-
Ψώνισε από σβέρκο η Φεράρι με αυτόν τον αρχιγκαντέμη τον Κίμι. Δεν έπαιρναν το Σάτο, να τους έρθει και φθηνότερα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
οσοι λενε για team orders , ο τακης τη γνωμη του λεει , δε πα να πει οτι ισχυει κιολας.
Ενας απ αυτους που ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ οτι δοθηκαν team orders ειμαι εγω.Γιατι σπανια βλεπω τον δευτερο στο Μονακο να καθεται στα αυγα του και να μην κανει κινηση να περασει μπροστα.Αυτο και μονο αυτο.Τον ενδιαφερει να κρατησει τη δευτερη θεση μπροστα απ τον Μασσα του οποίου την στρατηγικη δεν ξερει;Τι δλδ,θεωρει δεδομενη τη θεση του απ την εκκινηση; Οπως ειπα υποθετω οτι δοθηκαν εντολες μονο εξαιτιας του παραπανω.Δεν ειμαι σιγουρος οπως και εσυ νομιζω δεν εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ δοθηκαν.Απλα πραγματα.Οπως ομως λεγανε παλαιοτερα οι φιλοι της Μακλαρεν για τη Φερραρι οτι δοθηκαν εντολες χωρις να το στηριζουν καπου συγκεκριμενα,ετσι εχω κι εγω τωρα την ιδια εντυπωση.Δεν ειναι κακο πιστευω,ειναι αποψη μου.Οχι οτι θα αλλαζε κατι αν δεν δινονταν εντολες,ο μασσα παλι πισω θα ηταν απ τις Φερραρι.Απλα θα προτιμουσα να δω τι ειναι ικανος ο Χαμιλτον να κανει στο Μονακο παίζοντας στα ισα.-
Υγ:Ας παρουμε ενα αλλο παραδειγμα:Ας υποθεσουμε οτι ο Αλονσο ηταν δευτερος με πρωτο τον μικρο.Αν ειχαν δοθει εντολές απ τη Μακλαρεν να στριψουν στην πρωτη στροφη οπως κατατάχτηκαν στα δοκιμαστικα θα βλέπαμε σιγουρα ακριβως ο,τι ειδαμε σημερα απ τον Χαμιλτον.ΑΝ ΟΜΩΣ δεν ειχαν δοθει εντολες και τους ελεγε ο Ντενις παλεψτε για τη θεση σας,υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι ο Αλονσο δεν θα βούταγε στη πρωτη; Νομιζω πως οχι. Ετσι δε θεωρω οτι ο μικρος δεν εχει τα κοτσια να βουτηξει.Απλα ουτε καν προσπαθησε να το κανει.Κλειστηκε στο καβούκι ΕΞΑΡΧΗΣ μη δινοντας στον εαυτο του την ευκαιρια να παλεψει.Αυτα απο μενα.
αν διαβασες παρακατω ειπα οτι μεσα στον αγωνα - μετα την εκκινηση - φανηκε οτι ο μικρος δε μπορουσε να απειλησει τον αλονσο σε ρυθμο αγωνα.η πρωτη στροφη ή pole θα μπορουσαν να του δωσουν τη νικη αλλα στον αγωνα σε καμια περιπτωση δε μπορουσε.
θεωρω οτι ο χαμιλτον πιστευε οτι μπορουσε να κερδισει στα ισα στον αλονσο στον αγωνα και ξεροντας οτι εχει μερικους γυρους ακομα αποφασισε να μη διακινδυνευσει στη πρωτη στροφη.
επισης δεν πεταχτηκε πιο καλα για να μπορει ετσι κιαλλιως να περασει στη πρωτη στροφη - στο 'launch' σιγουρα εβαλε τα δυνατα του. -
Βαρετός ο αγώνας?? ενδεχομένως. . .
Η ηδονή όμως ήταν . . .α π ε ρ ί γ ρ α π τ η.Όταν οι πρώτοι ρίχνουν σχεδόν ένα γύρο σε όλους . . . σίγουρα όλοι οι υπόλοιποι αντί να πουν ότι πόνεσε, λένε 'μάπα ο αγώνας', 'σιγά μην χάσω το χρόνο μου να βλέπω αυτό το θέατρο' κλπ κλπ
Λογικό είναι . . . απολύτως κατανοητό . . . Και εγώ τόσα χρόνια αυτά έλεγαΣήμερα ωστόσο προσωπικά. . . δε βαρέθηκα καθόλου . . . .μακάρι να είχε άλλο τόσο να τους έριχναν άλλον ένα γύρο στο κεφάλι . . .
