-
επισης οπως εγραψε ενα παιδι τα αμορτισερ και ελατηρια του rc εχουν 460ευρω καινουργια (και σου μενουν τα παλια για πουλημα)
δε ξερω πισω αξονα - αντιστρεπτικη εμπρος τι διαφορα εχουν?
-
Παίδες, το rallye είναι υποχρεωτικό να κινείται με 98-άρα (δηλαδή με 100-άρα στην Ελλάδα)? Το λέω γιατί έχει άμεσο ψεκασμό...
Αν βάζεις 95-άρα θα χτυπάει πυράκια ή μακροχρόνια θα έχεις φθορές στο θάλαμο καύσης και άρα μειώνεις έτσι τη ζωή (και την απόδοσ του κινητήρα)?
Θά ΄θελα απόψεις από όσους ξέρουν
-
Ο χρήστης endeavor έγραψε:
Παίδες, το rallye είναι υποχρεωτικό να κινείται με 98-άρα (δηλαδή με 100-άρα στην Ελλάδα)? Το λέω γιατί έχει άμεσο ψεκασμό...Αν βάζεις 95-άρα θα χτυπάει πυράκια ή μακροχρόνια θα έχεις φθορές στο θάλαμο καύσης και άρα μειώνεις έτσι τη ζωή (και την απόδοσ του κινητήρα)?
Θά ΄θελα απόψεις από όσους ξέρουν
'Οχι και όχι.-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
δεν ξεκολλάμε από το παλιό 106 Ραλί... ...λέω εγώ τώρα.άλλες εποχές τότε.
τώρα θα κριτικάρουμε με τα σημερινά δεδομένα. Γιατί με την λογική σου ... το 106 ήταν μία μούφα σε σχέση με το 205...για παράδειγμα.
Θα στο πω απλα το 106 το εβγαλε σε εκδοση rallye η Peugeot, και οχι η Lion οπως εγινε με το 207.
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Θα στο πω απλα το 106 το εβγαλε σε εκδοση rallye η Peugeot, και οχι η Lion οπως εγινε με το 207.
Είχα το 106 GTI για 7 χρόνια και το Saxo VTS για 5. Χίλιες φορές καλύτερο το 207 από το 106. Πρόκειται (106) για μια από τις μεγαλύτερες ΓΥΡΙΣΤΡΕΣ της αυτοκίνησης που δεν συγχωρούσε τον άσχετο.
Και...
-
Το 106 είναι καταπληκτικό όχημα.
Κι'άν πέρασαν τα χρόνια του,εξακολουθει να θεωρείται 'σημα κατατεθέν' στα προσθιοκίνητα,και γιατι να μην χρησιμοποιείται σαν σημείο αναφορας πρός όλα τα νεώτερα.
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Είχα το 106 GTI για 7 χρόνια και το Saxo VTS για 5. Χίλιες φορές καλύτερο το 207 από το 106. Πρόκειται (106) για μια από τις μεγαλύτερες ΓΥΡΙΣΤΡΕΣ της αυτοκίνησης που δεν συγχωρούσε τον άσχετο.
Ε τοτε 1000 φορες καλητερο ενα Golf V 1400 με 90 αλογα (δεν βγαινει πια δυστηχως) με esp.
Αν δνε κανω λαθος μιλαμε για σπορ αμαξια και οχι για ουδετερα/αποστηρωμενα αμαξια κλπ. απο την αλλη μετα απο 13 χρονια τουλαχιστον που οδηγεις (αθροιζοντας τα χρονια που ειχε 106 και σαξο) εισαι τουλαχιστον 31 ετων, σε αυτη τη φαση μαλλον θα ειναι πι οπολυ στην ηλικια σου το 207.
Απο την αλλη εγω ειμαι 28 και ο λογος που οταν βαριεμαι παω μια βολτουλα στην γυρω περιοχη ειναι να το πλασαρο σε 2 πλατιες και σε 2 σροφες που γλυστρανε και να γυρισω σπιτι 'γεματος' γουστα ειναι αυτα.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Και...
ΚΑΙ? ( όχι οτι απορρίπτω το 207 αλλα...)
-
-
-
Μα δεν μιλησα πουθενα για ασφαλεια (μαλακας ειμαι? ) αλλα για σπορ αμαξακι!
-
-
Κι εγω ξερω περιπτωση που δεν στουκαρε αλλα ανοιξε
-
Εγω ξερω επισης περιπτωση που επεσε με το πλαινο πισω μερος σε ιμπιζα που ερχοτανε (και οι δυο με πολλα) απο το αντιθετο, ανοιξε ο αεροσακος και του αφησε ενα πολυ ωραιο εγκαυμα!
-
μιας και γνωρίζω λίγα πραγματάκια απο alfa romeo (φανταστική η δεκαετία του '90), το ίδιο φαντάζομαι ισχύει για τα peugeot. άρα, αγοράστε το 207......
......αλλά κρατήστε το 106....έτσι για το ρομαντισμό βρε αδερφε! κάτι θα ξέρετε εσείς.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
δεν ξεκολλάμε από το παλιό 106 Ραλί... ...λέω εγώ τώρα.
