-
Οι περισσότερες είναι με κουμπώματα-κλιπσάκια οπότε αν την βγάλει προσεκτικά και δεν τα σπάσει ξανακουμπώνουν το ίδιο καλά όπως πριν. Προσοχή θέλει να σου ξαναβάλει σωστά τη μόνωση που υπήρχε πίσω από την ταπετσαρία (και να μην την καταστρέψει).
Είναι διαδικασία που γίνεται εύκολα και όχι μόνο για επισκευές φανοποιΐας. Π.χ. και εργοστασιακά ηχεία να θες να αλλάξεις, όλοι του χώρου με τα καταστήματα ηχοσυστημάτων την ίδια διαδικασία αφαίρεσης και επανατοποθέτησης των πλαστικών κάνουν. Το ίδιο και αν ντύσεις το αυτοκίνητο εκ των υστέρων με δέρμα όπου ντύνουν και την ταπετσαρία των θυρών/πλαϊνών.
-
Εξαρτάται από το αμάξι. Τις ίδιες ανησυχίες είχα κι εγώ αλλά είδα ότι τουλάχιστον στο c4 είναι απλά τα πράγματα. Δε θυμάμαι πως λένε αυτά τα κλιπάκια αλλά νομίζω σπάνε όταν τα βγάζεις και βάζεις καινούρια τα οποία δεν έχουν καμιά αξία.
-
**Περί βαφών 2009 ... **
Ερώτηση για δυνατούς παίχτες ...
Σε πολλά αυτοκίνητα όπως και στο δικό μου υπάρχουν πλαστικές επιφάνειες μαύρες, άβαφτες.
Στο εμπόριο υπάρχουν σπόιλερς, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτες μαύροι άβαφτοι...
Μπορούν τα τοποθετηθούν σε αυτοκίνητο αυτούσια χωρίς βαφή, σαν μαύρα πλαστικά;
Εχω δει ότι έτσι κυκλοφορεί και το Honda Civic Type S και είναι ιδιαίτερα όμορφο... Παρόμοιο είναι και το Punto Abarth αν δεν κάνω λάθος...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ερώτηση για δυνατούς παίχτες ...Σε πολλά αυτοκίνητα όπως και στο δικό μου υπάρχουν πλαστικές επιφάνειες μαύρες, άβαφτες.
Στο εμπόριο υπάρχουν σπόιλερς, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτες μαύροι άβαφτοι...
Μπορούν τα τοποθετηθούν σε αυτοκίνητο αυτούσια χωρίς βαφή, σαν μαύρα πλαστικά; ...
Κάνω quote στον εαυτό μου ...
Στο εμπόριο κυκλοφορούν σπόιλερς, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτες μαύροι τύπου ματ, έτοιμα προς τοποθέτηση.
Δεν απαιτείται βάψιμο, ΔΕΝ ξεβάφουν και το κόστος τους είναι ιδιαίτερα προσιτό... -
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;
Ειδικά για τα μαρσπιέ.. -
Νικόλα, μήπως εννοείς κάτι τέτοιο?
-
Δικό σου είναι;
-
Όχι, ενός μέλους από Swiftclub.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Νικόλα, μήπως εννοείς κάτι τέτοιο?Ναι!... ... Μαύρος διαχύτης με μαύρα περιφερειακά μασπιέ και μπροστινό σπόιλερ...
Καλή φάση. Δεν ξεβάφουν, καθαρίζονται πανεύκολα και κάνουν και καλή αντίθεση...
Κάτι αντίστοιχο (διαχύτη+σπόιλερ) έκανα και στο δικό μου...σήμερα...
-
Ένα απρόσεκτο άνοιγμα πόρτας συνοδηγού δίπλα σε κολωνάκι και να το βαθούλωμα ακριβώς πάνω στο νεύρο. ΕΥτυχώς καθάρισε ο Γιακούμπ με ένα 20ράκι.
-
Είσαι ο άνθρωπός μου.
Αυτός ο γιακούμπ πού ακριβώς είναι; -
Ν. Μοναστηρίου, όλο ευθεία, περνάς τα Διαβατά και στο φανάρι στη μεγάλη διασταύρωση στρίβεις αριστερά. Όλο ευθεία, περνάς τις γραμμές, το βενζινάδικο που έχει απέξω ένα άρμα και πριν ανεβείς στη γέφυρα κι έχεις στο δεξί σου χέρι τα μπισκότα του παπαδόπουλου, στρίβεις αριστερά σε ένα στενάκι, όλο ευθεία, περνάς πάλι γραμμές και στο πρώτο στενό δεξιά. Εναλακτικά είναι ακριβώς απέναντι από τον ιππικό όμιλο Ιωνίας. Έχει και πινακίδες άλλωστε. Αν τον πάρεις τηλέφωνο περιεγραψε του επακριβώς όλα τα χαρακτηριστικά (χρώμα αυτοκινήτου, ζημιά, διαστάσεις αυτής, σημείο). Το τηλέφωνο είναι 6938788497, Θεόδωρος.
-
Θενξ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θενξ!Είναι σημειωμένο με κόκκινο περίγραμα στο χάρτη.
By ImageHousing.com -
Μπορούμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά για αυτά τα άβαφα μαρσπιέ;
Είναι μόνο για swift? -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μπορούμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά για αυτά τα άβαφα μαρσπιέ;
Είναι μόνο για swift?Η πλειοψηφία των μασπιέ που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μαύρα άβαφα. Μπαίνουν στο αυτοκίνητο και χωρίς βάψιμο (απλά με βίδωμα και κόλλα σιλικόνη μαύρη) και βγαίνουν ανάλογα το μοντέλο του αυτοκινήτου δηλ. custom fit ώστε να ταιριάζουν πάνω στο αυτοκίνητο.
Εγώ συνήθως προτιμώ συγκεκριμένες εταιρείες π.χ. Motordrome, Lester, RGM Styling, Mattig, ASD και κάποιες Κορεάτικες ...
Οι περισσότερες έχουν αντιπροσώπους στην Ελλάδα. Η Motodrome είναι Ελληνική. -
Ευχαριστώ για τις μάρκες.Με google κάτι βρήκα..
να καλύψω τους μαρσπιέδες, γιατί μου τους έχουν ρημάξει στα συνεργεία -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ευχαριστώ για τις μάρκες.Με google κάτι βρήκα..
να καλύψω τους μαρσπιέδες,**** γιατί μου τους έχουν ρημάξει στα συνεργεία**διορθώνεται αυτο???
-
Tα πάντα διορθώνονται...
-
Γεια σας παιδιά. Ήθελα τη βοήθειά σας. Τις προάλλες πάω να μπω στο αμάξι μου και ξαφνικά βλέπω γρατζουνιές κατα μήκος της οροφής (ουρανό) του αυτοκινήτου μου. Ούτε που ξέρω πώς και γιατί έγιναν. Και δεν ξέρω και πώς μπορεί να γίνουν γρατζουνιές σε αυτό το σημείο. Το θέμα είναι ότι παρόλο που δε νομίζω να είναι αρκετά βαθιές, είναι αρκετές και έχω εκνευριστεί πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Διάβασα κάτι για paintbull ή chipsaway αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω κάποιον με παρόμοια εμπειρία από αυτά. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Το μόνο καλό πιστεύω πως είναι ότι επειδή οι γρατζουνιές είναι στην οροφή δεν θα φαίνονται μικροατέλειες όταν επιδιορθωθεί. Επίσης ένα θέμα είναι το κόστος. Αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ, πείτε μου τη γνώμη σας.
Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...