Πέρα από την πλάκα, πάντως, ειδικά ο Hamilton ήταν σήμερα 'όλα τα λεφτά'. Ο τρόπος που έστριβε στο 'εσάκι' μετά το τούνελ, το πόσο ξυστά πέρναγε από τις μπαριέρες, οι διορθώσεις από τα Incar πλάνα όταν το παραέκανε σε κάποια σημεία . . .ήταν φανταστικα....
Εγω λοιπόν γούσταρα απίστευτα σήμερα . . . Μην απαξιώνεται το άθλημα φίλτατοι. . . απλά υπομονή μέχρι την επόμενη φορά που θα μας πάρετε εσείς τα 'σώβρακα', να μας την πείτε και εσείς να πατσίσουμε
Έτσι είναι αυτά, τι να κάνουμε . . . -
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
(πιστευω ότι επιτηδες τα λεει όλα αυτα για να ψαρωνουμε ολοι εμείς και να ασχολουμαστε)(και οπως φαινεται το πετυχαίνει άψογα)
(παρακληση,πειτε κάτι για τον αγώνα και τα παρελκομενα κι ας αφησουμε το τσιμπημα, εεεε προσωπικες επιθέσεις ηθελα να πω)
(+1)
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Εγω λοιπόν γούσταρα απίστευτα σήμερα . . . Μην απαξιώνεται το άθλημα φίλτατοι. . . απλά υπομονή μέχρι την επόμενη φορά που θα μας πάρετε εσείς τα 'σώβρακα', να μας την πείτε και εσείς να πατσίσουμε
Έτσι είναι αυτά, τι να κάνουμε . . .Έχει απαξιωθεί πολλά χρόνια τώρα.... από τους ίδιους που το διοικούν.
Κατά τ άλλα συγχαρητήρια στην McLaren για νίκη επίδειξη ισχύος στον συγκεκριμένο αγώνα.
Alonso αλάνθαστος, Hamilton ψήνεται για πρωταθλητής... αν κ τουλάχιστον όχι φέτος.
Massa έκανε αυτό που μπορούσε πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος μαζεύοντας βαθμούς .Δεν περίμενα τέτοια χάλια από Ferrari. O Kimi φαίνεται χειρότερος από ποτέ ελπίζω να επανακάμψει. Ο διάδοχος της θέσης του MS περνάει πολυυυυυύ δύσκολες ώρες. Για την ώρα ούτε τον προηγούμενο καλό εαυτό του δεν θυμίζει γμτ... Για να δουμε...
Τι έγινε κ ο Rosberg βρέθηκε εκτός βαθμών....? (μπερδεύτηκα λίγο εκεί)
-
Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν δόθηκαν εντολές στον Χάμιλτον.
Ο μικρός ήθελε τη νίκη...
Αφού δε μπόρεσε να περάσει στην εκκίνηση, όταν είδε τον Αλόνσο να μπαίνει για πιτ προσπάθησε να κάνει ταχύτερους γύρους για να τον φτάσει.(αυτό φαινεται που παραλίγο να το έχανε στη la rascasse).Εάν του είχαν δοθεί εντολές γιατί να μπαίνει στον κόπο να κυνηγάει τον πρωτοπόρο, όταν μάλιστα δεν απειλούνταν από τη Φερράρι του Μάσσα???Ωραία και να είχε τη μεγαλύτερη φόρα στην εκκίνηση(που δεν την είχε) γιατί να βγεί από την εξωτερική για προσπέρασμα???Τον περίμενε ο τοίχος στη St.Devote και αν υποχωρούσε κατα πάσα πιθανότητα ο Μάσσα θα βρισκόταν δίπλα του....
Και ο Αλόνσο και ο Χάμιλτον έκαναν την ίδια καλή εκκίνηση, οπότε τι νόημα είχε να μη χωθεί ο Χάμιλτον πίσω από τον team mate του και να κάθεται στα αριστερα της πίστας? Για να βουτήξει ο Μάσσα στην πρώτη στροφή?
Στην Ισπανία ο Μάσσα δεν πετάχτηκε δεξιά για να εμποδίσει τον Αλόνσο?