άλλες εποχές τότε.
τώρα θα κριτικάρουμε με τα σημερινά δεδομένα. Γιατί με την λογική σου ... το 106 ήταν μία μούφα σε σχέση με το 205...για παράδειγμα.
ε και; Βγάζει μία έκδοση και μετά φροντίζει να την υποστηρίξει με ένα όπως φαίνεται καλό πακέτο. Μην ξεχνάμε ότι στην Ευρώπη δεν είχε την ίδια αποδοχή με εδώ. (όχι ότι παίζει ρόλο όπως δεν παίζει και ρόλο ότι δεν το έβγαλε η επίσημη Peugeot).
αυτό δεν κάνει οτιδήποτε βγαίνει μετά άθλιο. Αυτό μου την δίνει...τα παλιά καλά και ότι καινούριο για να το χλευάζουμε. Λες και όλοι οι 'χεράδες' εδώ μέσα το πάνε/πήγαιναν το 106 τσίτα.
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί εάν τους δώσεις να οδηγήσουν το 207 με απενεργοποιημένο το ESP θα αναθεωρήσουν πολλά. Ο krus λέει ότι είναι πολύ καλό. Αλλά παιδιά που το οδήγησαν λένε ότι είναι πολύ καλό. Ε συγνώμη εάν δεν είναι ακριβώς σαν το 106 δεν θα βάλω μαύρη πλερέζα.
Είπαμε προχωράμε μπροστά.
-
106 ραλλυ ηταν μονο το 1.3
ισως και το 1.6 8ν δεν ειμαι σιγουροςτο 16ν λεγοταν s16 σε ολη την ευρωπη εκτος ελλαδας ιταλιας και νομιζω ισπανιας που το ελεγαν απο μονοι τους ραλλυ.
οχι οτι σημαινει κατι αλλα και το 16ν αν το δεις σε συγκριση με το 1.3 ειναι ενα υπερπλουσιο αμαξι με φιλτραρισμενες αντιδρασεις σε σχεση με το 13αρι.
τωρα αμα συγκρινουμε 13αρι με 207 ειναι σα να κανεις σεξ με 2-3 προφυλακτικα το ενα πανω στο αλλο. το θεμα ειναι ομως οτι την ιδια γκομενα απαυτωνεις
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
τωρα αμα συγκρινουμε 13αρι με 207 ειναι σα να κανεις σεξ με 2-3 προφυλακτικα το ενα πανω στο αλλο. το θεμα ειναι ομως οτι την ιδια γκομενα απαυτωνειςAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Μακράν η καλύτερη περιγραφή για την αίσθηση του αυτοκινήτου!!!
ΕΓΡΑΨΕΣ!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
106 ραλλυ ηταν μονο το 1.3
ισως και το 1.6 8ν δεν ειμαι σιγουροςτο 16ν λεγοταν s16 σε ολη την ευρωπη εκτος ελλαδας ιταλιας και νομιζω ισπανιας που το ελεγαν απο μονοι τους ραλλυ.
οχι οτι σημαινει κατι αλλα και το 16ν αν το δεις σε συγκριση με το 1.3 ειναι ενα υπερπλουσιο αμαξι με φιλτραρισμενες αντιδρασεις σε σχεση με το 13αρι.
τωρα αμα συγκρινουμε 13αρι με 207 ειναι σα να κανεις σεξ με 2-3 προφυλακτικα το ενα πανω στο αλλο. το θεμα ειναι ομως οτι την ιδια γκομενα απαυτωνεις
Ξεχνας οτι το 16ν εβγαινε σε τελειως γυμνη εκδοση το οποιο ηταν και πανφθηνο! Απο την αλλη εγω δεν ειπα ποτε οτι το 16ν ηταν τοσο 'αγνο' οσο το 13ρι, αλλα ηταν σαφως βελτιωμενο σε παρα πολλα σημεια, τα οποια δεν ηταν η ασφαλεια, αλλα σου εδιναν στην οδηγηση, ενα απο τα 'προβληματα' του 13ριου ηταν το σχεδον μονοψηφιο ποσο ροπης! και οι παρα πολλες στροφες του τιμονιου, αν εξερεσεις το κλασικο κοματι του πραγματος θα προτιμουσα ενα θεογυμνο 16ν απο ενα 13ρι για σπορ οδηγηση (το 13ρι ετσι και αλλιως θεογυμνο ηταν )
Βασικα δεν εχω να χωρισω τπτ με τα 207, και αν ειχε 5 χρονακια εγγυηση θα εψηνα την κοπελα μου να το παρει (να εχουμε μονο ραλι ) αντι να την ψηνω για γκραντε πουντο, ισα ισα που το θεωρω πολυ καλο αμαξι, ειδικα αν βαλουμε στη μεση και τον παραγοντα χρηματα. Απλα δνε ειναι rallye, αυτο με τσαντιζει, η κουτοπονηρια της Lion.
Peugeot 207 Rallye