπικό βάψιμο για μικρές γρατζουνιές χωρίς να φαίνεται τίποτε. Να υπολογίζεις περίπου 60 ευρώ για κάθε σημείο.
-
Συντήρηση χρώματος - επιδιορθωση μικρογρατζουνιων
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=5694Γρατζουνιες...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 990#252990Για φαναρτζοδουλειές πρέπει να έχουμε και 10 θέματα...
-
εμενα σε ορισμενα σημεια εχει φυγει ενα μικρο κομματι απο χρωμα σαν να εχει σπαει η μπογια μπορουν να μου το φτιαξουν οπως και τις γρατζουνιες ??
επισης ειχα καπου διαβασει για κατι μεμβρανες που σου περνανε σε οποιο σημειο θες ωστε να μην χαλαει το χρωμα απο πετραδακια απο τον δρομο.
δεν θυμαμαι ομως το μαγαζι που το εκανε αν μπορειτε και ξερετε πειτε μουthanks
-
Με 60 ευρώ βάφεις ολόκληρο το προφυλακτήρα.
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
επισης ειχα καπου διαβασει για κατι μεμβρανες που σου περνανε σε οποιο σημειο θες ωστε να μην χαλαει το χρωμα απο πετραδακια απο τον δρομο.Δεν ξέρω αν όντως ισχύει, αλλά ένας βαφέας μου είπε ότι 'δεν ενδείκνυται, γιατί δεν αναπνέει το βερνίκι'...
-
O sv2 έχει στην 430 του τέτοια μεμβράνη.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
επισης ειχα καπου διαβασει για κατι μεμβρανες που σου περνανε σε οποιο σημειο θες ωστε να μην χαλαει το χρωμα απο πετραδακια απο τον δρομο.
Δεν ξέρω αν όντως ισχύει, αλλά ένας βαφέας μου είπε ότι 'δεν ενδείκνυται, γιατί δεν αναπνέει το βερνίκι'...
Kαι τι είναι το βερνίκι για να αναπνεύσει; Μήπως θα πεθάνει και από ασφυξία;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν ξέρω αν όντως ισχύει, αλλά ένας βαφέας μου είπε ότι 'δεν ενδείκνυται, γιατί δεν αναπνέει το βερνίκι'...
Kαι τι είναι το βερνίκι για να αναπνεύσει; Μήπως θα πεθάνει και από ασφυξία;
Δεν έχω ιδέα...
Ίσως σταματήσει να αναπνέει η τσέπη του μπογιατζή με τη μεμβράνη...
-
Τελικά τι στοιχίζει σε περίπτωση που θέλω να βάψω όλο τον προφυλακτήρα? Μιλάμε πάντα για άριστη δουλειά
-
εβαλα σητα ασημι στη μασκα και στον προφυλακτηρα και την εβαψα με σπρευ μαυρη και ξεβαφει.
-Μηπως αν εριχνα πλαστικοποιητη πρωτα και μετα σπρευ θα γινοταν καλυτερη δουλεια?
-Μηπως να εβαφα τη σητα με πινελο και μπογια κανονικη...? -
Μήπως να αγόραζες μαύρη σίτα?
-
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΒΑΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΕΠΑΝΩ.
ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ Η ΤΡΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΑΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ.
ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΙΚΗ Η ΣΙΤΑ ΘΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΤΑΡΙ.
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...