Ε το ίδιο έκανε και ο Χάμιλτον σήμερα στον Μάσσα
Θα σιγουρευόταν ότι ο Μάσσα θα έμενε πίσω του, και μετά άμα είχε μεγαλύτερη φόρα θα δοκίμαζε προσπέρασμα στον Αλόνσο(αφού ήταν κολλημένος πίσω του έπαιρνε to slip streaming).Μόνο που δεν είχε και πολύ χώρο για να βγει δεξιά....οι μπαριέρες κάνουν μια καμπύλη -
ο αγωνας στο μονακο ειναι απ τους αγαπημενους μου αλλα ο φετινος δε μ αρεσε...μπορει να μην εχει πολλα προσπερασματα αλλα οπως ειπε ενας εχει εγκαταλειψεις κλπ..περσι θυμαμαι ο φισικελα ειχε περασει δυο φορες στα φρενα στο τελος της ευθειας κ ο σουμι ειχε ανεβει πολλες θεσεις..
παντως απορω με αυτο το πραγμα που γινεται σε καθε αγωνα κ ανοιγει κατι τρελες διαφορες ο πρωτος με τους αλλους απ την αρχη..δν πειραζει μονο ο ηχος κ τα ον μπορντ πλανα φτανουν..αλλα κ χωρις καμια προσπεραση κ με αυτον τον αθλιο να μιλαει σε παιρνει ο υπνος.
τουλαχιστον εγω παιρνω τις δοσεις μου απ τα μηχανακια, σας συμβουλευω να κανετε το ιδιο..
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
εκτος του οτι κολησε πισω απο τον heidfeld με αποτελεσμα να καταστραφει η στρατηγική του , μετα το πρωτο πιτ ειχε ενα προβλημα με καποιο πισω ελαστικο το οποιο μαλλον 'γυρναγε' χωρις τη ζαντα (εχανε στροφες δηλαδη), αυτο εγινε απο κατασκευαστικη ατελεια ή επειδη ακουμπησε μπαριερα. τιποτα επισημο μεχι τωρα αποσο ξερω.
-
Δηλαδη εστω οτι δοθηκαν 'team orders' οπως τις περιγραφετε, τι προβλημα υπαρχει? Ειναι ή δεν ειναι οι οδηγοι υπαλληλοι των ομαδων? Τι θελατε δηλαδη, να ρισκαρει η ομαδα το σιγουρο και κρισιμοτατο 1-2 για να σπασουμε πλακα εμεις? Ή να τους αφησουν αχαλινωτους να κανουν καμια μλκια οπως ο Senna την αλλη φορα? Αμα ηθελε ο Lewis ας επαιρνε την pole. Ή αμα ηταν βαρυτερος και δεν μπορουσε ας κολλαγε πισω του πριν το 1ο ή το 2ο stop (οπως ο μαγκας ο fa στη Μελβουρνη) και θα'ταν τωρα πασας. Ή στην τελικη αμα τον χαλαγε...ας μην υπεγραφε το συμβολαιο
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ή να τους αφησουν αχαλινωτους να κανουν καμια μλκια οπως ο Senna την αλλη φορα?Διευκρίνισε pls... Εγώ πάντως, αν και Φεραρικός, είμαι 100% εναντίον των team orders. Μ' αυτά και μ' αυτά έφτασε η F1 σ' αυτά τα χάλια. O καλύτερος ας κερδίσει....
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Διευκρίνισε pls... Εγώ πάντως, αν και Φεραρικός, είμαι 100% εναντίον των team orders. Μ' αυτά και μ' αυτά έφτασε η F1 σ' αυτά τα χάλια. O καλύτερος ας κερδίσει....Εγω παντως ειμαι φανατικος οπαδος των team orders!
-
Διευκρίνισε pls... Εγώ πάντως, αν και Φεραρικός, είμαι 100% εναντίον των team orders. Μ' αυτά και μ' αυτά έφτασε η F1 σ' αυτά τα χάλια. O καλύτερος ας κερδίσει....
Εγω παντως ειμαι φανατικος οπαδος των team orders!
Σωστό. Τα λάθη ανθρώπινα, όμως.... Αν και αν δε με απατά η μνήμη μου ο Σέννα παρά την προσέγγιση του, που οδηγούσε σε μ@λ@κιες όπως λες (δεν το συμμερίζομαι) πήρε το Π.Π. το '88 και είναι και ο πλέον πολυνίκης στο Μονακό....
Αρχικά είχα υποψιαστεί ότι αναφερόσουν στη Σουζούκα του '89, για το οποίο, αν μου επιτρέπεις την έκφραση, θα τα άκουγες χοντρά!
Τεσπα είμαστε οφφ τόπικ, οπότε εδώ το κόβω.....
-
Παντως αν επεσαν team orders καποιος ξεχασε να το πει στον Αλονσο που εκανε αναποδα στην πισινα και στον μικρο που εκανε οτι μπορουσε για να παρει αγκαλια την μπαριερα.
Μιλωντας για τον μικρο σημερα πραγματικα εκανε αθλιο αγωνα, γεματος λαθη που ευτυχως δε στοιχισαν και το χειροτερο εδειξε να μην μπορει να δει αυτο που οι ξενοι λενε, την μεγαλη εικονα. Η μονη του ευκαιρια να κερδισει τον αγωνα, με δεδομενο οτι στην εκκινηση θα επαιζε αμυνα, ηταν στα πρωτα πιτ στοπ και την εχασε πειστικοτατα απο τον Ισπανο που σημερα ηταν υποδειγματικος. Μετα ο καθε λογικος ανθρωπος θα εκοβε να φυλαξει αυτο το δυστυχο μοτερ που πρεπει να βγαλει τις ευθειες του Καναδα. Αλλα οχι, ο μικρος υποχρεωσε τα δυο αυτοκινητα σε ενα ξεφρενο ρυθμο χωρις νοημα. Το μονο που καταφερε ηταν να βγει διπλα χαμενος οχι μονο γιατι εχασε καθαρα αλλα και γιατι εδειξε στην ομαδα ποιες ειναι οι προτεραιοτητες του και μεχρι που φτανει το κεφαλι του.
Χθες εγραψα οτι ο μικρος ξερει οτι δε θα παρει πρωταθλημα φετος και εκανα λαθος γιατι τον ειχα για πιο ωριμο. Επρεπε να γραψω θα επρεπε να ξερει οτι δε θα παρει πρωταθλημα φετος
α) γιατι σαν ρουκι δεν μπορει να ειναι αυταρκης στις κρισιμες αποφασεις που χρειαζεται ενας αγωνας
β) γιατι ποτε μεχρι τωρα δεν εχει διαχειριστει πρωταθληματικη πορεια με παραπανω απο εναν αντιπαλο (δηλαδη συνθετη στρατηγικα) και
γ) γιατι η ομαδα δε θελει να απαξιωσει τον Αλονσο για χιλιους δυο λογουςΝομιζω δεν εχει γραφτει στο φορουμ νομιζω αλλα στα τεστ πριν τον αγωνα της Βαρκελωνης ο Αλονσο απαιτησε και πετυχε η ομαδα να πεσει επανω του χωρις καν ο μικρος να ειναι εκει. Απο την αναλυση που ετυχε το γεγονος στο Autosport, απο τις δηλωσεις της οικογενιας Χαμιλτον, και απο τη σταση που κρατησε σημερα ο μικρος στη συνεντευξη τυπου ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις γιατι ο μικρος απο συνετος ρουκι μεταβαλλεται σε αμεσο ανταγωνιστη του ομοσταυλου του. Εδω ηθελε να τον οδηγησε ο Ισπανος και τα καταφερε, νομιζω οτι απο αυτη την ιστορια ο Χαμιλτον μονο χαμενος μπορει να βγει.
Σχετικα με τις συγκρισεις μεταξυ MS περυσι και KR φετος, μην ξεχνατε οτι περσι ειχαμε την μαχη των ελαστικων που εδινε μεγαλυτερες μεταβολες ρυθμου και περισσοτερα πιτ στοπς οπως επισης (χωρις να το εχω ψαξει) προφανως χειροτερη αξιοπιστια και εξοδους. Στην εκκινηση που μπορουσε ο Φιλανδος να παρει θεσεις το εκανε υποδειγματικα, κατα τα αλλα πιεσε αλλα κανεις δεν λυγισε. Ενταξει, συμβαινουν και αυτα, αν αξιζει να σταυρωθει για κατι ο Κιμι ειναι για την μαλακια των προκριματικων. Αυτο στοιχισε στους Ιταλους (ακομη) 3 βαθμους μειον στο κατασκευαστων και ετσι οπως παει το πραγμα ο Τοντ δε θα φαει φετος μονο τα νυχια του αλλα ολοκληρα τα δαχτυλα
-
Ron Dennis:
However there is some disappointment because of the different strategies we needed to follow to cope with a potential deployment of the Safety Car which has happened four times in the last five years. Consequently you virtually have to decide in advance which one of the teams two drivers will claim the victory.Ουφ...
Για μένα άξιζε και έπρεπε να κερδίσει ο Lewis σήμερα. Έτσι όπως πήγαινε... μόνο αυτόν κοιτούσα συνέχεια. Αμφιβάλλω αν υπήρχαν πολλοί οδηγοί στο Grid που θα μπορούσαν να βγάλουν όλο τον αγώνα σώοι κινούμενοι με τέτοια τρέλλα.
-
Αυτο το quote δεν ξερω απο που το πηρες αλλα δε δου μοιαζει και πολυ σοϊ (δηλαδη Ronspeak)
Υπαρχει και στο autosport σχετικο αρθρο με διατυπωση που δειχνει πιο πιστευτη
http://www.autosport.com/news/report.php/id/59231 -
Δηλαδη εστω οτι δοθηκαν 'team orders' οπως τις περιγραφετε, τι προβλημα υπαρχει? Ειναι ή δεν ειναι οι οδηγοι υπαλληλοι των ομαδων? Τι θελατε δηλαδη, να ρισκαρει η ομαδα το σιγουρο και κρισιμοτατο 1-2 για να σπασουμε πλακα εμεις? Ή να τους αφησουν αχαλινωτους να κανουν καμια μλκια οπως ο Senna την αλλη φορα? Αμα ηθελε ο Lewis ας επαιρνε την pole. Ή αμα ηταν βαρυτερος και δεν μπορουσε ας κολλαγε πισω του πριν το 1ο ή το 2ο stop (οπως ο μαγκας ο fa στη Μελβουρνη) και θα'ταν τωρα πασας. Ή στην τελικη αμα τον χαλαγε...ας μην υπεγραφε το συμβολαιο- απειρο
ΑΛΛΑ τα εχει κανει και (κυριως) η Φερραρι αυτα και σταυρωθηκε απο όλους τους αλλους..Τωρα... Αυτο,μαγκια τους και ετσι πρεπει να κανουν οι οδηγοι εφοσον ανηκουν σε μια ομαδα.- Να μην ειμαστε τοσο απιλεκτικοι ομως..
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εκτος του οτι κολησε πισω απο τον heidfeld με αποτελεσμα να καταστραφει η στρατηγική του , μετα το πρωτο πιτ ειχε ενα προβλημα με καποιο πισω ελαστικο το οποιο μαλλον 'γυρναγε' χωρις τη ζαντα (εχανε στροφες δηλαδη), αυτο εγινε απο κατασκευαστικη ατελεια ή επειδη ακουμπησε μπαριερα. τιποτα επισημο μεχι τωρα αποσο ξερω.
Ασε φιλε...Το λαθος στην εκκινηση (που δεν προσπερασε τον Φιζικο αλλα εδωσε χωρο και μας περασε ο Heidfield)μας κοστισε ολο τον αγωνα...Δεν πειραζει γιατι δειχνει η ομαδα να εχει μελλον!!!(Εαν βελτιωθει λιγο και ο Βουρτς...)
-
Phaethon αστο χθες μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους...πιστευω (και ελπιζω λογω ολου του hype) μια και καλη. Pole, νικη, fastest lap, και ολα τα σχετικα! Δηλαδη αξιζε να κερδισει ο Lewis επειδη...πηγαινε οπως πηγαινε? Τοτε αμα ειναι να δινουμε απο ενα βαθμο απο δω και περα για καθε μπλοκαρισμα, γλιστρημα, αναποδο, στραβοτιμονια, αγγιγμα της μπαριερας ή καβαλημα των κερμπ!!! Eχασε ή δεν εχασε 10 δευτερολεπτα στο κρισιμο 1ο stint με μολις 3 γυρους καυσιμο διαφορα? Πώς αξιζε τοτε? Ή εδειξε σε καποιο σημειο ταχυτερος ή οτι ο fa δεν ειχε καπου τον απολυτο ελεγχο? Ή μηπως οπως ειπε κι ο patro ηταν και κωλοφαρδος που παραλιγο να την κανει αλα-Kimi στη Mirabeau οταν ειχε ηδη κριθει ο αγωνας? Ξερω οτι παρακολουθεις χρονια f1 γι'αυτο ελπιζω να μην το πιστευεις πραγματικα αυτο που λες.
Κατι αλλο που δεν ξερω αν το προσεξατε ειναι οτι μετα το 2ο stop ο fa ξαφνικα εκοψε οπως αναμενοταν αλλα ο Lewis για 2 γυρους δεν εκανε το ιδιο αλλα συνεχισε στον ιδιο ρυθμο, κερδιζοντας 3-4 δεκατα το sector μεχρι που η διαφορα απο 5 δευτερολεπτα επεσε στα 5 δεκατα!!! Στην αρχη νομισα οτι κατι προβλημα θα εχει ο Alonso, μετα υποψιαστηκα οτι θελει να κανει παρελαση για τις καμερες με τα 2 μονοθεσια σε σχηματισμο ο Ron. Μετα οτι ισως ηταν πρωτοβουλια του ιδιου του Hamilton! (οπως εγραψε κι ο GoForPole)
(Παρενθεση οτι διαφορα κυριως εξω-φορμουλιστικα βρετανικα media -που αποδεικνυουν για αλλη μια φορα οτι δεν παραδεχονται την ηττα και χωρις αμφιβολια εχουν εκνευρισει οσο δεν παει με το παραμυθιασμα και τη γενικοτερη σταση τους τον Alonso βλ.εξωφυλλο f1racing κλπ κλπ.- το συζητανε πολυ σαν δικαιολογια το θεμα των team orders και ολα σχεδον το αναφερουν κατα το σχολιασμο του αγωνα, καποια υπονοουν μαλιστα οτι στο τελος ο Lewis πλησιασε τον Alonso αλλα λογω...εντολων δεν μπορεσε να περασει!!! )
Παντως πραγματικα το σκηνικο αυτο στην αρχη του 3ου stint ηταν για διαφορους λογους εντελως αχρειαστο και ακομα δεν καταλαβα με ποιο σκεπτικο εγινε.
-
Και γιατί να μην πίεζε δλδ; Αν έκανε κανένα λάθος ο Αλόνσο;
-
koupris η ομαδα εχει αρκετο μελλον . σημερα διαβασα μια αποψη για την κακη κατασταση τα 2 τελευταια χρονια, οτι δηλαδη το σασσι ειχε σχεδιαστει για αλλον κινητηρα , το περσινο για bmw και το φετεινο για cosworth. ειχε πει και ο f. williams περσυ οτι 'το τεχνικο τμημα ζηταει cosworth για του χρονου αλλα υπαρχουν και αλλοι παραγοντες'.
λενε λοιπον οτι το γνωστο προβλημα με την ασταθεια του πισω μερους εχει σχεση με τον κινητηρα που και καλα ο cosworth φορτιζε το σασσι διαφορετικα αποτι ο toyota με αποτελεσμα να υπαρχει εξαρχης σχεδιαστικο 'λαθος' , κατι τετοιο εχει 'πει' και ο ροσμπεργκ. το συμβολαιο με την toyota ειναι 3 χρονια οποτε θα υπαρξει μεγαλυτερη σταθερότητα.εγω σε αυτα δεν δινω πολυ βαση (ειναι λιγο χοντραδες και εικασιες) απλα το ακουσα σημερα και δε το ειχα σκεφτει αυτο το ενδεχομενο , ισως να υπαρξει επιβεβαιωση απο την ομαδα στο μελλον.
ο ροσμπεργκ οταν μπλεκει σε τετοιες ιστοριες ΠΑΝΤΑ χαμενος βγαινει , θυμαμαι πολλα περιστατικα, γιαυτο και θεωρω οτι παρολο που ειναι ο πιο μικρος ακομα , δεν εχει τη στοφα πρωταθλητη.
ο Dennis τωρα ειπε οτι ο hammilton ειχε 5 γυρους παραπανω καυσιμο απο αλονσο , ωστε αν εμπανε το safety car να μπορουσε να αλλαξει στρατηγικη να παει για ενα πιτ και να παρει τον αγωνα ( ο αλονσο θα τα εβρισκε μπαστουνια σε τετοια περιπτωση). αποτι καταλαβα ο hamilton 'τσαντιστηκε' μαλλον γιατι τον εβαλαν 3 γυρους και οχι 5 μετα τον αλονσο. ο αλονσο ομως ειπε οτι καταφερε και κερδισε 2 γυρους με οικονομια καυσιμου.επισης ο μικρος ειπε οτι βρηκε 3 φορες μπαριερα , αν το δουμε ετσι ο κιμι ειναι γκαντεμης τελικα .
καληνυχθα θαθ.
Επίσημο thread:GP Mονακό 2007